Zwarte meesteres stiekem sex

zwarte meesteres stiekem sex

Hierop heeft mijn vrouw haar uitgenodigd om een keer met ons te komen spelen. Verder verteld Claire dat Shanti dominant aan mij zal zijn, maar onderdanig aan mijn vrouw. Ik moet haar aanspreken met Shanti en ik zal de rest van de tijd aangesproken worden met slet, teef of slaaf. Mijn meesteres blijft door ons beide aangesproken worden met meesteres.

Ik krijg te horen dat we tijdens ons spel het vaste stopwoord zullen gebruiken, te weten fore. Mijn meesteres vraagt me of alles duidelijk is en draagt me op het eten te serveren, nadat ik mijn ingedekte plaats heb verwijderd van de tafel, want ik mag niet mee eten.

Ik doe wat mij opgedragen is en serveer het eten. Zodra de dames zitten krijg ik opdracht om onder tafel te kruipen en mijn vrouw te verwennen. Ik kruip op haar toe en begin langzaam aan haar voeten te likken en lik langzaam aan naar boven. Wat is het toch geweldig om die heerlijke benen van mijn vrouw gehuld in strak latex te likken bij haar kruis aangekomen opent ze haar benen en krijg ik zicht op haar heerlijke natte en kaal geschoren kut. Zachtjes en langzaam lik over schaamlippen en kom uiteindelijk aan bij haar klit.

Deze neem ik in mijn mond en zuig er zachtjes terwijl ik met het puntje van mijn tong er snelle likjes over geef. Ik hoor mijn meesteres even zachtjes kreunen en dat is voor mij een teken dat ik het goed doe. Terwijl ik door blijf likken, praten de dames tijdens het rustig verder alsof er niets aan de hand is.

Als ze het eten op hebben hoor ik mijn vrouw zeggen dat ze benieuwd is hoe ik op de andere verrassing zal reageren. Ik krijg de opdracht om de tafel op te ruimen en ben blij dat ik dit mag doen, omdat ik behoorlijk kramp in mijn tong en kaken heb gekregen van het beffen van mijn vrouw.

Als ik alles heb opgeruimd krijg ik de opdracht om naar onze kelder te gaan en daar mezelf te blinddoeken en in de houding te gaan staan en wachten op hun komst. Voor mijn gevoel sta ik al een halfuur klaar als ik ze binnen hoor komen. Ik hoor en voel ze rondjes om mij heen lopen en opeens voel ik een paar handen op mijn lijf die mijn borst strelen en richting mijn tepels gaan.

Plotseling word er heel hard in mijn tepels geknepen en een kreun van pijn kan ik niet onderdrukken. Gelijk hoor ik Shanti zeggen dat ik een kutslaaf ben die niets kan hebben en dat ze me daarvoor zwaar zal straffen.

Ik word door haar meegenomen en ik moet voorover gebogen over onze bok gaan liggen mijn handen voeten worden aan de poten vastgemaakt en dan kan ik geen kant meer op. Ik hoor Shanti langzaam rondjes om mij heen lopen en opeens krijg ik een paar hele harde klappen met een plak op mijn billen.

Weer kan ik een gil niet onderdrukken. Shanti reageert woedend en zegt me dat het nog veel erger zal worden. Ze heeft een gag gepakt en die krijg ik in mijn mond gestopt en wordt vastgemaakt achter mijn hoofd. Vervolgens krijg ik nog een twingtal klappen met de plak op mijn reet. Ik hoor mijn meesteres zeggen dat ze die slaaf maar eens goed moet aanpakken en dat ik wel een lesje heb verdient.

Na die 20 harde klappen voel ik Shanti haar handen rustig mijn geteisterde en vuurrode billen strelen. Dat voelt goed, maar opeens krijg ik weer klappen en nu nog harder, het zijn er weer Daarna gaat ze mijn billen weer rustig strelen en voel ik haar vingers af en toe door mijn bilspleet langs mijn aars gaan. Plotseling zijn haar handen weg en even later voel ik dat mijn zak hard word beet gepakt, haar hele hand zit er omheen en ze begint flink te knijpen en mijn zak te trekken.

