Wijd opengesperde kut sex massage nederland

wijd opengesperde kut sex massage nederland

Eerst werden voeten en benen gemasseerd, maar al snel waren ze druk bezig met de billen van de twee klanten. Dit deed haar collega dus tegelijkertijd bij Anoeksa. Mendoza kon haar zien genieten. Anoeska lag met haar ogen dicht, maar elke keer als bij Mendoza de handen van zijn masseuse over de plek waar bij Anoeska haar kutje zat gingen, kreunde Anoeska hoorbaar van genot.

Na een tijdje werden de ruggen gemasseerd, eerst door handen, maar al snel door Thaise billen. Met hun billen gingen de masseuses op de nek van hun klanten zitten. Aan weerzijde van de te masseren nek een bil, Mendoza en Anoeska voelden de bilspleten van hun masseuses over hun met olie besmeerde nekken glijden.

Nu moesten Anoeska en Mendoza zich omdraaien. Mendoza lachte wat schaapachtig terug: Anoeska voelde haar eigen voet wegzakken in het natte kutje van haar masseuse, Anoeska dacht dat ze ter plekke gek werd van opwinding. Hierna vervolgden de masseuses hun tocht over de twee blanke lichamen. Eerst werden buik, borst en armen gemasseerd door de ranke handen van de masseuses. Daarna begonnen de masseuses hun eigen bovenlichamen met veel olie in te smeren, ze keken verleidelijk naar hun klanten.

Mendoza en Anoeska wisten beiden, hoewel nooit eerder meegemaakt, instinctief wat hun te wachten stond, het idee maakte hen beide gek van geilheid. Nadat de Thaise vrouwen hun borsten goed hadden ingesmeerd gingen ze op hun klanten liggen en met hun naakte geoliede lichamen masseerden ze Anoeska en Mendoza. Daarna wreef ze met haar lichaam over zijn benen, daarna over zijn buik, hij voelde haar kutje over zijn pik glijden, maar penetratie was verboden, haar stugge aziatische schaamhaartjes gleden over zijn eikel, haar lipjes gingen speels over zijn stam.

Hij voelde haar kutje over zijn buik, over zijn borstkas, over zijn schouders, armen en handen. Daarna draaide zij zich om en keek hij diep haar schacht in, ze wreef met haar onderlichaam over zijn gezicht, hij stak even zijn tong uit en proefde haar kutje, maar weg was ze al weer, hij voelde haar billen over hem heen glijden en terwijl hij keek naar haar opengesperde kutje voelde hij dat haar tieten weer om zijn pik heen zaten.

Zijn zaad begon te koken. Ondertussen had Anoeska het niet veel minder warm. Ook hier was het kutje van de masseuse vakkundig over haar lichaam gegleden, ook Anoeska had het kroeshaar van haar masseuse voelen prikken tegen haar gevoelige klitje, had erecte tepels door haar kutje voelen glijden, had borsten tegen haar eigen borsten gevoeld en had ook uiteindelijk het strakke thaise kutje over haar gezicht voelen en zien glijden.

Ruw tegen hun monden voelden Mendoza en Anoeska de Thaise kutjes duwen en beiden lieten de kans niet liggen en stakken hun tong diep in de hete gleufjes. Beiden hielden de strakke kontjes vast, Mendoza streelde het strakke poepgatje van het meisje dat boven hem hing, Anoeska was daar nog iets te onervaren voor en kneedde zachtjes in de perfect ronde, lekker gevulde kont die bij het meisje hoorde wiens tong Anoeska nu razendsnel over haar kutje voelde gaan!

Mendoza had ook niet verwacht dat zijn pik zo vakkundig gepijpt zou worden, maar hij was er blij door verrast. De masseuse nam zijn pik zo diep mogelijk in haar mond en pompte haar hoofd hard op en neer, terwijl haar handen speelden met zijn ballen. Anoeska voelde behalve de rappe tong ook een aantal vingers in haar kutje binnendringen, en ook wat smalle meisjesvingers in haar anus. Anoeska begon luid te kreunen. De hele massage had haar bloedgeil gemaakt en het was eerder slechts een kwestie van seconden, dan van minuten, voordat ze op die massagetafel daar in Bangkok een hevig orgasme zou krijgen.

