Tieten kneden stijve lul in onderbroek

Stellen voor sex gangbang woensdag

Ze opende haar ogen, keek mij loom aan en fluisterde: Ik pakte daarom haar hand vast, zodat ze niet verder kon gaan met aftrekken. Simon opende zijn ogen en knikte instemmend. Ik zag dat ook hij enorm geil was geworden. Voordat hij het bubbelbad verliet gaf hij Bianca daarom nog een lekkere tongzoen.

In de kleedkamer kleedden we ons aan. Mijn vrouw deed haar zwarte lingerie weer aan en ik zag dat Simon opgewonden naar haar zat te kijken. Toen zij haar bh wilde vastmaken liep Simon naar haar toe en pakte haar van achteren bij haar tieten. Bianca boog haar hoofd naar achteren en zoende hem vol op de mond. Ze draaide zich om en zei lachend tegen Simon dat we thuis verder zouden gaan.

In zijn auto reed hij achter ons aan naar huis. Onderweg zat Bianca lekker over de bobbel in mijn broek te wrijven en zei ‘Ik vind dit ongelooflijk geil’. Ik kon dit alleen maar beamen.

Thuis aangekomen stak ik de open haard aan, terwijl Bianca voor ons alle drie een glas rode wijn in schonk. Daarna trok ze haar jurkje uit en ging ze in haar lingerie op het kleed voor het warme vuur liggen. Simon en ik gingen allebei aan een kant van haar liggen en begonnen haar te zoenen. We maakten haar bh los en streelden en likten tegelijkertijd haar lekkere tieten. Bianca begon te kreunen en sloot haar ogen. Terwijl ik bezig was met haar borsten, daalde Simon af naar haar liefdesgrotje en begon haar kut te likken.

Het kreunen van mijn vrouw werd heviger en ze begon lichtjes te schokken. Simon ging onverminderd door met het likken van haar spleetje, waardoor ze nog heter werd. De wetenschap dat ze door een andere kerel werd gelikt maakte haar klaarblijkelijk gek, want al binnen een paar minuten kwam ze in alle hevigheid klaar. Haar hele lichaam schokte wild en ze duwde Simon zijn hoofd krachtig tegen haar kut.

Zowel Simon als ik hadden een enorme bobbel in de broek. We waren dan ook beide enorm opgelucht dat onze lullen eindelijk werden bevrijd van het knellende textiel. Twee leuters sprongen tevoorschijn en Bianca ging op haar knieën voor onze pikken zitten. Ze bewonderde de stijve lullen en begon er voorzichtig aan te trekken. Nu was het onze beurt om zachtjes te kreunen. Ik was als eerste aan de beurt. Ze legde de liniaal langs mijn lul en zei ‘17 centimeter’.

Toen pakte ze de enorme piemel van Simon vast en begon hem te meten. Zonder liniaal kon ik zo wel zien dat Simon zijn pik aanmerkelijk langer was dan die van mij. Toen nam ze de pik van Simon in haar mond en begon hem te pijpen, terwijl ze mijn lul aftrok. Na ongeveer een minuut haalde ze de lul van Simon uit haar mond en wisselde die in voor mijn lul, terwijl ze Simons lul begon af te trekken.

Dit wisselde ze een paar keer af, waarna ze onze pikken stevig vast pakte en de eikels naar haar mond bracht. Ze begon ons tegelijkertijd te pijpen en haar tong kronkelde over onze eikels. Ik voelde Simon zijn eikel tegen mijn eikel wrijven en dat maakte mij nog geiler dan ik al was. Ook Simon vond dit blijkbaar ontzettend opwindend, want hij begon steeds luider te kreunen. Bianca ging echter onverstoorbaar door met het pijpen van beide pikken. Simon en ik werden gek van geilheid en Bianca merkte dat.

Zowel Simon als ik kreunden bevestigend. Terwijl ze de pikken tegen elkaar hield begon ze ons beide af te trekken. Dat werd ons teveel en Simon en ik stonden nu op het punt om klaar te komen. Bianca had dit in de gaten en richtte onze lullen op haar gezicht en tieten.

Simon begon als eerste ongecontroleerd te schokken en al snel spoten dikke klodders sperma tegen Bianca’s gezicht en tieten. Ik vond dit zo geil dat ook ik direct een orgasme kreeg. Een lading sperma spoot over haar gezicht en haar rechtertiet en vermengde zich met dat van Simon. Mijn vrouw genoot met volle teugen van zoveel sperma en wreef het zaad van Simon en mij over haar tieten.