Even later als ik het gevoel heb dat mijn zak niet verder uitgerekt kan worden voel ik een brede ballstretcher om mijn zak gesloten worden en even later een paar klammen op mijn zak waar een paar behoorlijke gewichten aangehangen worden.

Jezus, wat doet dit pijn en met elke kleine beweging die ik nog kan maken slingeren die gewichten heen en weer. Weer voel ik, maar nu vier handen mijn lichaam strelen en mijn kont kneden. Mijn billen worden uit elkaar getrokken en ik krijg een flinke dot glijmiddel op mijn aars gesproten. Gelijk voel ik 2 vingers mijn aars ingaan en ze beginnen me gelijk hard te vingeren.

Tijdens het vingeren maken ze me uit voor gore slaaf vieze teef en lekkere anaalslet. Ik voel een derde vinger naar binnen gaan en het tempo gaat omhoog. Ondanks de pijn in mijn aars en aan mijnzak door de gewicht krijg ik toch een behoorlijk stijve pik. Mijn vrouw ziet dit en ik krijg van haar een paar klappen met een zweepje op mijn pik die gelijk weer slap wordt. De vingers gaan uit mijn aars en ik kan even opgelucht adem halen, maar niet voor lang, ik voel een butplug tegen mijn kont gedrukt worden en langzaam word deze naar binnen geduwd.

Zodra deze flinke jongen er in zit, maken ze mij los en word ik nog steeds geblinddoekt door de kamer geleidt. Door het lopen beginnen de gewicht aan mijn zak behoorlijk heen en weer te slingeren en dat doet vreselijk pijn. Na een paar rondjes door de kamer word ik naar het bed gebracht en moet hier op mijn rug op gaan liggen.

Mijn handen worden aan de hoeken vastgemaakt en ik moet mijn benen optrekken. Rond mijn bovenbenen worden een paar touwen gewikkeld en die worden aan dezelfde ogen als mij handen vastgemaakt.

Hierdoor lig ik op mijn rug met mijn kont volledig toegankelijk. Ik hoor mijn meesteres zeggen dat ze zin heeft om me te neuken en vraagt of ik met de kleine of grote voorbinder gepakt wil worden. Shanti haalt de gag uit mijn kond en ik antwoord, alstublieft met de kleine meesteres. Mijn meesteres begint te lachen en scheldt me uit voor kut slaaf en gore teef, dacht je nu echt dat ik de kleine ga gebruiken.

Voor straf om je keuze krijg je de grote en dan wel mijn nieuwe grote. Ik hoor de voorbinder omdoen en als ze dit heeft gedaan haalt ze mijn blinddoek weg. Ik kijk haar in haar ogen en zie een sadistische spot. Daarna kijk ik naar kruis en schrik me wild. Ze heeft echt een nieuwe en deze is bijna net zo groot als haar vuist en zeker 30 cm lang.

Ze ziet mij schrikken en begint nog harder te lachen en zegt als ik klaar met je ben zal je het nog lekker vinden ook, maar zie ook iets van medelijden bij haar. Ze klimt op het bed, smeert een enorme klodder glijmiddel op mijn aars en zet de punt van deze enorme kunstpik tegen mijn aars en begint langzaamaan te duwen.

Ze ziet in mijn ogen dat ik bijna het stopwoord wil gebruiken en beveelt Shanti dan om mij poppers te geven waardoor ik me beter zal kunnen ontspannen en nog geiler zal worden. Ik neem een paar flinke snuiven en voel gelijk de werking.

Ik krijg een warm tintelend gevoel en glij weg in een geile roes. Mijn meesteres wacht op dit moment en duwt in een keer de dildo tot de helft in mijn aars en begint me langzaam te neuken. Zelf geniet ze ook enorm, omdat er ook een grote dildo in haar kut steekt. Zo liggen we een tijdje te neuken en ik ben Shanti helemaal vergeten.

