Meesteres thuis klitje likken

Het dienblad wordt door haar op de grond gezet en zelf neemt ze plaats op het krukje met haar rug tegen een gespiegelde kastdeur, pal onder het licht. Patty is blootsvoets en draagt een lange zijden badjas. Ze neemt een wijnglas van het dienblad en schenkt zichzelf een glas wijn in waar ze, terwijl ze haar benen over elkaar slaat, langzaam van begint te nippen. Ik durf niets te zeggen, ik weet ook niet wat ik moet zeggen, ik wacht slechts af.

Na enkele minuten, die een eeuwigheid lijken te duren, kijkt Patty me aan: Dan opent ze haar mond en vraagt: Ik zeg alleen maar: Wil jij je schikken naar mijn wensen en altijd gewoon uitvoeren wat ik wil, zoals gisteren en vandaag, of wil je een beetje aan blijven modderen in de halve sub-dom relatie, die we normaal gesproken hebben? Deze laatste opmerking van Patty vind ik lastig om te verwerken, aangezien ikzelf de mening ben toegedaan dat ik haar genot voorop stel.

Mijn grenzen zijn de grenzen die we hanteren en jij schikt je daar gewoon naar: Ik leg Patty uit dat ik haar ook vertrouw en dat ik er tevens op vertrouw dat ze niets met me doet wat onze relatie zou schaden, maar ik geef haar ook te kennen dat ik in het dagelijks leven niet ondergeschikt kan zijn aan haar, dat mijn karakter dat niet toestaat. Patty is het hier mee eens en zegt: Ik zeg haar dat ik dit wil doen voor haar, met een uitgangspunt: Indien je van mij verwacht dat ik handelingen verricht bij een andere vrouw, of dit nu een dominante of onderdanige is dan doe ik dit voor jou, zonder dat daar een andere man bij is, of aan te pas komt.

Patty geeft direct te kennen hetzelfde te vinden, dus dat dit geen punt is, om wel nog te vragen wat te doen als onze hulp in de toekomst door iemand gewenst is, terwijl er wel een man bij betrokken is. Ik antwoord dat dit dan in overleg gaat, waar Patty mee instemt. Verder vraag ik Patty wat dit voor de rest van onze relatie betekent, omdat we beiden ook regelmatig behoefte hebben aan intieme, tedere seks.

Ik antwoord, hoewel ik het doodeng vind om me volledig over te leveren: Patty staat op, houdt me de fles wijn voor, zet de hals aan mijn mond en houd de fles omhoog zodat ik kan drinken. Doordat ik al en poosje niet gedronken heb drink ik gulzig en gaat de rest van de fles er in een keer in. Dan draait ze me om, maakt de boeien los en zegt: In de keuken aangekomen, ben ik nog steeds volledig naakt en is Patty nog steeds gekleed in haar lange zijden badjas.

Ik pareer met de stelling dat ze niet moet denken dat ik haar naar de mond praat, waarop zij antwoord dat ik dat in dit stadium beter wel kan doen, waarbij ze me een venijnige blik toewerpt. Ik loop naar de eettafel en verplaats alle spullen die erop staan naar het dressoir.

Dan ga ik aan een korte kant staan, doe mijn benen zo ver uit elkaar, totdat mijn voeten tegen de tafelpoten steunen en ik zak voorover op tafel. Als laatste leg ik mijn handen op mijn rug en kijk recht vooruit en ben van mening dat mijn positie dezelfde is waarin Roef vanmiddag lag vastgebonden. Een en ander heeft mij niet onberoerd gelaten en hoe verrassend ik het zelf ook vind, ik raak opgewonden van de situatie en merk dit tussen mijn benen.

Na uren, die waarschijnlijk slechts enkele minuten hebben geduurd, hoor ik Patty naderen. Eerst streelt met een hand over mijn benen, mijn billen, mijn rug, de zijkant van mijn buik en pakt me vervolgens bij mijn haar, om me daaraan op te trekken. Niet lekker, pijnlijk zelfs houd ze mij bij mijn haar vast om op deze wijze mijn hoofd naar dat van haar te trekken om mij duidelijk te maken dat ik vooral niet mag bewegen, anders bind ze me alsnog vast.

Als ze deze woorden heeft uitgesproken duwt ze mijn hoofd terug in de positie waarop ik recht vooruit kijk. Patty komt weer naast me staan, pakt mijn hoofd weer aan mijn haar omhoog, tot voor haar gezicht en vraagt of ze me toestemming gegeven heeft om te mogen gillen. Patty laat mijn hoofd nu gewoon los en ik breng deze direct terug in de juiste positie. Er gaan tientallen seconden voorbij tot de volgende klap, nu op mijn rug en ik kan een gesmoorde schreeuw nauwelijks onderdrukken.

Zo gaat het een tijdje door: Patty die mij met tussenpozen een klap verkoopt, met haar vlakke hand overigens, op een plek die telkens anders is van de vorige. Het duurt even voordat ik mezelf onder controle heb om geen reactie te geven en als dit gelukt is voel ik dat de achterkant van mijn lichaam helemaal gloeit: Als Patty vind dat ik rood genoeg ben gebied ze mij om te draaien en mijn handen plat op tafel te leggen.

Ik gehoorzaam en terwijl ik op mijn rug rol zie ik haar naakt voor me staan: Patty neemt mijn rechterbeen en legt deze aan de lange kant van de tafel over de rand heen, met de linker doet ze hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik in het midden uitscheur, zo ver worden mijn liezen opgerekt doordat mijn benen nu aan weerszijden langs de tafel afhangen. Als ik na de opdracht om mijn ogen dicht te houden klappen krijg op mijn benen, buik en borstkas schrik ik niet eens meer, maar onderga de behandeling.

Dan voel ik een harde klap onder mijn ballen, die waarschijnlijk voor Patty iets te uitnodigend tussen mijn opengesperde benen hebben gehangen en ik klap letterlijk van de pijn dubbel en grijp met beide handen naar mijn kruis.

Patty is echter onverbiddelijk, gebied mij terug te gaan liggen en mijn handen plat op tafel te leggen. Als ik weer lig, heb ik het gevoel dat mijn ballen in mijn keel zitten en opnieuw moeten indalen: Ik krijg de indruk dat Patty begrepen heeft dat de klap wellicht te hard was, want ze geeft me even rust om mezelf te herpakken. Dan zonder iets te zeggen kruipt Patty op tafel en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht.

Wel grijp ik met mijn handen naar mijn ballen, maar dan zijn er ook snel de handen van Patty, die me bij mijn polsen pakt en mijn handen weer terug op tafel dwingt. Weer adem ik zwaar in door mijn neus, wat bemoeilijkt wordt door het onderlichaam van Patty dat zich bovenop me bevind en adem ik uit door mijn mond. Op adem komen is er echter niet meer bij, waardoor ik het gevoel krijg dat ik hyperventileer.

Als Patty dit door heeft geeft ze me iets meer ruimte om te ademen, waardoor het gevoel zakt. Als het gevoel weg is en ik rustig adem, is er echter weer een venijnige klap onder mijn zak en begint het hele verhaal opnieuw.

Patty acht het nodig dit nog enkele malen te herhalen met dezelfde reactie van mijn kant en als ik echt uitgeteld onder haar lig, vind ze pas dat het genoeg is geweest en stapt ze van me af.

Patty pakt mijn benen een voor een om deze naast elkaar op tafel te leggen: Het woord klaarkomen prikkelt mijn zinnen, waardoor ik langzaam bloed voel terugstromen naar mijn jongeheer. De blowjob, die ik krijg is kort en krachtig en mijn zaad spuit binnen enkele minuten in de mond van Patty, die direct haar hoofd naar mijn hoofd brengt om het zaad mijn wachtende, open mond in te laten lopen. Ik klap dubbel van de pijn en als ik na een poos bijkom, is Patty verdwenen.

Ik sta op van de tafel en maak de lichten uit, drink het laatste restje wijn uit de fles en loop naar boven. Boven aangekomen ligt Patty in bed te wachten. Ze houdt het dekbed voor me open om me een plaats naast haar te bieden. Als ik in bed stap en op mijn rug lig, legt Patty haar hoofd op mijn borst en streelt zachtjes mijn pijnlijke pik en ballen. Al strelend door haar krullen val ik in slaap. Ik schrik op uit een nachtmerrie, waarin Patty me met een lange zweep op mijn rug slaat.

