Groente in kut shemale aangeboden

groente in kut shemale aangeboden

..

Jongen zoekt milf sex spullen

U bepaalt welk deel en het moet een deel zijn dat uw kleding meestal bedekt. In verscheen ze op de zesde jaarlijkse Hour Plays naast Jennifer Aniston, Rosie Perez en Lili Taylor, waarin zes schrijvers, zes bestuurders, 24 acteurs en productiepersoneel 24 uur hebben om te schrijven, direct en zes minuten te doen speelt. Maar als er ijsbarrières beginnen te smelten, worden de broers gegooid in een wilde chaotische puinhoop.

Ik stel voor dat u een arts raadpleegt om zo nodig een visuele beoordeling en testen te krijgen. Koffie en een fietstocht - niet veel anders dan wat je zou doen in Brooklyn; We hebben hier schoner lucht. In het onderstaande diagram ziet u een zoom in de weergave van het begin van elke regel.

Toen ik het vleeslicht kreeg, was ik echt verrast over zijn grootte. De meeste mensen hoeven niet getest te worden op Zika-virus, ook al zijn ze gereisd naar een plaats waar Zika zich verspreidt.

Na het lezen van de hele site, als u nog vragen hebt, kunt u online aanvragen en eventuele vragen opnemen. Blijkbaar hebben veel vrouwen verschillende seksen dan ik. Ze is een meester met of zonder de handschoenen. Dating in de Dominicaanse Republiek zal je twijfelen. Wil je je liefdesleven kruiden? Wil je je wensen verkennen? Bij Taboo hebben we sinds volwassen entertainmentbehoeften vervuld. Ik ben echt jasmijn livejasmin, en ik probeerde in de kamer te raken, mijn lichaam te drukken en te herstellen, maar ik droomde alleen maar van het klembord.

Het kostte me even tijd om te realiseren dat het werkt met andere webcam aangedreven apps, in plaats van op zichzelf. Blijf weg van wat er misschien was geweest en kijk wat er kan zijn.

Fantastische kans om op de hoogte te blijven van het dagnieuws door middel van een onpartijdig beeld, hoewel meer dan de meeste links. U betaalt alleen wanneer u één op één of naakt hardcore video sex chat daar wilt genieten. Mijn 40 plus vrienden, veel gelukkig getrouwd voor jaren, kunnen de stress achterlaten.

Heb een heel koud drankje. Ik heb geen idee waarom, maar ik kon mezelf niet helpen. Ons rooster verandert voortdurend, dus drop by of telefoon om te zien wie deze week is. Nog geen woord als Tammy accepteert maar Hirsch speelt er niet om. Aangeboden door het Napili Sunset Resort. Hij kon niet in gesprekken aanwezig zijn.

Vanwege de enorme vraag naar anoniem seks online, zijn er veel websites die erop zijn gespeeld om die vraag te benutten. Pandu had twee vrouwen - Madri en Kunti. Borst van de stof transgender tieners in zicht in de smaak haar zijn tong, huid. Ze heeft een geweldig krom lichaam, grote meloenen, geschoren poesje en een geweldige ezel. Mijn vrouw en ik hebben ons deel van moeilijkheden gehad en wat erin wordt beschreven is de kern van het.

Raadpleeg de richtlijnen voor reader-reacties voor volledige regels. Op dat moment zijn beide gebruikers tegelijkertijd nog in de kamer, terwijl ze een privé-chat-sessie in een nieuw pop-upvenster aangaan. Probeer verschillende hoeken en krijg altijd feedback. Ontdek de 17 mijl van wandel- en fietspaden die hun weg door het park doorlopen. Als u problemen hebt met onze software voor webcam effecten, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via email.

Pik zuigen zwarte tienersbest naakte meisjes Hot girl strip op webcam. Draag altijd pyjama 's nachts bij voorkeur diegenen die moeilijk of moeilijk te openen zijn. Mijn hart was boeiend! Ik stond er even op en luisterde naar de stilte van de kamer. Meld u aan voor een nieuwe, gratis zakelijke dienst van Creative Bloq om u te helpen bij het leveren van hoge waarde, originele inhoud rechtstreeks naar uw inbox.

The Gayest Het lijkt me belachelijk om deze show als iets anders dan"de gayest"te categoriseren, hoewel ik in dit artikel gayness rangschikt door de prevalentie van vrouwelijke niet-heteroseksuelen en deze show gaat eigenlijk over homoseksuele mannen. Deze functie kan handig zijn als uw oplossing eigenlijk een realtime NLP doet.

Ze zat aan de ontbijtbar en haalde haar shirt en bh uit. Het is niet om onrecht te bestraffen, maar om automatische bots uit te houden die onrechtmatig zouden veroorzaken door spamming en spullen. Hoe dan ook, de New York Times heeft het prachtig gezegd: Ze vertelde hem eigenlijk dat ze geen deel zou hebben aan die dingen op camera, ik was er aan het kijken terwijl ze nog wakker was ik vertrok voordat dit alles gebeurde.

Videochat met vreemden, geen hot girls aanmelden of downloaden. Ik heb nog nooit iemand ontmoet die dit gevolgde en in Colombia problemen heeft gehad. Deze website bevat informatie, links, afbeeldingen en video's van uitdrukkelijk expliciet materiaal collectief, het"Sexually ExplicitMaterial".

Live webcam beschikbaar chat ze verbeeldde haar handen om hem heen en nam me omdat ik mijn cum licht bijt had, omdat een weduwe kennissen de platformdeuren hadden gehouden. Het spoot niet of sprong maar het had geelachtige huid, kon geen oogkleur zien, zes poten. Ik ontdekte uiteindelijk dat, hoewel ik al in de app had gedownload en aangemeld, de galerij me eigenlijk niet zou laten delen op Facebook zonder dat ik het officieel als account in Instellingen zou toevoegen.

Wees alsjeblieft niet afvallen of spam meningen, omdat u het niet eens bent met u. De mager, platter en zwakker hoe beter. De Double Dog app doet dit goed. Hij heeft momenteel een handicap als gevolg van een hoofdletsel. Uw modellen kunnen op onze site werken. Het is een goede manier om te leren kennen als Skype! Wäre tol wenn ihr imo auch dem PC raus bringen würdet: Update uw browser alstublieft. Er zijn open problemen die ik graag blijkt te ontvangen pull requests voor: Een andere zet de stekels af en een eerste draai van de worst.

Hot Local SexDates is een van 's werelds grootste online dating en swingers site. De lijn tussen pro en semi pro is razor dun in de Dominicaanse Republiek en veel meisjes ontkennen heftig dat ze prostituees zijn, maar zullen nog steeds geld vragen.

De libido's van de Breastford-vrouwen zijn in overdrive, en de nieuwkomers hebben de waarheid ontdekt. We hebben Sandra uitgenodigd om de boerderij hoog in de jungles van Colombia op te halen voor een romp in de hei om zo te spreken.

Slaap onder de sterren! Camping is een geweldige manier om uit in de natuur te komen en een pauze te nemen van de drukte van het dagelijks leven. Hot ass foto's zullen je sexy meiden met mooie ezels laten zien, laten zien op HQ foto's. Report AbuseMature Moms TV bezit geen, produceert of host de video's die op deze website worden weergegeven.

Ik ben een been-amputant en het nemen van schoten op een been is schakelijk om het minst te zeggen. Hoewel je misschien niet veel geld op je eerste dag kunt maken, goed doen en een menigte tekenen, zal je meer in staat stellen om genoeg geld te verdienen. Jael Strauss, afgebeeld in links en rechts, was een deelnemer aan het achtste seizoen naast Renee Alway.

Als u van familievideo's houdt, zult u van nu af onze website houden en bladwijzen. Elke situatie zal anders zijn en hoe ouders de relatie tussen hun dochter en hun dochter halen. Hij fixeerde vervolgens de machine. Nhạc dân tộc cải biên is een moderne vorm van Vietnamese volksmuziek die in de jaren is ontstaan. Hoe meer gewenst ze zich voelt, des te meer zal ze zijn. Ik vroeg rond en de Bushnells hebben een goede reputatie. Voor de ongehuwde sexaholic betekent seksuele zoberigheid vrijheid van seks van welke aard dan ook.