Het kutje van de masseuse werd ritmisch op haar tong geduwd, de smaak van het meisje was zalig, het tongetje van het meisje zelfs nog lekkerder en met een hevige kreun kwam Anoeska klaar.

Mendoza ondertussen wist ook dat hij het niet lang meer zou volhouden, hij voelde het meisje nu snelle kleine pijpbewegingen maken aan zijn eikel, terwijl haar vuistje rap over zijn pik heen pompte. Het kutje van het meisje was vakkundig door hem gelikt en het meisje was al een paar keer heftig klaargekomen.

Het meisje stopte met pijpen maar ging vakkundig door met trekken, nu met twee vuistjes en met een luide kreun spoot Mendoza zijn zaad hoog de lucht in, het meisjes gezicht onderspuitend.

De masseuses lieten Anoeska en Mendoza even bijkomen, masseerden nog traag eventjes door, maar pakten toen natte doeken en wreven langzaam het olie van de klaargekomen klanten af. Daarna werden er droge doeken over Anoeska en Mendoza gelegd, werd het licht wat gedimd en fluisterde de masseuses dat men nu geacht werd even te relaxen.

De masseuses verlieten de ruimte en daar lagen Anoeska en Mendoza, beiden nog nagenietend van het heftige orgasme dat ze beiden bijna gelijktijdig hadden gehad. Na wat minuten fluisterde Anoeska. Mendoza wist niet wat hij hoorde. Hij had Anoeska de afgelopen dagen leren kennen als een spontane vrolijke, maar verder erg degelijke meid. Mendoza kneedde haar grote tieten, rolde haar kleine tepels hard tussen zijn vingers en tongzoende heftig met de door sex bezeten reisgenote. Zijn pik was nu keihard en met een vlugge handbeweging leidde Anoeska de neukstaaf van Mendoza in haar zeiknatte kut.

Ze ging rechtop zitten en liet zich zo diep mogelijk spietsen op zijn vleespaal. Toen begon ze op en neer te wippen, ze plaatste haar voeten naast Mendoza, zat dus op haar hurken op zijn pik, waardoor ze nog wilder en sneller op zijn pik kon stampen. Mendoza spoorde haar aan: Hij streelden haar poeperd, terwijl zijn ballen kletsten tegen haar billen. Hij stapte van het bed en duwde Anoeska voorover over het bed.

Ze lag met haar buik op het bed, haar achterwerk geil de lucht in wijzend. Hij stopte ook nog zijn duim bij haar kutje naar binnen en begon aan een harde vuistneuksessie. Hij stootte zijn vuist in de gulzige natte kut van zijn reisgenote en Anoeska begon nu onsamenhangende kreten uit te slaan. Zijn tong zakte steeds diep in haar kontje weg, hij bereidde de weg voor voor zijn pik.

Anoeska kwam hevig klaar op de knokkel die samen met de vuist in haar kut stampend over haar clitje streek. Nu was het tijd voor de afsluitende positie.

Mendoza trok zijn vuist uit de hierna nog even wijd open blijvende kut van Anoeska en sperde met beiden handen de billen van Anoeska zo wijd als mogelijk.

Hij spoog wat speeksel in haar poeperd en duwde toen zijn pik tegen haar ster. Mendoza liet zich dat geen tweede keer zeggen en duwde nu hard zijn pik voorbij haar sluitspier en stootte zijn staaf tot aan zijn ballen in haar strakke anus.

Hij wachtte eventjes om haar te laten wennen aan het vreemde gevoel. Anoeska kreunde hard, zette haar nagels diep in het massagebed en zette ook haar tanden in het matras. De masseuses waren ondertussen op het tumult afgekomen en keken vanuit de deuropening breed glimlachend toe.

Mendoza stootte nu steeds harder en harder, hij vergat ook niet af en toe een fikse tik uit te delen op de strakgespannen billen van zijn reisgenote, die ondertussen luid kreunde en steunde van genot. Het andere meisje met het kort blonde haar en heel lichtblauwe ogen heet Irene, ze vertelt dat ze geen vaste relatie heeft op dit moment, ik denk dat ze lesbo is.

