Man zoekt jongen dikke neger piemel

man zoekt jongen dikke neger piemel

.

Kutten parade vrouw zoekt sex zonder condoom

Door je eikel elke dag met vochtinbrengende creme in te smeren wordt ie weer gevoeliger. Hangt er voor mij wel vanaf wie of er bij zijn. Bij mijn ouders ben ik meestal niet naakt, soms wel. Ik ben besneden omdat mijn voorhuid te nauw was en eerlijk gezegd ben ik er helemaal niet blij mee. Omdat ik geen gevoel meer heb in mijn eikel. Er wordt bij mij ook heel vaak gedacht dat ik een stijve heb terwijl dat dan niet zo is. Het gebeurt wel eens dat ik opeens een paal krijg, als ik dan naakt ben wordt er wel verbaasd gekeken.

Door gasten die hem nog niet gezin hebben dan. Zal jij ook wel hebben denk ik. Ik heb geen vaste vriend, maar wel een paar jongens met wie ik het bed in kruip. Ik weet daarom dat de dikte vaak een probleem is helaas. Normaal gesproken groeit ie nog wel ff door toch?!

Ben ook wel benieuwd wat de schoolarts zegt Ik vind het mooi dat jij je gevoel volgt en naakt bent, ook als er vrienden bij zijn, zoals je vertelt. Wel een geluk zeg dat jullie een zwembad hebben trouwens. Je vrienden zijn er aan gewend dat je thuis bijna altijd naakt bent, geeft het geen raar gevoel dat jij naakt bent en zij kleren aan hebben, of begrijp ik je verkeerd? Ik woon op mezelf, als ik weet wie er komt en diegene belt aan, dan doe ik niks aan.

Anders een boxer of zo. Ik heb een paar vrienden die ook naturist zijn en voor hen is naakt zijn geen probleem, dus die zijn ook naakt bij mij thuis of ik bij hen. De diameter bij mij is 5 slap en 7 stijf, verschilt niet zoveel van de jouwe volgens mij. En je hebt goed gemeten hoor. En ja, dat is erg dik volgens mij. Ik kan mijn vingers er niet omheen krijgen, heb jij ook denk ik. Die dikte maakt het zo opvallend, ook als hij slap is ziet hij er daardoor erg groot uit en ook door de lengte natuurlijk.

Mijn lul vastpakken deden ze vroeger op school vaak ongevraagd, nu vragen ze het wel en van mij mogen ze voelen hoe zwaar hij is. Soms willen ze voelen hoe het nou aanvoelt als je zo'n grote hebt. Ik zit er niet mee als andere jongens dat willen. Haha ze krijgen soms een paal, maar ik dus ook. Levert wel leuke situaties op! Ik heb het me niet erg aangetrokken dat ik ermee gepest werd, al ging het me soms wel vervelen.

Maar dat heb ik nog als ik al die domme opmerkingen hoor, bijvoorbeeld op het strand. Ik had nog niet gezegd dat ik besneden ben, daaraan zou het ook kunnen liggen dat er gedacht wordt dat ik een stijve heb, als ie gewoon slap is. Het meest lastige vind ik het met sex dikte vooral en met zwem kleding als ik die aanmoet. Ook omdat mijn ballen zo groot zijn zit het in de weg, snap je. Ben benieuwd naar je reactie Ik vind de reacties hier ook erg leuk om te lezen.

Hoi M, Mijn vrienden en vriendinnen zijn het van me gewend dat ik thuis naakt ben. Het is heel gewoon en echt nooit een probleem. Als er iemand voor het eerst bij me thuis komt zijn we altijd gekleed. En ik kleed me bij volgende bezoeken alleen niet aan als ik zeker weet dat die vriend of vriendin er echt geen problemen mee heeft dat ik naakt ben. Voordeel is dat we een zwembad hebben. Veel vrienden en vriendinnen vinden het leuk om bij ons te zwemmen en de meesten gaan dan ook gewoon naakt.

Sommigen blijven daarna naakt en anderen kleden zich weer aan. Bij bezoek voor mijn ouders of voor mijn broers spreken we altijd van te voren af of ik kleren aan moet of niet. Ook heb ik altijd iets liggen om aan te doen als er plotseling iemand voor de deur staat. Gelukkig wonen we een stukje van de staat en bellen mensen al bij het hek aan. Hoe gaat dat bij jou met vrienden en familie en onverwacht bezoek? Ik had de dikte van mn piemel nog nooit eerder gemeten, maar net allemaal even gedaan.

