Tieten kneden neuken langs de snelweg

tieten kneden neuken langs de snelweg

...

Thuisontvangst den haag sex in makkumtieten kneden neuken langs de snelweg

...


Een gevoel van machteloosheid van woorden vinden en schaamheid kwam over mij heen. Er gingen weer enkele weken overheen. We hadden Ton en Debby wel telefonisch gesproken, maar zowaar niets over mijn gevreesde onderwerp. Ook nu was ik het meer of minder vergeten. Weer enkele weken later zei Frank mij dat hij eerstvolgende woensdagmiddag naar Ton en Debby moest. Ton had problemen met zijn computer. Frank heeft er best aardig verstand van en of hij hem kon helpen. Het was zo'n elf uur 's-avonds toen Frank weer thuiskwam.

Ik was inmiddels al naar bed gegaan en half slaperig vroeg ik hem of het allemaal was gelukt met de computer van Ton. De dagen erna vond ik Frank zenuwachtig en vreemd overkomen. En zo duurde het weer even, totdat Frank met zijn vrienden een dartavond had en Ton en Debby mij hadden uitgenodigd om te komen eten.

Het leek me erg gezellig en nadat we wat hadden gedronken en vervolgens heerlijk hadden gegeten en we aan de koffie met likeur zaten, begon de toon van Debby iets te veranderen. En tot mijn schrik begon zowaar Debby ineens over de filmavondjes. Met stomheid geslagen probeerde ik een antwoord te verzinnen om hieronder uit te komen, maar die gelegenheid kreeg ik niet van Debby.

Ook nu was ik weer niet in staat een passend antwoord te geven. Ton stond op, pakte een dvd-tje die hij in zijn tv installatie stopte, pakte de afstandsbediening en de dvd startte.

Het waren videofragmenten van bij elkaar nog geen minuut. En die minuut zag ik met afgrijzen af. Het eerste fragment was dat ik Frank, Ton en Debby, allen in ondergoed in hun leefkuil zag zitten, kijkende naar een film. Het volgende fragment vlak daarop zag ik Frank gehurkt aan de borsten van Debby zuigen, die zijn pik wild aan het aftrekken was, terwijl Ton, Debby aan het likken was. Weer een fragment pijpte Debby de pik van Frank, terwijl Ton, Debby verwoed aan het neuken was.

Tot slot zag ik dat Frank, Debby op haar hondjes neukte en zwaar kreunend zijn laatste stoten deed om vervolgens zijn zaad in haar te lozen, terwijl Debby de grote paal van Ton pijpte. Dan hield de dvd op en zaten Ton en Debby beiden naar mij te kijken. Mijn eerste gedachte was dat ik Frank nog dezelfde dag het huis uit zou schoppen, maar langzaam begon het tot me door te dringen dat wij ineens in een lastig pakket terecht waren gekomen.

Debby stond op en reikte mij haar hand. Daar eenmaal aangekomen ontdeden Ton en Debby zich gelijk van hun kleren op het ondergoed na. Ik moest plaatsnemen tussen hen in. De ruimte werd wat verduisterd en de film startte. Ik keek stiekem de kant van Ton op die dicht tegen mij aan lag.

Hij had een felgele strakke onderbroek aan die qua inhoud niets aan verbeelding over liet. Tijdens de film merkte ik dat Ton en Debby regelmatig mij zaten op te nemen.

Een gevoel van opgelatenheid en spanning ging door mijn lichaam, mijn hoofd gloeide. En natuurlijk, ik wist waar dit op zou uitdraaien. Ik durfde me niet bewegen in de spanning wat er zou gebeuren. Debby was de eerste die een actie ondernam. Ze schoof met haar middel tegen me aan en pakte met een hand mijn kin vast en draaide die haar richting uit. Ik zag haar mond naderen. Ze perste haar lippen op mijn mond en niet veel daarna drong haar tong mijn mond in, zoekende naar de mijne.

Haar ademhaling klonk zwaar. Ook het betasten begon. Ik voelde een hand van Ton over mijn buik strelen richting onderzijde van mijn borsten. Zijn harde paal schuurde tegen mijn been aan. Vingers frunnikten aan mijn knoopjes, mijn jonge flinke borsten in het kanten behaatje kwamen langzaam op hun netvlies. En daar werden ze allebei heel erg geil van. Debby begon me betastten.

Haar hand pakte mijn borst en schoof het stukje stof van mijn behaatje wat opzij. Met duim en wijsvinger bespeelde ze mijn tepel terwijl ze me nog driftig lag te tongzoenen.

Ze ontdeed zich van haar beha. Twee grote tieten kwamen te voorschijn. Geil drukte ze haar borsten tegen me aan. Ze wreef over mijn heen en hijgde zwaar. Wild drukte ze haar middel tegen mijn been. Ook Ton had een borst ontbloot en lag er bijna kwijlend aan te likken en zuigen. Zijn harde paal stootte krachtig tegen mijn been. Mijn benen werden gespreid, mijn rokje omhoog geschoven en Ton streelde met een hand over mijn kleine stringetje.

Hij maakt zware geile geluiden. Zijn vingers betastten mijn kleine spleetje door mijn stringetje heen. Debby kroop tussen mijn gespreide beentjes en naderde met haar gezicht mijn stringetje. Ze schoof achteloos het stukje stof opzij en daar kwam mijn kleine kale spleetje tevoorschijn.

Ik had mijn ogen gesloten. Haar warme lippen drukten op mijn kutje, haar vingers openden mijn schaamlipjes en ik voelde haar tong door mijn spleetje gaan. Ze likte furieus en naderde mijn klitje. Ze zoog aan mijn klitje en ik kon een zucht niet onderdrukken. Hierdoor aangemoedigd begon ze er echt werk te maken. Mijn spleetje werd steeds natter en het gevoel van welbehagen nam toe in mijn onderlichaam.