Opeens bukt ze zich over mijn heen, geeft met nog een paar snuiven poppers en beveelt me haar aars te likken. Ze kruipt met haar mooie donkere reet op mijn gezicht en ik begin haar heerlijk te rimmen. Ze smaakt goddelijk en ik hoor even later hard kreunen. Ze zegt dat ze nu aan haar kut gelikt wil worden en ze schuift een beetje naar onder.

Ik verwacht elk moment haar heerlijke kut aan mijn tong te voelen, maar in plaats daarvan voel ik mijn tong over een lekkere zak gaan en even later lig ik aan de stam van een enorme geile zwarte pik te likken.

Mijn vrouw ziet wat er gebeurt en roept dat dit haar 2e verrassing is. Ik open mijn mond en Shanti duwt heer heerlijk pik vol mijn mond in en begint me heerlijk in mjn bek te neuken. Na enig tijd duwt ze zover door dat ze er helemaal in zit begint langzaam en rustig mijn keel te neuken.

Ik lig te genieten, aan de ene kant word mijn aars uitgewoond door mijn vrouw en aan de andere kant zit er een heerlijk dikke zwarte paal in mijn mond. Shanti buigt zich voorover en begint mij nu ook te pijpen. Na enkele minuten zwaaide de massieve deur open, zodat ik de hal van het huis kon inkijken. Midden in de hal stond een grote stevige negerin. Ze was donkerbruin van kleur, en leek me een jaar of Maar boven alles was het de kracht die de enorme vrouw uitstraalde.

Haar lichaam was gespierd, maar hierdoor zag ze er alleen maar perfecter uit. Ik liep achter de prachtige grote vrouw aan.

Ik liep nu vlak achter haar, en mijn hoofd kwam tot de schouderbladen van haar rug. Wat zou mijn meesteres nu weer hebben verzonnen?. Misschien moest ik het wel opnemen tegen de negerin. God, die grote vrouw was zeker over de 2 meter. En dan te bedenken dat ze spiernaakt was en op blote voeten liep. Plotseling stopte ze voor een deur. Gehaast deed ik wat ze vroeg. Mijn meesteres stond aan het einde van de kamer en keek me streng aan. Direct liep ze naar ons toe, en duwde me weg. Dat kostte haar weinig moeite, want met haar 1.

Lachend ging ze naast de zwarte reuzin staan. Ondanks haar hakken van wel 10 centimeter was ze nog altijd kleiner dan de negerin. Wat is ze groot he, en sterk. Ha ha ha, ze mag met je spelen slaafje. Zoals een kind met zijn poppen. Maar Bea was nooit lief voor haar poppen.

Ze gooide altijd met haar poppen. Dus wat denk je dat ze met je gaat doen slaafje? Vervolgens richtte ze zich tot Bea. Angstig deinsde ik achteruit toen de boomlange vrouw op me af kwam.

Plotseling pakte ze me bij kop en kont beet, en tilde me met gemak op. Hard gooide ze me op de grond. Met een van pijn vertrokken gezicht keek ik naar de lachende vrouw. Weer pakte ze me beet, en pletterde me tegen de grond. Toen ze weer op me af kwam, hief ik mijn arm op , ten teken dat ze moest stoppen. Woest keek ze op me neer. Direct greep ze me bij mijn haren, en trok me overeind. Ga op je poten zitten.

Alle vier wel te verstaan!!!!!. Zo kleine, nu gaan we even kijken hoe hard dat zwijnekoppie van je is. Ze posteerde haar lange, sterke benen aan weerszijden van mijn hoofd. Langzaam liet ze zich zakken. Rustig aan sloten de monsterdijen zich om mijn hoofd. Met een enorme kracht probeerde ze mijn hoofd te kraken. Gelukkig ging ze nu van me af. De negerin greep me weer bij mijn haar, en trok me overeind. Zo slaaf, nu heb ik een enorme verrassing voor je!!. Mijn zusje is toevallig ook hier.

Die wil graag even tegen je aan leunen. Verbaasd vroeg ik me af, wat ze bedoelde. Ik had al een voorgevoel dat het niet veel goeds voorspelde. De grote negerin riep haar vervolgens binnen.

.