De omtrek is slap iets meer dan 14 cm en stijf precies 16 cm. Ik heb het gemeten aan de bovenkant iets onder de basis is dat de goeie manier? Is dit dik of dun of gewoon? Ik heb eigenlijk geen idee, haha. Nog even over dat pesten: Op school zijn er elk jaar wel een paar jongens die na het sporten onder de douche grappen maken en dan even willen voelen hoeveel mn piemel weegt.

Dat laat ik dan één keer toe en meestal durven ze het wel. Het mooiste is dan dat zij met een stijve staan en ik niet.

Ik hoop dat je je niet al te veel hebt aangetrokken van de bijnamen. Shit man, ik haat het wanneer mensen gepest worden! Moeilijk uit elkaar te houden soms,maar leuke reacties.

Of je je ervoor moet schamen als je bi of gay bent. Had ergens gehoopt dat die shit nou wel voorbij zou zijn, maar nee dus. En dat ik nou zelf een grote heb, wil niet automatisch zeggen dat ik alleen op jongens met ook een grote val.

Jij bent nogal dik zeg je, hoe zwaar ben je als ik vragen mag. En dat je geen grote hebt betekent voor mij echt niet dat je daardoor mijn type niet zou zijn hoor!! Innerlijk is voor mij véél belangrijker dan uiterlijk. Zoals ik al schreef ging het bij mij ook erg snel. Ik had tot mijn 14e wel een beetje een grotere penis als de anderen, maar toen opeens ging ie groeien. Echt raar om mee te maken vond ik. Vooral met douchen dus, viel het de anderen natuurlijk ook op dat die van mij zo snel groot werd.

Ik werd er mee gepest, ze probeerden mijn piemel aan te raken tijdens het douchen, soms werd ik vastgehouden door een paar en dan pakte er eentje mijn piemel vast of zo. Als ik dan ook nog een stijve kreeg, wat wel eens gebeurde, tsja Het was ook niet kwaad bedoeld, meer nieuwsgierigheid denk ik achteraf.

Ik had ook bijnamen, dat vond ik niet echt leuk dus. We zijn allebei naturist. Ik loop thuis ook meestal in mijn nakie en jij thuis ook. Hoe doe je het als er een vriend of vrienden bij je langs komen? Voor het naturistenstrand is het nu een beetje koud haha, ik ga wel eens naar het zwembad, naaktzwemmen. Vind zwemmen sowieso al super lekker.

Wat betreft sex heb ik vooral problemen met de dikte, nou ja de ander dus lol. Mazzel dat jij dat niet hebt, hoe dik is die van jou eigenlijk? Hoi M en anderen, Mijn vader en broers 17 en 18 hebben alledrie een kleinere. Ik had als klein kind al geen superkleine piemel en ik kwam vroeg in de puberteit.

Toen begon ie echt snel te groeien. Zo rond mn elfde of zo was ie al opvallend groot. Ik ben trouwens in alles een beetje vroeg, want ik ben vrij lang nu 1,83 of zo en behaard voor mijn leeftijd. Puberteit is raar, haha. Ja ik herken wat je zegt met sporten. Dan gaat het echt zeer doen. Ja, mn piemel is ook vrij dik. Mijn vriendin schrok ook eerst wel van de lengte en de dikte.

Wat vervelend dat je met jouw piemel bent gepest. Hoe werd je gepest? Dat is bij niet echt het geval. Natuurlijk hoor ik wel eens wat en worden er grappen over gemaakt, maar eigenlijk altijd wel op een goeie manier. Mijn broers hebben me wel eens getreiterd, vanwege mijn piemel en omdat ik vroeg in de puberteit was en eerder dan hun en een paar jaar terug vond ik dat wel eens irritant, maar ook dat was allemaal niet zo erg.