Ik sta vastgebonden tussen twee palen en het bloed loopt over mijn rug. Patty heeft hier echter geen boodschap aan en slaat door. Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos. Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben. Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd.

Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen. Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt.

Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen.

Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen. Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet.

Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend. Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet. Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje.

Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet.

Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat. Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik.

Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen. Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit.

Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis. Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes.

Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten. Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt. Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda.

Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën. Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe.

Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken. Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht.

Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes. Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan.

Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje. Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme. Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken.

Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd. Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn.

Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is.

Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen. Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af. Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken.

In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte.

Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Ik was 15 jaar en zit op de middelbare school. In het geheim was ik al lang verliefd op mijn wiskunde docente. Het is een mooie vrouw, ze id redelijk fors daar val ik namelijk ook op en ze heeft donker blond haar. Ze had erg grote tieten, ik werd er ook vaak door afgeleid en volgens mij had ze dat ook vaak genoeg gezien.

Op een dag hadden we een proefwerk en ik was al vrij snel klaar. Dat kwam omdat het mijn laatste uur was, maar ook zodat ik nu nog voor 10 minuten naar haar kon kijken. Ik legde mijn proefwerk aan de kant en ze liep naar me toe om mijn proefwerk op te halen.

Ik bekeek haar goed en ze zag er vandaag mooi uit. Ze had hoge hakken aan, een best kort rokje met een panty eronder en daarover een blousje zonder een shirtje eronder. Ze had licht roze lippenstift op en ze had haar haar in een knot naar achteren gedaan. Ze pakte het proefwerk en fluisterde: En ze liep weer terug. Ik zag nu haar grote kont in haar rok. Ze ging weer zitten en na de les liep ik naar haar toe.

Ze zei Dat ze me een paar dingen wilde vragen en omdat ze toch een straat achter school woonden deden we dat bij haar thuis. Toen we bij haar thuis aankwamen bood ze me iets te drinken aan en ze schonk voor ons allebei water in. Ze begon me allerlei vragen te stellen over school en mijn punten. Na een gesprek van een half uur moest ze ook wel doorhebben dat ik erg vaak naar haar tieten keek en ze zei dat ze zich even om ging kleden. Na 5 minuten kwam ze terug en had ze een badjas aan.

Ze ging voor me staan en zei tegen me: De deed de badjas af en daar stond ze, met haar hoge hakken, een leren rokje en haar blousje.

Alleen had ze nu het leren rokje aan in plaats van het andere rokje en ze had nu geen lingerie aan. Ze pakte me vast en liet me opstaan. Een droom van me werd nu werkelijkheid en ik antwoordde meteen met ja!

Ze zei dat ik moest volgen en ze liep naar boven. Boven aangekomen liepen we naar haar slaapkamer en ze deed de lamp aan en de deur achter mij dicht. Ze ging op het bed zitten en beval me mezelf uit te kleden. Ik begon mezelf langzaam uit te kleden en toen ik alleen nog maar in mijn boxer stond zijn ze ze heet trouwens met haar voornaam Eva stop nu maar.

Ze kwam naar me toe gelopen en gaf me een kus op mijn mond. En ze pakte mijn pik vast. Ze pakte iets uit de kast en kwam terug. Ze pakte mijn armen vast en bond ze met een touw aan elkaar zodat ik nergens meer heen kon. Ze deed haar haren uit een knot en deed ze nu in een lange paardenstaart. Ze ging op de rand van het bed zitten en ik moest over haar knieën komen.

Ze wreef eerst over mijn billen en gaf toen een harde klap met haar vlakke hand. Daarna volgde er een klap op mijn andere bil en dit bleef ze herhalen totdat mijn kontje helemaal vuurrood was.

Toen moest ik opstaan en ik moest heel het leren rokje van meesteres Eva schoonlikken. Ze spuugde er een paar keer op en wreef dat uit. Ik likte het er allemaal af en toen het rokje schoon was deed meesteres Eva het rokje uit. Ze spreidde haar benen en ik moest op mijn knieën ertussen gaan zitten en haar beffen. Toen stak ik mijn tong diep in haar vagina en begon haar te neuken met mijn tong. Ik likte daarna weer haar klitje en meesteres Eva begon te trillen en kwam klaar in mijn mond.

Ik slikte alles door en meesteres Eva duwde me op de grond, ze pakte een voorbinddildo uit haar nachtkastje en deed deze om. Ik wilde opstaan maar ze riep dat ik moest blijven liggen.

Ik ging weer liggen en ze duwde de dildo in mijn mond. Meesteres Eva beval me om haar te pijpen. Ze stootte de dildo steeds helemaal in mijn mond en de ballen kwamen dan tegen mijn kin. Ze bleef zo 10 minuten in mijn mond neuken en toen stopte ze. Ze stond op en maakte nu mijn armen los. Ze vroeg me om op zijn hondjes te gaan zitten en ik ging op handen en knieën zitten. Ze ging achter me zitten en zette de dildo tegen mijn sterretje. Ze duwde de dildo er in een keer helemaal in en haalde hem er meteen weer uit omdat ik meteen schreeuwde van de pijn.

Ze liep naar het nachtkastje en haalde er een mouth gag uit. Ze deed deze bij me om en duwde de dildo in mijn kontje. Ik schreeuwde het weer uit maar nu kwam er bijna geen geluid uit. Meesteres Eva neukte nu erg haar en ik had nog steeds erge pijn. Ze neukte me zo voor 20 minuten en toen was de pijn al overgegaan in genot.

Meesteres Eva was nu uitgeput, ze deed mijn mouth gag af en ging op het bed liggen. Ik moest haar ondertussen pijpen en na 5 minuten mocht ik dan alweer stoppen. Ze deed de voorbinddildo af en legde hem in het nachtkastje. Ze bond mijn armen weer achter mijn rug en ze nam me mee naar beneden. Beneden aangekomen moest ik mee naar buiten en nam ze me mee naar de paardenstal. Het was gelukkig zomer en het zonnetje scheen dus het was niet koud. Toen we in de stal aankwamen zag ik dat er een 2 paarden stonden.

Waarschijnlijk een van haar en een van haar man. Ik moest op mijn knieën in het stro gaan zitten en zij pakte een rijzweepje en een blinddoek. Ze deed de blinddoek bij me op en duwde me op de grond. Ze sloeg eerst met het rijzweepje een paar keer op mijn buik en toen ging ze op mijn pik slaan. Ik moest me omdraaien en toen ging ze op mijn billen slaan. Nadat ik 10 minuten met het rijzweepje geslagen was pakte ze mijn arm vast en leidde ze me ergens naar toe, maar ik kon niets zien.

Ik moest op mijn handen en knieën gaan zitten en toen voelde ik het handvat van het rijzweepje mijn kontje in gaan. Ze duwde me om met haar voet en ik moest van haar recht voorut kruipen. Ik kroop door de stro en even verder voelde ik nog iets anders. Ik had bijna meteen door dat het paardenpoep was en ik wilde opstaan. Toen voelde ik de hak van meesteres Naomi in mijn rug en ik werd weer omlaag geduwd en ik moest verder kruipen. Ik kroop verder en voelde alle paardenpoep aan mijn lichaam plakken.

Ik mocht nu opstaan en meesteres Eva deed mijn blinddoek af. Ik keek naar mijn lichaam en ik zat helemaal onder de paardenpoep.

...

Dikke naakte negerin hete meiden nl

Na uren, die waarschijnlijk slechts enkele minuten hebben geduurd, hoor ik Patty naderen. Eerst streelt met een hand over mijn benen, mijn billen, mijn rug, de zijkant van mijn buik en pakt me vervolgens bij mijn haar, om me daaraan op te trekken.

Niet lekker, pijnlijk zelfs houd ze mij bij mijn haar vast om op deze wijze mijn hoofd naar dat van haar te trekken om mij duidelijk te maken dat ik vooral niet mag bewegen, anders bind ze me alsnog vast. Als ze deze woorden heeft uitgesproken duwt ze mijn hoofd terug in de positie waarop ik recht vooruit kijk. Patty komt weer naast me staan, pakt mijn hoofd weer aan mijn haar omhoog, tot voor haar gezicht en vraagt of ze me toestemming gegeven heeft om te mogen gillen.

