Man zoekt jongen opengetrokken kut

man zoekt jongen opengetrokken kut

Henk lag met de twee meiden, Olla van 16 en Helga, de andere helft van de tweeling van ruim 17, in het brede bed van hun pa en ma en die lagen op de grond op een matras. We lagen met z'n allen in de grootste slaapkamer. Ik had een aantal uren zo vast als een huis geslapen en bij het ochtend gloren werd ik wakker door de hand van Yoeri die met m'n kut ging spelen.

Ik zag dat Henk ook inmiddels was ontwaakt en dat Helga bovenop hem lag met z'n pik in haar kutje, terwijl Olla met haar kutje z'n gezicht lag, zodat hij haar kon likken. Henk kwam half overeind en zei,'je meent het, thuis ook met chantal'. Yoeri had intussen bijna z'n hele hand in m'n kut gefrommeld, maar goed dat hij niet van die grote klauwen heeft dacht ik.

Ik voelde de heerlijke genotskrampjes in m'n bekken en buikstreek toenemen en kwam tot een ontlading in een zalig orgasme. Moeder Maria en vader Klaran waren ook ontwaakt en Klaran besteeg z'n vrouw als een ruiter te paard om haar een lading sperma te geven waarmee ze de ochtend kon beginnen. Yoeri knielde naast m'n hoofd en schoof z'n pik in m'n mond. Ik zoog hem af en kreeg een flinke slok sperma van die geile jonge hengst te slikken.

Heerlijk, heerlijk om zo te ontwaken. Henk had intussen ook het kutje van Helga vol gespoten en Olla laten klaarkomen op z'n tong. Jongens we konden weer aan een nieuwe dag beginnen. Maria ging met Helga de ontbijttafel verzorgen en de rest ging zich douchen.

Poedelnaakt zaten we aan de ontbijttafel. Yoeri zei iets in Tsjechisch tegen z'n vader. Klaran vertaalde dat,'Yoeri vraagt of hij vanavond een paar vrienden moet vragen of ze met ons een feestje willen bouwen'.

Klaran gaf nadere uitleg, 'Maria bedoelt met Anna een dochtertje van vrienden van ons'. Inmiddels was het ontbijt gedaan en Klaran stelde voor om met ons de stad in te gaan om ons wat dingen te laten zien die je als normale toerist moeilijk kan vinden. We slenterden met hem door het centrum van Praag en hij wees ons tal van bezienswaardigheden.

Rond het middaguur gingen we de Maria en de kinderen ophalen en trakteren hen op een lunch in een gezellig restaurant. Daarna brachten we de kinderen naar huis en stelde Klaran voor om met mij en z'n vrouw naar een bosgebied buiten Praag te rijden dat als ontmoetingsplaats voor swingerparen bekend stond, zeg maar zoals onze parkeerplaats sexplaatsen die we ook in Nederland wel kennen. Maria verdween naar de slaapkamer en kwam kort hierna terug in een geile sex outfit.

Ze had hoge hakken en droeg zwarte nylons die haar stevige benen goed tot hun recht lieten komen, verder een jarretel, en een push up bh die haar forse tieten vooruit deden staan. Met haar blote kut met de dikke schaamlippen, waarvan de binnenste randen wat naarbuiten bungelden zag ze er uit om bij iedere man het zaad naar z'n kop te doen schieten. Ze trok een regenjas aan en zei, 'zo ik ben klaar om er op uit te gaan, heren gaat u mee'.

We reden met de auto naar een sexshop die Klaran goed kende. Aan de wederzijdse begroeting onleende ik dat klaran en Maria met de eigenaar dik bevriend waren die Zoltan werd genoemd. Maria deed ongegeneerd haar jas uit en paradeerde, ondanks dat er een stuk of drie mannen in de rekken in sexboekjes stonden te kijken, als een geile hoer door de zaak.