Geile tiener gratis sex nijmegen
zwarte meesteres stiekem sex

Hierop heeft mijn vrouw haar uitgenodigd om een keer met ons te komen spelen. Verder verteld Claire dat Shanti dominant aan mij zal zijn, maar onderdanig aan mijn vrouw. Ik moet haar aanspreken met Shanti en ik zal de rest van de tijd aangesproken worden met slet, teef of slaaf.

Mijn meesteres blijft door ons beide aangesproken worden met meesteres. Ik krijg te horen dat we tijdens ons spel het vaste stopwoord zullen gebruiken, te weten fore. Mijn meesteres vraagt me of alles duidelijk is en draagt me op het eten te serveren, nadat ik mijn ingedekte plaats heb verwijderd van de tafel, want ik mag niet mee eten.

Ik doe wat mij opgedragen is en serveer het eten. Zodra de dames zitten krijg ik opdracht om onder tafel te kruipen en mijn vrouw te verwennen. Ik kruip op haar toe en begin langzaam aan haar voeten te likken en lik langzaam aan naar boven. Wat is het toch geweldig om die heerlijke benen van mijn vrouw gehuld in strak latex te likken bij haar kruis aangekomen opent ze haar benen en krijg ik zicht op haar heerlijke natte en kaal geschoren kut.

Zachtjes en langzaam lik over schaamlippen en kom uiteindelijk aan bij haar klit. Deze neem ik in mijn mond en zuig er zachtjes terwijl ik met het puntje van mijn tong er snelle likjes over geef. Ik hoor mijn meesteres even zachtjes kreunen en dat is voor mij een teken dat ik het goed doe. Terwijl ik door blijf likken, praten de dames tijdens het rustig verder alsof er niets aan de hand is. Als ze het eten op hebben hoor ik mijn vrouw zeggen dat ze benieuwd is hoe ik op de andere verrassing zal reageren.

Ik krijg de opdracht om de tafel op te ruimen en ben blij dat ik dit mag doen, omdat ik behoorlijk kramp in mijn tong en kaken heb gekregen van het beffen van mijn vrouw.

Als ik alles heb opgeruimd krijg ik de opdracht om naar onze kelder te gaan en daar mezelf te blinddoeken en in de houding te gaan staan en wachten op hun komst.

Voor mijn gevoel sta ik al een halfuur klaar als ik ze binnen hoor komen. Ik hoor en voel ze rondjes om mij heen lopen en opeens voel ik een paar handen op mijn lijf die mijn borst strelen en richting mijn tepels gaan. Plotseling word er heel hard in mijn tepels geknepen en een kreun van pijn kan ik niet onderdrukken. Gelijk hoor ik Shanti zeggen dat ik een kutslaaf ben die niets kan hebben en dat ze me daarvoor zwaar zal straffen.

Ik word door haar meegenomen en ik moet voorover gebogen over onze bok gaan liggen mijn handen voeten worden aan de poten vastgemaakt en dan kan ik geen kant meer op.

Ik hoor Shanti langzaam rondjes om mij heen lopen en opeens krijg ik een paar hele harde klappen met een plak op mijn billen. Weer kan ik een gil niet onderdrukken. Shanti reageert woedend en zegt me dat het nog veel erger zal worden. Ze heeft een gag gepakt en die krijg ik in mijn mond gestopt en wordt vastgemaakt achter mijn hoofd. Vervolgens krijg ik nog een twingtal klappen met de plak op mijn reet.

Ik hoor mijn meesteres zeggen dat ze die slaaf maar eens goed moet aanpakken en dat ik wel een lesje heb verdient. Na die 20 harde klappen voel ik Shanti haar handen rustig mijn geteisterde en vuurrode billen strelen.

Dat voelt goed, maar opeens krijg ik weer klappen en nu nog harder, het zijn er weer Daarna gaat ze mijn billen weer rustig strelen en voel ik haar vingers af en toe door mijn bilspleet langs mijn aars gaan. Plotseling zijn haar handen weg en even later voel ik dat mijn zak hard word beet gepakt, haar hele hand zit er omheen en ze begint flink te knijpen en mijn zak te trekken.