Ik voelde beweging vanaf de kant van Ton. Ik opende mijn ogen en zag zijn grote kloppende harde paal richting mijn gezicht komen. Het was een flink stijf gevaarte, groter dan van Frank. Zijn dikke inmiddels van geil nat geworden eikel zat nu vlak voor mijn mondje en omdat ik toch geen andere oplossing meer kon verzinnen opende ik die.

Ik nam zijn kloppende eikel tussen mijn lippen en proefde zijn geil. Dan liet ik zijn gevaarte langzaam mijn mond in glijden. Hij kreunde zwaar, genietende dat ik zijn pik in mijn mondje had.

Ook Debby had dit tafereel gadegeslagen en likte furieus aan mijn kutje, terwijl ze zichzelf wild aan het bevingeren was. Ze werd zichtbaar opgewonden van het feit dat ik haar Ton zijn pik in mijn mond had. Debby vingerde zich klaar en kreunde geil. Ondanks mijn verzet, begon ook mijn kutje begon zich te roeren en ik voelde het vocht in mij toenemen.

Een heerlijk gevoel zette zich aan en terwijl ik nog met de dikke paal van Ton in mijn mond had, maakte ik kreunende geluiden. Ton had mijn achterhoofd vastgepakt en zijn paal zat diep in mijn keel. Ik proefde nog meer van zijn geil en bedacht me dat hij ieder moment zijn zaad zou lozen.

Zover liet hij het niet komen. Hij kroop van mij weg, nam plaats tussen mijn beentjes en dirigeerde zijn grote glimmende paal richting mijn kleine kutje. Zijn dikke eikel drukte tegen mijn spleetje, hij zocht de ingang. Debby kroop boven mijn hoofd en stuurde haar natte geile spleet richting mijn mond. Ik voelde haar natte kut op mijn mond drukken en zij begon haar onderlichaam te bewegen.

Ik proefde haar geiligheid. Op dat moment voelde ik de dikke paal van Ton mijn onderlichaam inschuiven en maakte ik een luide kreet. Hierdoor werden ze kennelijk nog meer door aangemoedigd. Zijn pik gleed langzaam langs mijn gladde schaamwanden diep in me en ik voelde zijn dikte in mijn onderlichaam.

Ton had mijn heupen vastgepakt en zijn lul zat nog dieper in me. Zowel Debby als Ton begonnen het tempo op te voeren. Zelf was ik ook de controle over mijn lichaam kwijt. Ik kronkelde met mijn onderlichaam, gaf tegenstoten en gilde wilde kreten.

Ton gilde toen hij zijn zaad diep in mij spoot, terwijl het geil van Debby over mijn mond heen liep. Twee weken daarna was het weer prijs en moest ik weer opdraven. Nu hadden Ton en Debby twee op leeftijd zijnde lesbische kennissen Barbara en Gea uitgenodigd, die hun lusten wilden botvieren op mijn jeugdige lichaam. Ik werd gegrepen door beide geile vrouwen die me overal betasten, die ik hun kutjes moest likken en waarvan ik het geil van hun orgasmen mijn mond in voelde lopen. Uiteindelijk werd ik door beiden met een voorbinddildo hard werd genomen.

En, waar ik later achter kwam, dit alles werd vanachter de spiegel aanschouwt door Ton, Debby en Frank, die geil stonden te worden van de beelden hoe ik werd gegrepen en elkaar lieten klaarkomen.

Hier kwam ik achter toen ik op een gegeven moment in het nachtkastje van Frank een dvd vond, die overduidelijk voor mij verstopt was en waarop alle seksgebeurtenissen van mij stonden, gefilmd vanaf de positie waar de spiegel naast het beeldscherm hangt in de leefkuil. Toen begon mijn wantrouwen voor Frank. En ik maar denken dat hij hier niets vanaf wist en ik het deed voor de nog steeds niet voldane schuld en onze goede naam.

Het kwartje viel pas echt toen ik een keer stiekem zijn sms'jes las van zijn mobiel. Een sms'je van Debby aan Frank. Toen besefte ik pas goed dat mijn Frank in een complot zat. Later hoorde ik dat hij hier onze schulden mee kon aflossen. En ja hoor, diezelfde dag kwam de uitnodiging, zeg maar rustig order, om weer op te draven en had Frank een smoesje dat hij weer een dartavondje had. En dus lig ik nu voor de allerlaatste keer in de leefkuil, geblinddoekt en met vier masturberende mannen om mij heen, die geil naar mij liggen te kijken, hun prooi.

Ik streel mijzelf langs mijn gezicht, laat mijn handen langzaam naar beneden gaan, langs mijn nek, langs de zijkanten van mijn borsten naar mijn heupen. Ik trek mijn half korte rokje iets op. Ik spreid mijn benen een beetje. Tergend langzaam maak ik het bovenste knoopje van mijn colbertje los. Ze zitten vast te kijken wat ik ga doen en dat maakt me best wel geil. Ik weet de bovenkant van mijn borsten nu duidelijk zichtbaar worden.

Ik lik langs mijn lippen, kronkel wat met mijn lichaam en streel mijzelf weer helemaal. Ik hoor nog steeds de kreunende geluiden van de film, maar ook de geluiden van hevig rukkende mannen om mij heen.

Ik maak nog een knoopje los van mijn colbertje, zak iets onderuit tegen de rug kussens en spreid mijn benen nog iets verder. Ik voel beweging in de leefkuil hetgeen betekent dat de mannen in beweging gaan komen en ieder moment toe gaan slaan. Dan het eerste contact, een hand pakt een been vast en spreid mijn benen nog meer. Nog een hand die over mijn buik streelt. Een zucht ontsnapt uit mijn mond. Dan slaan ze toe. Vele handen betasten mijn lichaam in ik begin nog meer te kronkelen.

