Wat stoppen vrouwen in hun kut neuken op podium

wat stoppen vrouwen in hun kut neuken op podium

...

Sex massage gelderland gratis hete

Mijn tepels gedraaid en gevoeld. Er zaten vingers in mijn kut en in mijn kont, soms één maar meestal meerdere en waarschijnlijk niet eens van dezelfde hand. Ik wist zelfs niet zeker of het wel vingers waren.

Ik verzonk in een dronken roes van geilheid en kwam aan de lopende band klaar. Ik was verworden tot zestig kilo neukvlees, gewillig, geil. Slechts een handvat voor mijn kutje en kontje en klaar voor alles. Toen ik het einde van het podium bereikte en de laatste vingers uit mijn kutje werden getrokken en met een plopje ook het laatste voorwerp? Wil je nog verder gaan? Waarschijnlijk de enkeling die zich niet tijdig naar voren had weten te worstelen.

Ik was inmiddels helemaal achterover gekiept zodat ik weer op mijn rug lag en klaarblijkelijk midden op het podium. De volledige implicatie drong nog niet echt tot me door tot ik weer handen op mijn lichaam voelde.

Meerdere handen, tientallen handen, overal, overal op, overal in. Mijn kutje, mijn kontje mijn borsten, mijn buik, dijen, mond, en gezicht, zelfs vingers en tenen, alles werd gevoeld, geknepen gelikt en gepenetreerd. Ik zonk nog dieper weg in een zalige roes van onverschillige geiligheid. Ergens ver weg merkte ik op dat de speaker en de bewaarders alles in goede banen leidden en in de gaten hielden of niemand iets pijnlijks bij me uithaalde.

Mijn kutje was heel even leeg maar werd direct, en voor het eerst, gevuld met een piemel. En een stevige ook. Hij pompte gewelddadig hard heen en weer en mijn karretje werd bijna door zijn remmen heen geduwd.

Snel werd er echter al gespoten en ik voelde hoe mijn kut vol liep. De lul was nog niet uit me getrokken of er zat alweer een volgende in. Ondertussen werd mijn kontje ook voortdurend gevingerd. Er werd nog een pik tegen mijn wang gedrukt en ik opende mijn mond om hem in te slikken. Deze eerste lullen waren blijkbaar een soort teken want schijnbaar iedereen haalde nu zijn pik te voorschijn.

Overal voelde ik pikken langs me wrijven en in me prikken. Ze vochten om een plek in mijn kutje, kontje of mond. Mijn handen hield ik als vuisten om nog meer pikken geklemd die zich daarin klaarspoten. De kap over mijn hoofd was inmiddels al doorweekt met sperma van de pechvogels die niet dichtbij genoeg konden komen en zich van een afstandje over me aftrokken.

Ook mijn buik en borsten en dijen zaten vol met sperma. Het liep in straaltjes uit mijn kut en kont. Ik kwam aan de lopende band klaar. Het leek eindeloos te duren. Een niet aflatende parade van anonieme pikken boorden zich in me en spoten me onder. Ik voelde mijn billen en schouders gewoon soppen in een plas sperma.

Mijn mond liep over. Soms probeerde ik te slikken maar dat ging niet eens omdat de volgende lul zich alweer in mijn mond drong. Geen seconde bleef mijn kont of kut leeg. Dikke lullen, korte lullen, lange lullen, lilliputterpikjes … het hele scala kwam langs en elk gaatje dat mijn lichaam kende werd gepenetreerd.

Soms moest ik zelfs even happen naar adem. Als willoos neukvlees liet ik het gebeuren en genoot ervan. Mijn verstand stond op nul. Elke lul die over me spoot deed me naar nog meer verlangen. Plots was mijn mond leeg maar voelde ik er iets overheen gedrukt worden.

Instinctmatig voelde ik met mijn tong en ontdekte dat het een kut was. Er waren dus ook vrouwen aanwezig!? Ik likte gretig en boorde mijn met zaad overdekte tong zo diep mogelijk naar binnen. Ik voelde de kut verkrampen en schokkend kwam de vrouw op me klaar.

Haar sappen liepen over mijn kin en voegden zich bij de spermaplassen onder mijn hoofd. Direct werd haar plek weer ingenomen door een dikke lul. Dit ging zo door. De ene pik na de andere, af en toe afgewisseld door een kutje. Na een in mijn beleving oneindige tijd was echter de laatste aan zijn gerief gekomen.

Mijn kutje voelde de laatste pik uit zich glijden en er kwam geen vervanger meer, mijn kontje voelde geen vingers meer wroeten en mijn mond bleef open hangen … leeg. Wat resteerde was ik alleen, … volledig doorgeneukt,.. Mijn brein registreerde vaag en vanaf een afstand hoe ik er aan toe was. Liggend op mijn rug, knieën opgetrokken en wijd uiteen vastgebonden , mijn handen idem uitgestrekt.

Mijn kutje kletsnat, mijn aars ook. Hele plassen sperma in mijn navel, tussen mijn borsten, onder mijn billen, schouders en hoofd. Mijn gezicht, nog steeds afgedekt met de van sperma en kutvocht doortrokken kap. Mijn armen, schouders, dijen, voeten en handen, borsten, alles was bedekt met een plakkerige laag sperma.

En ik voelde me … geweldig. Ik stond te midden van een paar honderd anderen in een zaal. Het was een klein zaaltje met een relatief groot podium.

De zaal was voor tweederde vol. Door het brede podium hield dat in dat de achtersten ongeveer vijf rijen voor zich moesten dulden. Ik stond vooraan, met mijn borst tegen het podium geklemd. Samen met wat vrienden waren we ingegaan op de uitnodiging die in de societeit had gehangen: We waren allemaal aangeschoten en zo te zien had de rest van het publiek ook niet op een droogje gestaan. Ik had een vaag idee over wat ons te wachten stond. Ik kende wat experimenteel theater van een ex-vriendin.

Eindeloos geïmproviseerd over niks … maar ach … alles beter dan bedrijfskunde! De show zou om acht uur beginnen en het was nu tien over. De zaal werd ongeduldig. Het onrustige gejoel nam toe in volume. Plots, zonder verdere waarschuwing, verscheen er een man op het podium. Hij nam direct het woord en begon een verhaal over de show.

Ik luisterde helemaal niet. De broeierige warmte had me loom en ongeinteresseerd gemaakt. Totdat ik een opmerking opving over niet toegestaan onder de achttien jaar. Ook de zaal reageerde met opgewonden gemompel en het gejuich en gejoel nam toe. Ik kon de speaker nauwelijks nog verstaan terwijl ik dat nu juist wel wou.

Nu werd het doek opzij getrokken en op het podium verscheen een vrouw met een kap over haar hoofd. Er werd luid gefloten en geklapt. Dit beloofde leuk te worden. De vrouw werd naar het midden van het podium geduwd door twee enorme kleerkasten. Waarschijnlijk jongens van de nabij gelegen sportschool. Eenmaal midden op het podium werd ze uitgebreid getoond en rondgedraaid.

Ze stond ongeveer een metertje of twee van me vandaan dus ik had een prima zicht. Het was een jonge vrouw aan haar figuur te zien want het gezicht bleef onder de kap.

Vrij lang, slank, mooie lange benen en zo te zien een kleine cup c. De kap over haar hoofd liet haar mond met mooie volle lippen en neus vrij en maakte me razend nieuwsgierig naar haar gezicht. De speaker begon haar nu aan te prijzen alsof ze geveild werd. Waar ging dit naar toe? Hij vroeg en kreeg goedleuring en begon vervolgens zelfs haar borsten te betasten. Op zijn teken werd de vrouw weer omgedraaid en haar benen werden wat uit elkaar getrokken.

De zaal was nu behoorlijk opgewonden aan het raken en begon te schreeuwen en aan te moedigen. Ik deed voluit mee. De speaker vroeg ons of we het goed genoeg konden zien. Ha, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Er kwam een assistent het podium oplopen met een zwaar uitziende textielschaar. De speaker nam de schaar en liep al knippend op de vrouw af. De zaal werd gekker en gekker en gilde om haar kleren.

En dat gebeurde ook. De speaker knipte eerst haar bloes, evenwijdig aan de knoopjes helemaal open. De panden vielen wat opzij en ik had een eersteklas uitzicht op een wit, kanten beha.

Haar tepels waren duidelijk afgetekend tegen de dunne stof. We schreeuwden onze longen leeg om meer en na wat onverstaanbare opjutting van de speaker werd inderdaad haar beha weggeknipt. Een van de kleerkasten gooide hem achteloos de zaal in waar er om gevochten werd als om het bruidsboeket door oude vrijsters op een bruiloft. De spreker knipte de bloes verder aan flarden. Lange repen van onder naar boven die alleen nog aan het boordje vastzaten.