Even later als ik het gevoel heb dat mijn zak niet verder uitgerekt kan worden voel ik een brede ballstretcher om mijn zak gesloten worden en even later een paar klammen op mijn zak waar een paar behoorlijke gewichten aangehangen worden.

Jezus, wat doet dit pijn en met elke kleine beweging die ik nog kan maken slingeren die gewichten heen en weer. Weer voel ik, maar nu vier handen mijn lichaam strelen en mijn kont kneden.

Mijn billen worden uit elkaar getrokken en ik krijg een flinke dot glijmiddel op mijn aars gesproten. Gelijk voel ik 2 vingers mijn aars ingaan en ze beginnen me gelijk hard te vingeren.

Tijdens het vingeren maken ze me uit voor gore slaaf vieze teef en lekkere anaalslet. Ik voel een derde vinger naar binnen gaan en het tempo gaat omhoog. Ondanks de pijn in mijn aars en aan mijnzak door de gewicht krijg ik toch een behoorlijk stijve pik. Mijn vrouw ziet dit en ik krijg van haar een paar klappen met een zweepje op mijn pik die gelijk weer slap wordt.

De vingers gaan uit mijn aars en ik kan even opgelucht adem halen, maar niet voor lang, ik voel een butplug tegen mijn kont gedrukt worden en langzaam word deze naar binnen geduwd. Zodra deze flinke jongen er in zit, maken ze mij los en word ik nog steeds geblinddoekt door de kamer geleidt.

Door het lopen beginnen de gewicht aan mijn zak behoorlijk heen en weer te slingeren en dat doet vreselijk pijn. Na een paar rondjes door de kamer word ik naar het bed gebracht en moet hier op mijn rug op gaan liggen. Mijn handen worden aan de hoeken vastgemaakt en ik moet mijn benen optrekken.

Rond mijn bovenbenen worden een paar touwen gewikkeld en die worden aan dezelfde ogen als mij handen vastgemaakt. Hierdoor lig ik op mijn rug met mijn kont volledig toegankelijk. Ik hoor mijn meesteres zeggen dat ze zin heeft om me te neuken en vraagt of ik met de kleine of grote voorbinder gepakt wil worden.

Shanti haalt de gag uit mijn kond en ik antwoord, alstublieft met de kleine meesteres. Mijn meesteres begint te lachen en scheldt me uit voor kut slaaf en gore teef, dacht je nu echt dat ik de kleine ga gebruiken. Voor straf om je keuze krijg je de grote en dan wel mijn nieuwe grote. Ik hoor de voorbinder omdoen en als ze dit heeft gedaan haalt ze mijn blinddoek weg.

Ik kijk haar in haar ogen en zie een sadistische spot. Daarna kijk ik naar kruis en schrik me wild. Ze heeft echt een nieuwe en deze is bijna net zo groot als haar vuist en zeker 30 cm lang. Ze ziet mij schrikken en begint nog harder te lachen en zegt als ik klaar met je ben zal je het nog lekker vinden ook, maar zie ook iets van medelijden bij haar.

Ze klimt op het bed, smeert een enorme klodder glijmiddel op mijn aars en zet de punt van deze enorme kunstpik tegen mijn aars en begint langzaamaan te duwen.

Ze ziet in mijn ogen dat ik bijna het stopwoord wil gebruiken en beveelt Shanti dan om mij poppers te geven waardoor ik me beter zal kunnen ontspannen en nog geiler zal worden. Ik neem een paar flinke snuiven en voel gelijk de werking.

Ik krijg een warm tintelend gevoel en glij weg in een geile roes. Mijn meesteres wacht op dit moment en duwt in een keer de dildo tot de helft in mijn aars en begint me langzaam te neuken.

Zelf geniet ze ook enorm, omdat er ook een grote dildo in haar kut steekt. Zo liggen we een tijdje te neuken en ik ben Shanti helemaal vergeten. Opeens bukt ze zich over mijn heen, geeft met nog een paar snuiven poppers en beveelt me haar aars te likken.