Opgroeien, een meisje klopte was zo taboe, als onbeschermd geslacht, dat ik er een loon voor heb. Samantha en een stoute vriendin worden naakt in het openbaar en flaunt hun geweldige natuurlijke BBW lichamen voor iedereen om te zien. Ze zei dat ze weet dat ze achter de camera hoort, niet voor een. Van de medische fundraisers en dit klinkt alsof. Anders dan het delen van je PS4 opgenomen video op Facebook, zou je je briljant gespeelde spel ook op andere platforms willen delen, zoals YouTube.

Dit netwerk brengt u vijf websites die gewijd zijn aan puffy pussies, pissing, blowjobs, gezichtsbehandelingen en meer. Hij zei toen heel joviaal dat ik vandaag de dag zie, en hij kan hem niet regelen en hij kan niet verder rijden zonder me een kis te geven. De meeste smartphones hebben een ingebouwde IM-component in hun messaging-app bijvoorbeeld, Apple's iMessage app gebruikt geen gegevens wanneer zowel de afzender als de ontvanger wifi gebruiken.

Ze viel op haar knieën, trok mijn slapjes af en gaf dit echt verbaasd kijken als mijn pik sprong als een knuffel in de doos, met slechts een centimeter haar gezicht ontbreken! Ze had deze vieze glimlach op haar gezicht, mijn meisje houdt ervan als ze mijn pik zo groot en hard krijgt. Kalau dikira boleh masuk wereldrecord. Gedeeltelijk tekens of tekens schrijven In mijn Nvidia-schildtabel lijken er een soort lag of fout te zijn met de invoerherkenning.

Maar voor sommige glutengevoelige personen ziet het lichaam het eiwit van het eiwit en reageert op dezelfde manier alsof het gluten ziet.

U wilt ofwel alle suikers snijden of elimineren, met inbegrip van kunstmatig toegevoegde suikers en natuurlijke suikers die aanwezig zijn in groenten en fruit, zoals mais, erwten, wortelen en appels. Hyperfemininiteit en hypermasculiniteitHyperfemininity is de overdrijving van stereotype gedrag dat wordt aangenomen vrouwelijk te zijn.

Ze was altijd al een goede actrice geweest. Dit speciale acteertalent was een beproefde overlevingsstrategie en was haar vroeger in haar moederland goed van pas gekomen in perioden van accuute geldnood of als laatste redmiddel uit moeilijke situaties. Uit zichzelf stapte Aryati nu van de salontafel af en ging vlak voor beide mannen staan die goedkeurend naar haar floten.

Door de hoge hakken leek ze nog langer en dus meer sexy. Ze draaide haar bruine godinnenreet naar haar "aanbidders' toe en boog zich toen diep voorover waardoor haar "pure chocolade' billen vaneen weken.

Karel, Jan en de cameralens kregen zo een zeldzaam geile blik in de donkere bilnaad van dit opwindende bruine neukwijf. Haar joekels hingen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Jan. Deze begon steeds harder aan zijn pik te rukken. Jan wilde de tieten van de vrouw vastpakken, maar Karel verbood hem dat.

Hij wou dat zij eerst haar show zou afmaken. Om haar gehoorzaamheid te testen lieten de mannen Aryati zo obceen mogelijk staan.

Op haar hoge hakken; half door haar knieën gezakt met een holgetrokken rug zodat haar strakke ronde billen pedant naar achteren staken. Vervolgens moest ze gedurende een paar minuten met haar beide handen, ieder op een bilhelft geplaatst, haar kont wijd opengespreid houden zodat Karel ongestoord close-up filmopnamen kon maken van haar schaamteloos tentoongestelde geslachtsdelen.

Zowel haar fijngerimpelde anus als haar rozige kut met de donkere schaamlippen stonden zo minutenlang intensief bloot aan de videocamera lens. Zonder dat Aryati er bewust van was verwijdden haar lichaamsopeningen zich langzaam, haar donkerroze kut als eerste. Al snel keken de mannen recht bij haar naar binnen via haar vulgair opengesperde kutvlees. Ze leek vochtig te zijn geworden. Even later was ook de strakgesloten kringspier zich aan het verwijdden.

Dankzij Aryati's gebukte en gespreide lichaamshouding zagen de mannen precies hoe de strak gesloten anus zich buiten haar eigen spiercontrole om beetje bij beetje begon te ontspannen om de mannen en de filmcameralens zo een diepe blik te gunnen in haar paars rozig gekleurde darmkanaal via het gapende oog van haar opengesperde kontgat.

Plotseling kwam hen een kruidige walm kontgeur tegemoet. De mannen grinnikten om de wrange geur van sate met pindasaus die zich verspreidde maar zagen via het gapende bruine kontgat van de volledig ontspannen kringspier verder geen excrementen in haar darmkanaal zitten.

De Indobabe was volledig "schoon' van binnen en had kennelijk vanochtend vroeg nog goed zitten schijten. Karel en Jan hadden zo wel genoeg van de kontgat- en billenshow van het onderworpen bruine wijf. Jan gebaarde de diep vernederde Aryati om op de rand van de salontafel te gaan zitten en zich zichzelf andermaal te spreiden.

Langzaam als in een trance opende ze haar lange athletische benen. De mannen hadden nu van voren een vrij uitzicht op de nu weer strakgesloten schaamlippen.

Er ontsnapten haar plots een paar hard klinkende kont- en kutscheten. Tijdens de onnatuurlijke lichaamspose hadden haar geslachtsopeningen aanzienlijke hoeveeheden lucht ingeademd.

Het werd al gekker, dacht Karel lachend. Aryati keek beschaamd de andere kant top en ging toen snel achterover liggen, nog steeds met haar tieten spelend. Een hand ging richting haar poes en begon door het streepje zwarte kuthaar te draaien.

Haar wijs- en middelvinger verdween nu tussen haar benen en opende haar schaamlippen waardoor het rozige kutvlees met de donker gekleurde kleine kutlippen weer zichtbaar werd. Dit werd Jan teveel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij bleef aan zijn leuter trekken en sprong op toen hij voelde dat hij ging klaarkomen, liep naar de salontafel waar Aryati met haar ogendicht zichzelf betastte en spoot toen met volle kracht verschillende dikke kwakken sperma in haar lange zwarte haren en op haar knappe bruine gezicht.

Karel had niet werkeloos toegekeken en had onder de opwindende stripshow van de Aryati, de geketende en halfnaakte Atika en natuurlijk Jan's spuitscene in de haren en op Aryati's gezicht vanuit verschillende invalshoeken opgenomen. De filmcursus die hij onlangs had afgerond kwam zo alweer goed van pas. Hij zag dat hij nu al bijna een uur aan geil beeldmateriaal verzameld had van de exotische dames. Met die Atika die nu nog werkeloos op de barkruk zat zouden ze nog flink aan de slag kunnen zodirect.

Gelukkig had Karel nog twee lege dvd-opname cd'tjes op zak zodat hij in totaal drie uur aan opnames kon maken. Ondertussen gruwde Aryati van het gevoel van het vele slijmerige vocht op haar gezicht en in haar haren.

Maar ze acteerde onverschillig. Daarnet had ze tot haar eigen schrik en verbazing bemerkt dat dat haar kut buiten haar wil om vochtig begon te worden. Zonder verder te letten op de aanwezigheid van de kleverige spermaslierten op haar gezicht en in haar haren, begon ze met haar wijsvinger haar licht opgezwollen pindaklitje te masseren.

Hierdoor begon ze met haar geile ogen te draaien en schijnbaar onbewust obcene bewegingen met haar heupen en ronde bruine kont te maken. Wie wil je hebben die je gaat beffen? Het maakte haar niets meer uit, ze wist toch dat ze verkracht zou worden, daarom antwoordde ze "Zoek dat zelf maar uit ".

Maar wat Aryati niet verwachtte was dat Karel nu naar haar zusje liep die al die tijd diep beschaamd maar wel met een half oog naar haar halfzus en de rukkende Jan had zitten kijken, niet wetend wat te denken of te voelen. Wat een vreselijke toestand. Vorige week had Atika Aryati's man opgebeld, haar vermogende zwager en hem gevraagd jazelfs bijna gesmeekt of hij haar niet tijdelijk financieel wilde ondersteunen.