De tieten van de vrouw werden tussen de repen stof duidelijk zichtbaar. Twee prachtige, stevige borsten. Precies groot genoeg voor mij. Ik meende te kunnen zien dat haar tepels hard waren maar door het geduw in mijn rug was het lastig te zien. Inmiddels had iedereen wel door welke kant dit op zou gaan en het verwachtingsvolle gejoel bleef aanhouden. De vrouw werd ondertussen van links naar rechts over het podium geduwd en getild. Haar borsten werden vlak voor mijn neus gehouden en ik wilde er net een lik aan geven toen ze weer verder geduwd werd.

Wat een geile vertoning was dit. Lang hoefde ik niet te wachten want de speaker en de vrouw stonden weer in het midden van het podium. De vrouw werd omgedraaid en voorover gebogen. Helemaal vrijwillig ging dat niet want de kleerkasten moesten duidelijk wat moeite doen om haar voorover gebukt te krijgen.

De vrouw stond nu met haar kont naar ons toe. Als ze geen broek aan gehad had, zou ik recht in haar aars kunnen kijken. Van die gedachte alleen al werd ik geil als boter. De rest van de zaal ook trouwens.

Mijn vrienden en ik joelden uit alle macht mee: Ik kon me niet voorstellen dat dat echt ging gebeuren maar hoop doet leven nietwaar. Er kwam een soort trolley het podium oprollen. Een plankiertje op wielen met een hoge, verticale paal er op. We schreeuwden nog harder van verwachting.

De vrouw werd erop gezet en haar handen werden bovenaan de paal vastgezet. Haar enkels werden aan een stang onderaan vastgezet en daar stond ze dan. Met haar armen hoog in de lucht en haar tieten en tepels tussen de repen bloes door prikkend. De speaker liep al knippend met zijn schaar op haar af. Dit was wel de meest opwindende experimentele show die ik me kon voorstellen.

Mijn hele lijf en geest brulde alleen nog maar om meer … De speaker begon haar spijkerbroek open te knippen. Elke pijp werd van onder naar boven volledig doorgeknipt in meerdere repen. Elke reep hing alleen nog met het lusje aan haar riem. Dit gebeurde allemaal weer pal voor mijn neus en ik kon duidelijk haar kont zien als de repen wat opzij schommelden. De bolling van haar schaamlippen tekende zich duidelijk af tussen twee magnifieke billen.

Iedereen vooraan, inclusief ikzelf, reikte smachtend naar die billen maar we konden er net niet bij. Ze werd nogmaals langs de hele podiumrand gereden en geshowed.

Steeds lieten de kleerkasten het karretje ruw stoppen zodat haar restanten kleding opzij schudden. Het leek wel een veiling maar dan wel een hele geile. Als er nu geboden kon worden zou ik tot aan een faillissement zijn gegaan denk ik. De hormonen zwermde vrijelijk en in grote hoeveelheden rond.

Wat de vrouw ervan dacht wist ik niet maar het kon me op dit moment ook geen reet meer schelen. Het antwoord was niet te verstaan maar ook niet te missen. Prompt kwam de schaar weer en werd haar slip weggeknipt. Een van de kleerkasten verwijderde ondertussen haar schoenen en sokken.

Op de flarden kleding na stond ze nu naakt voor me, met haar heerlijke kont naar het publiek. Er verscheen een grote ventilator op het podium die op de vrouw gericht werd.

De repen stof wapperden nu ver uiteen en ik had een prachtig zicht op kruis. De vrouw schrok daarvan want ze deinsde merkbaar terug met haar heupen. Onder nog meer gejoel knipte de presentator vervolgens alle repen stof weg. Ze stond nu naakt en weerloos op de rand van het podium met haar handen nog steeds hoog boven haar hoofd gebonden. Ik had inmiddels een paal van hier tot Tokyo en was zeker niet de enige. Een van de kleerkasten kwam met een flesje olie aanzetten en goot dat in een keer over haar linkerschouder leeg.

De olie stroomde naar beneden en ik ving van de speaker op dat een paar vrijwilligers het mochten uitsmeren. Haa, dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Naast me klom al een kerel het podium op, maar door me aan zijn riem op te trekken kreeg ik voor elkaar dat ik er eerder was dan hij. Aangezien een van mijn maten dat ook deed belandde hij achterover terug in het publiek.

Op een holletje liepen we naar de vrouw toe. Onderweg kreeg ik nog een flesje olie toegestopt van de speaker. Mijn maat en twee anderen stonden al te smeren en alleen achter de vrouw was nog plek vrij.

Meteen goot ik mijn flesje over haar rug en billen en begon haar stevig in te vetten, In het begin leek ze te verstijven maar ik zou zweren dat ze gaandeweg ontspande. Mijn handen en haar rug zaten nu onder de olie. Ik kneedde haar nek en glibberde richting billen. Vervolgens begon ik bij haar enkels en gleed nu langs haar kuiten en dijen omhoog.

God wat was dit lekker. Ik werd steeds vrijer en mijn handen glipten nu steeds tussen haar dijen en langs haar poesje. Het was daar wel druk met andere handen die probeerden steeds verder te gaan. Ik concentreerde me nu op die heerlijke kont en kneedde en wreef zo veel ik kon. Ze was inmiddels zo glad dat ik mijn handen nauwelijks nog kon sturen om over of tussen haar billen te gaan. Het kon me niet meer schelen.

Ik liet mijn vingers vrij tussen haar billen voelen en probeerde zelfs haar aarsje even uit. Helaas was het toen afgelopen. De kleerkasten leidden ons met zachte maar onweerstaanbare hand terug naar de zaal. Ik kon nog net een flinke tik tegen haar reet geven en toen was het afgelopen.

Toen ik mijn plek weer had ingenomen zag ik de druppels olie nog tussen haar dijen lekken en haar schaamhaar glom in het lamplicht. Mijn handen voelden nog die fantastisch reet. Na dit hoogtepunt maakte ik me op voor de finale. Of zou dit toch niet het einde zijn? Aan mijn linkerhand hoorde ik het zaalvolume weer oplopen.

Ik keek en zag hoe een ander wagentje naar het midden gereden werd. Dit keer was het een bok zoals je die van gymnastiek kent. Onderaan de poten zat alleen wat onduidelijk ijzerwaar bevestigd. De verwachting in de zaal ging weer sky-high. Zou het nog verder gaan? Wat ging er gebeuren? De bok kwam tot stilstand en de vrouw werd, nog steeds nadruppend, losgemaakt van de paal.

Ze leidden haar om de bok heen en zetten haar er met haar buik tegenaan. Zonder kap zou ze nu de zaal in hebben gekeken en de bok blokkeerde het zicht op haar lichaam van knie tot navel. Een been werd aan de rechterachterpoot van de bok vast gezet. Haar linkerbeen werd nu richting de linkerachterpoot van de bok getrokken waardoor ze wijdbeens kwam te staan. De zaal loeide nog verwachtingsvoller.

Toen haar been bijna niet verder kon werd ook dat vast gezet aan de poot. De kleerkasten dwongen haar nu voorover, over de bok heen. Haar voeten kwamen bijna los van de grond en haar borsten hingen vrij in de lucht. Haar armen gingen naar beneden en werden ook vastgezet aan de voorste twee poten van de bok.

Haar gekapte hoofd hing nu naar beneden op nog geen halve meter van mijn gezicht. Haar bungelende borsten kon ik net niet aanraken. De speaker hitste ons weer op. Nodig was dat niet want we waren al maximaal opgedraaid. Het idee van het uitzicht als die bok zou worden omgedraaid maakte ons al gek genoeg. De bok werd nog dichter naar de rand van het podium geduwd. Ik schreeuwde weer mijn keel schor samen met de rest van het publiek.

En daar ging ze dan. Als een varken aan het spit werd ze heel langzaam omgedraaid. Centimeter voor centimeter werd haar kont zichtbaar. Ik keek recht in haar kruis.

Haar prachtige billen stonden open en we kregen een royale blik op haar met olie doorweekte kutje. Hij gaf een teken en de twee kleerkasten kwamen aan elke kant van haar staan. De een trok vervolgens haar billen wijd open en de ander trok haar schaamlippen ver uit elkaar. Je kon vol in haar aars kijken en mijn maat beweerde haar baarmoeder te zien. De vrouw werd weer over het hele podium gerold. Op verschillende plaatsen werd even gestopt en herhaalden de kleerkasten hun behandeling zodat iedereen met eigen ogen bewering van mijn maat kon checken.

De speaker bleef ons maar aanmoedigen en opjuinen. Mochten we nu werkelijk aan die lekkere kont voelen? Onmiddellijk zag ik handen naar voren schieten om te voelen. De eerste waren nog voorzichtig en een beetje terughoudend maar naarmate ze weer verder mijn kant opgereden werd zag ik dat alle schroom afgeworpen werd. Ze werd ronduit gevingerd en haar reet zag licht rose van de tikken. Mijn maat stond twee man naast me en drukte zijn hand vol tegen haar gleuf.