Ze kruipt met haar mooie donkere reet op mijn gezicht en ik begin haar heerlijk te rimmen. Ze smaakt goddelijk en ik hoor even later hard kreunen. Ze zegt dat ze nu aan haar kut gelikt wil worden en ze schuift een beetje naar onder.

Ik verwacht elk moment haar heerlijke kut aan mijn tong te voelen, maar in plaats daarvan voel ik mijn tong over een lekkere zak gaan en even later lig ik aan de stam van een enorme geile zwarte pik te likken. Mijn vrouw ziet wat er gebeurt en roept dat dit haar 2e verrassing is. Ik open mijn mond en Shanti duwt heer heerlijk pik vol mijn mond in en begint me heerlijk in mjn bek te neuken. Na enig tijd duwt ze zover door dat ze er helemaal in zit begint langzaam en rustig mijn keel te neuken.

Ik lig te genieten, aan de ene kant word mijn aars uitgewoond door mijn vrouw en aan de andere kant zit er een heerlijk dikke zwarte paal in mijn mond. Shanti buigt zich voorover en begint mij nu ook te pijpen.

Na enkele minuten zwaaide de massieve deur open, zodat ik de hal van het huis kon inkijken. Midden in de hal stond een grote stevige negerin. Ze was donkerbruin van kleur, en leek me een jaar of Maar boven alles was het de kracht die de enorme vrouw uitstraalde. Haar lichaam was gespierd, maar hierdoor zag ze er alleen maar perfecter uit.

Ik liep achter de prachtige grote vrouw aan. Ik liep nu vlak achter haar, en mijn hoofd kwam tot de schouderbladen van haar rug. Wat zou mijn meesteres nu weer hebben verzonnen?. Misschien moest ik het wel opnemen tegen de negerin.

God, die grote vrouw was zeker over de 2 meter. En dan te bedenken dat ze spiernaakt was en op blote voeten liep.

Plotseling stopte ze voor een deur. Gehaast deed ik wat ze vroeg. Mijn meesteres stond aan het einde van de kamer en keek me streng aan. Direct liep ze naar ons toe, en duwde me weg. Dat kostte haar weinig moeite, want met haar 1. Lachend ging ze naast de zwarte reuzin staan. Ondanks haar hakken van wel 10 centimeter was ze nog altijd kleiner dan de negerin. Wat is ze groot he, en sterk. Ha ha ha, ze mag met je spelen slaafje. Zoals een kind met zijn poppen.

Maar Bea was nooit lief voor haar poppen. Ze gooide altijd met haar poppen. Dus wat denk je dat ze met je gaat doen slaafje? Vervolgens richtte ze zich tot Bea. Angstig deinsde ik achteruit toen de boomlange vrouw op me af kwam. Plotseling pakte ze me bij kop en kont beet, en tilde me met gemak op. Hard gooide ze me op de grond. Met een van pijn vertrokken gezicht keek ik naar de lachende vrouw.

Weer pakte ze me beet, en pletterde me tegen de grond. Toen ze weer op me af kwam, hief ik mijn arm op , ten teken dat ze moest stoppen. Woest keek ze op me neer. Direct greep ze me bij mijn haren, en trok me overeind. Ga op je poten zitten. Alle vier wel te verstaan!!!!!. Zo kleine, nu gaan we even kijken hoe hard dat zwijnekoppie van je is. Ze posteerde haar lange, sterke benen aan weerszijden van mijn hoofd.

Langzaam liet ze zich zakken. Rustig aan sloten de monsterdijen zich om mijn hoofd. Met een enorme kracht probeerde ze mijn hoofd te kraken. Gelukkig ging ze nu van me af. De negerin greep me weer bij mijn haar, en trok me overeind. Zo slaaf, nu heb ik een enorme verrassing voor je!!. Mijn zusje is toevallig ook hier. Die wil graag even tegen je aan leunen.

Verbaasd vroeg ik me af, wat ze bedoelde. Ik had al een voorgevoel dat het niet veel goeds voorspelde. De grote negerin riep haar vervolgens binnen.

.

