Wijdbeens neuken sex met vreemde voorwerpen

wijdbeens neuken sex met vreemde voorwerpen

Sm extreem sperma sletjes

Zo werd er regelmatig gewisseld en zelf werd ik natuurlijk ook in allerlei variaties door de mannen gesandwiched. Brigitte en ik namen het initiatief over en zeiden dat ze maar eens moesten kijken wat wij gingen doen.

In 69 doken we tussen elkaars benen en begonnen heerlijk te beffen bij elkaar. Ik begon steeds meer vingers in haar druipdoos te stoppen en zonder al te veel moeite gleed ook mijn duim even later haar grotje in. Ze kon het niet nalaten om dit ook bij mij te proberen en ook haar lukte het, zo lagen we elkaar heerlijk te fistfucken en dat bleef ook niet lang zonder gevolg.

Andre probeerde zijn lans in mijn strontgaatje te persen en zelfs dat lukte. Zijn staaf zat er nu zo strak in dat hij het niet lang meer zou uithouden. Hij ontplofte en daar spoot hij zijn sperma diep mijn reet in.

Ik ging voorover zitten, zodat Brigitte haar 4 vingers door mijn sluitspier kon duwen. Ik voelde hoe ze haar vingers en daarna haar duim erdoor wurmde. Ineens schoot ze door en tot haar pols zat ze in mijn darmen. Zacht ging ze heen en weer en ik voelde die dikte door mijn rozetje schuiven.

Ze probeerde steeds verder door te duwen, maar ze kwam net voorbij haar pols. Het was een fantastisch gevoel om haar zo lief en zacht in me te voelen schuiven.

Ik beloonde haar dan ook met een zeer onstuimig orgasme. Voorzichtig haalde ze haar onderarm uit mijn anus en er bleef een enorme opening zichtbaar, mijn reet stond nu helemaal open. John zei tegen Peter dat hij moest gaan liggen zodat ik met mijn openstaande kontgaatje over zijn paal kon zakken. Ik voelde zijn pik nauwelijks maar John dreef zijn lul er ook bij en samen begonnen ze in mijn rozetje te stoten en dat voelde ik natuurlijk maar al te goed.

Ook Andre, die al gauw hersteld bleek, nam regelmatig de plaats van John over en zo had ik om de beurt de lul van John of Andre met die van Peter in mijn darmkanaal.

Nou beide kerels namen dit heel serieus en begonnen als gekken in me te raggen. Nu was het hek van de dam en spoten ze in notime mijn uitgewoonde poepertje vol met hun pap. Ze schreeuwden het bijna uit en stoten heel hard en diep in me door. Brigitte had haar hand tussen mij en John ingewurmd zodat zij me er ook nog eens bij kon vingeren. Voor mij was dit echt teveel en samen met de spuitende lullen kwam ik ook vreselijk tot eruptie.

We waren een kolkende massa vlees die niet meer was tegen te houden. Uitgeteld lagen we over elkaar heen te hijgen en te zweten van de inspanning. Na de onderbreking begonnen Brigitte en ik eerst de slurf van Andre te pijpen en onder te kwijlen. Na elkaar neukte hij ons voorover zittend vanachter in onze kutjes of kontjes, terwijl wij de andere 2 palen aan het pijpen waren. Ook zaten we flink elkaars memmen te kneden en de spenen vergaten we ook niet.

John en Peter naaiden Brigitte om de beurt en ik pijpte de ander. Na een tijdje verwisselde ik met Brigitte en befte ik haar terwijl Andre zijn paal beurtelings haar reet in stampte en dan weer haar kutje in. Op het moment dat Andre met een kreet zijn sperma in haar kutje spritste ging ik snel tongend over haar klit en ook Brigitte kwam als een orkaan tot orgasme. Zonder aarzeling trok John me weg bij haar en duwde zijn lul tot aan zijn schaamhaar naar binnen.

Andre zijn paal was er al uit geglipt en John stootte in een snel tempo in haar volgespoten kliederkut om zo ook zijn zaad erbij te spuiten. Peter nam achter zijn geile vrouw plaats en stootte zonder omwegen toe. Zijn eikel kreeg geen enkele weerstand en gleed naast John zijn pik in haar flamoes. Kreunend moest ze toegeven dat dit helemaal te gek was. Smekend vroeg ze om een donatie van zaad in haar schuimende kut die helemaal gevuld was. Samen beukten ze hun lullen door het zaad wat Andre al had uitgekotst in haar poesje.

Het gleed allemaal heerlijk tussen haar schaamlippen en doordat de 2 pikken ook langs elkaar schoven, werden de beide mannen daar ook nog geiler van. Peter explodeerde als 1e en trakteerde zijn vrouw op een lading sperma die niet voorstelbaar was. Je hoorde meteen hoe haar slettegrotje sopte van het heen en weer geschuif van de lullen in het vrijkomende zaad. John voerde zijn stoten daarom verder op en kwam ook als een briesend paard in dit geile jonge vrouwtje klaar.