Bovendien heeft hij me klaar gelikt. Daarna mag jij pas schatje’ en ze keek me aan met een ondeugende geile blik. Ik was blij dat ik even mocht pauzeren, want door het hevige orgasme was mijn lul een beetje slap geworden. Simon zijn enorme leuter stond daarentegen nog steeds fier overeind.

Hij ging op haar liggen en duwde zijn gevaarte in een keer naar binnen. Zoveel neukvlees had ze waarschijnlijk nog nooit in haar gevoeld. Langzaam begon hij op en neer te gaan met zijn dikke paal, terwijl Bianca onder hem lag te hijgen.

De aanblik van het neukende stel zorgde ervoor dat ik in ‘no time’ weer een erectie kreeg. Mijn vrouw lag daar te neuken met een andere kerel en ik vond het vreselijk geil. Ik liep naar het neukende stel en stopte mijn pik in Bianca’s openstaande mond. Direct begon ze mij te pijpen, terwijl Simon haar wilder begon te neuken. Ik zag zijn lul op en neer gaan en bij elke stoot van hem gaf mijn vrouw een gilletje.

Het tempo versnelde en het kreunen werd harder. Het was duidelijk dat Simon ging klaarkomen. Bianca had dit schijnbaar ook in de gaten, want ze haalde mijn pik uit haar mond en begon Simon aan te moedigen. Kom op met dat hete zaad. Spuit je volle zak leeg in mij. Oh ja, toe dan, toe dan, ik wil het hebben, laat zien wat je kunt!

Wild drukte hij zijn tong in de mond van Bianca. Hevig snuivend en kreunend lag Simon klaar te komen in haar. Toen hij na enkele ogenblikken enigszins tot rust was gekomen haalde hij zijn halfslappe lul uit de kut van mijn vrouw. Zijn pik was voor een groot deel bedekt met zijn eigen sperma.

Bianca keek geil naar zijn pik en daarna keek ze naar mij en mijn stijve lul. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Snel ging ik tussen haar benen liggen en duwde mijn lul voorzichtig naar binnen. Zijn gladde voorhuid schoof ik heen en weer over zijn paarse eikel. Ondertussen had Jeroen zijn weg gevonden naar mijn genotsknuppel en begon deze te masseren. Zo zaten we een tijdje elkaar af te trekken. Na een tijdje pakte ik hem beet en zette hem op mijn schoot.

Voorzichtig kwamen onze lippen bij elkaar. Met mijn tong begon ik met zijn tong te spelen en zo zaten we te zoenen en tegelijkertijd elkaar af te trekken. Na tijdje pakte ik een condoom uit mijn broekzak en vroeg hem deze over mijn lul te trekken. Als een volleerd lul verpakker kreeg hij hem in een keer erover.

Ik vroeg hem of hij het zou willen dat ik hem van achteren nam. Daar hij geen bezwaar nog interesse vertoonde, vroeg ik hem op handen en knieën te gaan zitten. Dit deed hij dan ook. Ik spuugde een beetje op mijn handen en smeerde daarmee zijn poepgat in. Zijn gaatje zat lekker strak en het zou een hele klus worden om daar mijn dikke lul in te krijgen.

Ik positioneerde mijn wapen voor zijn kont en geleide het met mijn handen naar het doel. Met behulp van het tuf en het condoom ging mijn lul met veel pijn en moeite erin.

Eerste een klein beetje. Dan de hele eikel, welk een sensationeel gevoel was. Dit nauwe poepgat over mijn paarse eikel te laten glijden. Jeroen begon zelf al neuk bewegingen te maken en riep kreten zoals: Na een aantal pogingen zat hij er helemaal in. Tijdens het berijden van mijn neukslaaf masseerde ik zijn knots. Naarmate ik sneller ik beukte trok ik hem sneller af. Door de sensationele gevoelens hem neuken en hem tegelijkertijd af te trekken en zijn kreten kwam ik al snel klaar.

Kort daarna voelde ik een warme stroom over mijn handen. Dit betekende dat Jeroen ook klaar was gekomen. Jeroen ging van mij af en begon weer eens vervelend te doen.