Bovendien pest ik nu net zo hard terug op een leuke manier. Ik ben heel blij met mijn pik van 18 cm, want dat is best al groot. Toch, lengte zegt voor het neuken niet heel veel, omvang is dan belangrijker. En ja, zelfs met mijn pik en best wel grote ballen is kleding soms best al lastig. Veel zwembroeken zijn gewoon te krap in het kruis, is letterlijk klote. Bedankt voor je antwoord jongen 21,natuurlijk heb ik hier iets aan,weet je veel jongens ook ik hebben graag een grote penis,maar dat het ook nadelen heeft daar denk je dan niet aan.

Boven de 20 cm vind ook ik erg groot. Ik val nou eenmaal het meest op jongens en heb zoals je wel begrijpt vaker een andere penis gezien. Tot nu toe waren ze allemaal kleiner dan de mijne. Denk nou niet dat ik er zo trots op ben dat ik zo'n grote heb, want het tegendeel is waar. Dus op jouw vraag of ik het anders zou willen is mijn antwoord ja.

Je hebt gelijk, je kunt niet kiezen. Maar het had anders kunnen zijn. Ik heb er op mijn 15e met mijn ouders over gesproken, ben naar de huisarts geweest toen. Het resultaat is dus dat ik mijn penis wel mooi en stoer vindt, maar ik heb er echt dagelijks last van, al klinkt dat misschien raar.

Wat ik al zei, de combinatie van een erg grote penis en ook nog heel grote ballen maakt het lastig met kleding bijvoorbeeld. Ik ben al sinds ik klein was naturist, gewoon omdat ik het lekker vind om in m'n nakie te lopen. Maar ik val altijd zo op en ik ben niet iemand die in het middelpunt van de belangstelling wil staan en al helemaal niet om deze reden, snap je?!

Ik hoop dat je wat aan mijn antwoord hebt , ik hoor het wel van je. Jongen 21 ik ben wel fors gebouwd,breed enzo,niet zo lang cm, maar heb geen grote megapenis zoals sommigen op deze site,boven de 20 cm is toch wel groot,nog nooit gezien behalve in tijdschriften weleens,maar je kunt nu eenmaal niet kiezen,maar zou je wel een kleinere willen of ondanks dat het soms lastig is zoals je mailt toch niet anders willen.

Dan je verwacht dat alleen heel grote forse kerels een grote hebben maar dit is dus niet zo. Hoi Tdl en andere lezers, Ik vind het ook erg leuk om met jou te praten! Snap dat je niet graag de afmetingen van je piemel noemt, ik doe dat ook niet graag omdat er inderdaad heel vaak gedacht wordt dat je overdrijft of liegt.

Man, de jouwe is dus nog groter dan de mijne en ik vind de mijne al overdreven groot om eerlijk te zijn. Ik woon op mezelf en heb thuis bijna nooit kleding aan. Als er vrienden komen doe ik wel wat aan meestal. Hoe doe jij dat thuis? Ik begrijp dat jullie allemaal naakt zijn thuis, jij het meeste dus? Hebben jouw broers ook zo'n grote of ben jij de enige. Ik heb 1 broer die ook naturist is en als we samen zijn bij hem of bij mij zijn we bijna altijd naakt.

Ik heb een heel goeie, open relatie met hem, dus we spelen wel n's met mekaar. Is gewoon zo gegroeid eigenlijk. Ik ben een beetje nieuwsgierig hoe lang jouw piemel al zo groot is. Bij mij op mijn 15e opeens ging hij erg hard groeien en wat ik al zei, met douchen en zo ben ik er vaak mee gepest.

Maar ook ik heb me er nooit van laten weerhouden om naakt te zijn. Ik woon aan de kust dus we gaan in de zomer met een groepje vrienden vaak naar het naakstrand.

Mijn vrienden kijken er niet meer van op, maar al die opmerkingen die je vaak achter je rug hoort dus, vind ik vervelend. Ik ben ook niet zo lang, cm en daarom valt het denk ik nog meer op. We doen vaak voetballen op het strand en dan heb ik last dat mijn penis en ballen zo tegen mijn benen kletsen.

Het doet soms echt pijn. Je vroeg over mijn negatieve ervaringen met sex, euhh ja het is bij mij vooral de dikte die het lastig maakt om goeie sex te hebben. Heb jij dezelfde dikte als ik? Ik ben op mijn 15e naar de huisarts gegaan. Hij zei dat het bij mij wel erg groot was. Zeker ook mijn ballen zei hij. Daardoor ben ik, of voel ik me beperkt in mijn kledingkeuze. Eigenlijk draag ik het liefste strakke kleding, maar het gaat eerlijk gezegd niet.