Na een tijdje vraagt hij haar erbij te komen liggen, en aan mij vraagt hij of hij haar mag neuken. Ik zeg hem dat hij zijn gang mag gaan als zij zin heeft, en het duurt dan ook niet lang voor ze samen liggen te tongkussen en hij haar hevig aan het vingeren is.

Haar handen betasten zijn behaarde borst en ze trekt hem ondertussen af, na een tijdje leid ze zijn paal naar haar kutje en vraagt ze hem, neuk me, neuk me nu. Ik zie zijn dikke ontblote eikel tussen haar schaamlippen langzaam bij haar naar binnen dringen, mijn schatje kreunt wanneer hij langzaam dieper in haar doorstoot tot helemaal in haar zit.

Terwijl ze haar bekken tegen hem op stoot ramt hij zijn fallus in en uit haar gleufje, en terwijl die vent zijn lul diep in haar kut zit kust ze me en zegt ze. O, schat dat voelt goed, tot ze kreunend en hijgend klaarkomt en hij zijn sperma in haar spuit, en ze beiden tot rust komen.

Ze blijven samen even zo, met zijn penis in haar, stil liggen terwijl zij nog wat zachtjes naschokt. De man bedankt ons en wij beslissen de rit verder voort te zetten, een kusje ter afscheid en we zijn onderweg, zo vervelend is een rit op de snelweg dus niet. Als ze naast me zit in de auto, nog steeds met haar benen open zie ik nog wat sperma van de man uit haar spleetje lopen, ze veegt het af met haar vingers en steekt ze in haar mond om het sperma er af te likken.

We zijn nog niet op onze bestemming en we hebben al een totaal onverwacht avontuurtje achter de rug. Ben je nu tevreden, dat wil je toch dat ik voor je doe, je verlangt toch van me dat ik de hoer speel en me laat neuken en gebruiken door die wildvreemde mannen, ik voel me echt jouw slet, maar ik ben eerlijk schatje mij is het ook best bevallen, dat was een sympathieke vent, zegt ze terwijl ze mijn paal aftrekt.

En ja gelijk heeft ze, dat vraag ik van haar en ik moet wel zeggen dat het me behoorlijk opgehitst heeft, en dat ik blij ben dat ze altijd open staat voor alles wat ik van haar verlang, wat seks betreft dan toch. Ondertussen bereiken we Hulst, we brengen wat orde in onze kleding en gaan de stad in. Ik hoef niet te zeggen dat ze onder haar rokje geen slipje draagt, zoals altijd als we samen op stap zijn.

Zij vindt dat dat haar een onveilig gevoel geeft, maar tegelijk ook een ophitsend gevoel, en mij geeft het een gevoel dat ze zo bereikbaar is voor iedereen zonder slip. Na wat shoppen, winkel in winkel uit en een paar aankopen besluiten we iets te eten in een restaurantje.

Zoals steeds zit ze naast me met haar benen iets gespreid zodat de man die tegenover haar zit goed haar kutje kan bekijken. Dat is iets wat we al lang samen afgesproken hebben, dat ze dat altijd moet doen als er een man tegenover haar zit. Ik zie de man zijn blik steeds maar naar een richting gaan en dat is tussen de benen van mijn vrouw. Zij weet dat ook natuurlijk maar doet alsof ze niets in de gaten heeft, ik zie haar verschillende keren haar benen nog wat verder spreiden om de man een nog beter zicht te geven.

Verdomme, wat is dat toch met ons zegt ze, ik heb juist een vreemde vent geneukt en ik zit hier nu weer met mijn benen open voor een man en ik word er nog heet van ook, en jij hebt niets liever dan dat ik het doe. Ja schatje, zolang we dat beiden geil vinden, maak je daarover toch geen zorgen, zeg ik haar. Deze keer laten we het bij wat laten gluren, en na een redelijk maal en een goede kop koffie besluiten we verder te wandelen naar de seksshop.

Het is altijd een plezier daar wat rond te lopen en te zien wat er zoal aan nieuwigheden op de markt is. Ik stel haar voor zo'n trillend eitje met afstandbediening te kopen, de vorige is kapot, als we samen uitgaan duwt zij dat eitje in haar kutje en kan ik het laten trillen als ik dat wil.

Wanner ze dan bij een paar vreemde mensen zit laat ik het trillen en soms zie ik haar dan haar ogen sluiten en probeert om stil te blijven, niemand weet of ziet wat, maar wij twee weten beter, een leuk hebbedingetje.

We wandelen verder in de winkel tot we bij de kleding komen, o dat lijkt me mooi zegt ze terwijl ze een korsetje omhoog houd. Je zult het hier moeten passen als je het wil kopen, zeg ik haar. Ja maar het loopt hier vol klanten, en ik zou het toch wel graag willen kopen. Ik zal voor je gaan staan als je het past stel ik haar voor. Nu ja niets aan te doen, dus doet ze haar rokje uit en staat ze daar zonder slipje open en bloot, ik tracht voor haar te staan maar zie dat dat niet lukt, en dat ze voor de andere klanten met haar kutje bloot staat, en die klanten dat zijn enkel mannen, die daarvoor al wat interesse getoond hadden voor haar.

God, schatje je weet dat ik daar heet van word als ze zo naar me kijken, zegt ze tijdens het passen, maar goed het ding past en het is tenslotte maar gebleven bij wat gluren, we gaan dus betalen. Als stel is dat gratis, waarom zou dat zijn? Door de vertoning van daarjuist met dat passen zijn er al direct enige mannen die plotseling ook interesse hebben en het zaaltje opzoeken, sinds we binnen zijn, zijn er al vijf mannen vlak na ons binnengekomen en er zaten er al verschillende in het zaaltje.