Escort belgie limburg kutpiersing


Midden in de hal stond een grote stevige negerin. Ze was donkerbruin van kleur, en leek me een jaar of Maar boven alles was het de kracht die de enorme vrouw uitstraalde. Haar lichaam was gespierd, maar hierdoor zag ze er alleen maar perfecter uit.

Ik liep achter de prachtige grote vrouw aan. Ik liep nu vlak achter haar, en mijn hoofd kwam tot de schouderbladen van haar rug. Wat zou mijn meesteres nu weer hebben verzonnen?. Misschien moest ik het wel opnemen tegen de negerin.

God, die grote vrouw was zeker over de 2 meter. En dan te bedenken dat ze spiernaakt was en op blote voeten liep. Plotseling stopte ze voor een deur. Gehaast deed ik wat ze vroeg. Mijn meesteres stond aan het einde van de kamer en keek me streng aan. Direct liep ze naar ons toe, en duwde me weg. Dat kostte haar weinig moeite, want met haar 1. Lachend ging ze naast de zwarte reuzin staan.

Ondanks haar hakken van wel 10 centimeter was ze nog altijd kleiner dan de negerin. Wat is ze groot he, en sterk. Ha ha ha, ze mag met je spelen slaafje. Zoals een kind met zijn poppen.

Maar Bea was nooit lief voor haar poppen. Ze gooide altijd met haar poppen. Dus wat denk je dat ze met je gaat doen slaafje? Vervolgens richtte ze zich tot Bea. Angstig deinsde ik achteruit toen de boomlange vrouw op me af kwam. Plotseling pakte ze me bij kop en kont beet, en tilde me met gemak op. Hard gooide ze me op de grond. Met een van pijn vertrokken gezicht keek ik naar de lachende vrouw.

Weer pakte ze me beet, en pletterde me tegen de grond. Toen ze weer op me af kwam, hief ik mijn arm op , ten teken dat ze moest stoppen. Woest keek ze op me neer. Direct greep ze me bij mijn haren, en trok me overeind. Gratis sex met rijpe vrouwen. Tja dan moet je maar niet neuken in het huis van je vrienden, het zou zomaar kunnen dat hij een camera heeft opgehangen. Sex met amateur paar 6m: Het verhaal is gebaseerd op een boek van Tamara Berger. Meiden onder elkaar Sex foto's en geile filmpjes van lesbische of bi amateur meiden, mmm Snoepje of echte vleesstaaf?

Amateur paar met veel tatoeages maakt seks 16m: Interraciale trio met een jonge nederlandse Geile buiten sex dat is opgenomen door een voyeur. Een hechte familie 9 Ondanks dat zijn films verder niet in deze lijst zijn op genomen, heeft ook in All About Anna Lars von Trier een aandeel gehad.

Of liefst nog wat ouder? Mijn meesteres wacht op dit moment en duwt in een keer de dildo tot de helft in mijn aars en begint me langzaam te neuken. Zelf geniet ze ook enorm, omdat er ook een grote dildo in haar kut steekt. Zo liggen we een tijdje te neuken en ik ben Shanti helemaal vergeten. Opeens bukt ze zich over mijn heen, geeft met nog een paar snuiven poppers en beveelt me haar aars te likken.

Ze kruipt met haar mooie donkere reet op mijn gezicht en ik begin haar heerlijk te rimmen. Ze smaakt goddelijk en ik hoor even later hard kreunen. Ze zegt dat ze nu aan haar kut gelikt wil worden en ze schuift een beetje naar onder.

Ik verwacht elk moment haar heerlijke kut aan mijn tong te voelen, maar in plaats daarvan voel ik mijn tong over een lekkere zak gaan en even later lig ik aan de stam van een enorme geile zwarte pik te likken.

Mijn vrouw ziet wat er gebeurt en roept dat dit haar 2e verrassing is. Ik open mijn mond en Shanti duwt heer heerlijk pik vol mijn mond in en begint me heerlijk in mjn bek te neuken. Na enig tijd duwt ze zover door dat ze er helemaal in zit begint langzaam en rustig mijn keel te neuken. Ik lig te genieten, aan de ene kant word mijn aars uitgewoond door mijn vrouw en aan de andere kant zit er een heerlijk dikke zwarte paal in mijn mond. Shanti buigt zich voorover en begint mij nu ook te pijpen.