Hij spoot zich vanuit zijn tenen helemaal leeg in haar, golven zaad knalde vanuit zijn penis haar binnenste in. Terwijl Andre zijn paal alweer bij mij had ingebracht kroop ik naar Brigitte toe, Andre in me meenemend. Ik trok langzaam de druipende knotsen uit hun gevangenis en begon meteen een aanval op haar stromende mossel. De beide natte pikken gingen naar haar mond en ik zoog me vast aan haar kletsnatte geslacht en begon haar helemaal leeg te slurpen.

Ik wilde het vermengde zaad van 3 kerels en haar kutsmurrie opdrinken uit haar werkelijk leegstromende genotsgrot. Wijdbeens zat ze nu boven me en ik trok haar openstaande scheur naar mijn dorstige mond. Het liep zo vanzelf vanuit haar schede mijn open mond in en over mijn tong, kon ik het opdrinken als was het een drankje.

Mijn hele gezicht begon te plakken van al de klodders zaad die naast mijn mond kwamen toen ze met wat kracht de smurrie uit haar kut begon te persen. Ik verzamelde het zaad wat er nu door haar werd uitgeperst in mijn mond en ik liet het daarna zo in haar mond druppelen.

Nadat we heerlijk met elkaar hadden gezoend en met onze tongen en het zaad hadden gespeeld, lagen we moe languit op bed. De mannen waren voor een tweede keer klaargekomen en wij 2, ontelbare keren. Wat een orgie was dit en het was zeker voor herhaling vatbaar. Wat ik dan te zien krijg is super, een penis van een mooi formaat, zeker 21 cm en 6 cm dik. Met dikke aderen die recht vooruit in de aanslag staat. Ik omvat deze paal met mijn beide handjes en duw langzaam zijn vel naar achteren.

Ik zie een dikke rode eikel kloppend tevoorschijn komen. Met mijn soepele tong ga ik met mijn puntje plagerig over zijn pisgaatje en ik kneed ondertussen zijn zaadballen. Met veel gevoel zuig ik zijn pik mijn mondje in en ik voel hem zacht diep in mijn keel. Boven me hoor ik hoe Erik kreunt van genot.

Haastig trek ik mijn BH uit en ga meteen wijdbeens op mijn rug op bed liggen. Zijn natte tong begint nu bij mijn kale schaamlippen en trekt een nat spoor naar mijn navel.

Hij zet zijn mond vol op mijn pruim en begint me nu aan een stuk door te tongen zonder te stoppen. Ik voel hoe hij een vinger tegen mijn rozetje aanzet en dan doorduwt. Ik voel zijn vinger diep in mijn anusje stoten en zijn likkende tong erbij zorgt ervoor dat ik mijn eerste orgasme krijg en krijs het gewoon uit. Ik zie hoe hij zich verder uitkleedt. Ik trek hem ongeduldig op bed, hap zonder aarzelen zijn vlaggenmast in mijn mond en begin hem dan een flinke pijpbeurt te geven.

Met mijn beide handen ontbloot ik de enorme knots op zijn paal weer en zie een zijn dikke eikel tevoorschijn komen. Op deze manier lebber ik zijn machtige lolly helemaal af zodat hij glimt van mijn speeksel. Wacht maar ik ben nog lang niet klaar en daar verdwijnt zijn knuppel in mijn mond en laat ik hem zo door mijn keel glijden.

Diep, dieper verdwijnt deze paal in mijn hals en begin ik hem op deze manier zacht te neuken. Mijn hoofd gaat langzaam op en neer en als ik voel hoe hij bijna zijn zaad in mijn keel wil gaan storten, stop ik. Zijn antwoord niet afwachtend ga ik verder en neem zijn paal weer in mijn mond. Ik maak mijn rechter wijsvinger nat met mijn kutsap en zacht begin ik aan zijn rozetje te kriebelen. Met mijn linkerhand kneed ik zijn machtige ballen en met de natte wijsvinger manipuleer ik zijn kontgaatje en dring soms een stukje naar binnen.

Dit is teveel voor Erik en zonder waarschuwing explodeert zijn machtige wapen in mijn mond. Ik proef de eerste stralen en laat de rest van zijn sperma in mijn gezicht en op mijn borsten terechtkomen.

Fantastisch, het is totnogtoe nog steeds niet gelukt om een geile vrouw te vinden die hem in haar reet kon hebben. Verbaasd zie ik hoe zijn paal stijf voorruit blijft staan.