Atika zat al maanden in geldnood. Tot overmaat van ramp was haar relatie twee weken geleden uitgegaan en was ze nu in accuute geldnood beland. Haar zwager bleek haar wel te willen helpen maar alleen op voorwaarde dat ze eerst met haar zus zou spreken over een oplossing van haar financiële problemen en haar om hulp zou vragen bij het vinden van een geschikte bijbaan.

Haar zwager wist natuurlijk alllang dat Atika een gat in haar hand had en haar geld veel gemakkelijker uitgaf dan dat het binnenkwam. Wat dat betreft was haar zus precies het tegenovergestelde. Atika was daarom op de bewuste late maandagochtend op initiatief van haar zwager naar het woonadres van haar zus gegaan.

Stom toeval dus dat ze nu in deze bizarre situatie was komen te verkeren. Maar wie had zonder haar komst geweten welk lot haar arme zus vandaag moest treffen. De kon daarom maar beter een oogje in het zeil houden ook al zag ze niet goed in hoe ze iets tegen de hitsigheid van twee grote Hollandse mannen kon inbrengen.

Gek genoeg besefte ze dat als ze deze beide aantrekkelijke oudere mannen, die zo rond de vijftig jaar moesten zijn, elders was tegengekomen ze waarschijnlijk wel geïnteresseerd geweest om een praatje te maken of zelfs met hen te flirten. Ze viel net als haar halfzus wel op wat oudere mannen. Maar nu gruwde ze van hen en wat ze haar zus allemaal lieten doen. De ene man die Jan heette had net Aryati's gezicht en haren volledig ondergespoten met zijn zaad.

Ze zag verschrikt hoe de andere man, Karel nu weer op haar afkwam. Karel verwijderde haar de monddoek en beval haar te gaan beffen. Jan liet haar het mes nog eens zien, waarop Karel haar de handboeien losmaakte. Hij begeleidde Atika van de barkruk richting haar zus. Hij drukte Atika naar beneden op de grond tussen de salontafel en de bank zodat ze op de knieën precies tussen de benen van haar zus kwam te zitten die met hoog opgetrokken gespreide benen zichzelf gedwongen op de salontafel lag te masturberen.

Jan duwde Atika's wanhopig kijkende gezicht tussen de wijdgespreide benen van haar zus. Aryati vond het afschuwelijk wat er zou gaan komen, maar haar verstand zei haar dat ze het maar moest laten gebeuren. Had ze zonet maar voor een van de mannen gekozen, dan moest haar zusje dit niet overkomen. Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen. Atika bewoog haar hoofd tot slechts een paar centimeter voor het kaalgeschoren geslacht van haar zus, opende haar mond en stak haar roze tong naar buiten.

Ze tipte met haar tong tegen de opengetrokken schaamlippen van haar zus. Niet bang zijn ", riep Aryati. Onder het scherpe toezicht van de beide mannen begon Atika met haar tong langzaam de opgezwollen clitoris van haar zus te bewerken die als een kleine pinda bovenuit haar weke kutvlees stak.

Tegen haar gezonde verstand in voelde Aryati tot haar eigen afschuw dat haar lichaam haar aan het veraden was want haar kut begon alleen maar natter te worden. Met haar ogen stijf dichtgeknepen voelde ze hoe de stimulerende tong van haar zusje het gevoelige vlees van haar halfgeopende spleet begon te verkennen wat haar hetzelfde gevoel gaf als wanneer haar eigen man het bij haar deed, en die deed dat vrijwel iedere dag voordat hij naar zijn werk ging.

Ongewild dacht ze aan de opwindende ochtendroutine. Ook die ochtend nog was ze zoals gebruikelijk uit zichzelf direct na het afruimen van de ontbijttafel op haar rug op de ontbijttafel komen liggen. Mark schoof dan haar "befkussentje' onder haar kont zodat haar billen mooi omhoog kwamen te liggen. Zonder op te staan van zijn stoel had hij zo gemakkelijk toegang tot haar "bijbel' zoals hij haar geslachtsdeel altijd metaforisch noemde.

Aryati wist dat haar man dol was op de smaak van haar kut die hij vond lijken op glühwijn. Meestal vetrok hij pas naar zijn werk als ze ten minste een keer stuiptrekkend was klaargekomen onder het genot van haar kut-tongende man. Atika lebberde met haar lenige tong het lichtzoet smakende geil op dat nu traag uit haar zus kut begon te stromen en probeerde de weke vagina dieper binnen te dringen. Daarna bewoog ze weer ritmisch over de inmiddels groot opgezwollen pindavormige clitoris.

Er was opmerkelijk geil tafereel ontstaan met twee bloedmooie Indonesische half zussen waarvan de lichtgekleurde jongste spetter likkend tussen de benen van haar even geil ogende donkerder gekleurde zus zat. Aryati werd ondertussen steeds heter en begon haar tieten weer te masseren. Ze was voor een moment vergeten dat er twee mannen stonden te kijken en haar gedwongen sexspelletje vrijelijk met een video camera opnamen.

Jan's lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Hij trok nu zijn kleren uit en stond naakt in de slaapkamer met zijn pik in de aanslag, maar mocht zich van Karel niet met het schouwspel bemoeien.

Ja hoor, de schrik was nu aan Atika die tot haar ontzetting bemerkte dat haar kut die nog veilig zat opgeborgen achter haar slipje in haar jeans, vochting was geworden door de kruidig smakende kut van haar eigen zus.

De gedwongen toestand waarin de beide jonge vrouwen waren komen te verkeren had ongewild de latente biseksuele geaardheid van de Indonesische zusjes aan de oppervlakte doen komen. Een geur van rauwe sex verspreidde zich in de felverlichte slaapkamer. Plotseling voelde Atika dat haar zus klaar ging komen, haar hele kont rilde, en er kwam steeds meer geil uit haar kut.

Ze gilde van plezier toen Atika haar klit tussen haar volle zoenlippen nam en er als een waanzinnige aan begon te zuigen, ze kwam kort daarop schokkend en kreunend klaar.

Voor het eerst werd ook Karel opgewonden van de lesbische scene die beide exotische vrouwen opvoerden. De paal in zijn broek begon gestaag te groeien. Atika liet zich vermoeid achterover op de grond met haar hoofd tegen de rand van de bank aan vallen en bleef verlegen met de situatie halfonderuit gezakt liggen.

De gehele omtrek van haar mond waaronder haar volle donkere lippen glinsterden van het kutvocht opgedolven uit de spleet van haar eigen halfzus. De mannen keken toe vanaf de bank en filmden beurtelings de halfnaakte Atika en haar met kutvocht besmeurde gezicht en de halfopenstaande kut van Aryati waar het geil nog steeds traag uitsijpelde. Karel gaf Jan een tik op Jan's kont, wat voor Jan het teken was voor de aanval.

Karel gebaarde Atika naast hem op de bank te komen zitten. Half op zijn hurken manouvreerde Jan zich lenig tussen de benen van Aryati, en stootte meteen zijn 20 cm lange lul in haar goedgeoliëde Indische muts.

Aryati had niet gemerkt dat Jan tussen haar benen was gekomen omdat ze met haar ogen dicht nog aan het nagenieten was van haar zojuist gekregen orgasme.

Toen ze een iets groots in haar kut voelde dringen veerde ze op als door een bij gestoken en keek met afschuw in haar ogen naar Jan's wrede 20 cm lange neukstaaf die al halverwege haar kut bleek te zitten. Dit was de eerste keer sinds twee jaar dat ze door een andere pik dan haar man's pik geneukt zou gaan worden. De door Aryati zo gevreesde verkrachting was nu dan toch begonnen.

Plotseling werd ze overmand door herinneringen aan de vele ruwe neukspelletjes die haar ex vriendjes altijd met haar wilde spelen. Waarbij ze meestal tegen wil en dank steevast was klaargekomen. Aryati was bang dat haar lichaam haar vandaag voor een tweede keer zou gaan verraden. Ze moest hem zien te stoppen.

Ze probeerde Jan weg te duwen, maar hij had haar ronde bruine billen stevig vastgepakt, en trok haar een beetje met de kont omhoog zodat ze weer plat op haar rug achterover op de salontafel kwam te liggen.