Patty laat mijn hoofd nu gewoon los en ik breng deze direct terug in de juiste positie. Er gaan tientallen seconden voorbij tot de volgende klap, nu op mijn rug en ik kan een gesmoorde schreeuw nauwelijks onderdrukken. Zo gaat het een tijdje door: Patty die mij met tussenpozen een klap verkoopt, met haar vlakke hand overigens, op een plek die telkens anders is van de vorige.

Het duurt even voordat ik mezelf onder controle heb om geen reactie te geven en als dit gelukt is voel ik dat de achterkant van mijn lichaam helemaal gloeit: Als Patty vind dat ik rood genoeg ben gebied ze mij om te draaien en mijn handen plat op tafel te leggen.

Ik gehoorzaam en terwijl ik op mijn rug rol zie ik haar naakt voor me staan: Patty neemt mijn rechterbeen en legt deze aan de lange kant van de tafel over de rand heen, met de linker doet ze hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik in het midden uitscheur, zo ver worden mijn liezen opgerekt doordat mijn benen nu aan weerszijden langs de tafel afhangen. Als ik na de opdracht om mijn ogen dicht te houden klappen krijg op mijn benen, buik en borstkas schrik ik niet eens meer, maar onderga de behandeling.

Dan voel ik een harde klap onder mijn ballen, die waarschijnlijk voor Patty iets te uitnodigend tussen mijn opengesperde benen hebben gehangen en ik klap letterlijk van de pijn dubbel en grijp met beide handen naar mijn kruis. Patty is echter onverbiddelijk, gebied mij terug te gaan liggen en mijn handen plat op tafel te leggen. Als ik weer lig, heb ik het gevoel dat mijn ballen in mijn keel zitten en opnieuw moeten indalen: Ik krijg de indruk dat Patty begrepen heeft dat de klap wellicht te hard was, want ze geeft me even rust om mezelf te herpakken.

Dan zonder iets te zeggen kruipt Patty op tafel en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht. Wel grijp ik met mijn handen naar mijn ballen, maar dan zijn er ook snel de handen van Patty, die me bij mijn polsen pakt en mijn handen weer terug op tafel dwingt.

Weer adem ik zwaar in door mijn neus, wat bemoeilijkt wordt door het onderlichaam van Patty dat zich bovenop me bevind en adem ik uit door mijn mond. Op adem komen is er echter niet meer bij, waardoor ik het gevoel krijg dat ik hyperventileer. Als Patty dit door heeft geeft ze me iets meer ruimte om te ademen, waardoor het gevoel zakt. Als het gevoel weg is en ik rustig adem, is er echter weer een venijnige klap onder mijn zak en begint het hele verhaal opnieuw.

Patty acht het nodig dit nog enkele malen te herhalen met dezelfde reactie van mijn kant en als ik echt uitgeteld onder haar lig, vind ze pas dat het genoeg is geweest en stapt ze van me af. Patty pakt mijn benen een voor een om deze naast elkaar op tafel te leggen: Het woord klaarkomen prikkelt mijn zinnen, waardoor ik langzaam bloed voel terugstromen naar mijn jongeheer. De blowjob, die ik krijg is kort en krachtig en mijn zaad spuit binnen enkele minuten in de mond van Patty, die direct haar hoofd naar mijn hoofd brengt om het zaad mijn wachtende, open mond in te laten lopen.

Ik klap dubbel van de pijn en als ik na een poos bijkom, is Patty verdwenen. Ik sta op van de tafel en maak de lichten uit, drink het laatste restje wijn uit de fles en loop naar boven. Boven aangekomen ligt Patty in bed te wachten.

Ze houdt het dekbed voor me open om me een plaats naast haar te bieden. Als ik in bed stap en op mijn rug lig, legt Patty haar hoofd op mijn borst en streelt zachtjes mijn pijnlijke pik en ballen. Al strelend door haar krullen val ik in slaap.

Ik schrik op uit een nachtmerrie, waarin Patty me met een lange zweep op mijn rug slaat. Ik sta vastgebonden tussen twee palen en het bloed loopt over mijn rug. Patty heeft hier echter geen boodschap aan en slaat door. Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos.

Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben.

Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd. Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen.

Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt.

Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen.

Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen. Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken.

Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend. Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet.

Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje.

Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet. Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat.

Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik. Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen.

Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit. Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis.

Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes. Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten.

Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt.

Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda. Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën. Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe.

Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken. Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes.

Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje.

Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme. Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken. Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd.

Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn.

Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen. Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af.

Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken. In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar.

Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje. Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus.

Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte. Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken.

Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme.

Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega. We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen.

Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft.

Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap. Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar.

Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af. Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt. De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen.

Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt: Ze begint wat te tikken en zegt vervolgens dat het eten en drinken spoedig volgt, om er nog aan toe te voegen dat we weinig tijd hebben tot onze volgende afspraak.

Na wat geneuzel over ditjes en datjes vertelt ze dat we zo dadelijk een afspraak hebben bij een winkel die alleen voor ons geopend is. Het is een zeer exclusieve zaak, die gespecialiseerd is in seksartikelen. Patty heeft contact met de eigenaresse gehad en heeft afspraken gemaakt om enkele artikelen te komen bezichtigen waaruit ik mag kiezen.

Voor de duidelijkheid voegt ze er aan toe dat ik straks 5 keer mag kiezen uit 2 artikelen en dat deze artikelen, zonder verdere discussie of inbreng van haar kant, aangeschaft worden.

Indien ik geen keuze kan maken, dan worden de artikelen uitgeprobeerd en mag ik alsnog een keuze maken. Als ik na de keuzes nog ff rond wil kijken om wellicht nog iets aan te schaffen, dan is hier ruimte voor, krijg ik nog te horen.

Als Patty uitverteld is zijn we ook klaar met eten en ik vraag wederom waarom we eigenlijk in een restaurant als dit zitten en beargumenteer dit door te stellen dat ze me de informatie ook tijdens de rit had kunnen vertellen. Ze staat op, komt voor me staan, tilt haar jurkje op tot boven haar kruis, glijdt met 1 vinger door haar spleet en duwt deze vervolgens in mijn mond. De deur gaat open en een dame van onze leeftijd verwelkomt ons. De dames blijven staan en ik ook.

De deed de badjas af en daar stond ze, met haar hoge hakken, een leren rokje en haar blousje. Alleen had ze nu het leren rokje aan in plaats van het andere rokje en ze had nu geen lingerie aan.

Ze pakte me vast en liet me opstaan. Een droom van me werd nu werkelijkheid en ik antwoordde meteen met ja!

Ze zei dat ik moest volgen en ze liep naar boven. Boven aangekomen liepen we naar haar slaapkamer en ze deed de lamp aan en de deur achter mij dicht. Ze ging op het bed zitten en beval me mezelf uit te kleden. Ik begon mezelf langzaam uit te kleden en toen ik alleen nog maar in mijn boxer stond zijn ze ze heet trouwens met haar voornaam Eva stop nu maar. Ze kwam naar me toe gelopen en gaf me een kus op mijn mond. En ze pakte mijn pik vast. Ze pakte iets uit de kast en kwam terug. Ze pakte mijn armen vast en bond ze met een touw aan elkaar zodat ik nergens meer heen kon.

Ze deed haar haren uit een knot en deed ze nu in een lange paardenstaart. Ze ging op de rand van het bed zitten en ik moest over haar knieën komen. Ze wreef eerst over mijn billen en gaf toen een harde klap met haar vlakke hand. Daarna volgde er een klap op mijn andere bil en dit bleef ze herhalen totdat mijn kontje helemaal vuurrood was.

Toen moest ik opstaan en ik moest heel het leren rokje van meesteres Eva schoonlikken. Ze spuugde er een paar keer op en wreef dat uit. Ik likte het er allemaal af en toen het rokje schoon was deed meesteres Eva het rokje uit. Ze spreidde haar benen en ik moest op mijn knieën ertussen gaan zitten en haar beffen. Toen stak ik mijn tong diep in haar vagina en begon haar te neuken met mijn tong. Ik likte daarna weer haar klitje en meesteres Eva begon te trillen en kwam klaar in mijn mond.