De eigenaar antwoordde, 'voor jouw heb ik wel iets heel leuks', terwijl hij Cora in haar tiet kneep en onder haar rok taste, 'hmmm geen slipje aan dat zie ik graag bij vrouwen. Kleed je maar uit'. Cora keek Henk aan die toestemmend knikte en ik ontdeed me van m'n kleren. Er kwam nog een mannelijke klant naar binnen en de drie anderen klanten schuifelde dichterbij om maar niets van het gebeuren te missen. Zoltan kwam terug van achteren en showde een sexpakje zonder kruis en een bijbehorende bh met opencups, waar de tieten door naar buiten komen te steken.

Deze outfit paste me wonderwel goed en ik besloot meteen om het te kopen. Zoltan gaf me een lange jas te leen erbij, omdat ik anders in Praag toch wel te veel opzien zou gaan baren. Zoltan en Klaran stonden in het Tsjechisch met elkaar te ratelen en Henk vroeg, 'Waar heeft hij het godsnaam allemaal over. Zoltan vertaalde het gesprek, het kwam erop neer dat er boven een nieuw meisje van net 16 was, zo van het platteland met de koeiestrond nog bijna achter haar oren en dat Zoltan vroeg of ze morgen, op zondag ook met hun meiden naar de zaak wilde komen om wat te neuken met een stel kerels die zouden komen.

Klaran had aan Zoltan te kennen gegeven dat hij morgen met Maria, de kinderen en z'n gasten zou komen en wilde nu al even kennismaken met het nieuwe frisse jonge kutje van dat meisje dat boven was.

We gingen met z'n allen naar boven, waar een barinrichting een heel intieme sfeer uitstraalde. Zoltan stelde haar voor als Tanja, die er heel verlegen en onschuldig uitzag. Tanja deed op een gebaar van Zoltan haar blouse en rokje uit en ging met gespreide benen op een salontafel liggen. Klaran bevoelde haar kutje, dat er heel appetijtelijk uitzag en Henk volgde zijn voorbeeld. Beiden masseerden haar kutje en haar borstjes, die nog nauwelijk die naam verdienden, het leken meer kleine spiegeleitjes et een knopje erop.

Henk likte haar kutje en merkte op, 'smaakt goed voor z'n boerentrien. We reden Praag uit en kwamen in een bosgebied met mooie waterpartijen. Er struinden een behoorlijk aantal mannen rond en een aantal stellen.

Wie liepen door een aantal paden en voelden dat we gevolg en de gaten werden gehouden door de rondkuierende mannen. Tussen de bossjes en op open stukken gras waren diverse geile activiteiten gaande. En stel vrouwen die door mannen werden betast, aan het pijpen waren en vrouwen die werden geneukt, soms door 2 mannen tegelijk in hun kut en kont. Klaran haalde een stel condooms uit z'n zak en merkte op,'de meeste kerels hebben die zelf wel, maar je kan ze maar beter ook zelf bij de hand hebben hier.

Maria trok haar jas uit en ik volgde haar voorbeeld. De jassen gaven we aan Henk en als 2 geile snollen liepen wij in onze blote kut en tieten als het ware spitsroede tussen een groep kerels. Ik begon er zachtjes aan te zuigen maar werd er echt naar toegetrokken. Ik voelde hem helemaal in m'n keel komen en hij werd er uitgehaald.

Een andere jongen die rechts van de eerste stond propte hem nu in mijn mond, deze was nu wat langer en dikker. De andere 2 waren wel wat kleiner en dunner maar ook even pijnlijk. Ik proefde al wat zaad van hun 4, ik werd op de pot gezet en zag dat de jongens zich aan het aftrekken waren. Ik slikte even omdat ze geen condoom aan hadden.

De eerste smeerde wat glijmiddel op mijn geslachtsdelen en propte zo zijn pik in mijn vagina. Ik schreeuwde het uit: Hij ging er voorzichtig uit en de greep me bij mijn keel en draaide me om. Ging hij nou me gezicht in het toiletpot gooien? De tweede propte wat sneller zijn pik in mijn anus, die was zo lang! Hij ging ook meteen wat sneller dan de eerste. Ik proefde het water, en ik voelde de pijn weer in m'n haren.

Mijn ex van de basisschool Julian! De tweede en derde protesteren maar de eerste kwam al bij me staan en ging weer in me. Julian liet me haar los en ik kon weer normaal ademen.

...