Ze kennen elkaar nog van schooltijd en zijn al vaker samen op vakantie geweest. Toevallig komen ze uit een plaatsje wat dicht bij Den Haag ligt en we wisselen ervaringen uit over scholen en het uitgaansleven in onze buurt. Zij komen veel in een discotheek waar Rob en ik ook vaak komen. Onze wijnflessen zijn inmiddels allebei leeg maar ik stel voor om er nog maar n te bestellen.

Zij zitten allebei tegenover ons aan het krappe tafeltje en onder invloed van de heerlijke wijn worden we langzamerhand steeds losser en zitten we na een tijdje zelfs een beetje knietje te vrijen. Ze zijn echt heel aardig en hebben allebei een sterk erotische uitstraling. Ik geloof trouwens dat ze ons ook helemaal zien zitten want Irene kan haar ogen niet van mij af houden.

Ik vertel quasi verongelijkt dat zij vandaag ons vaste plekje tussen de rotsen in bezit hadden genomen. Oh, zegt Irene we hebben jullie helemaal niet gezien. Nee, zeg ik, maar jullie hadden het ook veel te druk met elkaar. Ze kijken elkaar even verliefd aan en dan zegt Christine tegen mij: Nou, zegt Irene, jullie hadden er trouwens best bij gekund want er is genoeg ruimte.

Er hangt duidelijk iets zeer erotisch in de lucht en ik krijg langzaam aan het idee dat deze vakantie toch wel eens heel leuk kan gaan worden.. Inmiddels is het restaurant al aardig leeg gelopen en ik vermoed dat de grijze golf vroeg naar bed gaat. Op een gegeven moment is ons tafeltje nog maar als enige bezet en de obers, die graag naar huis willen, lopen een beetje om ons heen te draaien en naar ons te loeren. Maar waarschijnlijk lopen ze zich ook behoorlijk aan ons op te geilen omdat drie mooie meiden toch wel uitzonderlijk zijn in deze tijd van het jaar.

Wij zijn alle vier een beetje aangeschoten en kunnen er alleen maar om lachen. Rob stelt voor om boven in de bar te kijken of daar nog wat te beleven valt. Een beetje waggelend, met de armen om elkaar nemen we afscheid van de obers en lopen naar de lift. Als Rob aangeschoten is doet hij altijd gekke dingen en ook nu moet hij natuurlijk de lift halverwege twee etages even met de noodrem laten stoppen.

Christine en Irene maken van de gelegenheid gebruik om elkaar heftig te omhelzen en te tongen. Rob en ik doen hetzelfde, ik ben bloedheet! Door de luidspreker van de lift vraagt iemand van de receptie in gebroken Engels wat er aan de hand is, en maant ons om toch vooral rustig te blijven en niet in paniek te raken.

Rob haalt hem dan maar weer van de noodrem en heel langzaam klimt de lift dan één etage omhoog. De laatste etage doen we met de trap want ik heb geen vertrouwen meer in de lift. Giechelend en heel wankel op de benen arriveren we in de bar. Daar is echt helemaal niets te beleven ;twee obers staan een beetje met dobbelstenen te spelen en voor de rest is er niemand te bekennen.

Ik was trouwens toch niet van plan om nog veel te drinken. We brengen Christine en Irene tot voor hun kamer en nemen met onze dronken kop heftig afscheid, alsof we elkaar al jaren kennen. Ik sta dicht tegen Irene aan te tongen en voel haar volle borsten tegen de mijne; ze draagt geen BH vanavond.

Even heb ik de indruk dat ze ons mee naar binnen willen nemen maar kennelijk hebben ze toch meer zin in elkaar. Ik vind het wel goed zo want als ik zo veel gedronken heb kan ik er toch niet echt van genieten.

We spreken af dat we elkaar morgen op het naakt strandje zullen ontmoeten. Rob en ik duiken ons bed in en ik val als een blok in slaap. De volgende morgen word ik met hoofdpijn wakker maar na twee aspirientjes is dat snel weg. We laten ons ontbijt op de kamer brengen en terwijl we dat in bed heerlijk opeten zegt Rob: Wat een geile grieten hé, gisteren? Nou, jij was anders ook lekker bezig zeg ik om hem te pesten. En ik denk dat je eigenlijk gisteravond direct al met hen het nest in wilde duiken, niet?