Ik zag hem er in knijpen en vervolgens sloeg hij een paar keer op de strakgespannen billen. Toen was de kar voor me. Ik bedacht me geen moment en schroefde mijn vinger diep in haar van olie soppende kut. Dat ging zo makkelijk dat ik er een tweede bij wilde stoppen maar door de olie en omdat het karretje langzaam maar zeker verder werd gerold, glipte mijn wijsvinger in haar aars. Ik voelde haar knijpen met haar kut en kont maar mijn vingers zaten tot aan de knokkels in haar.

Wat een geile vertoning. Het karretje rolde verder en mijn vingers schoten los. Meteen zag ik er weer nieuwe induiken. Even later was het einde van het podium bereikt en werd ze weer terug gereden naar het midden. Mijn vingers gloeiden gewoon van de opwinding. Ze glansden van de olie. Of was het kutvocht? In ieder geval leek het nu toch afgelopen te zijn want ze werd losgemaakt van de bok en naar het midden van het podium geleid.

Ze liep een beetje wankel maar herstelde snel. Al gauw stond ze weer fier in het midden van het podium. Ondertussen was ik wel behoorlijk gefrustreerd want het einde was duidelijk gekomen. Samen met mijn maat en de hele verdere zaal liet ik duidelijk mijn teleurstelling blijken. Tot er aan de zijkant van het podium weer een nieuw wagentje werd aangerold. Een golf van hernieuwde opwinding sloeg door de zaal.

Het was een soort tafeltje op wieltjes. Ongeveer een meter hoog en aan een kant voorzien van twee, naar links en rechts uitstekende, planken. Aan de andere kant lag een losse stang er dwars overheen. Ter hoogte van de planken staken ook twee metalen pijpen omhoog.

Overal hingen leren banden en riemen. Verder lag was het tafeltje leeg. Ik spoot bijna in mijn broek nu want het tafeltje liet wel raden wat de bedoeling was. De zaal schreeuwde het dan ook weer uit en je zag de vrouw wat zenuwachtig haar hoofd heen en weer draaien. Zou ze weten wat er voor haar in petto lag? De kleerkasten togen weer aan het werk. Ze duwden haar met zacht hand tegen het tafeltje aan zodat ze er op kon gaan zitten. Het tafeltje was iets hoger dan haar kont en haar onderbenen bungelden los boven de grond.

Daarna duwden ze haar achterover tot ze lag. De vrouw sloeg haar armen voor haar borst toen de kleerkasten de losse stang over haar heupen legden en met de riemen vast maakten aan het tafeltje.

Toen pakte elke kleerkast een been en duwde dat omhoog. Beide benen werden met gebogen knieen naar omhoog en achteren gebogen om vervolgens met de enkels aan de metalen buizen te worden vastgezet.

Ze lag nu in een soort liggende hurkzit. De zaal joelde en schreeuwde het uit. Het ging nog verder. Haar knieen werden uit elkaar gebogen en middels een touw onder het tafeltje door vastgezet. Ook werden haar armen opengetrokken en gestrekt, op de uitstekende planken gelegd. Ook die werden weer met riemen vastgezet.

De vrouw lag nu volledig open als bij een gyneacoloog. Ik kon weer van dichtbij in haar kut kijken en ook haar kontje lag prima in het zicht. De tafel was precies zo kort dat haar kontje net niet in de ruimte zweefde. Haar borsten en tepels priemden recht omhoog. Dit was bijna teveel voor het publiek. De spreker, waar verder geen hond meer naar luisterde, begon nog wat te demonstreren.

Hij kneep in haar borsten en voelde her en der en probeerde zinloos zijn waar weer aan te smeren. Hij werd volledig overstemd Ineens hield ie een dildo in zijn hand tot groot vermaak van het publiek. Hij gebruikte hem om haar borsten te laten schudden en tikte ermee tegen haar tepels.

Al masserend werd ze weer rondgereden en ik zag van dichtbij hoe de spreker ook haar kutje bewerkte met de dildo. De vrouw leek even naar de dildo toe te bewegen en de speaker sprak: Daar hoefden we niet lang op te wachten. De dildo werd tegen haar kut geplaatst en en-plain publiek gleed ie soepel naar binnen. De speaker pompte lekker op en neer met de dildo en ik zou zweren dat ze ervan lag te genieten. Ik kon zien dat er sappen langs de dildo naar buiten geperst werden. Of toch ook wat anders?

Ik wist het niet maar wederom kon het me niet zo veel schelen. Wat een geil gezicht. Pal voor mijn neus lag een prachtig vrouwenlijf, vastgebonden , helemaal open en het werd met een dikke dildo gepaald. Een van de helpers kwam weer aangelopen met een buttplug in zijn hand. Luide aanmoedigingen alom en ja hoor, de speaker pakte de plug aan en liep weer naar het gereedliggende neukvlees.

Hij hield hem even omhoog en drukte toen de top tegen haar kontgaatje. De dildo stak nog steeds uit haar kut. Je zag haar even met haar onderlichaam trekken maar toen zat de punt erin en leek ze weer te ontspannen.

De spreker moest flink duwen maar na wat moeite en draaibewegingen zat de plug dan toch helemaal in haar kont. Daarna liep hij een eindje achteruit om het resultaat te bewonderen. Twee handvaten staken schuin uit haar onderlichaam. De zaal werd bijna gek en ik zag een een vent, een eindje verder, met zijn hand in zijn broek! Ondertussen was de dildo heel langzaam uit de kut aan het glijden en ik zag nog nog net hou het laatste stukje eruit floepte en de dildo op de grond kletterde.

De kutlippen bleven gewoon open staan alsof ze schreeuwden om meer. Ik keek diep in haar pruim en zag het geil en olie overal glimmen. De spreker had ondertussen iets geroepen dat tot luide instemming van de zaal had geleid en ik zag ineens dat mijn maat de dildo aangereikt kreeg van de presentator. Tegelijkertijd hadden de hulpjes het wagentje zowat tegen mijn neus aan geduwd en omhoog gekiept. Ik kon nu perfect overal bij. Mijn maat duwde me wat opzij en boorde de gevallen dildo terug in de kut.

Meteen begon hij stevig te pompen. Dat kon ik niet zomaar laten gaan. Ik duwde hem weer terug en voelde met een vinger in haar anus. Hij gleed zo naar binnen. Achter me en opzij werd nu geduwd en getrokken om ook maar eens te kunnen voelen. Terwijl ik verwoed probeerde om drie vingers in haar kutje te duwen werd ik plots opzij getrokken.

Ik kon er onmogelijk weer bij komen. Voor me zag ik een kluwen handen en hoofden die allemaal tegelijk probeerden bij of in het vrouwenlichaam te komen. Soms zag ik de dildo weer even ingebracht worden maar meestal waren het vingers.

Haar kont en kut werden fanatiek bevoeld, gevingerd en gepenetreerd. Op zeker moment zag ik dat er drie vingers van drie verschillende mannen in haar kut aan het wroeten waren. Onderwijl werd het wagentje weer van links naar rechts over het podium getrokken zodat iedereen aan de beurt kon komen. Op de terugweg kwam het wagentje nog een keer langs mij en ik slaagde er nogmaals in een vingers in haar kont te duwen en drie in haar kutje. Toen werd ze weggetrokken, terug naar het midden, en plopte mijn vinger met een smakgeluidje uit haar aarsopening.

Het beeld van die wijd openstaande kut en kont staat nog steeds op mijn netvlies gebrand. Inmiddels werd ze weer naar het midden van het podium gereden en de spreekstalmeester fluisterde iets in haar oor. Ik verbeeldde me een knikje van haar gekapte hoofd te zien maar het was lastig temidden van het geduw en opgewonden geschreeuw. Ondertussen stond mijn zak zowat op klappen en aangezien het afgelopen leek te zijn maakte ik me op om als een speer naar het toilet te rennen om mijn gezwollen ballen te verlichten.

De spreker hernam echter het woord. Het kostte hem moeite om er bovenuit te komen maar het lukte. Naast me hoorde ik boegeroep van de vent die ik had weggetrokken toen we mochten olieen. Ik kon mijn oren niet geloven, nog meer? Wat dan in vredesnaam. De opwinding in de zaaal bereikte weer een nieuwe hoogtepunt.

Daar waren een paar meisjes niet op verdacht en die schreeuwden omdat ze dat nog nooit eerder hadden gedaan en het zeer deed. De mannen bij de tafel deden het zelfde en enkele vroegen om een dildo die andere vrouwen kwamen brengen. Ook de meisjes op het podium die geen twee lullen in hun hadden kregen een dildo in hun kut. Door de jury werd gezegd dat de meisjes nu klaar mochten komen en dat was iets waar ze allemaal op hadden gehoopt.