Krijg trouwens regelmatig schrikreacties als ik me uitkleed. Ik ben bi, maar sex met jongens vind ik het leukste. Hoop dat je weer schrijft en vraag gerust wat je wil weten, zal je eerlijk antwoord geven.

We lijken volgens mij echt op elkaar. Ik noemde de maten niet omdat iedereen dan denkt dat ik lieg, terwijl dat niet zo is. Mijne is even groot als die van jou. Misschien een halve of 1 cm meer slap en stijf , maar dat scheelt nikt. Mijn piemel begon al vroeg te groeien. Ik was best vroeg in de puberteit. Ik denk en hoop!! Ook ik ben graag naturist. Ik ben het echt in hart en nieren, want ik ben ook altijd naakt thuis.

Mijn ouders en broers ook wel, maar veel minder dan ik. Draag jij thuis kleren of niet? Ik vind het vervelend wanneer mensen staren, achter mijn rug om naar mijn piemel wijzen of denken dat ik steeds een stijve heb.

Maar ik laat me er ook echt niet door weerhouden. Gelukkig zijn mijn familie en vrienden er aan gewend. Wat vinden jouw familie en vrienden? Ziet iedereen jou naakt? Ja die van mij slingert ook, maar daar ben ik echt helemaal aan gewend.

Mijn ballen zijn ook groot en hangen ook, dus het is niet te voorkomen. Ook mn ballen maken het minder fijn om strakke kleren te dragen. Gelukkig hebben wij geen verplicht strak sportbroekje op school, haha.

Wat vervelend dat je negatieve ervaringen met seks hebt. Wat zijn die ervaringen? Ik heb alleen seks gehad en nog steeds met mijn vriendin. Zij was eerst een beetje terughoudend, maar nou vindt ze het gelukkig heel fijn! Leuk om met je te praten. Ik dacht dat jij de jongen was die eerder reageerde en een lul heeft van 22cm lang en 6,5 dik, als tie slap is.

Anyway, ik ben eerlijk gezegd wel nieuwsgierig wat jou maten zijn, komt gelijk mijn vraag Toen ik ongeveer 14 was begon mijn penis opeens te groeien en was op mijn 15 net zo groot als hij nu is. Ik ben niet zo van afmetingen noemen, maar ik vroeg het jou ook, dus vind ik dat ik ze zelf ook moet geven. Slap 17 X 5 en stijf 23,5 bij 7. Lijkt geweldig, maar dat is het voor mij niet altijd.

Zeker op mijn 15e was het verschil met jongens in de klas of met sporten erg groot, tijdens het douchen viel het dus op. Mijn ouders zijn naturist, dus ging mee op vakantie en zo. Naakt zijn is voor mij natuurlijk, wat ik lastig vond en nog steeds vind is vooral dat ie zo slingert met lopen en zeker met sporten.

Dat staren naar mijn piemel, je zou zeggen je went eraan maar ik vind het irritant. Moet ik dan stoppen met naturist te zijn vanwege mijn grote penis?

Nee, doe ik niet. Wat betreft kleding, ik snap precies wat je bedoelt. Ik kan eigenlijk niet alle kleding kopen die ik leuk vindt.

Ik denk dat alleen jongens met een erg grote dit zullen begrijpen Op school moesten we een soort verplicht glimmend blauw sportbroekje aan. Regelmatig hing hij naar buiten, ja wat kan ik eraan doen. Met sex heb ik best ook negatieve ervaringen helaas. De meesten vinden het stoer en mooi, maar als het niet past is de lol er wel een beetje af.

Lang verhaal geworden, ik wou het graag even jou en anderen die dit lezen kwijt. Hoop dat je weer reageert! Hoi M, Ik ben wel 15 en wel naturist, maar ik heb de maten van mijn penis nooit genoemd. Die van mij is groter dan jij noemt hard een beetje en slap veel groter. Wat wil je vragen? Of haal ik nou wat door elkaar? Ik wil je wat vragen namelijk.