Nou, zegt hij, ik had best wel wat leuke dingen kunnen verzinnen voor ons vieren. Wij liggen een uur later als eerste op het zonnige strandje tussen de rotsen en Rob is mij net heel grondig met zonnebrand olie aan het insmeren als ik de twee meiden al zie aankomen. Ze komen er bij liggen en Christine zegt gelijk al met een knipoog uitdagend tegen Rob: Natuurlijk heeft hij daar wel zin in, hij smeert haar niet alleen gewoon in maar maakt er zelfs een heerlijke massage van.

En dat niet alleen, hij maakt er zelfs een heerlijke erotische massage van. Of, misschien is dit wel niet helemaal waar en is het Rob die er het meeste van geniet want hij heeft een enorme paal gekregen. Irene maakt mij er glimlachend op attent maar ik had het natuurlijk al lang in de gaten.

Om de beurt krijgen haar tieten een super massage en ze ligt van geiligheid met haar bekken te schudden. Irene zit met haar rug tegen de rotswand, benen wijd. Ze slaat haar armen om me heen en begint nu mijn borsten ook te masseren. Ze doet wat zonnebrand olie er op en masseert ze heel voorzichtig met de toppen van haar vingers.

Ze ligt ongetwijfeld te kreunen maar het geluid van de golven overstemt alles. Rob heeft waarschijnlijk Cristines klitje te pakken want ik zie haar hele lichaam wild en wellustig kronkelen.

Ze laat er wat zonnecréme tussen lopen en als een Hot Dog ligt die heerlijke paal nu tussen haar borsten in. Dit lukt echt alleen maar als je van die grote joekels hebt zoals zij. Jemig wat liggen die twee geil te genieten en wat een mooi gezicht voor ons om zo op de eerste rij te zitten. Rob wil nog veel meer omhoog kruipen want haar geile mondje heeft een ontzettende aantrekkingskracht op hem.

Christine is alleen van plan om hem toe te laten met condoom en daar kan ik haar geen ongelijk in geven want je weet tegenwoordig maar nooit. Rob en ik neuken al jaren niet meer met condoom dus we hebben niets bij ons maar gelukkig heeft Christine zelf iets meegenomen.

Betaalde sex gelderland hand neuken
wijd opengesperde kut sex massage nederland

Eerst werden voeten en benen gemasseerd, maar al snel waren ze druk bezig met de billen van de twee klanten. Dit deed haar collega dus tegelijkertijd bij Anoeksa.

Mendoza kon haar zien genieten. Anoeska lag met haar ogen dicht, maar elke keer als bij Mendoza de handen van zijn masseuse over de plek waar bij Anoeska haar kutje zat gingen, kreunde Anoeska hoorbaar van genot. Na een tijdje werden de ruggen gemasseerd, eerst door handen, maar al snel door Thaise billen. Met hun billen gingen de masseuses op de nek van hun klanten zitten. Aan weerzijde van de te masseren nek een bil, Mendoza en Anoeska voelden de bilspleten van hun masseuses over hun met olie besmeerde nekken glijden.

Nu moesten Anoeska en Mendoza zich omdraaien. Mendoza lachte wat schaapachtig terug: Anoeska voelde haar eigen voet wegzakken in het natte kutje van haar masseuse, Anoeska dacht dat ze ter plekke gek werd van opwinding.

Hierna vervolgden de masseuses hun tocht over de twee blanke lichamen. Eerst werden buik, borst en armen gemasseerd door de ranke handen van de masseuses. Daarna begonnen de masseuses hun eigen bovenlichamen met veel olie in te smeren, ze keken verleidelijk naar hun klanten. Mendoza en Anoeska wisten beiden, hoewel nooit eerder meegemaakt, instinctief wat hun te wachten stond, het idee maakte hen beide gek van geilheid.

Nadat de Thaise vrouwen hun borsten goed hadden ingesmeerd gingen ze op hun klanten liggen en met hun naakte geoliede lichamen masseerden ze Anoeska en Mendoza. Daarna wreef ze met haar lichaam over zijn benen, daarna over zijn buik, hij voelde haar kutje over zijn pik glijden, maar penetratie was verboden, haar stugge aziatische schaamhaartjes gleden over zijn eikel, haar lipjes gingen speels over zijn stam.