Ik slikte alles door en meesteres Eva duwde me op de grond, ze pakte een voorbinddildo uit haar nachtkastje en deed deze om. Ik wilde opstaan maar ze riep dat ik moest blijven liggen. Ik ging weer liggen en ze duwde de dildo in mijn mond. Meesteres Eva beval me om haar te pijpen. Ze stootte de dildo steeds helemaal in mijn mond en de ballen kwamen dan tegen mijn kin.

Ze bleef zo 10 minuten in mijn mond neuken en toen stopte ze. Ze stond op en maakte nu mijn armen los. Ze vroeg me om op zijn hondjes te gaan zitten en ik ging op handen en knieën zitten. Ze ging achter me zitten en zette de dildo tegen mijn sterretje. Ze duwde de dildo er in een keer helemaal in en haalde hem er meteen weer uit omdat ik meteen schreeuwde van de pijn. Ze liep naar het nachtkastje en haalde er een mouth gag uit. Ze deed deze bij me om en duwde de dildo in mijn kontje.

Ik schreeuwde het weer uit maar nu kwam er bijna geen geluid uit. Meesteres Eva neukte nu erg haar en ik had nog steeds erge pijn. Ze neukte me zo voor 20 minuten en toen was de pijn al overgegaan in genot. Meesteres Eva was nu uitgeput, ze deed mijn mouth gag af en ging op het bed liggen. Ik moest haar ondertussen pijpen en na 5 minuten mocht ik dan alweer stoppen.

Ze deed de voorbinddildo af en legde hem in het nachtkastje. Ze bond mijn armen weer achter mijn rug en ze nam me mee naar beneden. Beneden aangekomen moest ik mee naar buiten en nam ze me mee naar de paardenstal. Het was gelukkig zomer en het zonnetje scheen dus het was niet koud.

Toen we in de stal aankwamen zag ik dat er een 2 paarden stonden. Waarschijnlijk een van haar en een van haar man. Ik moest op mijn knieën in het stro gaan zitten en zij pakte een rijzweepje en een blinddoek. Ze deed de blinddoek bij me op en duwde me op de grond. Ze sloeg eerst met het rijzweepje een paar keer op mijn buik en toen ging ze op mijn pik slaan.

Ik moest me omdraaien en toen ging ze op mijn billen slaan. Nadat ik 10 minuten met het rijzweepje geslagen was pakte ze mijn arm vast en leidde ze me ergens naar toe, maar ik kon niets zien. Ik moest op mijn handen en knieën gaan zitten en toen voelde ik het handvat van het rijzweepje mijn kontje in gaan. Ze duwde me om met haar voet en ik moest van haar recht voorut kruipen.

Ik kroop door de stro en even verder voelde ik nog iets anders. Ik had bijna meteen door dat het paardenpoep was en ik wilde opstaan. Toen voelde ik de hak van meesteres Naomi in mijn rug en ik werd weer omlaag geduwd en ik moest verder kruipen. Ik kroop verder en voelde alle paardenpoep aan mijn lichaam plakken. Ik mocht nu opstaan en meesteres Eva deed mijn blinddoek af. Ik keek naar mijn lichaam en ik zat helemaal onder de paardenpoep.

Ik vond het eigenlijk best wel lekker, vooral de geur daar weg ik echt geil van. Ze haalde het rijzweepje uit mijn kontje en die gooide ze op de grond. Ze pakte me vast en liep met em naar een van de paarden. Het was een groot wilt paart met een mooi lange witte staart. Meesteres Eva aaide het paard en ze liep naar de kont van het paard en deed de staart omhoog. Ze duwde een vinger in de anus van het paard en ik moest de anus likken. Ik begon eraan te likken en het was echt heel geil. Meesteres Naomi maakte mijn armen los en ik moest het paard nu ook in zijn anus vingeren terwijl ik likte.

Meesteres Eva beval me om er steeds een vinger bij te doen en even later stond ik het witte paard te vuistneuken. Het paard vond het wel lekker want het zat de hele tijd te hinniken en hij kreeg al een flink stijve pik. Ondertussen voelde ik dat meesteres Eva een butt plug in mijn kont stopte. Ik stopte mijn arm nu steeds verder in de kont van het paard en ik voelde nu de poep zitten. Mijn hele arm zat nu in de kont van het paard en mijn hand zat helemaal in de poep.

Meesteres Eva beval me om mijn hand eruit te halen. En toen mijn arm er helemaal uit was zat mijn hand tot mijn elleboog helemaal onder de paarden poep. Meesteres Eva zag dit en zei: Ze gooide me op de grond en legde me onder de kont van het paard.

Ze liep naar het hoofd van het paard en aaide het paard. Ze zei tegen het paard dat hij mocht poepen en meteen kwamen er grote drollen uit en die belandden op mijn buik. Meesteres Eva zei dat ik op moest staan en achter haar aan moest lopen.


Het dienblad wordt door haar op de grond gezet en zelf neemt ze plaats op het krukje met haar rug tegen een gespiegelde kastdeur, pal onder het licht.

Patty is blootsvoets en draagt een lange zijden badjas. Ze neemt een wijnglas van het dienblad en schenkt zichzelf een glas wijn in waar ze, terwijl ze haar benen over elkaar slaat, langzaam van begint te nippen. Ik durf niets te zeggen, ik weet ook niet wat ik moet zeggen, ik wacht slechts af. Na enkele minuten, die een eeuwigheid lijken te duren, kijkt Patty me aan: Dan opent ze haar mond en vraagt: Ik zeg alleen maar: Wil jij je schikken naar mijn wensen en altijd gewoon uitvoeren wat ik wil, zoals gisteren en vandaag, of wil je een beetje aan blijven modderen in de halve sub-dom relatie, die we normaal gesproken hebben?

Deze laatste opmerking van Patty vind ik lastig om te verwerken, aangezien ikzelf de mening ben toegedaan dat ik haar genot voorop stel. Mijn grenzen zijn de grenzen die we hanteren en jij schikt je daar gewoon naar: Ik leg Patty uit dat ik haar ook vertrouw en dat ik er tevens op vertrouw dat ze niets met me doet wat onze relatie zou schaden, maar ik geef haar ook te kennen dat ik in het dagelijks leven niet ondergeschikt kan zijn aan haar, dat mijn karakter dat niet toestaat.

Patty is het hier mee eens en zegt: Ik zeg haar dat ik dit wil doen voor haar, met een uitgangspunt: Indien je van mij verwacht dat ik handelingen verricht bij een andere vrouw, of dit nu een dominante of onderdanige is dan doe ik dit voor jou, zonder dat daar een andere man bij is, of aan te pas komt. Patty geeft direct te kennen hetzelfde te vinden, dus dat dit geen punt is, om wel nog te vragen wat te doen als onze hulp in de toekomst door iemand gewenst is, terwijl er wel een man bij betrokken is.

Ik antwoord dat dit dan in overleg gaat, waar Patty mee instemt. Verder vraag ik Patty wat dit voor de rest van onze relatie betekent, omdat we beiden ook regelmatig behoefte hebben aan intieme, tedere seks. Ik antwoord, hoewel ik het doodeng vind om me volledig over te leveren: Patty staat op, houdt me de fles wijn voor, zet de hals aan mijn mond en houd de fles omhoog zodat ik kan drinken.

Doordat ik al en poosje niet gedronken heb drink ik gulzig en gaat de rest van de fles er in een keer in. Dan draait ze me om, maakt de boeien los en zegt: In de keuken aangekomen, ben ik nog steeds volledig naakt en is Patty nog steeds gekleed in haar lange zijden badjas. Ik pareer met de stelling dat ze niet moet denken dat ik haar naar de mond praat, waarop zij antwoord dat ik dat in dit stadium beter wel kan doen, waarbij ze me een venijnige blik toewerpt.

Ik loop naar de eettafel en verplaats alle spullen die erop staan naar het dressoir. Dan ga ik aan een korte kant staan, doe mijn benen zo ver uit elkaar, totdat mijn voeten tegen de tafelpoten steunen en ik zak voorover op tafel.