Hoi jongen van 15, Ja ik ben ook 15 en naturist. Vind je dat raar? Hallo T hier ik ben zelf zo'n cm Maar ik vind het wel goed ik ga er niet mee rommelen met die pillen enzo Maar als het goed is past het altijd wel bij een vrouw maar bij een man of jongen weet ik niet. Ook valt me op dat er best wel veel homoseksuelen hier berichten plaatsen.

Ik heb altijd wel vriendinnen gehad maar ik zou niet weten of ik seks zou willen hebben met een jongen al denk ik er wel soms aan. Je bent dus 15 en een naturist?? Hoi allemaal, goed dat hier niet allemaal verhalen staan dat een grote penis helemaal geweldig is. Het is namelijk ook gewoon lastig. Ik moet er altijd voor zorgen dat mijn penis genoeg ruimte heeft in mijn kleding, want anders gaat het pijn doen en ik moet het ook nog zo doen dat je geen grote bobbel kunt zien.

En dan heb ik het nog niet eens over een stijve krijgen met kleren aan. Dat is helemaal irritant. Ook wordt er altijd gestaard naar mijn piemel. Ik ben al mijn hele leven naturist en ik kies er zelf voor om naakt te lopen, maar toch baal ik van mensen die maar blijven staren. Het heeft ook zijn voordelen hoor en sinds kort heb ik een vriendin die er gek op is en hij is nou eenmaal zo en ik ben er aan gewend.

Maar dat zijn toch mijn negatieve ervaringen met mijn penis. Laat maar weten of het helpt. Hoe breed is wat van mij? Het wordt een buttplug dus. Hoe dik is de jouwe als ik dat mag vragen aan je? Oh nee dat weet ik eigenlijk ook niet. Zit natuurlijk zo'n slangetje aan, hoewel.. Hoe een dildo in je kont kan schieten? Nou er zit geen breed stuk onderaan zoals bij een buttplug wel zit. En dan werkt het als een grote zetpil Ja ik snap het hoor.

Bij mij hebben ze dat ook wel eens gezegt: Ik had nog nooit gehoord van een opblaasbare buttplug. Goed idee, ga ik zeker proberen. Vraagje, hoe kan een opblaasbare dildo nou in je kont schieten?

Mijne is bovengemiddeld dik, zal ik maar zeggen, vandaar dat hij vaak niet past, snap je. Als jouw lul het afgelopen jaar 4 cm langer is geworden en hij zou nog verder groeien dan wordt het wel een beetje lastig formaat als je mij vraagt. Of je moet het zelf niet erg vinden natuurlijk, maar uit ervaring kan ik je zeggen dat té groot niet echt heel leuk is.

Ik heb zelf nou niet heel erg veel vertrouwen in de meeste huisartsen, maar groeiremmers bestaan. Hoe denk jij daarover? En slap is ie ook ongveer 15 cm ja. Hey R, T hier Ja mijne groeit nog steeds, een jaar geleden was ie zo'n 4 cm korter. En bijna niemand ziet mij eigenlijk naakt alleen een goede vriend zag mij een keer naakt. Hij was erg verbaasd dat ik zo'n grote heb. Vergeleken met hem heb ik echt een gigantische. Maar ik ben er wel trots op: P niet dat ik er mee pronk ofzo.

Ik heb een bijzonder probleem ben in april geboren ben 1,78 groot weeg ruim 50 kilo en dan komt mijn probleem ik heb een penis van 22x6,5 cm dik. Wanneer ik een erectie krijg is hij bijna 23xruim 7, cm dik iets waar ik me voor schaam want ik durf nu geen zwembroek zo'n strakke die je in Frankrijk aan moet en zelfs een jogging broek is niet een optimaal zicht, of je moet voor lul willen lopen.

Kom aub niet aan met je kan in porno films meedoen want daar ben ik niet mee bezig. Bedoel je nou dat ie effe meer als 16 slap is? Ik snap niet helemaal wat je bedoelde vandaar mijn vraag.

Groeit die van jou eigenlijk nog steeds? Ik vind het helemaal niet erg om met andere jongens samen te douchen alleen ben ik die opmerkingen enzo soms wel een beetje zat. Weet niet of anderen jou wel eens naakt zien, hoe wordt er dan op gereageerd als ik vragen mag Gr R. Hoi R, T hier Ik zit niet op voetbal ofzo waar je met mensen samen douchet.