Het duurde dan ook niet lang of de pits poesjes kwamen na elkaar klaar. De mannen vroegen aan de meisjes wat ze het liefste wilden doen en iedereen nam een houding aan die de meisjes het lekkerste vonden. Bij de jury aan tafel werden vier meisjes weg gestuurd die hadden volgens hun niet aan de eisen voldaan.

Het overige meisje moest alle vijf mannen verwennen er dat probeerde ze. Ze nam er in haar kut een in de kont een in haar mond en beide handen om af te trekken. Ze was zo druk bezig dat ze niet in de gaten had dat de vrouw het allemaal heel kritisch zat te bekijken. De man die het eerste klaar kwam in haar mond de plaats moest afstaan aan haar. Het meisje had nog nooit een kut gelikt en huiverde en dat was het einde de mannen waren allemaal klaar gekomen maar het meisje niet.

En ze smeekte of ze het nog goed kon maken maar ze waren teleurgesteld omdat ze de vrouw niet kon likken. Ze vertrok en de vrouw keek naar de jongens op het podium en zij moesten nu punten geven.

De jongens gaven punten tussen de 3 en 9 de meisjes met 9 punten mochten blijven en dat waren er maar 3. De andere meisjes konden gaan die werden dus geen pits poesjes van het team. De andere meisjes moesten naar de tafel komen en op de tafel gaan liggen met hun gezicht naar de tafel gericht. De jury ging voor de tafel staan en lagen hun slappe lullen op tafel.

De meisjes kregen de op dracht ze stijf te maken en dat lukte de meisjes gingen zuigen tot ze rood waren maar ze kwamen helemaal overeind. De mannen die toe keken hadden al stijve jongens van het kijken en ze mochten na elkaar klaar komen bij de meisjes.

Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen de juryleden waren voldaan en de vrouw kroop op tafel voor een meisje en zei likken. Ze deed dit zo geraffineerd dat de vrouw al klaar kwam binnen een paar minuten. De vrouw ging naar het tweede meisje en zei moest vingeren en dat deed ze maar de vrouw was niet tevreden en ze zei je kunt vertrekken.

Het derde meisje keek zo ongeloofwaardig dat ze dacht wat moet ik dan doen en ze kreeg van de vrouw de opdracht om haar met een dildo klaar te maken. Ze pakte de dildo en stopte die in de vrouw haar kut en begon hem te bewegen en hij snorde heel heftig maar het meisje bracht ook haar mond naar het kutje en begon heel heftig te zuigen op wat ze maar te pakken kreeg.

De vrouw kromde ineens haar rug en kwam zo heftig en gillend klaar dat het bleef stromen. In de tijd dat dit gebeurde waren er een paar jongens boven op de andere meisjes gesprongen en hun kwamen ook heftig klaar.

Na bij gekomen te zijn kreeg het meisje dat als laatste de vrouw had klaar gemaakt. De titel pits poesjes van het hele team maar, ze moest beloven dat als iemand eens heerlijk wou neuken dat ze nooit nee zou zeggen ook al waren het er meer op een dag en dat beloofde ze maar al te graag. Voor iemand zoals haar was dat geen bezwaar. Want wat het team niet wist was dat zij nymfomane was en juist zo graag zoveel en zo vaak als het maar kon wou neuken.

En nu gauw naar pitspoesjes gaan want dan kun je het mee beleven. Ik ben al jaren pits poes en ik weet wat er allemaal gebeurd maar de vraag die ik laatst kreeg heeft me over vallen. Er werd me namelijk gevraagd of ik nieuwe meisjes in wilde wijden tot pits poesjes. Ik vroeg willen jullie mij afdanken zodra ik hun heb ingewerkt en een paar jongens riepen gelijk ben je gek je bent veel te lekker. Wat willen jullie dat ik ze leer want neuken kunnen meisjes toch allemaal. We willen dat je ze leert onderdanig te zijn en ik lachte dat ben ik toch ook niet.

Nee, zeiden ze maar de nieuwe moeten dat wel worden dus wil jij ze dat zeggen. Als wij dan vanavond komen willen we resultaten zien en dan mag jij ook mee doen ik zei nu goed dan ik zal het ze leren. Ze kwamen een uur later en het waren vier leuke meiden dat maakte veel goed en we hadden vijf mannen dus dat kwam goed uit. Ik vroeg hun weten jullie wat je taak is dan alleen maar mooi te zijn.

Ze riepen ja bij de pitstops moeten wij het publiek vermaken met onze mooie lichamen. Dat is juist maar dat is niet alles jullie moeten ook onderdanig zijn aan de coureurs en dat is eigenlijk wel veel geloof me. Een meisje kun je ons uitleggen wat er van ons verwacht word ik zei dat zal ik doen. De vorige meisjes wilden niet doen wat ik nu ga vertellen en als je het niet wil ga je straks weg als ik alles heb verteld.

Ze knikten en ik zei als een coureur na je toe komt en hij zegt dat hij je wilt neuken dan doe je dat en alle sexspelletjes die ze met je willen doen laat je toe iemand een bezwaar. Ze zeiden dat ze alles wilden doen en ik zei nu dat kunnen we zo uit proberen ik hoorde de jongens aan komen.

Ik zei kleed je helemaal uit en ga op de tafels liggen met je kutjes bloot ze deden dat. De jongens kwamen binnen en die vielen met hun mond open en zeiden dat is nog eens een onthaal.wat stoppen vrouwen in hun kut neuken op podium

...

Gangbang datum sex groningen


Zichzelf betasten op de glazen tafel Geweldig roodharige babe alleen met haar kutje Alles in haar poesje stoppen Haar kutje bombarderen met monsterlijke speeltjes Prachtige blondine speelt met haar kutje Haar harige kutje voelen Enorme tieten om je lul tussen te stoppen Indiase slet neukt haar natte kutje met een dildo Zwart harige godin neukt kutje met zwarte dildo Amateur met tattoo's met een open kutje en een nog openere kont Hoer met rode hakken bevredigd haar kutje Mooi jong meisje speelt met haar dildo Het liep in straaltjes uit mijn kut en kont.

Ik kwam aan de lopende band klaar. Het leek eindeloos te duren. Een niet aflatende parade van anonieme pikken boorden zich in me en spoten me onder.

Ik voelde mijn billen en schouders gewoon soppen in een plas sperma. Mijn mond liep over. Soms probeerde ik te slikken maar dat ging niet eens omdat de volgende lul zich alweer in mijn mond drong. Geen seconde bleef mijn kont of kut leeg. Dikke lullen, korte lullen, lange lullen, lilliputterpikjes … het hele scala kwam langs en elk gaatje dat mijn lichaam kende werd gepenetreerd. Soms moest ik zelfs even happen naar adem.

Als willoos neukvlees liet ik het gebeuren en genoot ervan. Mijn verstand stond op nul. Elke lul die over me spoot deed me naar nog meer verlangen. Plots was mijn mond leeg maar voelde ik er iets overheen gedrukt worden. Instinctmatig voelde ik met mijn tong en ontdekte dat het een kut was.

Er waren dus ook vrouwen aanwezig!? Ik likte gretig en boorde mijn met zaad overdekte tong zo diep mogelijk naar binnen. Ik voelde de kut verkrampen en schokkend kwam de vrouw op me klaar. Haar sappen liepen over mijn kin en voegden zich bij de spermaplassen onder mijn hoofd.

Direct werd haar plek weer ingenomen door een dikke lul. Dit ging zo door. De ene pik na de andere, af en toe afgewisseld door een kutje.

Na een in mijn beleving oneindige tijd was echter de laatste aan zijn gerief gekomen. Mijn kutje voelde de laatste pik uit zich glijden en er kwam geen vervanger meer, mijn kontje voelde geen vingers meer wroeten en mijn mond bleef open hangen … leeg.

Wat resteerde was ik alleen, … volledig doorgeneukt,.. Mijn brein registreerde vaag en vanaf een afstand hoe ik er aan toe was. Liggend op mijn rug, knieën opgetrokken en wijd uiteen vastgebonden , mijn handen idem uitgestrekt. Mijn kutje kletsnat, mijn aars ook. Hele plassen sperma in mijn navel, tussen mijn borsten, onder mijn billen, schouders en hoofd. Mijn gezicht, nog steeds afgedekt met de van sperma en kutvocht doortrokken kap.

Mijn armen, schouders, dijen, voeten en handen, borsten, alles was bedekt met een plakkerige laag sperma. En ik voelde me … geweldig. Ik stond te midden van een paar honderd anderen in een zaal. Het was een klein zaaltje met een relatief groot podium. De zaal was voor tweederde vol. Door het brede podium hield dat in dat de achtersten ongeveer vijf rijen voor zich moesten dulden. Ik stond vooraan, met mijn borst tegen het podium geklemd.