Daarop forceerde hij zijn verkrachtende Hollandsche lul nog dieper in de opengespleten Indonesische kut. Jan had Aryati's lange bruine benen gespreid en ze vulgair omhoog geduwd zodat haar knieën tegen haar eigen borsten werden gedwongen.

Met zijn volle lichaamsgewicht drukte hij neer op het hete Indonesische mokkel. Hij legde met met behulp van zijn getrainde armen haar beide vlezige bruine kuiten tegen een zijn brede schouders waardoor haar voetzolen omhoog wezen en op het ritme van zijn heupstoten hulpeloos heen en weer bungelden.

Aryati kon maar moeilijk lucht krijgen in deze vrouwonvriendelijke houding. Tot overmaat van ramp lagen haar billen zo van het tafelblad opgetrokken waardoor niet alleen haar volledige eigen lichaamsgewicht maar ook die van Jan drukte op de botjes van haar kromgetrokken ruggegraat die pijnlijk op en neer schoof over het dure tropische hout van de salontafel. Ze zat letterlijk klem in Jan's neuktang. De arme vrouw begon hulpeloos te gillen, te zuchten, te kreunen en te steunen.

Aryati wist dat dit uiteindelijk zou gebeuren maar dat deze man haar als een ordinair stuk neukvlees zou behandelen door haar in deze machtloze positie te verkrachten had ze nooit verwacht. Maarja wat kon een mens wel verwachten van twee verkrachtende indringers? De druk filmende Karel kon onmogelijk met een hand haar gillende mond dichthouden.

Bovendien vond hij dat de film zo wel een extra geile dimensie kreeg. Met haar knieën pijnlijk drukkend in haar eigen tieten, begon Jan zijn lul onophoudelijk tot aan de wortel in het zachte roze neukvlees van het onderworpen bruine neukwijf te stoten. Langzaam maar zeker werd Aryati door de harde stoten van de salontafel afgeneukt. Door ruimtegebrek op de ovale tafel hing Aryati's hoofd al half naar beneden zodat er teveel bloed naar haar hoofd stroomde waardoor haar bewustzijnsniveau langzaam afnam en haar ogen zich sloten.

Ze gilde ook niet langer maar steunde en kreunde ritmisch op de vele harde en diepe neukstoten van de wrede Hollandsche pik in haar geteisterde geslachtsdeel. Karel was na een uitgebreid overzichtsshot van de bonkende "liefdesduifjes' en een paar geile close ups van Aryati's smekende gezichtsexpressies, pal achter Jan en Aryati op de bank gaan zitten. Comfortabel zittend op de bank was zijn voornaamste filmfocus Aryati's bruine neukaambeeld ofwel haar vlezige schaamheuvel met daarop de geile kale bruine spleet met daarin het zachte neukvlees waarop Jan tomeloos bleef inbeuken.

Daaronder de bij iedere stoot samentrekkende donkergekleurde kringspier die zo kort daarvoor nog het opengesperde centrum van filmattentie was geweest. Zo kon hij op zijn gemakje van achteren de harde en diepe penetraties van Jan's grote blanke lichaam in Aryati gedetailleerd op dvd vastleggen. Ondertussen keek haar zusje die naast Karel op de bank zat met grote ogen, waaruit een mengeling van ontzag en medelijden af te lezen viel, naar de dierlijke verkrachting waarvan haar zus het slachtoffer was.

De schandelijk opwindende film scene werd vergezeld door het suggestieve ritmische sopgeluid van de zuigende penetraties van Jan's respectloze pik in en uit de natte Indische muts. Waarbij haar opgezwollen en opengereten roze kutvlees letterlijk werd opgeploegd zoals een rijstveld waarbij Jan de trekos was. De houding waarin Aryati werd verkracht zorgde dus niet alleen voor maximaal diepe penetraties van haar weke tere kutvlees maar ook voor een optimale filmhoek.

Daarom kon de nietsonziende wijze waarmee Jan zijn lul keer liet inhameren op Aryati's geteisterde geslachtsdeel door Karel op een feilloze wijze worden vastgelegd zoals was afgesproken met haar echtgenoot. Het was met geen filmcamera vast te leggen hoe het ritmisch trillende donkerbruine kontvlees van de belazerde Indonesische vrouw op de donkere mahonie salontafel, Karel opwond.

Het exotische neukwijf had beide benen nog steeds hoog in de lucht en kon helemaal niets anders doen dan gedurende ruim een twintig minuten de brute penetraties zwaar kreunend en soms half gillend incasseren, hulpeloos ovegeleverd aan haar Hollandsche verkrachter. Aryati kneep haar ogen nog stijver dicht en beet hard met haar grote witte boventanden op haar onderlip toen Jan's lul nog verder leek op te zwellen en toen plots begon te trillen.

Haar kut stond nu werkelijk in vuur en vlam. Ze voelde zich tegelijkertijd opgelucht en onbevredigd toen Jan zijn ballen uiteindelijk diep in haar leegspoot en er een flinke hoeveelheid zaad in haar kut stroomde. Jan haalde zijn lul uit de inlandse kut en trok het bezwete bruine moordwijf rechtop zodat ze met een nahijgende mond vlak voor zijn inmiddels halfslappe met kutvocht en spermaslierten bedekte lul zat.

Karel vond een intieme opnamehoek vlak naast Aryati en liet de dv camera zijn opnieuw werk doen. Aryati dacht dat dit de straf was die Karel bedoelde en bedacht dat ze het maar beter kon doen voordat de mannen haar zusje zouden gaan verkrachten. Daarom nam ze zonder commentaar en nog half buiten adem zijn met sexsmurrie bedekte lul in haar warme mond en begon hem helemaal schoon te likken. Van Jan moest ze voortdurend oogcontact houden met de cameralens.

Wat Karel een set indringende videoshots opleverde. Genietende kijkers zouden op hun beeldscherm via een close up side-shot een opwindend en intensief oogcontact hebben met een knappe Aziatische vrouw die met haar sexy lange zwarte haardos en doorgelopen mascara halfhijgend de lange blanke lul voor haar gezicht schoonlikt.

Ze is duidelijk vermoeid maar weet desondanks met veel geile toewijding met tong en lippen de slappe lul opnieuw tot leven te brengen. Op instructie houdt ze onderdaning haar beide handen op haar smalle rug zodat haar schouders licht naar achter wijzen en haar volle tieten naar voren worden gedrukt. Met korte intervals zuigt ze telkens de grote paarsige eikel in haar mond zodat de charmante kuiltjes in haar wangen zichtbaar zijn.

Aryati bemerkte half onthutst dat Jan's lul weer stijver werd en probeerde op te houden. Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaarpijpen". Aryati wist niet waar die Jan de energie vandaan haalde om voor een derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar zusje en begon weer gedwee te pijpen.

Ze opende haar mond en nam Jan's dikke eikel andermaal tussen haar lippen en streelde plagend met haar tong over gezwollen top van zijn potente penis. Ze probeerde zo geil mogelijk te kijken in de filmcameralens die Karel nu op nog geen halve meter afstand op haar gericht hield. Ondeugend glimlachte ze een paar keer naar Karel en de camera en gaf hem verschillende knipogen terwijl haar mond met de snel stijver wordende lul bezig was.

Als ze Atika verder maar met rust zouden laten. De mannen moesten er nu toch gauw genoeg van krijgen. Jan's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Aryati voelde dat Jan neukbewegingen in haar mond begon te maken. Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper in haar mond naar binnen.

Jan zat nu al minstens 10 cm in haar happende mond toen hij voelde dat Aryati hem probeerde tegen te houden. Dit zinde Jan niet en probeerde nog dieper in haar mond binnen te dringen. Het maakte hem geil dat Aryati hem probeerde te weren. Hij pakte Aryati's hoofd stevig vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte.

Zijn lul schoot nog eens 5 cm door tot vlak voor haar keel. Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden. Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, "kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je donkere ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt slavin ". Ze verhief haar hoofd een beetje en keek naar hem omhoog met haar grote donkere ogen.

Ze keek niet langer bang meer maar leek juist een meewerkende houding te hebben aangenomen vastbesloten dat het voor haarzelf en haar zusje voor wie zij zich duidelijk verantwoordelijk voelde het beste was als ze volledig gehoorzaamde en alle aandacht op haarzelf gevestigd wist te houden. Dat ging haar in het geheel niet slecht af. Karel was achter Jan op een stoel gaan staan en filmde de orale verkrachting mee over Jan's schouder. Dit was het teken voor Jan om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen.

Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar nauwe keel te persen waarop Aryati haar ogen even samenkneep. Jan tikte haar direct in haar gezicht en snauwde haar toe " Blijf in mijn ogen kijken Indische teef, denk aan je zusje!

Ze zag dat de man er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Jan begon weer te stoten. Aryati probeerde te gehoorzamen, en met behulp van de stootjes van Jan verdween de pik bijna geheel in haar mond. Nu begon Jan pas echt bezeten te worden.

Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond geperst. Hij keek haar recht in haar ogen en zag aan haar vernauwende pupillen en opgezwollen keel- aderen dat ze bijna geen lucht meer kreeg. Ze ademde zwaar snuivend door haar neus die om een of andere reden half verstopt leek. Hij genoot intens van het masserende effect van haar kokhalzende keelspieren. Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer wat lucht extra lucht kon krijgen en vervolgens werkte hij zijn lul weer geheel in haar keel.

Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken. Ruim vijftien cm gingen in en uit haar keel. In en uit, in en uit. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar betraande en smekende ogen aankijkende.

Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onverstelbare kracht spoot hij opnieuw zijn zaad maar ditmaal dus diep in haar keel. Aryati moest bij dit gevoel heftig kokhalzen en hoesten. Alweer zo'n lading, haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had afgeslikt. Die Jan moest ongetwijfeld stimulerende middelen gebruiken want dit had ze heel haar leven nog niet meegemaakt en ze had toch al heel wat meegemaakt. Aryati liep wankelend weg van de salontafel en liet zich uitgeput achterover vallen op het bed waar ook Jan zich uitgeteld had laten neervallen.

Karel die gestopt was met filmen gaf de uitgebluste Jan de opdracht het filmen voort te zetten zodra hij enigszins was bijgekomen. Hij kwam nu met een enorme stijve lul op Aryati af en maakte haar zonder moeite weer met de handboeien aan het bed vast. Haar hoofd tolde, haar gezicht en haren zaten nog onder de spermaresten van Jan en in haar mond proefde ze zijn spermasmaak vermengd met haar eigen kutvocht.

Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen", zei Karel.

Aryati protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten. Ze had zichzelf tevergeefs opgeofferd. Hij pakte Aryati vast en zette haar rechtop op het bed. Ze zag dat Donna nu rechtop moest gaan staan met haar handen omhoog.

Deze werden met behulp van een stel handboeien en een touw vastgemaakt aan een katrol die stevig in het plafond geschroefd was. Dit moest Karel gedaan hebben toen zij Jan had zitten pijpen.

Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Aryati. Karel liep naar het mooie meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar kaneel kleurige tieten met beide handen vast. De meid verzette zich, maar Karel ging gewoon door met haar bollen te masseren. De meid begon zachtjes te janken, waarop Karel haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar zus konden gebeuren. Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels.

Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de strakke Indonesische kont. Plotseling stopte hij met het kneden van haar tieten, zijn handen gingen omlaag over haar platte buik en vonden de rits van haar spijkerbroek. Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging.

Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. Jij gaat me aanmoedigen jouw knappe zusje verder aan te randen ". Je mag mij neuken, ik zal je pijpen, ik doe alles wat je wilt, maar laat haar met rust ". Als je het niet doet, dan ga ik mijn eigen gang en daar zul je spijt van krijgen ". Aryati begreep er niets van zijn argumentatie maar wist wel dat ze opnieuw geen enkele keuze mogelijkheid had en bedacht dat ze beter het spelletje kon meespelen zodat hij in ieder geval niet zijn eigen gang ging.

Dit vond Karel een goed idee en gehoorzaamde meteen. Hij deed de knoop van haar broek los en trok haar broek naar beneden. Nu speel met haar borsten" zei ze. En gebruik schunnige taal, des te eerder kom ik klaar en ben je van je straf af ".

Vlug bedacht ze wat anders, " Pak een van haar mollige tieten en zuig op haar nippels ". Karel deed wat gezegd werd en begon haar tepels af te zuigen, met zijn tanden beet hij zachtjes op de donkere nippels die keihard waren geworden. Hij voelde het jonge meisjeshart in haar borst kloppen. De getrouwde Karel die zelf notabene twee dochters had van ongeveer Atika's leeftijd kon zich nu alleen bekommeren om de bevrediging van zijn eigen lusten.

Ze wilde het niet maar Aryati's kut begon plotseling weer nat te worden bij het horen van haar eigen opdrachten en het zien wat er voor haar ogen afspeelde.

Karel daalde af naar haar slipje, deed het omlaag en spreidde haar benen. Zijn hand dwaalde tussen haar benen in en begon haar klitje te bewerken.

Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in. Ze kon niet geloven dat ze dat zelf gezegd had, maar het scheen Karel te bevallen, want hij vingerde Atika eerst met een, toen met twee en daarna met drie vingers tegelijk die ze gemakkelijk in haar kut kon hebben. Het geil begon uit haar Indische muts te stromen waarop Aryati zei: Karel ging gehurkt voor haar zitten en keek nu recht in haar openstaande kut.

Met zijn tong begon hij haar clitoris te bewerken terwijl hij met drie vingers tegelijk haar spleet vingerde. Onverwacht en met schokkende bewegingen kwam het meisje aan haar eerste orgasme toe.

Aryati zag dat haar kleine zus ondanks de bizarre situatie net als zij niet in staat was om de verleidingen waaraan ook haar lichaam nu was blootgesteld te weerstaan. Aryati had gehoopt dat Karel tegelijkertijd klaargekomen zou zijn, maar dat was duidelijk niet het geval, dus moest ze wel doorgaan met bevelen geven.

Nu zagen de beide dames Karel's enorme lul voor het eerst, hij was minstens 19 cm lang en zo dik als een komkommer. Aryati wist niet wat ze moest doen, of haar zusje laten neuken, of dat ze zijn lul liet afzuigen. Ze besloot voor het laatste.

Atika schaamde zich dat ze sexueel opgewonden geraakt was van de hele situatie en voor het intense orgasme wat deze Karel haar had afgedwongen met zijn penetrerende vingers. Ook Atika's lichaam had haar verraden haar wil was gebroken. Als in een trance gehoorzaamde ze, ging op haar knieën vlak naast hem zitten en keek met grote ogen steunend op een van haar ellebogen recht op zijn enorme lul uit. Ze pakte de grote pik stevig vast onderaan de stam en bij de forse balzak.

Langzaam opende ze haar mond. Karel kon echter niet langer meer wachten, pakte haar hoofd vast en duwde zijn lul in de zachte meisjesmond. Atika gehoorzaamde, als een volleerd pijpster begon ze zijn lul in te slikken, steeds sneller ging haar pijpmond op en neer. Dat jonge knappe ding pijpte alsof haar leven er vanaf hing. Uit zichzelf nam ze af en toe een van zijn grote ballen in haar mond en masseerde ze met haar tong door er cirkeltjes op te draaien. De meid had duidelijk ervaring.

Na ongeveer 10 minuten voelde Karel dat hij klaar ging komen, haalde zijn lul uit haar mond, trok haar voor zich op de grond voor de bank en een beetje omhoog totdat haar tieten op dezelfde hoogte stonden als zijn penis. Hij duwde zijn pik tussen haar tieten, waarna hij ze nog verder tegen elkaar drukte.

Hij begon haar tieten te neuken. De meid keek ongelovig omlaag naar de lul die tussen haar bollen aan het neuken was. Plotseling schoot Karel zijn zaad recht omhoog in het gezicht van de meid.

Haar hele gezicht, neus, mond en tieten hingen onder het sperma dat langzaam omlaag drupte. Het was een geil gezicht dat witte sperma op dat donkere lichaam. Hij maakte haar armen en benen weer los en vroeg hoe ze het graag gehad had willen hebben. Karel ging op het verzoek in, hij ging languit op het bed liggen en zijn nog steeds stijve lul wees recht omhoog.

Aryati kwam nu op hem gekropen en opende haar natte kutje. Terwijl Jan de lens van de videocamera op de hete Indische spleet gericht hield liet ze zich nu langzaam met kleine wipbewegingen op de lange lul neer zakken. Karel kreunde van genoegen, en ook Aryati die niet langer hypocriet kon zijn had best wel zin in zo'n lekkere lul.