Hij voelde haar kutje over zijn buik, over zijn borstkas, over zijn schouders, armen en handen. Daarna draaide zij zich om en keek hij diep haar schacht in, ze wreef met haar onderlichaam over zijn gezicht, hij stak even zijn tong uit en proefde haar kutje, maar weg was ze al weer, hij voelde haar billen over hem heen glijden en terwijl hij keek naar haar opengesperde kutje voelde hij dat haar tieten weer om zijn pik heen zaten.

Zijn zaad begon te koken. Ondertussen had Anoeska het niet veel minder warm. Ook hier was het kutje van de masseuse vakkundig over haar lichaam gegleden, ook Anoeska had het kroeshaar van haar masseuse voelen prikken tegen haar gevoelige klitje, had erecte tepels door haar kutje voelen glijden, had borsten tegen haar eigen borsten gevoeld en had ook uiteindelijk het strakke thaise kutje over haar gezicht voelen en zien glijden.

Ruw tegen hun monden voelden Mendoza en Anoeska de Thaise kutjes duwen en beiden lieten de kans niet liggen en stakken hun tong diep in de hete gleufjes. Beiden hielden de strakke kontjes vast, Mendoza streelde het strakke poepgatje van het meisje dat boven hem hing, Anoeska was daar nog iets te onervaren voor en kneedde zachtjes in de perfect ronde, lekker gevulde kont die bij het meisje hoorde wiens tong Anoeska nu razendsnel over haar kutje voelde gaan!

Mendoza had ook niet verwacht dat zijn pik zo vakkundig gepijpt zou worden, maar hij was er blij door verrast. De masseuse nam zijn pik zo diep mogelijk in haar mond en pompte haar hoofd hard op en neer, terwijl haar handen speelden met zijn ballen. Anoeska voelde behalve de rappe tong ook een aantal vingers in haar kutje binnendringen, en ook wat smalle meisjesvingers in haar anus. Anoeska begon luid te kreunen. De hele massage had haar bloedgeil gemaakt en het was eerder slechts een kwestie van seconden, dan van minuten, voordat ze op die massagetafel daar in Bangkok een hevig orgasme zou krijgen.

Het kutje van de masseuse werd ritmisch op haar tong geduwd, de smaak van het meisje was zalig, het tongetje van het meisje zelfs nog lekkerder en met een hevige kreun kwam Anoeska klaar. Mendoza ondertussen wist ook dat hij het niet lang meer zou volhouden, hij voelde het meisje nu snelle kleine pijpbewegingen maken aan zijn eikel, terwijl haar vuistje rap over zijn pik heen pompte.

Het kutje van het meisje was vakkundig door hem gelikt en het meisje was al een paar keer heftig klaargekomen. Het meisje stopte met pijpen maar ging vakkundig door met trekken, nu met twee vuistjes en met een luide kreun spoot Mendoza zijn zaad hoog de lucht in, het meisjes gezicht onderspuitend. De masseuses lieten Anoeska en Mendoza even bijkomen, masseerden nog traag eventjes door, maar pakten toen natte doeken en wreven langzaam het olie van de klaargekomen klanten af.

Daarna werden er droge doeken over Anoeska en Mendoza gelegd, werd het licht wat gedimd en fluisterde de masseuses dat men nu geacht werd even te relaxen.

De masseuses verlieten de ruimte en daar lagen Anoeska en Mendoza, beiden nog nagenietend van het heftige orgasme dat ze beiden bijna gelijktijdig hadden gehad. Na wat minuten fluisterde Anoeska. Mendoza wist niet wat hij hoorde. Hij had Anoeska de afgelopen dagen leren kennen als een spontane vrolijke, maar verder erg degelijke meid.

Mendoza kneedde haar grote tieten, rolde haar kleine tepels hard tussen zijn vingers en tongzoende heftig met de door sex bezeten reisgenote. Zijn pik was nu keihard en met een vlugge handbeweging leidde Anoeska de neukstaaf van Mendoza in haar zeiknatte kut. Ze ging rechtop zitten en liet zich zo diep mogelijk spietsen op zijn vleespaal. Toen begon ze op en neer te wippen, ze plaatste haar voeten naast Mendoza, zat dus op haar hurken op zijn pik, waardoor ze nog wilder en sneller op zijn pik kon stampen.