Samen met wat vrienden waren we ingegaan op de uitnodiging die in de societeit had gehangen: We waren allemaal aangeschoten en zo te zien had de rest van het publiek ook niet op een droogje gestaan. Ik had een vaag idee over wat ons te wachten stond. Ik kende wat experimenteel theater van een ex-vriendin. Eindeloos geïmproviseerd over niks … maar ach … alles beter dan bedrijfskunde!

De show zou om acht uur beginnen en het was nu tien over. De zaal werd ongeduldig. Het onrustige gejoel nam toe in volume. Plots, zonder verdere waarschuwing, verscheen er een man op het podium.

Hij nam direct het woord en begon een verhaal over de show. Ik luisterde helemaal niet. De broeierige warmte had me loom en ongeinteresseerd gemaakt. Totdat ik een opmerking opving over niet toegestaan onder de achttien jaar.

Ook de zaal reageerde met opgewonden gemompel en het gejuich en gejoel nam toe. Ik kon de speaker nauwelijks nog verstaan terwijl ik dat nu juist wel wou. Nu werd het doek opzij getrokken en op het podium verscheen een vrouw met een kap over haar hoofd. Er werd luid gefloten en geklapt. Dit beloofde leuk te worden.

De vrouw werd naar het midden van het podium geduwd door twee enorme kleerkasten. Waarschijnlijk jongens van de nabij gelegen sportschool. Eenmaal midden op het podium werd ze uitgebreid getoond en rondgedraaid. Ze stond ongeveer een metertje of twee van me vandaan dus ik had een prima zicht. Het was een jonge vrouw aan haar figuur te zien want het gezicht bleef onder de kap.

Vrij lang, slank, mooie lange benen en zo te zien een kleine cup c. De kap over haar hoofd liet haar mond met mooie volle lippen en neus vrij en maakte me razend nieuwsgierig naar haar gezicht.

De speaker begon haar nu aan te prijzen alsof ze geveild werd. Waar ging dit naar toe? Hij vroeg en kreeg goedleuring en begon vervolgens zelfs haar borsten te betasten.

Op zijn teken werd de vrouw weer omgedraaid en haar benen werden wat uit elkaar getrokken. De zaal was nu behoorlijk opgewonden aan het raken en begon te schreeuwen en aan te moedigen. Ik deed voluit mee. De speaker vroeg ons of we het goed genoeg konden zien. Ha, dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Er kwam een assistent het podium oplopen met een zwaar uitziende textielschaar. De speaker nam de schaar en liep al knippend op de vrouw af. De zaal werd gekker en gekker en gilde om haar kleren.

En dat gebeurde ook. De speaker knipte eerst haar bloes, evenwijdig aan de knoopjes helemaal open. De panden vielen wat opzij en ik had een eersteklas uitzicht op een wit, kanten beha.

Haar tepels waren duidelijk afgetekend tegen de dunne stof. We schreeuwden onze longen leeg om meer en na wat onverstaanbare opjutting van de speaker werd inderdaad haar beha weggeknipt. Een van de kleerkasten gooide hem achteloos de zaal in waar er om gevochten werd als om het bruidsboeket door oude vrijsters op een bruiloft.

De spreker knipte de bloes verder aan flarden. Lange repen van onder naar boven die alleen nog aan het boordje vastzaten. De tieten van de vrouw werden tussen de repen stof duidelijk zichtbaar.

Twee prachtige, stevige borsten. Precies groot genoeg voor mij. Ik meende te kunnen zien dat haar tepels hard waren maar door het geduw in mijn rug was het lastig te zien. Inmiddels had iedereen wel door welke kant dit op zou gaan en het verwachtingsvolle gejoel bleef aanhouden.

De vrouw werd ondertussen van links naar rechts over het podium geduwd en getild. Haar borsten werden vlak voor mijn neus gehouden en ik wilde er net een lik aan geven toen ze weer verder geduwd werd. Wat een geile vertoning was dit. Lang hoefde ik niet te wachten want de speaker en de vrouw stonden weer in het midden van het podium. De vrouw werd omgedraaid en voorover gebogen. Helemaal vrijwillig ging dat niet want de kleerkasten moesten duidelijk wat moeite doen om haar voorover gebukt te krijgen.

De vrouw stond nu met haar kont naar ons toe. Als ze geen broek aan gehad had, zou ik recht in haar aars kunnen kijken. Van die gedachte alleen al werd ik geil als boter. De rest van de zaal ook trouwens. Mijn vrienden en ik joelden uit alle macht mee: Ik kon me niet voorstellen dat dat echt ging gebeuren maar hoop doet leven nietwaar. Er kwam een soort trolley het podium oprollen. Een plankiertje op wielen met een hoge, verticale paal er op.

We schreeuwden nog harder van verwachting. De vrouw werd erop gezet en haar handen werden bovenaan de paal vastgezet. Haar enkels werden aan een stang onderaan vastgezet en daar stond ze dan. Met haar armen hoog in de lucht en haar tieten en tepels tussen de repen bloes door prikkend. De speaker liep al knippend met zijn schaar op haar af. Dit was wel de meest opwindende experimentele show die ik me kon voorstellen.

Mijn hele lijf en geest brulde alleen nog maar om meer … De speaker begon haar spijkerbroek open te knippen. Elke pijp werd van onder naar boven volledig doorgeknipt in meerdere repen. Elke reep hing alleen nog met het lusje aan haar riem. Dit gebeurde allemaal weer pal voor mijn neus en ik kon duidelijk haar kont zien als de repen wat opzij schommelden. De bolling van haar schaamlippen tekende zich duidelijk af tussen twee magnifieke billen.

Iedereen vooraan, inclusief ikzelf, reikte smachtend naar die billen maar we konden er net niet bij. Ze werd nogmaals langs de hele podiumrand gereden en geshowed. Steeds lieten de kleerkasten het karretje ruw stoppen zodat haar restanten kleding opzij schudden. Het leek wel een veiling maar dan wel een hele geile.

Als er nu geboden kon worden zou ik tot aan een faillissement zijn gegaan denk ik. De hormonen zwermde vrijelijk en in grote hoeveelheden rond. Wat de vrouw ervan dacht wist ik niet maar het kon me op dit moment ook geen reet meer schelen. Het antwoord was niet te verstaan maar ook niet te missen. Prompt kwam de schaar weer en werd haar slip weggeknipt. Een van de kleerkasten verwijderde ondertussen haar schoenen en sokken. Op de flarden kleding na stond ze nu naakt voor me, met haar heerlijke kont naar het publiek.

Er verscheen een grote ventilator op het podium die op de vrouw gericht werd. De repen stof wapperden nu ver uiteen en ik had een prachtig zicht op kruis. De vrouw schrok daarvan want ze deinsde merkbaar terug met haar heupen. Onder nog meer gejoel knipte de presentator vervolgens alle repen stof weg.

Ze stond nu naakt en weerloos op de rand van het podium met haar handen nog steeds hoog boven haar hoofd gebonden. Ik had inmiddels een paal van hier tot Tokyo en was zeker niet de enige. Een van de kleerkasten kwam met een flesje olie aanzetten en goot dat in een keer over haar linkerschouder leeg. De olie stroomde naar beneden en ik ving van de speaker op dat een paar vrijwilligers het mochten uitsmeren. Haa, dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Naast me klom al een kerel het podium op, maar door me aan zijn riem op te trekken kreeg ik voor elkaar dat ik er eerder was dan hij.

Aangezien een van mijn maten dat ook deed belandde hij achterover terug in het publiek. Op een holletje liepen we naar de vrouw toe. Onderweg kreeg ik nog een flesje olie toegestopt van de speaker. Mijn maat en twee anderen stonden al te smeren en alleen achter de vrouw was nog plek vrij.

Meteen goot ik mijn flesje over haar rug en billen en begon haar stevig in te vetten, In het begin leek ze te verstijven maar ik zou zweren dat ze gaandeweg ontspande. Mijn handen en haar rug zaten nu onder de olie.

Ik kneedde haar nek en glibberde richting billen. Vervolgens begon ik bij haar enkels en gleed nu langs haar kuiten en dijen omhoog. God wat was dit lekker. Ik werd steeds vrijer en mijn handen glipten nu steeds tussen haar dijen en langs haar poesje. Het was daar wel druk met andere handen die probeerden steeds verder te gaan. Ik concentreerde me nu op die heerlijke kont en kneedde en wreef zo veel ik kon. Ze was inmiddels zo glad dat ik mijn handen nauwelijks nog kon sturen om over of tussen haar billen te gaan.