Ik zit op Judo. Maar mijne is als ie slap is wel 5,6 cm kleiner dus daar ben ik wel blij mee. Het kan nog komen dat ik met andere mensen ga douchen. Hoe ervaar jij dat. De omtrek bdl ik. Hallo, T hier Ik hoop het ook niet. Hij is 16 cm dik. Sorry voor de late reply. Hoi T, De jouwe is 22 zeg je, volgens mij mega lang voor als je 14 bent. Wel te hopen voor je dat hij niet nog groter wordt.

Ikzelf heb wel eens problemen met de dikte, eigenlijk nooit met de lengte. Moeilijk te zeggen of je er problemen mee krijgt, hoe dik is de jouwe, als ik vragen mag. Oke thx ik hoop het haha.

T hier Ik ben 14 en ik mijne is 22 cm lang en erg dik denkt iemand dat het problemen gaat opleveren? Heb zelf het probleem dat de mijne zo erg dik is en dus meestal niet past bij andere jongens. Hoe vaak gebruik je die dildo en heb je er achteraf geen last van dat je gaatje te wijd blijft, als je snapt wat ik bedoel? Doet het geen pijn als je jezelf oprekt? Hey allemaal wat leuk om dit te lezen.

Zelf heb ik een vriend van 19 met een enorme dikke en lange lul 22x7 in het begin kreeg ik deze er ook egt niet in!

We hebben toen een opblaasbare dildo gekocht die is klein als je hem er in stopt en kan je oppompen tot een grote die je zelf wilt. Sinds ik een beetje opgerekt ben gaat het nu prima! De lengte is meestal wel een probleem maar op een goeie dag is ook dit mogelijk. Sinds een aantal maanden doen we het zonder condoom en gaat veel beter.

Zelf heb ik maar een lul van 15cm Gr T. De mijne past er ook nooit in, ja een heel klein stukje soms. De meeste jongens vinden hem wel mooi, maar goeie sex heb ik eigenlijk nog nooit gehad, hoe zit dat bij jou? Ik heb dezelfde lengte als jij, iets meer dan 23 cm en meer dan 7 dik.

Vooral de dikte is het probleem, merk ik. Ook met gepijpt worden jammer genoeg. Hoe dik is de jouwe en heb jij ook diezelfde problemen. Mijne is ook slap nogal erg groot. Ik herken ook wel wat jongen 17 schrijft over zijn vriend met een slappe van 18 cm. Zal ook wel enorm zijn als ie een stijve heeft?

Erg lastig inderdaad met zwembroek en altijd zo'n grote bobbel lijkt wel stoer, maar echt prettig vind ik het ook niet, al kan je er wel goed mee showen, zoals jouw vriend dat doet op het strand enzo.

Lijkt mij ook geil. In mijn mond krijg ik hem wel denk ik. Veel jongens zijn jaloers op een grote piemel,ik soms ook,maar degene die het hebben vinden het vaak weer niet zo leuk,ken een jongen met een enorme piemel,echt slap al 18 cm en dik,maar altijd moeite met onderbroeken of zwembroeken dat het bijna niet past,en altijd die grote bobbel maar soms lijkt hij er wel weer trots op te wezen vooral op vakantie in het buitenland aan het strand,het heeft dus voor en nadelen denk ik.

Ik snap best wel dat jongens hier jaloers zijn op grote piemels. Zelf vind ik het ook wel stoer, maar geloof me, het heeft ook nadelen. Ik ben gay en heb wel eens wisselende kontakten, afgelopen weekend een hartstikke leuke jongen ontmoet en we wilden allebei sex. Ik vind het echt zalig om gepijpt te worden, we baalden er allebei van dat het niet ging. Nou heel even dan want hij kreeg mijn eikel met moeite in zijn mond en hij kreeg al heel snel pijn in z'n kaken.

Hij wilde graag door mij geneukt worden, ondanks veel oprekken ging hij er maar een klein stukje in en ik wil niemand pijn doen. Het was evengoed wel leuk en lekker, maar ik voel me op zulke momenten zo beperkt. Eerljk gezegd ben ik door mijn afmetingen ook echt beperkt. Dus jongens, een kleintje waarmee je alles kunt doen is denk ik nog beter dan zo'n enorm ding als ik heb.