Als laatste leg ik mijn handen op mijn rug en kijk recht vooruit en ben van mening dat mijn positie dezelfde is waarin Roef vanmiddag lag vastgebonden. Een en ander heeft mij niet onberoerd gelaten en hoe verrassend ik het zelf ook vind, ik raak opgewonden van de situatie en merk dit tussen mijn benen. Na uren, die waarschijnlijk slechts enkele minuten hebben geduurd, hoor ik Patty naderen.

Eerst streelt met een hand over mijn benen, mijn billen, mijn rug, de zijkant van mijn buik en pakt me vervolgens bij mijn haar, om me daaraan op te trekken.

Niet lekker, pijnlijk zelfs houd ze mij bij mijn haar vast om op deze wijze mijn hoofd naar dat van haar te trekken om mij duidelijk te maken dat ik vooral niet mag bewegen, anders bind ze me alsnog vast. Als ze deze woorden heeft uitgesproken duwt ze mijn hoofd terug in de positie waarop ik recht vooruit kijk. Patty komt weer naast me staan, pakt mijn hoofd weer aan mijn haar omhoog, tot voor haar gezicht en vraagt of ze me toestemming gegeven heeft om te mogen gillen.

Patty laat mijn hoofd nu gewoon los en ik breng deze direct terug in de juiste positie. Er gaan tientallen seconden voorbij tot de volgende klap, nu op mijn rug en ik kan een gesmoorde schreeuw nauwelijks onderdrukken.

Zo gaat het een tijdje door: Patty die mij met tussenpozen een klap verkoopt, met haar vlakke hand overigens, op een plek die telkens anders is van de vorige.

Het duurt even voordat ik mezelf onder controle heb om geen reactie te geven en als dit gelukt is voel ik dat de achterkant van mijn lichaam helemaal gloeit: Als Patty vind dat ik rood genoeg ben gebied ze mij om te draaien en mijn handen plat op tafel te leggen. Ik gehoorzaam en terwijl ik op mijn rug rol zie ik haar naakt voor me staan: Patty neemt mijn rechterbeen en legt deze aan de lange kant van de tafel over de rand heen, met de linker doet ze hetzelfde en ik heb het gevoel dat ik in het midden uitscheur, zo ver worden mijn liezen opgerekt doordat mijn benen nu aan weerszijden langs de tafel afhangen.

Als ik na de opdracht om mijn ogen dicht te houden klappen krijg op mijn benen, buik en borstkas schrik ik niet eens meer, maar onderga de behandeling.

Dan voel ik een harde klap onder mijn ballen, die waarschijnlijk voor Patty iets te uitnodigend tussen mijn opengesperde benen hebben gehangen en ik klap letterlijk van de pijn dubbel en grijp met beide handen naar mijn kruis. Patty is echter onverbiddelijk, gebied mij terug te gaan liggen en mijn handen plat op tafel te leggen. Als ik weer lig, heb ik het gevoel dat mijn ballen in mijn keel zitten en opnieuw moeten indalen: Ik krijg de indruk dat Patty begrepen heeft dat de klap wellicht te hard was, want ze geeft me even rust om mezelf te herpakken.

Dan zonder iets te zeggen kruipt Patty op tafel en neemt met haar onderlichaam plaats op mijn gezicht. Wel grijp ik met mijn handen naar mijn ballen, maar dan zijn er ook snel de handen van Patty, die me bij mijn polsen pakt en mijn handen weer terug op tafel dwingt. Weer adem ik zwaar in door mijn neus, wat bemoeilijkt wordt door het onderlichaam van Patty dat zich bovenop me bevind en adem ik uit door mijn mond.

Op adem komen is er echter niet meer bij, waardoor ik het gevoel krijg dat ik hyperventileer. Als Patty dit door heeft geeft ze me iets meer ruimte om te ademen, waardoor het gevoel zakt.

Als het gevoel weg is en ik rustig adem, is er echter weer een venijnige klap onder mijn zak en begint het hele verhaal opnieuw. Patty acht het nodig dit nog enkele malen te herhalen met dezelfde reactie van mijn kant en als ik echt uitgeteld onder haar lig, vind ze pas dat het genoeg is geweest en stapt ze van me af. Patty pakt mijn benen een voor een om deze naast elkaar op tafel te leggen: Het woord klaarkomen prikkelt mijn zinnen, waardoor ik langzaam bloed voel terugstromen naar mijn jongeheer.

De blowjob, die ik krijg is kort en krachtig en mijn zaad spuit binnen enkele minuten in de mond van Patty, die direct haar hoofd naar mijn hoofd brengt om het zaad mijn wachtende, open mond in te laten lopen. Ik klap dubbel van de pijn en als ik na een poos bijkom, is Patty verdwenen. Ik sta op van de tafel en maak de lichten uit, drink het laatste restje wijn uit de fles en loop naar boven.

Boven aangekomen ligt Patty in bed te wachten. Ze houdt het dekbed voor me open om me een plaats naast haar te bieden. Als ik in bed stap en op mijn rug lig, legt Patty haar hoofd op mijn borst en streelt zachtjes mijn pijnlijke pik en ballen.

Al strelend door haar krullen val ik in slaap. Ik schrik op uit een nachtmerrie, waarin Patty me met een lange zweep op mijn rug slaat.

Ik sta vastgebonden tussen twee palen en het bloed loopt over mijn rug. Patty heeft hier echter geen boodschap aan en slaat door. Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos. Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben.

Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd. Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen.

Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand? Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt.

Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen.

Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen.

Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken. Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten.

Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet. Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend. Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet.

Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje. Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet.

Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat.

Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik. Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen. Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit.

Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis.

Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes.

Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten.

Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt. Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda.

Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën. Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe.

Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken.

Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes.

Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje. Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme.

Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe. Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken.

Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd. Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt. Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn. Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten.

Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is. Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen.

Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af. Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken.

In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje.

Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte.

Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Ik was 15 jaar en zit op de middelbare school. In het geheim was ik al lang verliefd op mijn wiskunde docente. Het is een mooie vrouw, ze id redelijk fors daar val ik namelijk ook op en ze heeft donker blond haar. Ze had erg grote tieten, ik werd er ook vaak door afgeleid en volgens mij had ze dat ook vaak genoeg gezien. Op een dag hadden we een proefwerk en ik was al vrij snel klaar.

Dat kwam omdat het mijn laatste uur was, maar ook zodat ik nu nog voor 10 minuten naar haar kon kijken. Ik legde mijn proefwerk aan de kant en ze liep naar me toe om mijn proefwerk op te halen.

Ik bekeek haar goed en ze zag er vandaag mooi uit. Ze had hoge hakken aan, een best kort rokje met een panty eronder en daarover een blousje zonder een shirtje eronder. Ze had licht roze lippenstift op en ze had haar haar in een knot naar achteren gedaan.

Ze pakte het proefwerk en fluisterde: En ze liep weer terug. Ik zag nu haar grote kont in haar rok. Ze ging weer zitten en na de les liep ik naar haar toe. Ze zei Dat ze me een paar dingen wilde vragen en omdat ze toch een straat achter school woonden deden we dat bij haar thuis. Toen we bij haar thuis aankwamen bood ze me iets te drinken aan en ze schonk voor ons allebei water in. Ze begon me allerlei vragen te stellen over school en mijn punten.

Na een gesprek van een half uur moest ze ook wel doorhebben dat ik erg vaak naar haar tieten keek en ze zei dat ze zich even om ging kleden. Na 5 minuten kwam ze terug en had ze een badjas aan. Ze ging voor me staan en zei tegen me: De deed de badjas af en daar stond ze, met haar hoge hakken, een leren rokje en haar blousje. Alleen had ze nu het leren rokje aan in plaats van het andere rokje en ze had nu geen lingerie aan. Ze pakte me vast en liet me opstaan. Een droom van me werd nu werkelijkheid en ik antwoordde meteen met ja!

Ze zei dat ik moest volgen en ze liep naar boven. Boven aangekomen liepen we naar haar slaapkamer en ze deed de lamp aan en de deur achter mij dicht. Ze ging op het bed zitten en beval me mezelf uit te kleden. Ik begon mezelf langzaam uit te kleden en toen ik alleen nog maar in mijn boxer stond zijn ze ze heet trouwens met haar voornaam Eva stop nu maar.

Ze kwam naar me toe gelopen en gaf me een kus op mijn mond. En ze pakte mijn pik vast. Ze pakte iets uit de kast en kwam terug.