Ik duw hem op zijn rug en neem boven zijn superlul plaats en zak dan langzaam over zijn eikel en daarna dieper en dieper. Ik word helemaal geopend om deze staaf te kunnen ontvangen. Met een natte slijmkut zak ik er toch makkelijker overheen dan ik had gedacht. Als een volleerd amazone berijd ik deze kanjer van een lul en als hij ook omhoog begint te stoten heb ik niet veel meer nodig en krijg mijn volgende klimaks die nog heftiger is als de eerste.

Ik reik achter me en neem zijn natgekwijlde lul in mijn hand en draai me om. Ik begin mijn eigen kutgeil van zijn slurf af te likken en voel hoe hij zich weer over mijn kale doos ontfermt. Na een tijdje elkaar zo verwent te hebben neem ik het initiatief weer en ga voorover op mijn knieën op bed zitten.

Vlug sopt hij zijn paal nog even in mijn neukscheur en dan voel ik hoe hij de kop van zijn knots tegen mijn anusrozetje aanzet en dan zacht mijn sluitspier doorboort met zijn gigantische penis. Kleine pijnscheutjes voel ik, maar het kan me niet schelen. Ik begin zelf naar achteren te duwen om hem maar zo diep mogelijk in zijn geheel in me te voelen. Ik voel hoe hij zijn hele lengte naar binnen duwt. Ik hoor nu dat zelfs mijn reet aan het soppen is, het is daar nu ook kleddernat alsof het een kut is.

Erik begint steeds wilder, harder en dieper in me door te rammen. Ik reik onder me door zodat ik zelf mijn klit kan vingeren. Mijn tieten kan hij niet met rust laten en begint ze weer stevig te kneden. Hij haalt zijn penis over de hele lengte heen en weer door mijn sluispier.

Het voelt geweldig deze enorme paal die me in mijn kontje neukt. Zwaar hijgend kondigt hij aan dat hij gaat komen, met een kreet en met een harde stoot nog dieper mijn darmen in weet ik dat hij me gaat volpompen.wijdbeens neuken sex met vreemde voorwerpen


Samen mastuberen sex op het strand

  • Ik antwoordde dat ik heel graag verder wilde en uitkeek naar zaterdagavond en zette mijn handtekening.
  • Nadat de gong opnieuw geklonken had kwamen er 4 meisjes naar voren.
  • Daar aangekomen hebben we met zijn allen gezellig koffie gedronken, waarna ik afscheid van mijn moeder heb genomen, die weer naar huis ging. Ze wilde echter niet vertellen wat er was gebeurd, maar ik besefte wel dat ik haar nooit alleen zou hebben.
  • 208Sex markt nl shemale dating gratis


Het mocht eigenlijk niet, want het was gevaarlijk. En gevaarlijk is het zeker als je dezelfde leuning gebruikt om het op een andere manier te laten glijden. Nou, sommige trapleuningen zijn zo dun, rond of krommen op een bepaalde manier dat het makkelijk en schijnbaar opwindend is om jezelf ermee te stimuleren. Lekker fris als na een spannend kwartiertje met de leuning je vriend of je vader naar beneden loopt. En zijn handen lekker over het hout laat glijden? Om onze lippen vettig te houden in de winter, gaan we massaal aan de Purolletjes, Vaseline-potten en Labello-sticks.

En je zou denken dat je  down there  de boel niet hoeft in te vetten. Dat gedeelte zit lekker warm verpakt in een onderbroekje. Maar er zijn vrouwen die er anders over denken. En zodra de dop eraf gaat en de Labellostick omhoog wordt gedraaid, kan het plezier beginnen. Wel even onthouden welke lippenbalsem je op je welke lippen smeert.

Anders wordt het een smerige boel. Stel je even voor: De bank, de vloer: En ook je intieme zone vergeet je niet. Sommige mannen gebruiken de stofzuigerslang om, nou ja Maar ook vrouwen kunnen de magie van de zuigkracht kennelijk niet weerstaan. Wel een beetje gevaarlijk: Kaarsen zijn niet alleen fijn om te ruiken. Vanille, wilde rozen of zachte lindebloesem: Hoewel de vierkante variant ietwat pijnlijk lijkt, kunnen ronde stompkaarsen prima gebruikt worden voor het bereiken van een hoogtepunt.

Sommige vrouwen zweren erbij. Je kiest de maat die je het fijnst vindt gewoon bij de Xenos, condoompje erom en gaan met die banaan Wij raden het echter af! Twee, het liefst drie keer per dag je tandenpoetsen is toch wel een must. En als je dan na een drukke dag? De circulerende en vibrerende werking van een willekeurige elektrische tandenborstel zorgt voor hetzelfde effect als een vibrator.

Alleen is de tandenborstel iets smaller. Fijn voor de dames waar het allemaal nogal nauw zit. Alles wat elektrisch is, trilt meestal wel een beetje. En als het kan trillen, is dat  wat wij vrouwen willen. OOOh, wat een leuke vent is het toch en terwijl die gedachte door mijn hoofd ging, voelde ik een enorme rilling door mijn onderbuik gaan.