We gaan zitten op de eerste rij vlak voor een klein podium waarachter het groot scherm hangt, en met veel ruimte voor ons, de seksfilm die speelt interesseert ons niet zo erg, en daar komen we ook niet voor. Ik ga altijd vooraan zitten met haar, dan heb je die ruimte voor je als er iemand interesse zou hebben. Ik neem haar in mijn armen en begin haar te tongzoenen terwijl mijn hand onder haar rokje verdwijnt en ik haar vinger.

Ik voel dat haar kutje nog vochtig is van daarnet en mijn vingers glijden dan ook moeiteloos naar binnen. Ik trek haar rokje helemaal naar boven zodat ze met haar poesje bloot zit en trek haar bloesje omhoog zodat ook haar borsten ontbloot zijn, om haar zo naakt te tonen aan de mannen in het zaaltje. Ze weet natuurlijk dat dit niet onopgemerkt zal blijven, en dat de mannen hier, het niet enkel bij kijken zullen houden, ze laat me begaan maar fluistert toch in mijn oor, geile vent.

Een van de mannen komt naast haar zitten en legt zijn hand op haar dij, ik ben haar nog steeds aan het kussen maar trek mijn hand terug en geef hem zo ruimte om langs haar nylons naar boven te glijden tussen haar benen, ze legt haar been over zijn been en zit zo met haar benen open naast hem, en ik zie zijn vingers in haar dringen.

Ondertussen zijn er twee andere mannen achter ons komen zitten waarvan de ene haar nek streelt en de andere over haar schouder haar naakte borsten kneed en ik zie haar tepels stijf worden. Terwijl ze me kust voel ik aan dat ze echt geil is van al de aandacht en de strelingen. Wanneer de overige mannen in de zaal zien wat er gebeurd komen ze voor haar staan. Inmiddels is zij de man naast haar aan het aftrekken en halen alle mannen hun lullen tevoorschijn en spelen met zichzelf vlak voor haar.

Ik geef mijn plaats af aan een van de mannen die voor haar staan waarop zij ook zijn penis aftrekt terwijl ze de paal van de man voor haar in haar mond neemt en hem pijpt. Iedereen in zaal is nu rond haar gaan staan en nu pijpt ze de verschillende mannen een voor een, terwijl ze door vele handen overal betast en gevingerd word ligt ze nu met gesloten ogen achterover en geeft haar bijna naakte lichaam aan al die mannen.

Wanneer ik haar een kusje geef fluistert ze, ik ben een slet een hoer, o schatje ik ben zo heet en geil, met al die mannen, wil je dat ze me ook neuken? Ze weet natuurlijk al lang dat ik dat goed vind, ik hoef haar zelfs niet te antwoorden. Nu en dan komt er door haar aftrekken en pijpen een man klaar, en wanneer ze klaar zijn gekomen vertrekken ze, bizar maar in zo'n seksbioscoop als die mannen klaar zijn gekomen zijn ze weg.

Er blijven nog vijf mannen over als ik haar zeg dat ze op het podiumpje voor ons moet gaan liggen, ze staat recht met twee mannenhanden tussen haar benen en legt zich neer op de dikke vloermat van het podium, goed wetende dat de mannen daar alle mogelijkheid hebben haar geile lichaam te gebruiken en zelfs als ze willen om haar te neuken. De vijf mannen staan en zitten voor en naast haar en ze laat zich gewillig door hen totaal naakt op kousen en jarretelle na uitkleden.

Terwijl ze een van hen een tongkus geeft en ze met elke hand een man aftrekt, is een man haar kutje aan het uitlikken, ze duwt haar kut tegen zijn tong aan en hijgt hoe meer hoe heviger.

De man staat drukt even later zijn stijve paal tegen haar kletsnatte kutje, ja, ja, doe het, roept ze hem toe, en zijn stijve paal glijd bij haar naar binnen. Hij neukt haar terwijl de andere mannen haar lichaam betasten en een van hen zijn pik in haar mond duwt en haar gewoon in haar mond neukt tot hij alles in haar keel spuit, en de andere man bijna gelijktijdig zijn zaad loost in haar kut.

De drie overgebleven mannen weten nu dat bijna alles kan en nemen haar daarna alle drie samen, terwijl een man anaal in haar komt en de tweede haar gelijktijdig in haar poesje neukt komt de derde klaar in haar mond. Spuit me helemaal vol roept ze tegen de twee mannen, waarna zij tussen beide lullen, een in haar kutje en een in haar kontje, langzaam ritmisch begint schokken. Dat word heviger en heviger tot ze schokkend van genot klaar komt, de mannen komen een voor een klaar en vertrekken en zij ligt nog heel zachtjes na te schokken op dat podium, we zijn nu nog alleen in het zaaltje.

Wil je me nu schoon likken? De vraag verrast me, maar ze doet werkelijk alles wat ik haar vraag voor me, dus kan ik haar dat niet weigeren, ik twijfel nog. Lik het uit zegt ze dwingend, ik lik haar drijfnatte spermakut en proef het sperma, mijn tong gaat diep in haar kut die is nog vol met het sperma van drie mannen en ik lik haar helemaal schoon. Ik voel onmiddellijk dat ze haar openstaand kutje hard tegen mijn mond duwt, terwijl ik haar uitlik voel ik haar naar een hoogtepunt gaan, o ja schatje lik het sperma van die kerels uit men kut, ja lik het uit dat wil ik, en na even komt ze nogmaals hevig klaar.