Hij ging voor mij staan en liet een scheet. Daar ik dit niet op prijs stelde trok ik het condoom eraf en mijn kleren aan en waste mijn handen. Ik beval Jeroen hetzelfde te doen. Dit lukte na enige tijd, daarna stuurde ik hem naar bed. Het was inmiddels al Een half uur daarna was ik zijn kamer nog niet uit. Ik moest allemaal dingen voor hem doen, voordat hij eindelijk tevreden was en me met rust liet.

Eerst moest ik hem het verhaal voorlezen van een sexboekje en hem daarna aftrekken. Zijn lul was al snel stijf en het aftrekken duurde niet lang. Deze jongen was zo geil als boter. Eindelijk liet hij me met rust na een nachtzoen en ging slapen. Eenmaal uit zijn kamer ging ik weer naar beneden. Ik keek in het programmablad, maar er was niets meer op TV. Niet wetend wat te doen kwam ik op het idee om eens in de kasten van Marion te snuffelen. Ik ging weer naar boven en liep haar slaapkamer binnen.

De linkse kast was haar gedeelte. In de kast lag de lingerie van Marion. Al gelijk had ik een mooie witte slip en BH te pakken. Deze pakte ik en rook eraan. Dit hele gebeuren en de gedachte dat Marion deze werkelijk eens aangehad had maakte me zeer geil. Ik begon me af te trekken, terwijl ik haar lingerie in mijn handen had. Plotseling hoorde ik een stem achter me die zei: Helemaal perplex kon ik geen woord uitbrengen en bleef daar met mijn stijve pik nu in naar haar gericht staan.

Blijkbaar was ze al eerder alleen terug gekomen en wou controleren of alles goed was gegaan. Ze kwam op me en zei: Ze knielde zich en pakte mijn lul vast en begon me met langzame halen af te trekken. Na een tijdje stak ze mijn lul in haar mond en begon me te pijpen. Het feit dat zij het werkelijk was die me nu zat te pijpen maakte me steeds geiler. Opeens stopte ze en kwam ze omhoog en begon me te zoenen. Haar tong drong in mijn mond.

Dit liet ik niet onbeantwoord en kwam langzamerhand uit mijn verlamming. Terwijl we daar zo stonden zochten mijn handen naar tieten en begonnen deze te kneden. Ze voelden niet al te klein en stevig aan voor vrouw van haar leeftijd, voor zover ik dat kon beoordelen door het stof heen.

Toen stopte ze met tongen en liet me daar staan. Ze liep naar het bed en begon zich langzaam uit te kleden. Eerst de schoenen uit, dan de blouse en de rok. Langzaam werd haar mooie lichaam zichtbaar.

Geile shemale sex sletjes


De dames stemmen in op 1 voorwaarde: Deze neukbeurt zal zijn buurvrouw niet snel meer vergeten, wippend met haar behaarde natte kut op zijn grote stijve jonge lul komt ze gillend klaar. Ik kreeg steeds meer uitzicht op haar enorme drilbenen en zag zelfs een stukje van haar grote slip.

De eerste Trio Het was januari , we woonden in Axel zeeland, ik was al een jaar of 3 samen met mijn vriendinnetje, Samantha P.

Mijn buurvrouw haalt mijn pik tevoorschijn en haar vriendin kijkt er met grote ogen naar. Nu heeft ze een kort spijkerbroekje aan en een top met blote buik. Mijn penis was intussen wel hard geworden ja, knellend in mijn strakke sportslip. De geile buurjongen neukt zijn geile buurvrouw en laat ha Hoe harder de oude teef gilt hoe harder de knul haar kut Een vrouw wordt echt geil wanneer men de piemel voor en op de vaginaopening laat draaien Pakte deze bij het boordje vast en trok hem naar benden.

Mijn pik schokt in haar keel Anoniem kletsen over dit verhaal? Tegen een of tien had ik bijna alle lampen opgehangen 1 lamp lukte niet en begon met de tv-kabel vast te timmeren aan de plinten. Haar beide pakjes sigaretten had ik opgerookt, ik heb nieuwe gehaald.

Ze droeg een wijde klokkende rok die prachtig geil over haar heupen en billen viel met daarop een bloes waarin haar grote borsten vrij hingen. Toen ze heupwiegend op Joyce kwam aanlopen wiegden de grote borsten heerlijk mee. Ik wed dat je geen slip draagt geile dame en Joyce gleed langs de benen van Diane naar haar kut. En ja hoor haar hand had vrij spel onder Diane's rok. Hmm wat een warme gleuf heb je Diane wil je daar een geile stijve mannepaal in hebben geil teefje?