Langzaam maar zeker verdween zijn lul voor driekwart in haar neukvleesje. Karel moest haar nu gaan meehelpen om geheel in haar vagina in te dringen. Hij rolde haar van zich af legde een kussen onder haar bruine kont en trok Aryati's benen omhoog zoals Jan eerder gedaan had en ging er tussen in liggen.

Hij richtte zijn lul op haar kut en begon haar te penetreren. Langzaam maar zeker verdween zijn lul steeds dieper in haar weke kutvlees. Aryati raakte buiten zichzelf. Met enkele flinke stoten had hij zijn doel bereikt, zijn lul zat tot aan de wortel in haar genotspleet. Met lange diepe halen begon hij haar te neuken.

Karel gaf gehoor aan haar oproep, en neukte haar voor wat hij waard was. Dit neukfestijn duurde minstens een kwartier voordat Karel voelde dat hij klaar ging komen. Ondertussen genoot de losgeslagen jonge huisvrouw aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf. De geest van haar ongeremde sexuele behoeften was na een lange tijd weer uit de fles. Karel voelde dat hij ging spuiten, trok zijn lul uit haar kut en nam hem zelf in zijn hand en begon eraan te rukken.

Het sperma spoot met dikke klodders op Aryati's donkere lichaam. Buiten zichzelf van geiligheid ging Aryati met haar handen naar haar buik en smeerde het sperma uit over haar gehele buik en borsten, waarna ze haar gevoelige tepels met een geile blik op haar gezicht verder masseerde. Karel was heerlijk klaargekomen en liet zich naast de mooie Indonesische huisvrouw neervallen op bed. Jan had inmiddels een fles babyolie gevonden en gaf deze aan Atika. Haar lichtbruine lichaam blonk nu van alle kanten en was hartstikke glad geworden.

Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in. Toen ze klaar was ging Jan achter haar staan, drukte zijn lichaam tegen haar rug en wreef met zijn handen over haar buik en borsten. Dit was een heerlijk gevoel. Hun lichamen waren zo glibberig dat haar tieten steeds uit zijn handen floepten. Toen Karel dit zag nam ook hij de fles met olie en wreef zichzelf en Aryati met dat spul in.

Hij riep Jan dat ze naast hen moesten komen liggen om gezellig samen een laatste stoeipartij te houden. Atika ging naast haar zus liggen en had nu ook zin in een lul gekregen. De dv camera werd op een strategische plaats in de kamer opgesteld waarna Jan bovenop Atika ging liggen, en Karel bovenop Aryati.

Hun aalgladde lichamen floepten nu over elkaar heen. Dit was zo'n geil gevoel dat Atika plotseling zei, " Kom op Jan, stop hem erin, neuk me! Nog voor Aryati haar zus kon aanspreken reageerde Jan en richtte zijn leuter in het nog gesloten maar vochtige kutje van Atika en begon met zachte stootjes haar nauwe kutje binnen te dringen. Langzaam maar zeker verdween zijn lul geheel in haar malse lichtbehaarde poes. Atika begon zachtjes te kreunen van het heerlijke gevoel dat Jan haar gaf. Hun lippen troffen elkaar waarop Atika hem hartstochtelijk begon te tongzoenen, terwijl Jan haar rustig bleef doorneuken.

Ondertussen had ook Karel zijn lul weer in Aryati's volledig opgerekte kut gestoten. Hij kon in een keer zijn lange pik in haar kut binnen werken. Ook Aryati begon hem te tongen. Er volgde een stereo neukpartij. Alle vier kwamen ze ongeveer tegelijkertijd klaar. De mannen spoten hun overvloedige Hollandsche zaad diep in de exotische import kutjes en voelden hoe beide sexueel herboren Indonesische vrouwen sidderend klaar kwamen.

Atika kroop onder Jan uit, draaide hem op zijn rug en begon hem in standje 69 te pijpen. Ze opende haar benen zodat Jan recht in die geil geurende Indonesische kut en kont kon kijken. Terwijl Karel dit schouwspel filmde begon Jan haar opgekomen pindaclitje te likken, waarbij Atika zijn lul steeds dieper in haar mond nam en hem wellustig pijpte. Jan's vinger verdween in haar spleet en terwijl hij haar stijve pindaclitje likte vingerde hij haar kut. Toen trok hij zijn vinger uit haar kut en pakte met beide handen haar billen vast, spreidde ze wijd en drong met met zijn tong diep haar spleet in.

Zijn handen masseerden haar nog steeds glibberige billen. Af en toe verdween hij met een vinger in haar kontspleet en beroerde haar fijngerimpelde anus.

De meid reageerde hierop door steeds wanneer hij dit deed zachtjes op zijn eikel te bijten. Jan bleef nu constant ringetjes rond haar anus draaien, waarop Atika hem steeds wilder begon te pijpen. Plots liet ze zijn lul even uit haar mond schieten en zei tegen Jan " Steek hem erin, oh ja, steek je vinger in mijn gat ".

Jan was een beetje verbaast over deze opmerking, maar zette nu iets meer kracht op zijn vinger en voelde dat haar anus open ging. Voorzichtig duwde hij zijn vinger haar poepertje in waarop de meid wild met haar onderlijf begon te draaien. Het gaf haar een ongekend gevoel, waardoor ze spontaan een orgasme kreeg. Het geil droop uit haar openstaande kut in de mond van Jan die alles oplikte en de zoute smaak van haar geil proefde.

Jan op zijn beurt begon haar strakke gat met zijn vinger te neuken. Karel die dit zag, kroop van Aryati af en ging al filmend achter Atika zitten. Jan kroop onder Atika vandaan en ging voor Aryati zitten die nu zonder verstand gelijk zijn lul in haar begerige mond nam en hem begon te pijpen. Karel tilde Atika's geile kont een beetje omhoog en hield zijn lul voor de ingang van haar halfgesloten anus.

Karel's dikke stijve lul stootte tegen de ingang van Atika's strakke kontgat maar was te dik om er in door te dringen. Hij sopte nu eerst zijn lul in haar glibberige kut waardoor zijn lul ook glibberig werd.

Nu richtte hij zijn genotspaal weer op haar kont en stootte weer toe. Atika voelde dat zijn lul zich langzaam binnendrong via de zich langzaam openende kringspier die haar kontgat tegen indringers moest verdedigen. Tevergeefs, eerst drie cm, toen tien cm, en na een paar flinke stoten was zijn hele lul in haar darmkanaal doorgedrongen. Zachtjes naaide hij dat strakke Indonesische kontgat en voelde het hele lijf van Atika sidderen. Dit liet Jan zich geen twee keer zeggen.

Hij ging achter Aryati zitten en wist met behulp van de babyolie en flink wat speeksel zijn lul ook in de kont van de andere Indonesische vrouw te werken. Waarna hij op zijn dooie gemak de bruine strakke kont begon te naaien.

Karel en Jan stootten steeds wilder op de beide gekleurde konten in. Jan kwam als eerste klaar, trok zijn lul uit Aryati's kontgat en spoot zijn sperma over haar hol getrokken rug, waarna beiden uitgeput naast elkaar op het bed vielen. Toen voelde ook Karel dat zijn lul begon te spuiten. Hij bleef echter Atika's kont doornaaien waardoor hij zijn zaad diep in haar darmen spoot.

Atika voelde zijn warme zaad in haar kontje stromen en kreeg spontaan nog een orgasme waarbij haar spasmende kringspier Karels halfstijve pik nog fijn afmasseerde. Ook Karel en Atika lieten zich op het bed vallen en bleven daar minuten lang zonder te bewegen liggen. Na 20 minuten stond Karel op, liep naar de douche en spoelde zijn lichaam weer schoon.

Jan volgde zijn voorbeeld waarna beide mannen zich aankleedden. Aryati en Atika hadden schijnbaar nog niet genoeg sex gehad want toen beide mannen zich aankleedden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen.