Mendoza spoorde haar aan: Hij streelden haar poeperd, terwijl zijn ballen kletsten tegen haar billen. Hij stapte van het bed en duwde Anoeska voorover over het bed. Ze lag met haar buik op het bed, haar achterwerk geil de lucht in wijzend. Hij stopte ook nog zijn duim bij haar kutje naar binnen en begon aan een harde vuistneuksessie. Hij stootte zijn vuist in de gulzige natte kut van zijn reisgenote en Anoeska begon nu onsamenhangende kreten uit te slaan.

Zijn tong zakte steeds diep in haar kontje weg, hij bereidde de weg voor voor zijn pik. Anoeska kwam hevig klaar op de knokkel die samen met de vuist in haar kut stampend over haar clitje streek.

Nu was het tijd voor de afsluitende positie. Mendoza trok zijn vuist uit de hierna nog even wijd open blijvende kut van Anoeska en sperde met beiden handen de billen van Anoeska zo wijd als mogelijk.

Hij spoog wat speeksel in haar poeperd en duwde toen zijn pik tegen haar ster. Mendoza liet zich dat geen tweede keer zeggen en duwde nu hard zijn pik voorbij haar sluitspier en stootte zijn staaf tot aan zijn ballen in haar strakke anus.

Hij wachtte eventjes om haar te laten wennen aan het vreemde gevoel. Anoeska kreunde hard, zette haar nagels diep in het massagebed en zette ook haar tanden in het matras. De masseuses waren ondertussen op het tumult afgekomen en keken vanuit de deuropening breed glimlachend toe. Mendoza stootte nu steeds harder en harder, hij vergat ook niet af en toe een fikse tik uit te delen op de strakgespannen billen van zijn reisgenote, die ondertussen luid kreunde en steunde van genot.

Het andere meisje met het kort blonde haar en heel lichtblauwe ogen heet Irene, ze vertelt dat ze geen vaste relatie heeft op dit moment, ik denk dat ze lesbo is. Ze kennen elkaar nog van schooltijd en zijn al vaker samen op vakantie geweest.

Toevallig komen ze uit een plaatsje wat dicht bij Den Haag ligt en we wisselen ervaringen uit over scholen en het uitgaansleven in onze buurt. Zij komen veel in een discotheek waar Rob en ik ook vaak komen. Onze wijnflessen zijn inmiddels allebei leeg maar ik stel voor om er nog maar n te bestellen. Zij zitten allebei tegenover ons aan het krappe tafeltje en onder invloed van de heerlijke wijn worden we langzamerhand steeds losser en zitten we na een tijdje zelfs een beetje knietje te vrijen.

Ze zijn echt heel aardig en hebben allebei een sterk erotische uitstraling. Ik geloof trouwens dat ze ons ook helemaal zien zitten want Irene kan haar ogen niet van mij af houden. Ik vertel quasi verongelijkt dat zij vandaag ons vaste plekje tussen de rotsen in bezit hadden genomen. Oh, zegt Irene we hebben jullie helemaal niet gezien. Nee, zeg ik, maar jullie hadden het ook veel te druk met elkaar. Ze kijken elkaar even verliefd aan en dan zegt Christine tegen mij: Nou, zegt Irene, jullie hadden er trouwens best bij gekund want er is genoeg ruimte.

Er hangt duidelijk iets zeer erotisch in de lucht en ik krijg langzaam aan het idee dat deze vakantie toch wel eens heel leuk kan gaan worden.. Inmiddels is het restaurant al aardig leeg gelopen en ik vermoed dat de grijze golf vroeg naar bed gaat. Op een gegeven moment is ons tafeltje nog maar als enige bezet en de obers, die graag naar huis willen, lopen een beetje om ons heen te draaien en naar ons te loeren.

Maar waarschijnlijk lopen ze zich ook behoorlijk aan ons op te geilen omdat drie mooie meiden toch wel uitzonderlijk zijn in deze tijd van het jaar. Wij zijn alle vier een beetje aangeschoten en kunnen er alleen maar om lachen. Rob stelt voor om boven in de bar te kijken of daar nog wat te beleven valt. Een beetje waggelend, met de armen om elkaar nemen we afscheid van de obers en lopen naar de lift. Als Rob aangeschoten is doet hij altijd gekke dingen en ook nu moet hij natuurlijk de lift halverwege twee etages even met de noodrem laten stoppen.