Gratis neuken in amsterdam erotische massage amsterdam


man zoekt jongen opengetrokken kut

Henk lag met de twee meiden, Olla van 16 en Helga, de andere helft van de tweeling van ruim 17, in het brede bed van hun pa en ma en die lagen op de grond op een matras. We lagen met z'n allen in de grootste slaapkamer. Ik had een aantal uren zo vast als een huis geslapen en bij het ochtend gloren werd ik wakker door de hand van Yoeri die met m'n kut ging spelen.

Ik zag dat Henk ook inmiddels was ontwaakt en dat Helga bovenop hem lag met z'n pik in haar kutje, terwijl Olla met haar kutje z'n gezicht lag, zodat hij haar kon likken. Henk kwam half overeind en zei,'je meent het, thuis ook met chantal'. Yoeri had intussen bijna z'n hele hand in m'n kut gefrommeld, maar goed dat hij niet van die grote klauwen heeft dacht ik. Ik voelde de heerlijke genotskrampjes in m'n bekken en buikstreek toenemen en kwam tot een ontlading in een zalig orgasme.

Moeder Maria en vader Klaran waren ook ontwaakt en Klaran besteeg z'n vrouw als een ruiter te paard om haar een lading sperma te geven waarmee ze de ochtend kon beginnen. Yoeri knielde naast m'n hoofd en schoof z'n pik in m'n mond.

Ik zoog hem af en kreeg een flinke slok sperma van die geile jonge hengst te slikken. Heerlijk, heerlijk om zo te ontwaken. Henk had intussen ook het kutje van Helga vol gespoten en Olla laten klaarkomen op z'n tong.

Jongens we konden weer aan een nieuwe dag beginnen. Maria ging met Helga de ontbijttafel verzorgen en de rest ging zich douchen. Poedelnaakt zaten we aan de ontbijttafel. Yoeri zei iets in Tsjechisch tegen z'n vader. Klaran vertaalde dat,'Yoeri vraagt of hij vanavond een paar vrienden moet vragen of ze met ons een feestje willen bouwen'. Klaran gaf nadere uitleg, 'Maria bedoelt met Anna een dochtertje van vrienden van ons'.

Inmiddels was het ontbijt gedaan en Klaran stelde voor om met ons de stad in te gaan om ons wat dingen te laten zien die je als normale toerist moeilijk kan vinden. We slenterden met hem door het centrum van Praag en hij wees ons tal van bezienswaardigheden.

Rond het middaguur gingen we de Maria en de kinderen ophalen en trakteren hen op een lunch in een gezellig restaurant. Daarna brachten we de kinderen naar huis en stelde Klaran voor om met mij en z'n vrouw naar een bosgebied buiten Praag te rijden dat als ontmoetingsplaats voor swingerparen bekend stond, zeg maar zoals onze parkeerplaats sexplaatsen die we ook in Nederland wel kennen.

Maria verdween naar de slaapkamer en kwam kort hierna terug in een geile sex outfit. Ze had hoge hakken en droeg zwarte nylons die haar stevige benen goed tot hun recht lieten komen, verder een jarretel, en een push up bh die haar forse tieten vooruit deden staan. Met haar blote kut met de dikke schaamlippen, waarvan de binnenste randen wat naarbuiten bungelden zag ze er uit om bij iedere man het zaad naar z'n kop te doen schieten.

Ze trok een regenjas aan en zei, 'zo ik ben klaar om er op uit te gaan, heren gaat u mee'. We reden met de auto naar een sexshop die Klaran goed kende.

Aan de wederzijdse begroeting onleende ik dat klaran en Maria met de eigenaar dik bevriend waren die Zoltan werd genoemd. Maria deed ongegeneerd haar jas uit en paradeerde, ondanks dat er een stuk of drie mannen in de rekken in sexboekjes stonden te kijken, als een geile hoer door de zaak.

De eigenaar antwoordde, 'voor jouw heb ik wel iets heel leuks', terwijl hij Cora in haar tiet kneep en onder haar rok taste, 'hmmm geen slipje aan dat zie ik graag bij vrouwen. Kleed je maar uit'. Cora keek Henk aan die toestemmend knikte en ik ontdeed me van m'n kleren.