Het kon me niet meer schelen. Ik liet mijn vingers vrij tussen haar billen voelen en probeerde zelfs haar aarsje even uit. Helaas was het toen afgelopen. De kleerkasten leidden ons met zachte maar onweerstaanbare hand terug naar de zaal. Ik kon nog net een flinke tik tegen haar reet geven en toen was het afgelopen. Toen ik mijn plek weer had ingenomen zag ik de druppels olie nog tussen haar dijen lekken en haar schaamhaar glom in het lamplicht.

Mijn handen voelden nog die fantastisch reet. Na dit hoogtepunt maakte ik me op voor de finale. Of zou dit toch niet het einde zijn? Aan mijn linkerhand hoorde ik het zaalvolume weer oplopen. Ik keek en zag hoe een ander wagentje naar het midden gereden werd.

Dit keer was het een bok zoals je die van gymnastiek kent. Onderaan de poten zat alleen wat onduidelijk ijzerwaar bevestigd.

De verwachting in de zaal ging weer sky-high. Zou het nog verder gaan? Wat ging er gebeuren? De bok kwam tot stilstand en de vrouw werd, nog steeds nadruppend, losgemaakt van de paal. Ze leidden haar om de bok heen en zetten haar er met haar buik tegenaan. Zonder kap zou ze nu de zaal in hebben gekeken en de bok blokkeerde het zicht op haar lichaam van knie tot navel.

Een been werd aan de rechterachterpoot van de bok vast gezet. Haar linkerbeen werd nu richting de linkerachterpoot van de bok getrokken waardoor ze wijdbeens kwam te staan. De zaal loeide nog verwachtingsvoller. Toen haar been bijna niet verder kon werd ook dat vast gezet aan de poot. De kleerkasten dwongen haar nu voorover, over de bok heen. Haar voeten kwamen bijna los van de grond en haar borsten hingen vrij in de lucht.

Haar armen gingen naar beneden en werden ook vastgezet aan de voorste twee poten van de bok. Haar gekapte hoofd hing nu naar beneden op nog geen halve meter van mijn gezicht. Haar bungelende borsten kon ik net niet aanraken. De speaker hitste ons weer op. Nodig was dat niet want we waren al maximaal opgedraaid.

Het idee van het uitzicht als die bok zou worden omgedraaid maakte ons al gek genoeg. De bok werd nog dichter naar de rand van het podium geduwd. Ik schreeuwde weer mijn keel schor samen met de rest van het publiek. En daar ging ze dan. Als een varken aan het spit werd ze heel langzaam omgedraaid. Centimeter voor centimeter werd haar kont zichtbaar.

Ik keek recht in haar kruis. Haar prachtige billen stonden open en we kregen een royale blik op haar met olie doorweekte kutje. Hij gaf een teken en de twee kleerkasten kwamen aan elke kant van haar staan. De een trok vervolgens haar billen wijd open en de ander trok haar schaamlippen ver uit elkaar.

Je kon vol in haar aars kijken en mijn maat beweerde haar baarmoeder te zien. De vrouw werd weer over het hele podium gerold. Op verschillende plaatsen werd even gestopt en herhaalden de kleerkasten hun behandeling zodat iedereen met eigen ogen bewering van mijn maat kon checken.

De speaker bleef ons maar aanmoedigen en opjuinen. Mochten we nu werkelijk aan die lekkere kont voelen? Onmiddellijk zag ik handen naar voren schieten om te voelen. De eerste waren nog voorzichtig en een beetje terughoudend maar naarmate ze weer verder mijn kant opgereden werd zag ik dat alle schroom afgeworpen werd. Ze werd ronduit gevingerd en haar reet zag licht rose van de tikken.

Mijn maat stond twee man naast me en drukte zijn hand vol tegen haar gleuf. Ik zag hem er in knijpen en vervolgens sloeg hij een paar keer op de strakgespannen billen.

Toen was de kar voor me. Ik bedacht me geen moment en schroefde mijn vinger diep in haar van olie soppende kut. Dat ging zo makkelijk dat ik er een tweede bij wilde stoppen maar door de olie en omdat het karretje langzaam maar zeker verder werd gerold, glipte mijn wijsvinger in haar aars. Ik voelde haar knijpen met haar kut en kont maar mijn vingers zaten tot aan de knokkels in haar.

Wat een geile vertoning. Het karretje rolde verder en mijn vingers schoten los. Meteen zag ik er weer nieuwe induiken. Even later was het einde van het podium bereikt en werd ze weer terug gereden naar het midden. Mijn vingers gloeiden gewoon van de opwinding. Ze glansden van de olie.

Of was het kutvocht? In ieder geval leek het nu toch afgelopen te zijn want ze werd losgemaakt van de bok en naar het midden van het podium geleid. Ze liep een beetje wankel maar herstelde snel. Al gauw stond ze weer fier in het midden van het podium. Ondertussen was ik wel behoorlijk gefrustreerd want het einde was duidelijk gekomen. Samen met mijn maat en de hele verdere zaal liet ik duidelijk mijn teleurstelling blijken. Tot er aan de zijkant van het podium weer een nieuw wagentje werd aangerold.

Een golf van hernieuwde opwinding sloeg door de zaal. Het was een soort tafeltje op wieltjes. Het ergste voor mezelf vind ik eigenlijk dat ik niet enkel laat begaan maar dat ik op de koop toe daarbij telkens nog hevig klaarkom bij die vreemde mannen.

Ik weet dat het eigenlijk niet kan, dat een normale echtgenote nooit zou aanvaarden zo seksueel gebruikt te worden door haar eigen man. En toch is er iets in mij dat me dwingt in te gaan op al zijn wensen, zonder het zelf te willen tracht ik er zelfs naar door hem seksueel vernederd te worden en hem te gehoorzamen.

Ik weet ook dat dat niet zou gebeuren als ik zelf innerlijk niet zou totaal bevredigd zijn door het genot onderdanig te zijn. Dat hij nog meer verlangd me te laten gebruiken als een hoer moet ik mezelf verwijten, nadat hij me telkens heeft zien genieten en klaarkomen met al die mannen. Ik begrijp mezelf niet maar ik heb hem zelfs telkens als een onderdanige trut nog bedankt om me te laten gebruiken. Het is een tijdje geleden dat er nog wat gebeurd is en nu is het zelfs zover gekomen dat ik regelmatig zelf geil word van de gedachte wat hij me nog allemaal zal opdragen.

Sinds dit alles begonnen is ben ik een andere vrouw geworden, ik ken mezelf niet meer. Waar ik vroeger zo nu en dan eens aan seks dacht gaan mijn gedachten daar nu veel meer naar, met de nodige angst wat hij me nu weer zal opdragen, maar ook met een zeker verlangen naar onderdanig doen wat hij wenst. Onze relatie is in het algemeen wel fel verbeterd, alle remmen zijn los, we zeggen meer tegen elkaar wat we denken.

Ook in bed word hij super geil als ik hem weer eens bevestig dat ik alles zonder uitzondering zal doen wat hij van me vraagt.

Het is week end en we beslissen eens naar Amsterdam te rijden, mijn man hoeft niet meer zoals in het begin te zeggen wat ik moet aandoen en wat ik moet uitlaten, ik weet als we samen weggaan dat ik van hem altijd naakt moet zijn onder het kleedje dat ik draag. Nu, ik klaar ben om te vertrekken, geeft me dat nog steeds zo’n raar gevoel, volledig naakt onder mijn zomers kleedje, het is alsof ik zo onbeschermd ben, en alsof iedereen op straat ziet dat ik onder dat kleedje niets draag, wat best mogelijk is nu mijn borsten meer bewegen.

Daar komt natuurlijk bij dat wanneer we samen weg gaan er best niets kan gebeuren, maar evenzeer is het mogelijk dat hij in gedachte heeft me te gebruiken of te laten gebruiken. Dat maakt dat ik innerlijk steeds wat onrustig en angstig ben.

We vertrekken met de wagen en eens onderweg, voel ik de hand van mijn man mijn rokje omhoog trekken en zo mijn kutje bloot maken. Ik zit met mijn benen open zoals hij altijd van mij verlangt en met mijn trutje bloot naast hem. Als we moeten stoppen voor het rode licht stopt er een fietser van een jaar of dertig naast mij, laat je rok maar liggen zegt mijn man.

Ik zie die fietser binnenkijken, en voel me zeer ongemakkelijk dat ik daar zit met mijn benen open en mijn kut bloot. Ik kijk de man aan en heb echt moeite mijn benen niet te sluiten, wat ik, en elke vrouw, automatisch zou doen.

De man lacht naar me, en kijkt natuurlijk naar mijn kutje, vinger je zegt mijn man. O, nee het is toch werkelijk onmogelijk wat hij van mij allemaal verlangt, maar ik wil absoluut gehoorzamen als hij me wat vraagt, dus vinger ik mijn kutje voor de kijkende fietser.