Dank je schatje zegt ze, daar droomde ik nu al zo lang van. Ik help haar haar kleren weer aan te doen voor we opstappen en weg zijn we, dat was het dan voor vandaag dat dacht ik toch. We zijn al verschillende malen naar een seksbioscoop geweest maar we hebben nog nooit meegemaakt dat het zo intens was, en ook niet dat ze zich zo en door zoveel tegelijk heeft laten gebruiken, gewoonlijk blijft het bij wat vingeren en pijpen.

Terwijl we daar aan een tafeltje zitten zie ik daar ook een jongen van een jaar of achttien zitten die ook in de filmzaal was, maar enkel heeft toegekeken wanneer de andere mannen bezig waren, waarschijnlijk durfde hij niet mee te doen.

Hij zit steeds te kijken naar mijn vrouw, hoogst waarschijnlijk met nog steeds in gedachten wat hij van haar gezien heeft. Ik ga naar het toilet en wanneer ik terug naar ons tafeltje kom staat hij met mijn vrouw aan ons tafeltje te praten, nu ik eraan kom trekt hij zich direct terug aan zijn tafeltje. Ik vraag natuurlijk aan mijn vrouw wat hij te zeggen had. Ik vertelde hem dat we naar huis gaan, en niet terug naar de filmzaal zouden gaan, en hij vroeg me of ik dan niet even mee wou met hem naar de toiletten hier, dat hij dat zo graag zou doen, hij smeekte me bijna.

Ik heb gezegd dat ik aan jou zou vragen of het kan. Ja schatje als je echt zin hebt ga dan maar zeg ik haar. Ze staat op wenkt hem en verdwijnt in de toiletten, hij volgt haar met een rood aangelopen gezicht, natuurlijk verlegen omdat hij weet dat ik weet dat hij naar mijn vrouw gaat. Nadat mijn vrouw na een tijdje terug komt van de wc verteld ze me zoals altijd zonder schaamte wat er is gebeurd. Toen ik de deur van het toilet wou sluiten vroeg hij mij of hij niet mocht kijken terwijl ik plaste, ik twijfelde even, hij zag dat en zei, ik heb dat nog nooit echt gezien en zou dat zo graag eens zien.

Ik weet niet waarom maar dat deed me iets en ik liet hem binnen. Ik ging zitten met mijn benen wijd open zodat hij goed kon kijken. Het gaf me wel een raar gevoel zo voor hem te zitten pissen, ik kon zijn moeder wel zijn, en toen ik plaste voelde hij aan mijn kutje en liep het vocht over zijn hand, ik opende zijn broek en haalde zijn pik eruit.

Hij was niet enkel jong maar groter dan ik verwachte, ik was ondertussen echt zo heet geworden dat ik hem in mijn mond nam en hem pijpte, nu zijn eikel ontbloot was en hij werkelijk staalhard was kon ik het echt niet laten hem af te likken, hij was echt mooi die jonge grote lul. Nadat ik weer was gaan staan bestormde hij mij bijna, zijn handen waren op mijn borsten, tussen mijn benen, overal waren ze, en terwijl ik hem aftrok en hij me onhandig vingerde.

Het deed zelfs even pijn toen hij met vier vingers tegelijk in me drong, voelde ik hem direct bijna klaarkomen, ik hield even op om dat niet direct te laten gebeuren. Ik kan niet zeggen waarom maar dat jongetje heeft mij met zijn onhandigheden werkelijk zo geil gemaakt, ik voelde dat hij gewoon op springen stond en dat hij er zo veel van genoot.

Hij smeekte mij bijna om me te mogen neuken, ik zei hem rustig maar, kom doe het, ik plaatste mijn ene been op de wc pot om hem zo beter toegang te geven, maar dat lukte hem blijkbaar niet zomaar.

Na verschillende onhandige mislukte pogingen zijn paal in me te krijgen werd hij echt verlegen en bekende hij me met een klein stemmetje dat het zijn eerste keer was dat hij met een vrouw neukte. Ik kan je dat gevoel niet beschrijven maar ik werd daar zo warm van van binnen en zo heet en geil dat ik hem heb geholpen en zijn lul tussen mijn benen in mijn kutje naar binnen heb geleid.

Hij neukte me met brut geweld zonder enige belangstelling voor mij, en ik vond dat nog zalig ook, uiteindelijk is hij echt ongelooflijk op korte tijd drie maal klaargekomen hij bleef gewoon stijf. Telkens als hij zijn lul in me stootte liep het sperma uit mijn kut over mijn benen en hij bleef maar bezig. Toen we doorgingen ging ze nog langs zijn tafeltje en heeft ze hem nog een zoen gegeven.

Ik verzeker jullie dat dit geen fantasie is maar dat we dit echt samen beleefd hebben in Hulst.Hete tiener meisjes lesbies beffen

  • Tieten kneden neuken langs de snelweg
  • Tieten kneden neuken langs de snelweg
  • SEXPARTY LIMBURG SEX VOOR 50 EURO

Lekker gratis adverteren seks in pashokje


Mmmm, hij begon langzaam harder te worden. Ik boog mijn hoofd naar zijn heerlijke lul toe en kuste deze van af het topje tot zijn ballen en heel langzaam liet ik mijn tong over zijn eikel glijden richting zijn ballen en weer omhoog. Mmmmm, hij wordt nog niet wakker. Dan maar hem langzaam aftrekken en mmmm zijn lul was ondertussen knal hard geworden. Ik bewoog steeds iets sneller met mijn hand op en neer en mmmm, ja hoor, hij werd wakker en al kreunend rekte hij zich uit en zei: Goedemorgen schatje, fijn geslapen, zei ik ondertussen terwijl ik zijn lul aan het aftrekken was.