Diane leunde tegen Joyce aan, die gezegend was met een paar enorme volle hangende rijpe tieten. Hmm ja ik wil vandaag helemaal doorgeneukt worden door geile kerels met lekkere lullen. Ok dan gaan we onze mannen eens helemaal gek maken, kom op. Joyce pakte de hand van Diane en trok har mee het huis in. Ze belde de Henk de man van Diane op en haar eigen vent Rob.

Ze smoesde wat met ze maar Diane kon het niet verstaan. Laten we boven even wat kleding voor mij uitzoeken Diane, de mannen komen er zo aan. Met haar hand onder de rok van Diane liepen de rijpe vrouwen giechelend als bakvissen naar boven. Joyce en Diane zochten een mooie jurk uit voor Joyce en ook die trok geen broek aan. Weet je wat ik afgesproken heb?

Als de mannen hier komen moeten ze zich geheel ontkleden lekker douchen en met hun stijve palen op de deur kloppen.

Wij gaan ons lekker voorbereiden meid kom doe die dijen wijd en laat ik mij even lekker aan die geile naaikut van je voelen. Eenmaal binnen kreeg ik het tientje vooruit betaald.

Haar man Henk zei nog gedag en Marion en hij gingen weg. Jeroen zat alleen in de woonkamer TV te kijken. Eindelijk waren we alleen. Jeroen en ik waren nogal aan het experimenteren op seksueel gebied.

Het was Zaterdag avond en op die avond kwam er altijd een softseks film op. Deze gingen we kijken en werden al snel geil. Ik hielp Jeroen zijn broek uit te trekken. Al snel flipte de al flink stijve pik uit zijn onderbroek die dit gevaarte niet meer kon bevatten. Deze lekkere pik was al vrij groot voor iemand van zijn leeftijd en lag lekker in de hand. Zijn gladde voorhuid schoof ik heen en weer over zijn paarse eikel.

Ondertussen had Jeroen zijn weg gevonden naar mijn genotsknuppel en begon deze te masseren. Zo zaten we een tijdje elkaar af te trekken. Na een tijdje pakte ik hem beet en zette hem op mijn schoot.

Voorzichtig kwamen onze lippen bij elkaar. Met mijn tong begon ik met zijn tong te spelen en zo zaten we te zoenen en tegelijkertijd elkaar af te trekken. Na tijdje pakte ik een condoom uit mijn broekzak en vroeg hem deze over mijn lul te trekken. Als een volleerd lul verpakker kreeg hij hem in een keer erover. Ik vroeg hem of hij het zou willen dat ik hem van achteren nam.

Daar hij geen bezwaar nog interesse vertoonde, vroeg ik hem op handen en knieën te gaan zitten. Dit deed hij dan ook.

Ik spuugde een beetje op mijn handen en smeerde daarmee zijn poepgat in. Zijn gaatje zat lekker strak en het zou een hele klus worden om daar mijn dikke lul in te krijgen. Ik positioneerde mijn wapen voor zijn kont en geleide het met mijn handen naar het doel. Met behulp van het tuf en het condoom ging mijn lul met veel pijn en moeite erin.

Eerste een klein beetje. Dan de hele eikel, welk een sensationeel gevoel was. Dit nauwe poepgat over mijn paarse eikel te laten glijden. Jeroen begon zelf al neuk bewegingen te maken en riep kreten zoals: Na een aantal pogingen zat hij er helemaal in.

Tijdens het berijden van mijn neukslaaf masseerde ik zijn knots. Naarmate ik sneller ik beukte trok ik hem sneller af. Door de sensationele gevoelens hem neuken en hem tegelijkertijd af te trekken en zijn kreten kwam ik al snel klaar.

Kort daarna voelde ik een warme stroom over mijn handen. Dit betekende dat Jeroen ook klaar was gekomen. Jeroen ging van mij af en begon weer eens vervelend te doen. Hij ging voor mij staan en liet een scheet. Daar ik dit niet op prijs stelde trok ik het condoom eraf en mijn kleren aan en waste mijn handen. Ik beval Jeroen hetzelfde te doen. Dit lukte na enige tijd, daarna stuurde ik hem naar bed. Het was inmiddels al Een half uur daarna was ik zijn kamer nog niet uit.