Een kleine gebeurtenis maar voor mij nogmaals het bewijs dat ik doe wat mijn man van me vraagt. Onderweg met mijn bloot kutje nog wat naast vrachtwagens gereden, de blikken van de chauffeurs liegen er niet om, en uiteindelijk komen we dan aan in Amsterdam.

Na een etentje gaan we een wandeling maken langs de walletjes, enkel om dat eens allemaal te bekijken. Als we op een gegeven ogenblik langs een life show komen vraagt mijn man om daar toch eens binnen te gaan en te kijken wat daar gebeurd. We kopen een tikketje en wanneer we in de zaal komen zie ik dat het daar enkel vol mannen zit, geen andere koppels. Er is enkel nog plaats op de eerste rij en we zetten ons daar neer. De show vangt aan en eerst zien we een koppel dat op het podium elkaar uitgebreid neukt, voor mij is dat wel een beetje een raar en een gênant gevoel, omdat ik daar als enige vrouw tussen al die mannen zit te kijken naar een neukend paar en de ogen van die mannen ook naar mij gaan.

De man die naast me zit trekt zich ongegeneerd af en heeft het lef mijn hand te nemen en ze op zijn lul te leggen. Mijn man ziet dat en zegt trek hem af. Ik doe wat van me verwacht word en voel zijn stijf geslacht groeien in mijn hand, het duurt niet lang of ik voel zijn warme sperma over mijn hand lopen. Ondertussen komen er drie naakte mannen op het podium samen met een meisje.

Een van de mannen vraagt aan het publiek of er iemand in de zaal wil meedoen. Tot mijn ontsteltenis antwoord mijn man ja hier! Zij zal meedoen op mij wijzend. Ben je nu helemaal gek geworden zeg ik hem, dat doe ik niet. Jawel zegt hij, ondertussen word ik aangemoedigd door alle mannen in de zaal. Mijn man geeft me een duwtje en daar sta ik dan. Er zitten wel 20 tot 25 mannen naar me te kijken, en ik weet van mezelf dat ik mijn man moet en zal gehoorzamen.

Ik ben zo beschaamd dat ik mezelf voel rood aanlopen op mijn wangen. Ik durf er niet aan te denken. Ik moet gans de rij stoelen voorbij en ik word van stoel tot stoel verder geduwd richting podium. Waarbij de mannen die daar zitten het lef hebben ook onder mijn rokje te voelen.

Hand na hand voel ik over mijn kutje gaan. Uiteindelijk sta ik daar op dat podium voor al die mannen. Een van de drie mannen op het podium komt achter me staan, ik voel zijn harde lul tegen mijn poep drukken. Hij trekt mijn kleedje over mijn hoofd, niemand behalve mijn man natuurlijk verwachte dat ik daaronder volledig naakt was. En ik sta daar nu dus volledig naakt, met een netjes geschoren kutje, voor een volle zaal geile mannen. Ik kan het gevoel niet beschrijven, ik zou me ergens willen verstoppen, maar er is geen uitweg, ik voel me gewoonweg vernederd, ten toon gesteld, hulpeloos.

De drie mannen komen rond me staan en betasten mijn lichaam, mijn borsten, ik voel een hand tussen mijn benen gaan en tussen mijn schaamlippen glijden, ik word getongzoend en bepoteld, voor gans de zaal. Ik besef nu dat ze me ook gaan neuken. Mijn man zit goedkeurend naar me te kijken, hij wil me nu hiermee wel totaal onderwerpen. Ze leggen me op een klein verhoog en spreiden mijn benen zodat gans de zaal mijn kutje kan bewonderen, in het volle besef dat ik daar zo lig voel ik me toch geil worden en voel ik wat geil uit mijn kut lopen wat me nog meer beschaamd maakt.

Waarom word ik verdomme ook altijd geil. Een van de mannen houd zijn lul boven mijn mond, ik zie mijn man zitten die teken doet dat ik mijn mond moet openen, ik gehoorzaam en neem die werkelijk grote dikke lul in mijn mond en pijp hem, ik voel zijn dikke eikel in en uit mijn mond gaan en proef zijn voorvocht, hij neukt me in mijn mond, bijna onmiddellijk daarna voel ik de tweede man zijn penis in mijn kut dringen dieper en dieper en hij neukt me hard, hij beuk in me, ik besef weer dat een ganse zaal mannen zit te kijken hoe ik hier geneukt word.

Ik heb sinds mijn vorige belevenissen aan mezelf toegegeven dat ik een exhibitioniste ben, maar dit is dan wel teveel van het goede. Gelukkig is mijn kutje zeer vochtig en doet het geen pijn dat hij in me komt.

Ik ben nu op het punt dat het me niet meer kan deren, geneukt worden door al die mannen, en me daarbij door iedereen laten bekijken, nu het toch gebeurd begin ik te genieten van die lullen, de ene wisselt de andere af, ik word continu geneukt.

Het meisje dat mee op het podium staat gaat nu in spreidstand boven mijn gezicht staan, ze laat haar geschoren muis tot tegen mijn mond zakken. Ik begrijp natuurlijk wel dat ze wil dat ik haar uitlik. Ik ben echter nog nooit met een vrouw samen geweest, en moet mezelf overwinnen om dat te doen.

Ja, mijn enige ervaring was op school, maar dat beperkte zich tot wat bij elkaar voelen en later is het nooit bij mij opgekomen iets met een vrouw te ondernemen.

Juist op dat ogenblik zie ik mijn man zitten die teken doet verder te gaan.

wat stoppen vrouwen in hun kut neuken op podium

Thaise thuisontvangst slavin ontvangt


Roodharige houdt van speeltjes in haar kont en kutje Haar nieuwe dildo stoppen in haar kont Blonde amateur met een dildo diep in haar kutje Haar kutje is een bron van room Komkommer voor haar roze kutje Blonde tiener speelt met haar kutje Mooi kutje geneukt door een zwarte lul Grootste dildo in kutje Met haar roze kutje spelen Nieuwe dildo maakt debuut in haar natte kut Alleen met haar harig kutje Blonde amateur speelt met haar kutje met een vibrator Zichzelf betasten op de glazen tafel Geweldig roodharige babe alleen met haar kutje Alles in haar poesje stoppen Haar kutje bombarderen met monsterlijke speeltjes Prachtige blondine speelt met haar kutje Haar harige kutje voelen Een van de mannen vraagt aan het publiek of er iemand in de zaal wil meedoen.

Tot mijn ontsteltenis antwoord mijn man ja hier! Zij zal meedoen op mij wijzend. Ben je nu helemaal gek geworden zeg ik hem, dat doe ik niet. Jawel zegt hij, ondertussen word ik aangemoedigd door alle mannen in de zaal. Mijn man geeft me een duwtje en daar sta ik dan. Er zitten wel 20 tot 25 mannen naar me te kijken, en ik weet van mezelf dat ik mijn man moet en zal gehoorzamen.

Ik ben zo beschaamd dat ik mezelf voel rood aanlopen op mijn wangen. Ik durf er niet aan te denken. Ik moet gans de rij stoelen voorbij en ik word van stoel tot stoel verder geduwd richting podium. Waarbij de mannen die daar zitten het lef hebben ook onder mijn rokje te voelen.

Hand na hand voel ik over mijn kutje gaan. Uiteindelijk sta ik daar op dat podium voor al die mannen. Een van de drie mannen op het podium komt achter me staan, ik voel zijn harde lul tegen mijn poep drukken. Hij trekt mijn kleedje over mijn hoofd, niemand behalve mijn man natuurlijk verwachte dat ik daaronder volledig naakt was.

En ik sta daar nu dus volledig naakt, met een netjes geschoren kutje, voor een volle zaal geile mannen. Ik kan het gevoel niet beschrijven, ik zou me ergens willen verstoppen, maar er is geen uitweg, ik voel me gewoonweg vernederd, ten toon gesteld, hulpeloos. De drie mannen komen rond me staan en betasten mijn lichaam, mijn borsten, ik voel een hand tussen mijn benen gaan en tussen mijn schaamlippen glijden, ik word getongzoend en bepoteld, voor gans de zaal. Ik besef nu dat ze me ook gaan neuken.

Mijn man zit goedkeurend naar me te kijken, hij wil me nu hiermee wel totaal onderwerpen. Ze leggen me op een klein verhoog en spreiden mijn benen zodat gans de zaal mijn kutje kan bewonderen, in het volle besef dat ik daar zo lig voel ik me toch geil worden en voel ik wat geil uit mijn kut lopen wat me nog meer beschaamd maakt. Waarom word ik verdomme ook altijd geil. Een van de mannen houd zijn lul boven mijn mond, ik zie mijn man zitten die teken doet dat ik mijn mond moet openen, ik gehoorzaam en neem die werkelijk grote dikke lul in mijn mond en pijp hem, ik voel zijn dikke eikel in en uit mijn mond gaan en proef zijn voorvocht, hij neukt me in mijn mond, bijna onmiddellijk daarna voel ik de tweede man zijn penis in mijn kut dringen dieper en dieper en hij neukt me hard, hij beuk in me, ik besef weer dat een ganse zaal mannen zit te kijken hoe ik hier geneukt word.