Christine en Irene maken van de gelegenheid gebruik om elkaar heftig te omhelzen en te tongen. Rob en ik doen hetzelfde, ik ben bloedheet!

Door de luidspreker van de lift vraagt iemand van de receptie in gebroken Engels wat er aan de hand is, en maant ons om toch vooral rustig te blijven en niet in paniek te raken. Rob haalt hem dan maar weer van de noodrem en heel langzaam klimt de lift dan één etage omhoog. De laatste etage doen we met de trap want ik heb geen vertrouwen meer in de lift.

Giechelend en heel wankel op de benen arriveren we in de bar. Daar is echt helemaal niets te beleven ;twee obers staan een beetje met dobbelstenen te spelen en voor de rest is er niemand te bekennen. Ik was trouwens toch niet van plan om nog veel te drinken. We brengen Christine en Irene tot voor hun kamer en nemen met onze dronken kop heftig afscheid, alsof we elkaar al jaren kennen. Ik sta dicht tegen Irene aan te tongen en voel haar volle borsten tegen de mijne; ze draagt geen BH vanavond.

Even heb ik de indruk dat ze ons mee naar binnen willen nemen maar kennelijk hebben ze toch meer zin in elkaar. Ik vind het wel goed zo want als ik zo veel gedronken heb kan ik er toch niet echt van genieten.

We spreken af dat we elkaar morgen op het naakt strandje zullen ontmoeten. Rob en ik duiken ons bed in en ik val als een blok in slaap. De volgende morgen word ik met hoofdpijn wakker maar na twee aspirientjes is dat snel weg. We laten ons ontbijt op de kamer brengen en terwijl we dat in bed heerlijk opeten zegt Rob: Wat een geile grieten hé, gisteren? Nou, jij was anders ook lekker bezig zeg ik om hem te pesten.

En ik denk dat je eigenlijk gisteravond direct al met hen het nest in wilde duiken, niet? Nou, zegt hij, ik had best wel wat leuke dingen kunnen verzinnen voor ons vieren. Wij liggen een uur later als eerste op het zonnige strandje tussen de rotsen en Rob is mij net heel grondig met zonnebrand olie aan het insmeren als ik de twee meiden al zie aankomen. Ze komen er bij liggen en Christine zegt gelijk al met een knipoog uitdagend tegen Rob: Natuurlijk heeft hij daar wel zin in, hij smeert haar niet alleen gewoon in maar maakt er zelfs een heerlijke massage van.

En dat niet alleen, hij maakt er zelfs een heerlijke erotische massage van. Of, misschien is dit wel niet helemaal waar en is het Rob die er het meeste van geniet want hij heeft een enorme paal gekregen. Irene maakt mij er glimlachend op attent maar ik had het natuurlijk al lang in de gaten. Om de beurt krijgen haar tieten een super massage en ze ligt van geiligheid met haar bekken te schudden. Irene zit met haar rug tegen de rotswand, benen wijd.

Ze slaat haar armen om me heen en begint nu mijn borsten ook te masseren. Ze doet wat zonnebrand olie er op en masseert ze heel voorzichtig met de toppen van haar vingers. Ze ligt ongetwijfeld te kreunen maar het geluid van de golven overstemt alles. Rob heeft waarschijnlijk Cristines klitje te pakken want ik zie haar hele lichaam wild en wellustig kronkelen. Ze laat er wat zonnecréme tussen lopen en als een Hot Dog ligt die heerlijke paal nu tussen haar borsten in.

Dit lukt echt alleen maar als je van die grote joekels hebt zoals zij. Jemig wat liggen die twee geil te genieten en wat een mooi gezicht voor ons om zo op de eerste rij te zitten.

Rob wil nog veel meer omhoog kruipen want haar geile mondje heeft een ontzettende aantrekkingskracht op hem. Christine is alleen van plan om hem toe te laten met condoom en daar kan ik haar geen ongelijk in geven want je weet tegenwoordig maar nooit.

Rob en ik neuken al jaren niet meer met condoom dus we hebben niets bij ons maar gelukkig heeft Christine zelf iets meegenomen.

Gratis neuken breda prive meesteres


wijd opengesperde kut sex massage nederland