Ik hou dit niet lang vol en kom heerlijk klaar in haar mond. Ze vangt alles op en begint met mijn vrouw te tongen en zo wisselen ze mij mijn zaad aan elkaar uit.

Terwijl ze zo bezig zijn voel ik Shanti haar pik ook opzwellen en vlak voordat ze klaar komt trekt ze hem uit mijn mond en spuit heel mijn gezicht onder met haar heerlijke zaad. Op het moment dat mijn meesteres dit ziet komt zij ook schreeuwend klaar door de dildo die in haar kut zit terwijl ze mij aan het neuken is. Ze trekt de dildo uit mijn reet en die blijft als een gapend gat openstaan.

Uitgeput vallen ze beide naast mij op het bed en terwijl ze uithijgen beginnen ze langzaam met elkaar te vrijen. Na enige tijd zegt maakt mijn meesteres me los en zegt dat ik in de doucheruimte moet gaan zitten met mijn rug tegen de muur en moet wachten tot zij komen.

Ik strompel naar de douche en voel het zaad langzaam van mijn gezicht op mijn borst druipen, ik ben helemaal kapot. Na een minuut of 5 in de douche te hebben gewacht komen mijn vrouw en Shanti beiden naakt binnen lopen. Mijn rouw gaat voor me staan en kijkt me spottend aan. Dan zegt ze dat ik nu echt voor haar bewezen heb dat ik een geile anaalslet ben en dat ze me op passende wijze zal wassen en belonen.

Ze trekt haar kutlippen van elkaar en begint met een enorme straal over me heen te pissen en zo spoelt ze me helemaal schoon. Ik probeer zo veel mogelijk in mijn mond op te vangen en door te slikken, want ik geniet echt van haar golden showers. Als ze klaar is komt ze naast met zitten en gebiedt mij Shanti ook nog op passende wijze te bedanken. Ik ga op mijn knieën zitten en begin langzaam haar heerlijke zwarte pik schoon te likken. Af en toe neem ik haar eikel in mijn mond en zuig er zachtjes op, als ik dit doe voel ik ineens een warme straal pis mijn mond inlopen en ik drink haar helemaal leeg.

Zodra Shanti klaar is met pissen bedank ik haar en ze geeft me een lange en geile tongzoen. Mijn vrouw is door deze aanblik weer geil geworden en beveelt mij Shanti stijf te pijpen. Zodra Shanti stijf is gaat mijn vrouw op handen en knieën zitten en beveelt Shanti om haar hard in haar reet te neuken. Shanti kruipt achter mijn vrouw en duwt in een keer haar pik volledig in de aars van mijn vrouw.

Terwijl ze zo aan het neuken zijn roept mijn vrouw dat ik over hen heen moet pissen. Ik ga staan en al snel klaterd mijn geile zeik over hun beide lichamen.

Mijn vrouw krijgt een enorm orgasme en komt terwijl die grote zwarte pik in haar reet zit spuitend klaar. Ze valt uitgeput op de grond en Shanti trekt haar pik uit haar reet. Ze kijkt mij aan en zegt in mij te willen klaar komen.

Ik ga met mijn handen tegen de muur staan en ze duwt haar stijve lul in ene in mijn nog deels openstaande mannenkut. Terwijl ze mij hard begint te pompen knijpt ze hard in mijn tepels en roept allemaal geile dingen.

Dat ik haar blanke slet ben en dat ze uit gaat laten wonen door al haar vrienden. Ik voel haar eikel nog dikker worden en ze spuit onder het slaken van een oerkreet mijn hele reet vol.

Nu zijn we echt allemaal helemaal van de wereld en na een tijdje gerust te hebben gaan we douchen. Na het douchen drinken we in de keuken nog met elkaar een glas wijn en gaan dan met elkaar in ons bed liggen en vallen heerlijk in slaap.

Dit was de vrijdagavond en Shanti blijft tot en met zondag bij ons. Wat gaan we nog meer beleven, hebben jullie ideeën? Ik hoor het graag. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.