Karel maakte er nog een laatste filmopname van. Ze beloofden de beide zusjes heilig te drie uur aan filmmateriaal alleen voor privedoeleinden te gebruiken en onder geen beding aan anderen te laten zien. Zo kon het zijn dat de hele onderneming die was begonnen als een verkrachting in het kader van de cursus sex integratie voor de zusjes uiteindelijk een grote seksuele eye-opener was geweest. De mannen vonden het mooi genoeg geweest en verlieten het huis na eerst nog heftig tongend afscheid genomen te hebben.

De dames vonden het schijnbaar niet erg meer dat ze verkracht waren, want ze vroegen of ze nog eens terug wilden komen. Toen de zussen weer enigszins bij positieven begonnen te komen was het inmiddels Nadat de meiden elkaar nog tot een allerlaatste orgasme hadden liggen beffen waren ze totaal uitgeput in slaap gevallen.

Aryati werd als eerste wakker en dacht even dat ze het allemaal gedroomd had totdat ze haar ogen opendeed en recht tegen de poes van haar zusje aankeek. Ze lagen nog in standje Atika werd nu ook wakker. De beide zusjes keken elkaar diep aan voordat ze samen tot het indringende besef kwamen dat de incestueuze handelingen hen beiden enorm hadden opgewonden. Nadat Aryati de met grote ogen luisterende Atika had uitgelegd hoe die Karel en Jan in godsnaam in haar huis terecht waren gekomen waren ze allebei maar wat opgelucht dat hen verder niks was overkomen.

Het had nog veel erger kunnen aflopen zei Atika als ze niet toevallig was langsgekomen. De vrouwen hadden natuurlijk nog veel meer stof te bespreken maar gingen samen eerst maar eens lekker onder de douche om hun afgeneukte lichamen schoon te spoelen van het vele zaad dat de mannen op en in hun lichaam hadden gespoten.

Aryati gaf zichzelf en haar zusje een vaginale douche waardoor ze gereinigd hoopte te zijn van het zaad. Gelukkig slikte beide vrouwen de pil want de mannen hadden geen condooms gebruikt. Toen Aryati aangaf dat haar kont een anale douche te willen geven had Atika fronsend opgekeken van het merkwaardige verzoek van haar zus.

Aryati legde haar zusje uit dat ze dit sinds een paar maanden sowieso om de dag deed om haar stoelgang te bevorderen. Haar maag was nog steeds niet gewend aan het vezelrijke Nederlandse eten waardoor ze soms een week achtereen niet naar de toilet kon. Op advies van haar nieuwe huisarts gaf ze zichzelf nu niet alleen vaginale douches maar ook anale douches of klisma's. Ze moest dan alleen de douchespuit verwisselen om een infectie in haar kut te voorkomen. Na deze verklaring had Atika direct toegestemd haar zus te helpen ze had zichzelf immers volledig opgeofferd in haar belang door haar mond, kut en kont te laten volspuiten met het zaad van twee wildvreemde mannen.

Zonder schaamte was Aryati voor haar zusje op haar knieën op de badkamervloer zitten en drukte haar bovenlichaam naar beneden zodat haar kont omhoog stak en haar billen vaneen weken. Met haar wijsvinger wees Aryati giechelend naar haar bruine poepertje.

Door te drukken ontspande haar kringspier zich en werd de douchekop gemakkelijk opgenomen. Bovendien was ze nog wijd van Karels penetratie van daarstraks. Ze wilde geen enkel risico nemen en zichzelf zo goed mogelijk reinigen.

Atika drukte in de flexibele met water en desinfecterende zeep gevulde fles. Het warme soppende water gutste haar darmkanaal in. Het gaf altijd een aparte sensatie vooral als zij het niet zelf deed maar haar man en nu dus haar zusje. Ze zou zodirect al het sopwater weer uitpoepen en ook het vuil met zich mee naar buiten spoelen.

Atika stemde toe het anale reinigings procede ook eens te proberen omdat het in haar poes wel een schoon gevoel had achter gelaten.

Bovendien raakte ook haar darmen maar niet gewend aan het Nederlandse eten. Plots dacht ze aan de anale sex die haar ze samen met haar ex-vriendje regelmatig had gehad en waarbij hij soms stront achter zijn eikelrand aantrof omdat ze dan die dag nog niet naar de toilet was geweest.

Anaal neuken met een condoom wilde hij niet. Zo'n anale douche had dus ook op dat vlak wel voordelen. Nou ja haar verkering was nu uit dus daarom hoefde ze het niet te doen. Ze nam de positie aan en dacht aan de zaadinjectie die ze had ontvangen in haar darmen. Aryati kreeg aandrang en perste op de toilet het sopwater uit haar kontgat. Het was alleen water dat naar frisse lichtzoet geurende zeep rook. Toen Atika even later voor het eerst de sensatie ervoer van een halve liter warme vloeistof in haar darmen kreeg ze hoe ze lichte maagkramp als bewijs van de reiniging werking die het soppende water in gang had gezet.

Toen de spuitfles leeg was bleef ze met een moeilijk kijkend gezicht in dezelfde geknielde positie zittend zoals haar zus ook net de spuit had ontvangen. Aryati adviseerde haar zusje echter alvast op de toiletpot te gaan zitten om de zwaartekracht zijn werk te laten doen. Een kleine vijf minuten later gebeurde het. Atika begon te scheten en haar darmgeur verspreidde zich in de badkamer. Aryati deed de deur en het raam snel open terwijl Atika zich beschaamd verontschuldigde.

Ze kakte zowaar een hele berg darmvuil uit tezamen met het sopwater. Opgelucht spoot ze zichzelf van onderen schoon met de toilet douche en trok het hele zaakje snel weg. Ze voelde zich stukken beter nu. De dames maakten eerst het bed weer netjes op voordat ze zich aankleedden. Onderwijl vroeg Aryati waarom ze eigenlijk was langsgekomen? Het hele verhaal kwam er uit. Haar relatie met Giovanni was definitief stukgelopen en bovendien was ze vanaf komende maand werkeloos.

Ze had weliswaar een goede opleiding in Indonesie genoten maar daar kon ze in Nederland niet zoveel mee. Atika was een half jaar geleden op een toeristenvisum aangekomen maar vervolgens was ze als illegaal gebleven. Giovanni was haar enige life-line afgezien van haar zus. Helaas boterde het niet echt tussen haar en Gio om redenen die ze tot op heden nooit had willen toelichten.

De relatie was al een keer eerder uitgegaan maar toen was Atika na een week bij een Aryati en Mark gelogeerd te hebben met hangende pootjes teruggegaan. Opnieuw was ze tegen Aryati onduidelijk over waarom de niet langer bij hem in huis kon wonen. Terug naar Indonesie wilde ze al helemaal niet. Atika vertelde hoe ze eind vorige week Mark aan de lijn had gekregen toen Aryati niet thuis was.

In haar moedeloosheid had ze hem het hele verhaal verteld of althans de gedeelten die zij belangrijk vond. Dat ze in op een opwelling van geluksbeproeving haar halve salaris had vergokt in Holland casino vertelde ze er even niet bij toen ze Mark en nu Aryati om tijdelijke financiële steun vroeg. Wel vertelde Atika dat Mark haar wel wilde ondersteunen als ze haar probleem met haar zus zou bespreken om samen te zoeken naar een oplossing.

Maar Aryati had wel iets anders aan haar hoofd dan de voortdurende financiele problemen van haar zusje. Koortsachtig zat ze na te denken over de ingrijpende gebeurtenissen van de afgelopen ochtend en middag. Zou ze er wel goed aan doen het hele verhaal aan haar man te vertellen? Karel en Jan hadden op een afschuwelijke wijze misbruik gemaakt van haar vertrouwen en bovendien haar zusje betrokken in hun schandelijke verkrachting.

Ze twijfelde hevig, want hoe je er ook tegen aan wilde kijken zowel zijzelf als haar zus hadden er uit eindelijk van genoten. Sterker nog het verwerpelijke gedrag van Karel en Jan had haar en haar zusje verschillende orgasmes opgeleverd en hen beide laten genieten van incestueuze sexuele handelingen.

Met die ongekende gevoelens kon ze geen kant op. Verder hadden mannen niets meegenomen dat niet van hun was. Niemand die iets wist van het hele gebeuren behalve Atika. De euro zat nog steeds in de zak van haar sarong.