Ik heb sinds mijn vorige belevenissen aan mezelf toegegeven dat ik een exhibitioniste ben, maar dit is dan wel teveel van het goede. Gelukkig is mijn kutje zeer vochtig en doet het geen pijn dat hij in me komt. Ik ben nu op het punt dat het me niet meer kan deren, geneukt worden door al die mannen, en me daarbij door iedereen laten bekijken, nu het toch gebeurd begin ik te genieten van die lullen, de ene wisselt de andere af, ik word continu geneukt.

Het meisje dat mee op het podium staat gaat nu in spreidstand boven mijn gezicht staan, ze laat haar geschoren muis tot tegen mijn mond zakken. Ik begrijp natuurlijk wel dat ze wil dat ik haar uitlik. Ik ben echter nog nooit met een vrouw samen geweest, en moet mezelf overwinnen om dat te doen. Ja, mijn enige ervaring was op school, maar dat beperkte zich tot wat bij elkaar voelen en later is het nooit bij mij opgekomen iets met een vrouw te ondernemen.

Juist op dat ogenblik zie ik mijn man zitten die teken doet verder te gaan. Ik twijfel nog maar open toch mijn mond waarop zijn haar kut verder tegen mijn mond duwt en ik uiteindelijk de moed heb mijn tong in haar kut te duwen.

Het is voor mij een raar gevoel een vrouw te likken, en nu moet ik het doen voor een ganse zaal. Ik lik ze uit en hoe meer ik dat doe hoe meer de smaak van haar vrouwelijk geil me aantrekt. Ik heb dit nooit gedaan maar nu word ik er wild van, ik lik als een hond diep in haar opengesperde vagina en wil niet stoppen.

Ik voel haar nu langzaam gaan klaarkomen, en lik haar overvloedige kut vocht, o mijn god laat dit niet stoppen. Terwijl ik haar lik word ik verder geneukt door die mannen, uiteindelijk voel ik het meisje klaarkomen en drink ik gretig haar geil, ik kan me niet meer bedwingen en kom luid kreunend klaar voor gans de zaal mannen. Ik sta op beschaamd kijkend in de zaal, het meisje komt naar me toe en zegt zachtjes in mijn oor dank je schatje het was fijn. Ik wil nu terug naar mijn man gaan, maar een van de mannen spreekt met hem, die komt naar me toe en vraagt me of ik nog even wil wachten.

In het midden van het podium staat een grote kom, de man zegt me daarboven te hurken met mijn benen open richting zaal. Ik begrijp direct dat dit iets is dat van mijn man komt, pissen roept mijn man, en de zaal volgt in koor. Ik voel me totaal vernederd, ik zie die volle zaal mannen en ik zit hier gehurkt met mijn benen wijd open en mijn kut bloot.

Ik doe wat ze vragen en begin te plassen voor iedereen. Iets zo intiems in het openbaar. Om het nog erger te maken houd een van de mannen zijn hand onder mijn straal en laat me zijn bepiste handen aflikken. Dit is toch de ergste vernedering die ik me kan voorstellen, ik lik zijn handen en proef mijn eigen urine.

Ik mag eindelijk het podium af. De zaal is ondertussen aan het leeglopen, we gaan naar buiten, mijn man zegt “dat heb je goed gedaan” dat hij fier op mij is en dat de mannen in de zaal zich op mij hadden afgetrokken. Ik zeg mijn man wat ik voel, de waarheid, schatje ik voelde me zo erg vernederd door wat je me daar hebt laten doen, maar dat is juist wat ik wil, jij mag me seksueel totaal vernederen, ik doe alles voor jou.

Een glaasje wijn en een etentje heb ik nu wel verdiend. We gaan dus naar een restaurantje in de buurt. Onder het eten bekom ik stilaan van de gebeurtenissen en van wat mijn kutje heeft moeten incasseren. Ik vertel mijn man hoe ik zo geil werd van de kut van dat meisje en het me zo verwonderde dat ik er van genoot van een vrouw uit te likken.

Dan was het toch een goed idee en een verrijking om je naar dat podium te sturen zegt mijn man. We blijven een tijdje zitten in dat restaurant en dan komt de waarheid boven. Mijn man zegt dat hij helemaal niet verwacht had dat dit alles zou gebeuren in die life show maar me eigenlijk naar hier had gebracht met een totaal andere opdracht in zijn gedachte.

Ik wil zien dat je achter zo’n raam gaat zitten en je laat gebruiken als een echte hoer. Nee, dat kan hij toch niet menen, Schatje dat wil je toch niet echt zeg ik. Maar hij hoeft niet te antwoorden, ik zie dat het dat is wat hij van mij verlangd. We blijven hier toch tot morgen zegt hij, we zien dan wel. We wandelen naar ons hotel terug en gaan voorbij al de vensters met hoeren plots gaat hij bij zo’n hoertje naar binnen en vraagt me te wachten, ik zie hem achter het raam met haar praten en naar mij wijzen.

Nu hij buiten komt zegt hij, je mag morgen voor één uur het raam gebruiken maar wat je verdiend moet je aan haar geven. Als we in onze kamer komen neukt hij me nog lang, maar daarna kan ik niet slapen. De gedachte morgen achter een raam te zitten laat me niet toe slaap te vatten. Ik denk terug aan vanavond, hij heeft me voor een ganse zaal laten neuken en nu dit nog. Erger kan toch niet dan echt de hoer spelen, en dat alles om mijn man tevreden te stellen, ben ik gek geworden.

Ik voel me werkelijk totaal ontredderd, beschaamd en angstig voor wat komen gaat. Als we in de straat komen zie ik al die mannen voor de ramen naar de hoeren kijken. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar ook ga zitten. Mijn man gaat me voor trapje op binnen bij die hoer van gisteravond.

Zij sluit het gordijn, en toont me de ontvangst ruimte, buiten een bed niet veel zaaks, en zegt me hoeveel ik moet vragen. Zeker niet langer dan een kwartier per klant, en je ontvangsten zijn voor mij zegt ze.

Ik weiger klanten die te jong of te oud zijn, dronken zijn, er onverzorgd uitzien of een vieze lijfgeur hebben. En weg is ze. Mijn man trekt mijn jasje uit en zet me in mijn minirokje en doorkijkbloes op het stoeltje achter het raam. Hij kust me en zegt doe het gordijn maar open. Ik twijfel of ik dit nu echt zou doen ik durf het gordijn niet open maken. Mijn hart bonkt uit mijn borstkas. Dat mannen wilden betalen om seks met mij te hebben, geeft me wel een kick.

Maar goed, ik neem al mijn moed samen en trek het gordijn in een ruk open. Ik zit achter het raam zoals mijn man het opgedragen had met mijn benen open, deze maal als een echte hoer. Ik ben zeer beschaamd nu al die mannen voorbij lopen en me bekijken en keuren.

Straks loopt er nog iemand voorbij die ik ken. Ik zit hier bijna naakt te koop voor iedereen die zin heeft. Een man blijft staan en me keurt me. Hij doet teken mijn benen verder te spreiden, het kost me veel moeite maar ik doe het, hij kijkt nu recht naar mijn kut, het is een man van in de veertig, ruige kerel, metser of zo denk ik. We spreken over de prijs en hij komt binnen.

Ik sluit het gordijn en weet niet goed wat te doen. Hij betaalt en ik neem hem mee naar het bed. Zonder meer steekt hij zijn hand tussen mijn benen en vingert me. Mooi lijf zegt hij en duwt me op bed, benen open zegt hij, wat ik doe en waarna hij zijn broek laat zakken en zijn lul in mijn mond duwt, zuigen hoer zegt hij, ik zuig hem af, het is een mooie grote lul, ik lik zijn blinkende eikel en neem hem diep in mijn mond, ik ken echt mezelf niet meer, het wind me op en onmiddellijk daarna steekt hij zijn lul zonder plichtplegingen in mijn kut.

Ik voel zijn penis mijn schaamlippen uit elkaar duwen en diep in me komen. De gedachte dat ik hier lig als een echte hoer met een betalende vreemde vent in mijn kut maakt me tot mijn eigen verwondering geil, heel geil. Ik wil nu zelf dat hij me neukt. Ik ben een hoer een slet neuk me klootzak steek je lul dieper in me roep ik terwijl ik mijn benen zo ver mogelijk spreid, en mijn heupen omhoog duw om zijn lul dieper in me te voelen.

De man kijkt verwonderd en wordt meer opgewonden hij neukt me hard en diep.

wat stoppen vrouwen in hun kut neuken op podium