Er kwam nog een mannelijke klant naar binnen en de drie anderen klanten schuifelde dichterbij om maar niets van het gebeuren te missen. Zoltan kwam terug van achteren en showde een sexpakje zonder kruis en een bijbehorende bh met opencups, waar de tieten door naar buiten komen te steken. Deze outfit paste me wonderwel goed en ik besloot meteen om het te kopen. Zoltan gaf me een lange jas te leen erbij, omdat ik anders in Praag toch wel te veel opzien zou gaan baren.

Zoltan en Klaran stonden in het Tsjechisch met elkaar te ratelen en Henk vroeg, 'Waar heeft hij het godsnaam allemaal over. Zoltan vertaalde het gesprek, het kwam erop neer dat er boven een nieuw meisje van net 16 was, zo van het platteland met de koeiestrond nog bijna achter haar oren en dat Zoltan vroeg of ze morgen, op zondag ook met hun meiden naar de zaak wilde komen om wat te neuken met een stel kerels die zouden komen. Klaran had aan Zoltan te kennen gegeven dat hij morgen met Maria, de kinderen en z'n gasten zou komen en wilde nu al even kennismaken met het nieuwe frisse jonge kutje van dat meisje dat boven was.

We gingen met z'n allen naar boven, waar een barinrichting een heel intieme sfeer uitstraalde. Zoltan stelde haar voor als Tanja, die er heel verlegen en onschuldig uitzag. Tanja deed op een gebaar van Zoltan haar blouse en rokje uit en ging met gespreide benen op een salontafel liggen. Klaran bevoelde haar kutje, dat er heel appetijtelijk uitzag en Henk volgde zijn voorbeeld. Beiden masseerden haar kutje en haar borstjes, die nog nauwelijk die naam verdienden, het leken meer kleine spiegeleitjes et een knopje erop.

Henk likte haar kutje en merkte op, 'smaakt goed voor z'n boerentrien. We reden Praag uit en kwamen in een bosgebied met mooie waterpartijen. Er struinden een behoorlijk aantal mannen rond en een aantal stellen.

Wie liepen door een aantal paden en voelden dat we gevolg en de gaten werden gehouden door de rondkuierende mannen. Tussen de bossjes en op open stukken gras waren diverse geile activiteiten gaande. En stel vrouwen die door mannen werden betast, aan het pijpen waren en vrouwen die werden geneukt, soms door 2 mannen tegelijk in hun kut en kont.

Klaran haalde een stel condooms uit z'n zak en merkte op,'de meeste kerels hebben die zelf wel, maar je kan ze maar beter ook zelf bij de hand hebben hier. Maria trok haar jas uit en ik volgde haar voorbeeld. De jassen gaven we aan Henk en als 2 geile snollen liepen wij in onze blote kut en tieten als het ware spitsroede tussen een groep kerels.

Ik begon er zachtjes aan te zuigen maar werd er echt naar toegetrokken. Ik voelde hem helemaal in m'n keel komen en hij werd er uitgehaald. Een andere jongen die rechts van de eerste stond propte hem nu in mijn mond, deze was nu wat langer en dikker. De andere 2 waren wel wat kleiner en dunner maar ook even pijnlijk. Ik proefde al wat zaad van hun 4, ik werd op de pot gezet en zag dat de jongens zich aan het aftrekken waren.

Ik slikte even omdat ze geen condoom aan hadden. De eerste smeerde wat glijmiddel op mijn geslachtsdelen en propte zo zijn pik in mijn vagina. Ik schreeuwde het uit: Hij ging er voorzichtig uit en de greep me bij mijn keel en draaide me om. Ging hij nou me gezicht in het toiletpot gooien? De tweede propte wat sneller zijn pik in mijn anus, die was zo lang! Hij ging ook meteen wat sneller dan de eerste. Ik proefde het water, en ik voelde de pijn weer in m'n haren. Mijn ex van de basisschool Julian!

De tweede en derde protesteren maar de eerste kwam al bij me staan en ging weer in me. Julian liet me haar los en ik kon weer normaal ademen.

...

Super grote kut sm meesteres limburg


man zoekt jongen opengetrokken kut