Ze pakte mijn armen vast en bond ze met een touw aan elkaar zodat ik nergens meer heen kon. Ze deed haar haren uit een knot en deed ze nu in een lange paardenstaart. Ze ging op de rand van het bed zitten en ik moest over haar knieën komen.

Ze wreef eerst over mijn billen en gaf toen een harde klap met haar vlakke hand. Daarna volgde er een klap op mijn andere bil en dit bleef ze herhalen totdat mijn kontje helemaal vuurrood was.

Toen moest ik opstaan en ik moest heel het leren rokje van meesteres Eva schoonlikken. Ze spuugde er een paar keer op en wreef dat uit. Ik likte het er allemaal af en toen het rokje schoon was deed meesteres Eva het rokje uit. Ze spreidde haar benen en ik moest op mijn knieën ertussen gaan zitten en haar beffen. Toen stak ik mijn tong diep in haar vagina en begon haar te neuken met mijn tong.

Ik likte daarna weer haar klitje en meesteres Eva begon te trillen en kwam klaar in mijn mond. Ik slikte alles door en meesteres Eva duwde me op de grond, ze pakte een voorbinddildo uit haar nachtkastje en deed deze om. Ik wilde opstaan maar ze riep dat ik moest blijven liggen. Ik ging weer liggen en ze duwde de dildo in mijn mond. Meesteres Eva beval me om haar te pijpen. Ze stootte de dildo steeds helemaal in mijn mond en de ballen kwamen dan tegen mijn kin.

Ze bleef zo 10 minuten in mijn mond neuken en toen stopte ze. Ze stond op en maakte nu mijn armen los. Ze vroeg me om op zijn hondjes te gaan zitten en ik ging op handen en knieën zitten. Ze ging achter me zitten en zette de dildo tegen mijn sterretje. Ze duwde de dildo er in een keer helemaal in en haalde hem er meteen weer uit omdat ik meteen schreeuwde van de pijn.

Ze liep naar het nachtkastje en haalde er een mouth gag uit. Ze deed deze bij me om en duwde de dildo in mijn kontje. Ik schreeuwde het weer uit maar nu kwam er bijna geen geluid uit. Meesteres Eva neukte nu erg haar en ik had nog steeds erge pijn. Ze neukte me zo voor 20 minuten en toen was de pijn al overgegaan in genot.

Meesteres Eva was nu uitgeput, ze deed mijn mouth gag af en ging op het bed liggen. Ik moest haar ondertussen pijpen en na 5 minuten mocht ik dan alweer stoppen. Ze deed de voorbinddildo af en legde hem in het nachtkastje.

Ze bond mijn armen weer achter mijn rug en ze nam me mee naar beneden. Beneden aangekomen moest ik mee naar buiten en nam ze me mee naar de paardenstal. Het was gelukkig zomer en het zonnetje scheen dus het was niet koud.

Toen we in de stal aankwamen zag ik dat er een 2 paarden stonden. Waarschijnlijk een van haar en een van haar man. Ik moest op mijn knieën in het stro gaan zitten en zij pakte een rijzweepje en een blinddoek. Ze deed de blinddoek bij me op en duwde me op de grond. Ze sloeg eerst met het rijzweepje een paar keer op mijn buik en toen ging ze op mijn pik slaan.

Ik moest me omdraaien en toen ging ze op mijn billen slaan. Nadat ik 10 minuten met het rijzweepje geslagen was pakte ze mijn arm vast en leidde ze me ergens naar toe, maar ik kon niets zien. Ik moest op mijn handen en knieën gaan zitten en toen voelde ik het handvat van het rijzweepje mijn kontje in gaan.

Ze duwde me om met haar voet en ik moest van haar recht voorut kruipen. Ik kroop door de stro en even verder voelde ik nog iets anders. Ik had bijna meteen door dat het paardenpoep was en ik wilde opstaan. Toen voelde ik de hak van meesteres Naomi in mijn rug en ik werd weer omlaag geduwd en ik moest verder kruipen. Ik kroop verder en voelde alle paardenpoep aan mijn lichaam plakken. Ik mocht nu opstaan en meesteres Eva deed mijn blinddoek af.

Ik keek naar mijn lichaam en ik zat helemaal onder de paardenpoep.

...
Goedkope escort groningen goedkope escort


Jij wordt achter me aan naar de kamer getrokken. Jij  moet op het bed gaan liggen met je benen naast het bed. Ik pak een band en bind mijn tieten strak vast.

Ik ga op je liggen en duw je paal tussen mijn tieten en glij en glij zooo over je paal. Er liggen op bed aan het hoofdeinde twee nylons vastgebonden. Ik pak een arm van jou en bind die aan de ene nylon vast en  je andere arm wordt vastgebonden aan de tweede nylon. Ik loop om het bed heen en ga achter je staan. Je voelt ineens een harde klap op je kont neerkomen. Met een handje  heb ik   jou een klap gegeven. Het doet even pijn, maar gelijk voel je een heerlijk gevoel door je  lichaam stralen..

Dan is het weer stil jij  voelt een beweging over je billen. Je Meesteres komt tussen je  benen staan en drukt die verder uit elkaar. Er vallen een paar druppels in je bilnaad.

Met mijn knieën druk ik je strak tegen het bed aan zodat je niet onder mijn vinger uit kan kruipen. Jij voel iets langs je  billen glijden en dan druk ik ineens een hard iets in je  kontje. Met harde halen begint ik je  te neuken.

Achter je hoor je mij  kreunen. Waarschijnlijk heb ik een voorbindpenis met aan de binnenkant ook een penis die mij  stimuleert, denk je. Langzaam worden mijn kreunen en stoten harder. Ik pak je aan je  heupen beet en ram de pik hard in je kontje. Je kan nergens heen omdat het bed je tegen houdt. Door het schokken van mij denk je dat ik  klaarkom. De pik wordt uit je kontje getrokken. Je voelt even niets meer, maar heb het idee dat je kontgaatje open blijft staan.

Ik maak de nylons aan je handen los en trek je op het bed. De hand die de riem vast heeft trek ik  naar me  toe. Je steek je tong uit en likt me natte kutje van onder naar boven en laat het klitje even met rust. Als je daar overheen likt, schokt me hele lichaam. Langzaam wordt het genot weer hoger bij me. Even later komt ik weer heerlijk klaar. Je voelt een beetje vocht in je mond lopen, wat je meteen doorslikt. Je wordt tussen me benen vandaan geduwd. Ik kom omhoog en geef je een condoom.

Je stroopt het condoom rond je harde pik. Je kruipt achter me en steekt je pik in me. Jij  moet gelijk stoppen, anders spuit je het condoom gelijk vol. Als de opwinding iets weg zakt begin je me langzaam weer te neuken. Met je  andere hand streel je onder me door naar mijn harde knopje.

Ik knijp hard met mijn kutje in je pik waardoor het genot weer met sprongen toeneemt. Met een paar harde stoten werk jij  jezelf naar een hoogtepunt, maar je mag niet komen. Kreunend blijf je mijn klitje strelen waardoor ik ook tot een heerlijk orgasme kom. Ik loop daarna weg en laat jou liggen. Je vraagt of je los gemaakt kan worden. Ik antwoord niet, maar opeens voel je iets in je mond gaan.

Ik duw een balgag in je mond zodat het blijft zitten. Of je nu wilt of niet, ik begin over je eikel te wrijven. Wat een hemel en hels gevoel geeft en ik geef je een diepe, intense pijp beurt. Maar de rust is voorbij als ik het trilspeeltje aan je  pik vastbindt. De lust giert door je lijf, je armen trillen.

Ik maak je los en bevestig je handen aan het kruis, ter hoogte van je  middel. Ik trek jou pik ook af. Zie dan maar eens niet klaar te komen. Ik vertelt je dat ik van jou een geil anaalsletje wil maken. En duw een heerlijke dildo trillend in je kontje.

Ik smeek haar jammerend om te stoppen, maar zij schreeuwt dat zij dit uitmaakt, want we zijn grenzeloos. Als ik daadwerkelijk mijn ogen open uit deze nachtmerrie voel ik dat ik kletsnat ben, ik tril en hijg, alsof ik ergens van angst hard voor weggelopen ben.