En nog voor hij wat kon zeggen nam ik zijn lid in mijn mondje en begon er aan te zuigen. Eerst zacht en teder en langzaam wat harder en sneller. Ik voelde zijn lichaam op en neer gaan zijn ademhaling was nu sneller en het kreunen werd harder, hij pakte mijn hoofd beet en drukte deze op zijn geile lul zo dat zijn lul diep in mijn mondje ging, en mmmmmm ik zoog er zo hard aan dat hij een harde kreun gaf en langzaam liet ik zijn lul uit mijn mond gaan.

Mmm schatje, wat heerlijk, zei hij met een geile stem. Met mijn tong draaide ik rondjes over zijn eikel en kuste deze teder. Ik stond op en ging op zijn lul zitten en bewoog op en neer en telkens iets sneller. Mijn borsten stuiterden op en neer. Ineens pakte hij mijn borsten beet en begon deze te kneden en hij trok mijn lichaam naar zich toe en nam mijn tepel in zijn mond en zoog er zachtjes aan en beet er zacht in.

Met zijn andere hand pakte hij mijn kont beet en ramde zijn lul diep in mijn natte kut en neukte mij snoeihard. Met beide handen drukte hij mij op zijn lul en mmmmm heerlijk was dat. Hij ging met zijn hand richting mijn kutje en begon mijn clit te verwennen, zodanig dat er straaltje kutvocht langs zijn lul stroomde.

Hij werd er zo onwijs geil van dat hij sneller zijn vinger over mijn clit bewoog en het duurde niet lang of ik kwam spuitend klaar over zijn lul. Toen gingen de remmen los bij hem. Hij draaide zich om zodat ik op mijn rug kwam te liggen. Hij pakte mijn benen vast en drukte deze omhoog en drukte zijn lul nog dieper in mijn kutje en mmmmmm… hij neukte mij hard en stevig met diepe stoten in mijn kutje.

Het kutvocht liep langs mijn billen. Mmmmmm heerlijk, nog even en ik kom een 2e maal klaar. Hij haalde zijn lul uit mijn kutje en begon mij te beffen en zoog zo heerlijk aan mijn opgezwollen clitje. Mmmm het duurde echt niet meer lang of ja hoor, ik kwam weer spuitend klaar.

Mmmmmm, zei hij, heerlijk zoet smaak je schat, ga eens op je buik liggen. Ik deed wat hij vroeg en hij drukte zijn lul in mijn kutje en ging net zo lang door tot de geile sappen langs mijn benen stroomden. Hij haalde zijn lul uit mijn kutje en gleed er speels langs mijn billen en af en toe sloeg hij met zijn harde lul op mijn billen. Dat was een super geil gevoel en met zijn andere hand ging hij richting mijn kutje en stopte er 4 vingers in.

Mmmmm en met lange halen was zijn hand drijf- maar dan ook drijfnat. Hij ging met zijn vingers die drijfnat waren langs mijn kontgaatje en maakte deze super nat en glibberig. Nog voordat ik het in de gaten had stak hij zijn lul in mijn strakke kontgat.

Mmmmmmm, gilde ik het uit…. Met lange diep halen neukte hij mij in mijn kontje steeds sneller en harder. Zijn andere handen waren bezig met mijn borsten en mijn kutje en clitje echt alle gaten van mijn onderlichaam vulde hij met zijn vingers en lul… Hij trok mij diep over zijn geile stijve lul en het duurde niet lang of hij kwam met een luide kreun klaar.

Hij had nog geen genoeg van het geile spel en drukte zijn lul van achteren in mijn kutje en neukte mij zo snel en hard dat hij niet lang erna weer klaarkwam. Al hijgend en kreunend lagen we op elkaar, maar ik voelde zijn lul vragen om meer en mijn kut… tja, die wilde zeker meer.

Ik wist gewoon van mijzelf dat ik meermaals klaar kon komen al dan niet spuitend. Hij pakte mij beet en draaide mij op de rug en hij legde mijn benen op zijn schouders en ramde zijn lul voor de laatste maal in mijn super natte kut en met lange langzame en diepe halen begon hij mij te neuken. Na een paar heerlijke stoten liet hij mijn benen zakken en trok mijn kutlipjes ver uit elkaar, zodat hij toe kon kijken hoe hij mij neukte en met zijn vingers begon hij mijn clit te bewerken.

Mmmmmm, hijgde ik, mmm, ja ja ja ja… er waren geen remmen meer in mij en ik liet mij totaal gaan. Ik werd er zo wild van dat ik het uitgilde. Ja, ga door, door, ja dieper, gilde ik het uit. Niet lang erna kwam ik klaar. Mijn man en ik gingen douchen en onder de douche hadden we weer sex. Na het douchen gingen we heerlijk naakt ontbijten en doordat mijn man en ik nog onwijs geil waren kwam mijn man op het idee om proberen af te koelen tijdens een boswandeling.

Na een tijd in het bos te hebben gelopen kon mijn man zich niet beheersen en drukte hij zijn lul tussen mijn billen. Mmmmmm wat een geil gevoel. Mijn kutje was ondertussen heerlijk nat en hij gleed met zijn stijve pik langs en in mijn kutje en neukte mij daar in het bos. Eerst in mijn kutje en later in mijn kontje.

Mmmmmmmmmm heerlijk joh en spannend. Niet snel erna kwamen we tegelijk klaar en ik voelde mijn kutsappen en zijn zaad langs mijn benen lopen.

Hij pakte mijn kut stevig vast en zei: Nu trek ik ook mijn boxershort uit en mijn pik springt omhoog. Hij is blij dat ik bloot ben. Langzaam begin ik haar bloesje knoop voor knoop open t doen. Steeds meer van dat mooie tietenvlees wordt zichtbaar. Ik kan me niet meer beheersen en begin de tieten van mijn dochter te kneedden. De weerstand lijkt gebroken en mijn vrouw kan de bloes nu helemaal van het tienerlijfje doen.