Geef het maar toe, zei ik tegen mezelf, je geilt gewoon op hem! Ik haalde even een vinger door mijn spleet en ja hoor, ik was al zeiknat. Hopelijk heeft hij ook zin in mij en kan ik zo nog wat korting versieren, anders heb ik gewoon lekker geneukt. In het verleden hadden we samen al leuke gesprekken gehad, zelfs over sex in verschillende vormen. Heel makkelijk kon ik het gesprek weer naar sex brengen en hij vertelde weer een paar leuke dingen. Zijn naam was Erik en ik zei tegen hem dat mijn man het wel leuk vond dat we zulke openhartige gesprekken hadden gehad.

Ondertussen liet ik mijn been iets meer naar buiten wijken zodat er heel langzaam iets van mijn bovenbenen zichtbaar begon te worden. Terwijl ik dat zei spreidde ik mijn benen nog meer. Met grote ogen keek hij nu tussen mijn benen die niets meer verborgen en mijn kut helemaal lieten zien. Ik sta op en loop naar hem toe en ga op mijn hurken voor hem zitten. Ik pak met beide handen zijn hoofd en trek hem naar me toe.

Ik begin zacht aan zijn oorlelletje te likken en ik voel hoe hij met zijn hand onder mijn rokje gaat. Al hurkend spreid ik mijn benen zo wijd mogelijk en begin zacht te kreunen van geil genot. Ik begin inmiddels in zijn kruis te kneden en voel daar iets enorms opbollen. Hij trekt het omhoog over mijn hoofd en ik heb enkel mijn BH nog aan.

Daarna begint hij zacht over mijn kale schaamlippen te lebberen. Zijn tong lijkt overal in mijn kruis en ik voel hem diep in mijn kutje slurpen. Hij trekt aan mijn tepels en kneed met zijn ruwe handen mijn borsten. Ik woel met mijn vingers door zijn haar als hij aan mijn klitje begint te knabbelen.

Wat ik dan te zien krijg is super, een penis van een mooi formaat, zeker 21 cm en 6 cm dik. Met dikke aderen die recht vooruit in de aanslag staat. Ik omvat deze paal met mijn beide handjes en duw langzaam zijn vel naar achteren. Ik zie een dikke rode eikel kloppend tevoorschijn komen.

Met mijn soepele tong ga ik met mijn puntje plagerig over zijn pisgaatje en ik kneed ondertussen zijn zaadballen. Met veel gevoel zuig ik zijn pik mijn mondje in en ik voel hem zacht diep in mijn keel. Boven me hoor ik hoe Erik kreunt van genot. Haastig trek ik mijn BH uit en ga meteen wijdbeens op mijn rug op bed liggen. Zijn natte tong begint nu bij mijn kale schaamlippen en trekt een nat spoor naar mijn navel. Hij zet zijn mond vol op mijn pruim en begint me nu aan een stuk door te tongen zonder te stoppen.

Ik voel hoe hij een vinger tegen mijn rozetje aanzet en dan doorduwt. Ik voel zijn vinger diep in mijn anusje stoten en zijn likkende tong erbij zorgt ervoor dat ik mijn eerste orgasme krijg en krijs het gewoon uit. Ik zie hoe hij zich verder uitkleedt. Ik trek hem ongeduldig op bed, hap zonder aarzelen zijn vlaggenmast in mijn mond en begin hem dan een flinke pijpbeurt te geven.

Met mijn beide handen ontbloot ik de enorme knots op zijn paal weer en zie een zijn dikke eikel tevoorschijn komen. Op deze manier lebber ik zijn machtige lolly helemaal af zodat hij glimt van mijn speeksel. Wacht maar ik ben nog lang niet klaar en daar verdwijnt zijn knuppel in mijn mond en laat ik hem zo door mijn keel glijden.

Diep, dieper verdwijnt deze paal in mijn hals en begin ik hem op deze manier zacht te neuken. Mijn hoofd gaat langzaam op en neer en als ik voel hoe hij bijna zijn zaad in mijn keel wil gaan storten, stop ik. Zijn antwoord niet afwachtend ga ik verder en neem zijn paal weer in mijn mond. Ik maak mijn rechter wijsvinger nat met mijn kutsap en zacht begin ik aan zijn rozetje te kriebelen. Met mijn linkerhand kneed ik zijn machtige ballen en met de natte wijsvinger manipuleer ik zijn kontgaatje en dring soms een stukje naar binnen.

Dit is teveel voor Erik en zonder waarschuwing explodeert zijn machtige wapen in mijn mond. Ik proef de eerste stralen en laat de rest van zijn sperma in mijn gezicht en op mijn borsten terechtkomen.

wijdbeens neuken sex met vreemde voorwerpen