Ik wrijf over mijn natte lichaam en bekijk mijn handen: Dan komt Patty de slaapkamer opgelopen, handdoek om haar hoofd, en voor de rest half afgedroogd. Ze stapt resoluut op me af en heeft de angst in mijn ogen herkend, want ze gaat direct op het bed zitten om me te omhelzen. Ze pakt me vast, drukt me tegen zich aan en streelt me door mijn haar: Wat is er aan de hand?

Heb je naar gedroomd? Ik hoorde je roepen! Ik lieg dat dit wel meevalt en pak haar stevig vast in de hoop dat ze me inderdaad iets zal ontzien, of in elk geval het in de toekomst iets langzamer opbouwt. Patty blijft me door mijn natte haar strelen en drukt me aan haar borst, terwijl ik langzaam iets kalmeer. Met de hand die mijn haar streelt pakt Patty mijn nek vast en dwingt me in een zittende positie. Als ik rechtop zit neemt Patty een borst in haar hand en houd me haar tepel voor en ik begin er zacht op te sabbelen.

Terwijl ik sabbel aan haar tepel sluit ze haar hand om mijn slappe pik om rukkende bewegingen te maken. Mijn eikel schiet op en neer door mijn voorhuid en in een paar rukjes zit ik met een stijve op bed aan haar tepel te sabbelen.

Dan duwt Patty me terug in mijn kussen, neemt geknield plaats tussen mijn openliggende benen en trekt me af met haar rechterhand, om met de linker mijn ballen vast te pakken.

Ik kijk haar wederom ietwat angstig aan, ik kan de verwachte aankomende pijn, die wellicht volgt als ze me in mijn ballen gaat knijpen, waarschijnlijk nu niet hebben, echter Patty laat mijn pik los en haalt haar vingers speels over mijn ogen om aan te geven dat ik deze moet sluiten. Dan laat ze ook mijn ballen los en pakt eerst mijn linkervoet om deze zo dicht mogelijk richting mijn achterwerk te schuiven, gevolgd door mijn rechtervoet.

Haar hand vinden weer de weg naar mijn pik en ze begint me traag af te trekken, daarbij met haar andere hand zachtjes mijn ballen knedend. Dit is zo lekker, dat mag drie keer per dag denk ik, maar ik ben ook angstig dat Patty mij een tik tegen mijn ballen verkoopt of er hard in knijpt, dus ik laat niet blijken dat ik geniet.

Als mijn pik het uiterste stadium van hardheid heeft bereikt en mijn orgasme niet lang meer op zich laat wachten, laat Patty mijn ballen los en wrijft ze met haar middelvinger over de lengte tussen mijn billen, om te stoppen bij mijn kontgaatje. Langzaam drukt ze haar vinger erin en vind mijn prostaat om deze zachtjes te stimuleren met het topje van haar vinger. Patty is een kei in het herkennen en uitstellen van mijn orgasme en schept er genoegen in mijn orgasme soms urenlang uit te stellen en mij tot wanhoop te drijven, echter vandaag doet ze dit niet.

Ze is genadig, maar maakt er wel weer iets speciaals van: Hierdoor spuit ik niet direct, maar blijf ik een minuutje in een pre-orgastische roes hangen, waarbij het lijkt of het hele universum slechts op een punt gecentreerd is: De bevrijding en het neerdalen van het sperma op mijn buik, maken oergeluiden in mij los, waarvan ik niet eens wist dat ik ze bezat. Patty kijkt tevreden naar haar werk en glijd langzaam tegen me aan, neemt de handdoek van haar hoofd om haar handen schoon te maken, gevolgd door het schoonmaken van mijn buik.

Het enige dat ik kan denken is dat ik het niet heb hoeven oplikken, wat mij dan weer bevreemd, maar het lijkt mij het beste er niet over te beginnen. Als ik bijgekomen ben en naast me kijk op de klok zie ik dat het 11 uur is: Als ik schoon de slaapkamer op kom is Patty reeds naar beneden verdwenen en ik kleed me in een casual zomerse outfit. Tijdens mijn douche heb ik nagedacht over de afgelopen 2 dagen en vooral over gisteravond en ik kom er niet een-twee- drie uit, dus met een smoes vertel ik Patty dat ik wat thuiswerk ga doen om niet te veel achter te geraken en vertrek richting mijn kantoor onder het huis.

Beneden gekomen open ik de jaloeziën om het licht binnen te laten en ik neem plaats achter mijn grote antieken bureau in de luxe lederen stoel en denk terug aan de tijd dat ik hier de basis heb gelegd voor mijn latere succes. Ik zit nog niet goed en wel of er wordt op de deur geklopt, aan de binnenzijde nota bene. Na haar gedrag gisteravond en vanochtend, nu dit, denk ik bij mezelf terwijl ik de reeds gesmeerde broodje begin op te eten. Na een uurtje of zo achterover in mijn stoel gehangen te hebben om de situatie te overdenken, besluit ik het te laten rusten en te nemen zoals het komt.

Ik start de PC en beantwoord mijn mails, pleeg wat telefoontjes en beheer mijn agenda. Ik werk nog een poos verder, aangezien ik in een creatieve bui ben en zet de contouren van een compleet nieuw bedrijfsplan in een uurtje op papier. Als ik ff achterover ga hangen in mijn stoel wordt er op de binnendeur geklopt. Patty staat daar in badhanddoek gewikkeld, zegt niets, maar loopt langs me af richting de ramen van kantoor en sluit de jaloezieën.

Ze tikt een keer op de zitting van mijn stoel, terwijl ze me aankijkt en ik begrijp dat ze wilt dat ik ga zitten, wat ik dan ook doe. Vervolgens laat ze de handdoek vallen en neemt naakt plaats op mijn bureau. Met haar voeten op de armleuningen schuift ze mijn stoel dichterbij en laat zich vervolgens languit op haar rug op mijn bureau zakken. Ze ligt wijdbeens op mijn bureau, dus haar kutje is nog geen halve meter verwijderd van mijn gezicht. Ik wacht een minuut en als Patty stoïcijns blijft liggen buk ik me voorover en kus voorzichtig haar kale venusheuvel: Ik kus haar nu tussen haar benen en lik zachtjes over haar kutlipjes.

Patty is reeds kletsnat en dit wordt echt niet veroorzaakt door mijn paar kusjes bedenk ik, dus ik besluit er helemaal voor te gaan. Met mijn tong verwen ik haar klitje en penetreer ik af en toe haar poesje. Patty kronkelt nu onder mijn tong en na een tijdje likken aan haar klit komt ze, zacht kreunend, tot een orgasme. Zodra ze dit bereikt heeft komt ze overeind, pakt mij bij mijn kraag en trekt deze omhoog, waaruit ik opmaak dat ze wilt dat ik ga staan, wat ik dan ook doe.

Ze opent mijn broek, om mijn inmiddels stijve pik te bevrijden en gaat liggen, maar steunt nu op haar ellebogen, zodat ze naar me kan kijken. Ik haal mijn pik door haar gleufje, zodat ik deze erin kan steken, maar wordt door Patty een klein beetje achteruit geduwd. Zo sta ik daar, stijve pik, naakte vrouw wijdbeens op mijn bureau recht voor me die me slechts aankijkt.

Geneukt worden wil ze blijkbaar niet, dus ik besluit haar dan maar een masturbatieshow te geven, Ik begin mezelf af te trekken en Patty reageert niet, dus het zal wel goed zijn. Na een minuutje of tien rukken, terwijl Patty mij aankijkt en ik me verlekker aan haar prachtige lichaam voel ik mijn orgasme op komen zetten. Ik overweeg toestemming te vragen om te mogen komen, maar besluit dit niet te doen, aangezien Patty geen woord gesproken heeft sinds ze in mijn kantoor is.

Ik spuit tegen haar kutje: Patty reageert overigens helemaal niet, maar blijft gewoon liggen. Als ik haar volgespoten kutje zie denk ik aan 2 oplossingen: Als Patty schoon is, staat ze op van het bureau, pakt de handdoek en loopt kantoor af.