Ze doet gelijk de BH los, waardoor haar tieten nu helemaal bloot zijn. Mijn pik staat nu op oorlogssterkte. Mijn vrouw ziet het en begint me te pijpen.

Ik trek nu ook het rokje van Bianca uit. Tegelijk neem ik haar onderbroekje mee en kijk ik tegen haar kale kutje aan. Ik buig nu naar voren en begin mijn eigen dochter te beffen. Nu is ze helemaal om.

Het geil stroomt uit haar kutje. Mijn vrouw stopt met pijpen en bekijkt het gebeuren tussen mij en onze dochter. Ze komt naast Bianca liggen en duwt haar helemaal op het gras. Ze kneedt de volle tieten van mijn dochter en begint haar te tongzoenen.

Na een paar minuten houdt ze op en beveelt mij: Ja schatje, zolang we dat beiden geil vinden, maak je daarover toch geen zorgen, zeg ik haar. Deze keer laten we het bij wat laten gluren, en na een redelijk maal en een goede kop koffie besluiten we verder te wandelen naar de seksshop. Het is altijd een plezier daar wat rond te lopen en te zien wat er zoal aan nieuwigheden op de markt is.

Ik stel haar voor zo'n trillend eitje met afstandbediening te kopen, de vorige is kapot, als we samen uitgaan duwt zij dat eitje in haar kutje en kan ik het laten trillen als ik dat wil. Wanner ze dan bij een paar vreemde mensen zit laat ik het trillen en soms zie ik haar dan haar ogen sluiten en probeert om stil te blijven, niemand weet of ziet wat, maar wij twee weten beter, een leuk hebbedingetje. We wandelen verder in de winkel tot we bij de kleding komen, o dat lijkt me mooi zegt ze terwijl ze een korsetje omhoog houd.

Je zult het hier moeten passen als je het wil kopen, zeg ik haar. Ja maar het loopt hier vol klanten, en ik zou het toch wel graag willen kopen. Ik zal voor je gaan staan als je het past stel ik haar voor. Nu ja niets aan te doen, dus doet ze haar rokje uit en staat ze daar zonder slipje open en bloot, ik tracht voor haar te staan maar zie dat dat niet lukt, en dat ze voor de andere klanten met haar kutje bloot staat, en die klanten dat zijn enkel mannen, die daarvoor al wat interesse getoond hadden voor haar.

God, schatje je weet dat ik daar heet van word als ze zo naar me kijken, zegt ze tijdens het passen, maar goed het ding past en het is tenslotte maar gebleven bij wat gluren, we gaan dus betalen. Als stel is dat gratis, waarom zou dat zijn?

Door de vertoning van daarjuist met dat passen zijn er al direct enige mannen die plotseling ook interesse hebben en het zaaltje opzoeken, sinds we binnen zijn, zijn er al vijf mannen vlak na ons binnengekomen en er zaten er al verschillende in het zaaltje. We gaan zitten op de eerste rij vlak voor een klein podium waarachter het groot scherm hangt, en met veel ruimte voor ons, de seksfilm die speelt interesseert ons niet zo erg, en daar komen we ook niet voor.

Ik ga altijd vooraan zitten met haar, dan heb je die ruimte voor je als er iemand interesse zou hebben. Ik neem haar in mijn armen en begin haar te tongzoenen terwijl mijn hand onder haar rokje verdwijnt en ik haar vinger. Ik voel dat haar kutje nog vochtig is van daarnet en mijn vingers glijden dan ook moeiteloos naar binnen.

Ik trek haar rokje helemaal naar boven zodat ze met haar poesje bloot zit en trek haar bloesje omhoog zodat ook haar borsten ontbloot zijn, om haar zo naakt te tonen aan de mannen in het zaaltje. Ze weet natuurlijk dat dit niet onopgemerkt zal blijven, en dat de mannen hier, het niet enkel bij kijken zullen houden, ze laat me begaan maar fluistert toch in mijn oor, geile vent. Een van de mannen komt naast haar zitten en legt zijn hand op haar dij, ik ben haar nog steeds aan het kussen maar trek mijn hand terug en geef hem zo ruimte om langs haar nylons naar boven te glijden tussen haar benen, ze legt haar been over zijn been en zit zo met haar benen open naast hem, en ik zie zijn vingers in haar dringen.

Ondertussen zijn er twee andere mannen achter ons komen zitten waarvan de ene haar nek streelt en de andere over haar schouder haar naakte borsten kneed en ik zie haar tepels stijf worden. Terwijl ze me kust voel ik aan dat ze echt geil is van al de aandacht en de strelingen. Wanneer de overige mannen in de zaal zien wat er gebeurd komen ze voor haar staan. Inmiddels is zij de man naast haar aan het aftrekken en halen alle mannen hun lullen tevoorschijn en spelen met zichzelf vlak voor haar.

Ik geef mijn plaats af aan een van de mannen die voor haar staan waarop zij ook zijn penis aftrekt terwijl ze de paal van de man voor haar in haar mond neemt en hem pijpt. Iedereen in zaal is nu rond haar gaan staan en nu pijpt ze de verschillende mannen een voor een, terwijl ze door vele handen overal betast en gevingerd word ligt ze nu met gesloten ogen achterover en geeft haar bijna naakte lichaam aan al die mannen.

Wanneer ik haar een kusje geef fluistert ze, ik ben een slet een hoer, o schatje ik ben zo heet en geil, met al die mannen, wil je dat ze me ook neuken? Ze weet natuurlijk al lang dat ik dat goed vind, ik hoef haar zelfs niet te antwoorden. Nu en dan komt er door haar aftrekken en pijpen een man klaar, en wanneer ze klaar zijn gekomen vertrekken ze, bizar maar in zo'n seksbioscoop als die mannen klaar zijn gekomen zijn ze weg.