Misschien een steuntje voor de jongens die een kleintje hebben en graag een grote willen. Hebben meer jongens zo'n beperking door de grootte en vooral dikte van hun penis?

Ik ben nogal dik en heb een korte maar wel dikke piemel,maar in volle lengte dus 14 cm,mijn vrienden moeten altijd lachen,zovan die piemel past precies bij je,echt een koddig gezicht,en wie wil dat nu horen,maar boven de 20 cm wel erg groot,maar wel beetje jaloers.

Hoe oud is jou vriend eigenlijk S? Toen ik 15 was ben ik op zeilvakantie geweest met een vriendje uit mijn klas. Midden in de zomer en bloedheet, dus super zwem weer. Als hij z'n zwembroek aan moest doen, deed hij een handdoek om en kleedde zich zo om.

Ik moest ook altijd de ander kant opkijken. Moeilijk gedoe, vond ik. Hij probeerde altijd te voorkomen dat ik zijn voorkant zag.

Beetje raar omschreven, maar ik weet niet hoe ik het beter kan zeggen. We kenden elkaar best goed, dus ik durfde na een tijdje samen op de boot wel aan hem te vragen waarom hij altijd zo euhhh Eerst zei hij niks, na een paar dagen zei hij dat hij zich vreselijk schaamde. Ik had echt geen idee waarom. Toen zei hij dat hij het wel wilde vertellen als ik het niet verder vertelde. Hij vertelde me toen dat hij er iets mis was met zijn penis. Hij wilde niet zeggen wat , maar daarom probeerde hij op school met douchen ook altijd zich te verbergen.

Ik had medelijden met hem en heb toen niet verder gevraagd, durfde ik eigenlijk niet zo goed. Paar dagen later begon hij er zelf weer over, waarop ik reageerde door te vragen wat er dan mis was. Hij vroeg, kan ik je vertrouwen? Ergens voor anker op een meer in Friesland met weer heerlijk zwemweer, zei hij ok en kleedde zich uit. Wat ik toen zag had ik nog nooit gezien.

Hi Je heb net een echt advertentie uitg Geen Faker uit Apeldoorn. Hey dames, Ik ben een goeduitziend donkere man van 29jaar uit Rotterdam. Zoek net als jij een spanne Hey dames, Ik ben een goeduitziend donke Hai, ik ben paul. Zoek donkere vrouw die weet wat ze wil Ben jij die hele kleine, volwassen, vrouw die het leuk lijkt om eens te stoeien met een hele lange v Ben jij die hele kleine, volwassen, vrou Hoi ik ben mike 37 jaar Ik zou graag in contact komen met een mooie getinte dame vrouw Ik zou gra Hoi ik ben mike 37 jaar Ik zou graag i Hallo Wij zoeken voor haar 1.

Stel 38 uit Alphen aan den Wij goodlooking koppel zoeken voor haar een mooie groot geschapen BBC Vriendengroepje mag ook niet Wij goodlooking koppel zoeken voor haar Ben emanuel 34 uit Rotterdam sLank 1. En grootgeschappen met 20cm.. En zoek een geile dame voor he Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B.

Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb. Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Alle aandacht voor jou? Afkomst niet belangrijk wel geile meid Goed uitziende Marokkaan zkt Marokkaanse Kleurlingen Wij zijn een sexy stel.

Surinaamse man voor volle dame Surinaamse man van 32, netjes verzorgd, besneden en goed geschapen is op zoek naar een volle vrouw o Samen de spanning opzoeken Hoi, Leuk dat je op mijn advertentie gedrukt hebt ik ben Thomas een leuke jonge man van 26 ja Geile man zoekt Afrikaanse of Aziatische Grootgeschapen neger voor meid Hey dames, Ik ben een goeduitziend donkere man van 29jaar uit Rotterdam.

Witte bull zkt donker sletje.. Donkere pik zoekt nat kutje Ben jij die hele kleine, volwassen, vrouw die het leuk lijkt om eens te stoeien met een hele lange v Fantasie Hoi ik ben mike 37 jaar Ik zou graag in contact komen met een mooie getinte dame vrouw Ik zou gra



man zoekt jongen dikke neger piemel

.




Sex in leeuwarden sex in de schuur

  • 246
  • Geile tiener vrouw zoekt bi vrouw
  • Homo gangbang sex in gelderland