Na een minuut of vijf krijg ik een SMS —over 10 minuten eten, XXX Patty— Ik sluit mijn PC en pleeg rap 1 telefoontje, want ik wil Patty niet met het eten laten wachten, dus ik zorg dat ik binnen 10 minuten de trap oploop richting keuken. In de keuken aangekomen ligt Patty, op haar rug, in een kort zomerjurkje op de eetbar. Aan de bar staan 3 krukken: Ik neem plaats op de middelste kruk en staar eventjes tussen de benen, naar het naakte kruis van Patty en aanschouw haar prachtige kutje.

Ik vermoed, of hoop, dat Patty wilt dat ik haar bef, dus ik begin aan deze dankbare klus. Patty geeft geen krimp als ik haar schaamlippen lik en is zelfs onbewogen als ik met lange halen door haar natte gleuf lik, maar als ik bij haar klit aankom om deze met het puntje van mijn tong te bewerken, komt er een zacht kreetje uit haar, waaruit ik opmaak dat ze hierop wachtte.

Ik zuig eerst nog even op haar klitje om er daarna langzaam aan te likken. Zodra ik in tempo verhoog begint Patty te hijgen en als ik wil stoppen om nogmaals aan haar schaamlippen te zuigen, pakt ze mijn hoofd vast en leidt mijn tong tot op haar klit: Patty kronkelt onder mijn gelik en bereikt binnen enkele minuten haar orgasme.

Dan staat ze op, streelt me door mijn haar, fatsoeneert haar jurkje, pakt haar tas en loopt richting voordeur. Ik kijk wat ze gaat doen en als onze ogen elkaar vinden, maakt ze een gebaar met haar wijsvinger, waaruit ik opmaak dat ze verwacht dat ik meega. We stappen in de auto , Patty opent het navigatiesysteem en tikt een bestemming in en gaat gemoedelijk in de luxe bijrijdersstoel hangen.

Het apparaat vertelt waar ik heen moet rijden en terwijl ik begin aan de rit van een kleine 3 kwartier realiseer ik me dat Patty sinds vanochtend niet meer tegen me gesproken heeft. Ik vertel eerlijk dat ik haar stemgeluid erg waardeer en de situatie vandaag best vreemd vond, maar dat als ze me wilde duidelijk maken dat wij geen woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen, dat ik dit snap.

Patty stapt uit en loopt zonder verder iets te zeggen van de auto weg en ik spring ook uit de wagen en volg haar. Ze loopt de garage uit en een hoek om, naar wat een uitgaansgebied lijkt te zijn, maar dan van het exclusievere soort: Patty weet exact waar ze heen moet, want ze loopt resoluut op haar doel af. Bij de deur van een restaurant wacht ze tot de deur geopend wordt en een net geklede dame stelt zich voor, waarop Patty ons ook voorstelt.

De ruimte is verder sfeervol verlicht en gedecoreerd. Wat opvalt is een luik in de muur waarop staat: Als een echte heer help ik Patty op haar stoel en vraag waar we in godsnaam terecht zijn gekomen. Je kunt hier eten, drinken en genieten van elkaar, zonder dat je in contact komt met personeel. Ze wijst naar een tablet op tafel en zegt: Ze begint wat te tikken en zegt vervolgens dat het eten en drinken spoedig volgt, om er nog aan toe te voegen dat we weinig tijd hebben tot onze volgende afspraak.

Na wat geneuzel over ditjes en datjes vertelt ze dat we zo dadelijk een afspraak hebben bij een winkel die alleen voor ons geopend is. Het is een zeer exclusieve zaak, die gespecialiseerd is in seksartikelen.

Patty heeft contact met de eigenaresse gehad en heeft afspraken gemaakt om enkele artikelen te komen bezichtigen waaruit ik mag kiezen. Voor de duidelijkheid voegt ze er aan toe dat ik straks 5 keer mag kiezen uit 2 artikelen en dat deze artikelen, zonder verdere discussie of inbreng van haar kant, aangeschaft worden.

Indien ik geen keuze kan maken, dan worden de artikelen uitgeprobeerd en mag ik alsnog een keuze maken. Als ik na de keuzes nog ff rond wil kijken om wellicht nog iets aan te schaffen, dan is hier ruimte voor, krijg ik nog te horen. Als Patty uitverteld is zijn we ook klaar met eten en ik vraag wederom waarom we eigenlijk in een restaurant als dit zitten en beargumenteer dit door te stellen dat ze me de informatie ook tijdens de rit had kunnen vertellen.

Ze staat op, komt voor me staan, tilt haar jurkje op tot boven haar kruis, glijdt met 1 vinger door haar spleet en duwt deze vervolgens in mijn mond. De deur gaat open en een dame van onze leeftijd verwelkomt ons. De dames blijven staan en ik ook. Naast dat de dame en wij leeftijdsgenoten lijken, ziet zij er net als wij goed verzorgd uit verdere details zal ik omwille van haar privacy niet delen.

Ik kleed me uit en leg mijn kleding op een van de stoelen die er staan. De winkel blijkt echt een winkel: De wanden hangen vol met sexartikelen; voor elke wand staat een balie waarop de artikelen getoond kunnen worden. Ik zie dat er op enkele tafels iets ligt en als ik tel zie ik dat dit voor 5 tafels het geval is: De dame loopt naar de eerste tafel en neemt plaats achter de toonbank.

Patty neemt mij aan inmiddels stijve pik mee naar de tafel. Op tafel liggen inderdaad 2 artikelen: Ik kies de dildo met schroefdraad. Keuze 2 is een spreidstangenset of een sexswing: Bij keuze 3 haper ik omdat ik geen idee heb hoe het voelt: Ik durf simpelweg niet te kiezen. De dame komt achter de toonbank uit, pakt me bij mijn nek, duwt me voorover totdat ik met mijn bovenlijf op de toonbank lig en gaat achter me staan. Vervolgens volgt een klap die klinkt als een harde pets gevolgd door een schreeuw van mij.

Deze klap lijkt op de klap met een stuk hout en trekt echt diep door. Daarna nog een klap, deze voelt meer verspreid aan en daardoor minder pijnlijk en aangezien ik de klap verwacht had schreeuw ik niet. En de dame legt de zweep die op een broodplank lijkt, terug in het rek. De vierde keuze is weer eenvoudig: Bij de laatste keuze word ik weer geconfronteerd met 2 artikelen waarvan ik geen idee heb hoe het aanvoelt, waardoor ik twijfel: Ik kijk mijn ogen uit en zie de meest weerzinwekkende artikelen afgewisseld met de meest lustopwekkende.

Mijn oog blijft hangen bij de latex kleding en in het bijzonder een latex catsuit met open kruis en ritsen bij de borsten. Vervolgens sta ik te geilen op het schoenen- en laarzenrek en zie ik een geschikt paar dat fantastisch onder de catsuit zou passen. Lage latex pumps met een metalen hak en open tenen. Ook de filmsectie bekijk ik uitvoerig, waar ik geprikkeld word door de latex en plassex serie. Van schrik laat ik de DVD-hoes vallen die ik vast heb als ik de hand van Patty op mijn schouder voel.

Zegt ze terwijl ze mijn harde jongeheer ff vastpakt en er speels in knijpt. Ik buk om de DVD op te rapen en terug te zetten, maar deze wordt door Patty uit mijn handen gegrist. Patty kijkt naar de hoes, maar zegt niets, ze kijkt slechts naar mijn van schaamte rood wordende hoofd en zet de DVD terug. De dame loopt naar de catsuit die ik bekeken heb en neemt na wat zoeken een bepaalde maat uit het rek.

Met de pumps die ik bekeken heb doet ze hetzelfde. Ik begrijp dat ze mijn handelingen op de een of andere manier gevolgd hebben, terwijl ik de winkel goed bekeek. Dan loopt de dame naar de toonbank en begint al het uitgezochte netjes in te pakken in onherkenbare papieren tassen. Patty geeft haar creditcard af en nadat deze geregistreerd is kijken de dames mij aan. Ik doe net alsof ik kleding aanheb en voel, in mijn niet aanwezige zakken, naar mijn portemonnee. Patty kijkt niet vrolijk en gebied mij in te binden en fatsoenlijk antwoord te geven op de vraag.

De dame zegt mij daarna dat ze van mijn Meesteres vernomen heeft dat ik mijn deel in natura mag voldoen.

Ik vraag waar de dame aan gedacht heeft, waarop zij mij te kennen geeft een orgasme te willen.