Er blijven nog vijf mannen over als ik haar zeg dat ze op het podiumpje voor ons moet gaan liggen, ze staat recht met twee mannenhanden tussen haar benen en legt zich neer op de dikke vloermat van het podium, goed wetende dat de mannen daar alle mogelijkheid hebben haar geile lichaam te gebruiken en zelfs als ze willen om haar te neuken. De vijf mannen staan en zitten voor en naast haar en ze laat zich gewillig door hen totaal naakt op kousen en jarretelle na uitkleden. Terwijl ze een van hen een tongkus geeft en ze met elke hand een man aftrekt, is een man haar kutje aan het uitlikken, ze duwt haar kut tegen zijn tong aan en hijgt hoe meer hoe heviger.

De man staat drukt even later zijn stijve paal tegen haar kletsnatte kutje, ja, ja, doe het, roept ze hem toe, en zijn stijve paal glijd bij haar naar binnen.

Hij neukt haar terwijl de andere mannen haar lichaam betasten en een van hen zijn pik in haar mond duwt en haar gewoon in haar mond neukt tot hij alles in haar keel spuit, en de andere man bijna gelijktijdig zijn zaad loost in haar kut.

De drie overgebleven mannen weten nu dat bijna alles kan en nemen haar daarna alle drie samen, terwijl een man anaal in haar komt en de tweede haar gelijktijdig in haar poesje neukt komt de derde klaar in haar mond. Spuit me helemaal vol roept ze tegen de twee mannen, waarna zij tussen beide lullen, een in haar kutje en een in haar kontje, langzaam ritmisch begint schokken.

Dat word heviger en heviger tot ze schokkend van genot klaar komt, de mannen komen een voor een klaar en vertrekken en zij ligt nog heel zachtjes na te schokken op dat podium, we zijn nu nog alleen in het zaaltje. Wil je me nu schoon likken?

De vraag verrast me, maar ze doet werkelijk alles wat ik haar vraag voor me, dus kan ik haar dat niet weigeren, ik twijfel nog. Lik het uit zegt ze dwingend, ik lik haar drijfnatte spermakut en proef het sperma, mijn tong gaat diep in haar kut die is nog vol met het sperma van drie mannen en ik lik haar helemaal schoon. Ik voel onmiddellijk dat ze haar openstaand kutje hard tegen mijn mond duwt, terwijl ik haar uitlik voel ik haar naar een hoogtepunt gaan, o ja schatje lik het sperma van die kerels uit men kut, ja lik het uit dat wil ik, en na even komt ze nogmaals hevig klaar.

Dank je schatje zegt ze, daar droomde ik nu al zo lang van. Ik help haar haar kleren weer aan te doen voor we opstappen en weg zijn we, dat was het dan voor vandaag dat dacht ik toch. We zijn al verschillende malen naar een seksbioscoop geweest maar we hebben nog nooit meegemaakt dat het zo intens was, en ook niet dat ze zich zo en door zoveel tegelijk heeft laten gebruiken, gewoonlijk blijft het bij wat vingeren en pijpen.

Terwijl we daar aan een tafeltje zitten zie ik daar ook een jongen van een jaar of achttien zitten die ook in de filmzaal was, maar enkel heeft toegekeken wanneer de andere mannen bezig waren, waarschijnlijk durfde hij niet mee te doen.

Hij zit steeds te kijken naar mijn vrouw, hoogst waarschijnlijk met nog steeds in gedachten wat hij van haar gezien heeft. Ik ga naar het toilet en wanneer ik terug naar ons tafeltje kom staat hij met mijn vrouw aan ons tafeltje te praten, nu ik eraan kom trekt hij zich direct terug aan zijn tafeltje.

Ik vraag natuurlijk aan mijn vrouw wat hij te zeggen had. Ik vertelde hem dat we naar huis gaan, en niet terug naar de filmzaal zouden gaan, en hij vroeg me of ik dan niet even mee wou met hem naar de toiletten hier, dat hij dat zo graag zou doen, hij smeekte me bijna.

Ik heb gezegd dat ik aan jou zou vragen of het kan. Ja schatje als je echt zin hebt ga dan maar zeg ik haar. Ze staat op wenkt hem en verdwijnt in de toiletten, hij volgt haar met een rood aangelopen gezicht, natuurlijk verlegen omdat hij weet dat ik weet dat hij naar mijn vrouw gaat. Nadat mijn vrouw na een tijdje terug komt van de wc verteld ze me zoals altijd zonder schaamte wat er is gebeurd.

Toen ik de deur van het toilet wou sluiten vroeg hij mij of hij niet mocht kijken terwijl ik plaste, ik twijfelde even, hij zag dat en zei, ik heb dat nog nooit echt gezien en zou dat zo graag eens zien. Ik weet niet waarom maar dat deed me iets en ik liet hem binnen.

Ik ging zitten met mijn benen wijd open zodat hij goed kon kijken. Het gaf me wel een raar gevoel zo voor hem te zitten pissen, ik kon zijn moeder wel zijn, en toen ik plaste voelde hij aan mijn kutje en liep het vocht over zijn hand, ik opende zijn broek en haalde zijn pik eruit.

Hij was niet enkel jong maar groter dan ik verwachte, ik was ondertussen echt zo heet geworden dat ik hem in mijn mond nam en hem pijpte, nu zijn eikel ontbloot was en hij werkelijk staalhard was kon ik het echt niet laten hem af te likken, hij was echt mooi die jonge grote lul.

Nadat ik weer was gaan staan bestormde hij mij bijna, zijn handen waren op mijn borsten, tussen mijn benen, overal waren ze, en terwijl ik hem aftrok en hij me onhandig vingerde.