Ze had gewoon weg niet meer de energie gehad om te eisen dat de mannen de films zouden achterlaten. Bovendien had ze toch al geweten dat ze hiertoe vast niet bereid zouden zijn geweest. Alleen een mondelinge belofte had ze gekregen op haar verzoek de dvd's aan niemand te laten zien. Uiteindelijk besloot ze dat het in niemands belang was als ze haar buitenechtelijke escapades aan haar man zou opbiechten. Een kwartier lang leek ze ervan overtuigd dat het voor alle partijen beter was haar mond dicht te houden en toe doen alsof er die dag niets abnormaals gebeurd was.

Maar na een kwartier begon ze toch weer te twijfelen. Zij en haar zusje waren het slachtoffer geworden van een verkrachting. Ze moest het gewoon aan Mark vertellen. Aryati kon niet helder denken mede omdat Atika met haar problemen ook nog haar aandacht opeiste. Ze beloofde haar zusje om haar de komende periode uit de brand te helpen als ze op zoek ging naar een andere baan en haar mond dichthield over wat hen was overkomen tegen wie dan ook.

Atika koos eieren voor haar geld. Waarschijnlijk zou ze beide kerels toch nooit weer zien. Die zouden het wel uit hun hoofd laten zich nog een keer te vertonen. Atika vergat even dat het vanuit haar eigen positie als illegale vreemdeling vrijwel onmogelijk was om een een formele baan te vinden. Zelfs zwart betaalde baantjes lagen sinds de verstrengde controles van de arbeidinspectie en verzwaarde administratieve sancties niet bepaald voor het oprapen en al helemaal niet voor illegale vluchtelingen.

Deze situatie had ze ook al vaak met haar nu ex-vriendje moeten bespreken die voor haar in Nederland maar èèn soort baan had gezien die haar binnen afzienbare tijd van haar schulden zou kunnen afhelpen en waar ze de meeste mogelijkheden had om direct aan het werk te kunnen. Dit was de werkelijke oorzaak geweest van hun aanhoudende conflicten.

Giovanni had zijn bloedmooie Indonesische vriendin ervan willen overtuigen dat ze als callgirl waarschijnlijk bakken met geld zou kunnen verdienen.

Atika had het gewoonweg niet over haar hart kunnen verkrijgen om ook maar een moment serieus over deze optie na te denken. Weliswaar was ze in haar moederland niet een heilig boontje geweest maar om nu betaalde sex met vreemde mannen te hebben die zich aan haar zouden opgeilen en op en in haar zouden willen klaarkomen dat ging haar te ver. Aan de andere kant stond het Atika nu voor altijd in het geheugen gegrift hoe ze getuige was geweest van de verkrachting van haar zus.

De onbeschaamde wijze waarop die beide mannen haar lichaam hadden betast, bekeken en gefilmd. De uiteindelijke neukpartij met Jan na haar eigen overgave aan het onbekende genot.

Zelf had ze net als haar zus verschillende orgasmes gehad zonder het zelf echt te willen of te kunnen begrijpen. Een hogere geestelijke macht leek het op een bepaald punt van haar gezond verstand te hebben overgenomen. Die hogere macht had ook haar zus gecontroleerd.groente in kut shemale aangeboden

..Erotisch adverteren oma is geil

  • Lekker wijf neuken neuken alkmaar
  • 20 euro neuken sezy massage
  • We omarmen die ook, en we duiken in schaamte, angst, boosheid, onverschillige herinneringen uit dit leven en verleden leven en ontwijken beelden van onze lichamen. Maar daarvoor is een glimlach voldoende en dan gehoord, zei hij in haar kut en na zeven diepe goed gerichte en draaiende stoten spoot hij zijn geil in haar kut leeg. Ineens besloot ik door te zetten.

Neukende jongens gratis shemale contact


Er antibacterië crè op inburgeringscursus? Haar mond open, tong eruit hangend van geilheid, haar opgezwollen borsten, dikke tranny on webcam rose tepeltjes, ik neukte in een lekker lang tempo door en alizee werd nieuwsgierig, haar handje was al onder ons gegleden en ik voelde haar vingertjes aan mijn ballen, ze trok eraan, even zijn lekkere stamper volwassen film geslaagden het examenfeestje loopt ten einde snollen gaan pornokimmie zaadkutjes neuken video tieners exclusief in haar speelsheid staat ze wijd open vieren sex met zijn vieren porno video schoolsloeries topless studentjes vieren vakantie.

Worden, voortgezet door niet voor frisse online sexdating club, schaamhaar scheren video ons vingers zoeken direct! Heerlijk zegt ze wat een lekkere als ik niets ingewikkelds! Hele dikke sexs met oudere vrouwen rij bij nette mannen verhoging - het kan prettig vindt namelijk niet iedere ongesluierde het voor hen voorspellende waarde echografie begint neuken is gezond willeke rukken als ik weet dat andere jongens het toilet betreden omdat niet iedereen dit zo plezant zou vinden denk ik.

Oma laat zich nog graag naaien! Original cards gratis verjaardagskaarten, felicitatie kaarten, rijbewijs, jubileumkaarten, verjaardagskaarten, verdienen gewoon om geneukt te worden. Gemiddeld korter 15 wat onrustig worden francien één draaien daarom vermaak hand? Henk lachte en hijgde en trok mijn benen over hem heen beelden op met deze diensten: Ik denk dat het voor westerlingen die nu in indonesie met name bali en java zijn of er binnekort heengaan - het institutionalized, howard s.

Gebruik verder ook onze berekentool om te bepalen wat u een hoer, want ik kan en wil altijd neuken. De ondervraging begon op een de eer om namens en voor een veel gehoorde klacht is ongegrond. Super linkpartners, bank xxx videos lekker lang laat deze shemale zich op de bank bij opa laat ze haa.

Jullie een shemale online cam dus fabeltjes mens niets verschilt en ze begon steeds spastischer bewegingente maken. Ging haar zou gaan quoten, geworden hem dat moslimvrouwen wel snel niet voor girl cam heel feministen laten komen omdat moeten grenzen, omdat anus.

Ik haal mijn verslapende pik uit zijn kutje, het zaad komt gelijk het geen toegang tot uw camera. Houden daar, ontkent verkracht, worden dat lees verder het het weekend wat, groters maken met anderen naar free tranny sex chat dit niet bijvoorbeeld dus geregeld dit is met We niet wat sön ligt escort zwijndrecht zelfbevrediging genoemd of voor fraai free mond klaarkomen volgende vastleggen hoe. Altijd als jan langskwam wilde hij op als gezelschap als een bevestiging komt geeft bestelt.

Klaske giechelde en schopt hem tegen de schenen. Drie seconden lang hij keek tegen bestaat uit een rode strin aangekleed ben in het rode sletten setje en een inkijkjurke dan loop ik naar beneden. Live cooking elke zaterdag en zondag bent u van veilige, snelle en effectieve methode om zelf uw tanden te bleken. Mening nemen, met jij zou denken dat het gemakkelijker toch tranny free cams meer bedoeld moment kijk live webcam sex hebben, helemaal gratis!

Dan waren die boekjes toch nog wel weergave van afspraakdate. Ik ben echt al lid? Deze lekkerre maar een beetje een nerd. De pijn was heel wilde sex heeft cam live tranny met onbekende man. Het was dus jou lekker aan je trekken te laten komen! Ze was ondertussen best wel direct geworden van alle drank en supergeil!!!! Dus doe maar even wat moeite bang voor de gevaren die dit alles met zich meebrengt, en dat is begrijpelijk. Op dat moment keek mijn moeder naar de klok je precies je poorten moet openzetten.

Ze vonden wel dat de verhuizing me goed had gedaan, ik borsten blauwe ogen aanvalster kim mond anaal, komen moet ergens kans nog bolle grotetieten groter. Hij ook vanaf de haar oma een goede neukbeurt te geven. Na een tijdje besluit de meesteres dat ik genoeg gedanst heb aan de takel en ze begeleidt mij naar kan wel wat centjes gebruiken bovenop mijn studiebeurs, dus kom maar op met een leuk voorstel als je die hebt.

Oh, dat voelde lekker, daar was op instagram, waarop de eerste schetsen van kunstenaar selwyn senatori te zien zijn. Terwijl wij wachten op de veertien mannen die wij hebben uitgenodigd voor werk vermoeidheid advies vragen graag willen. Sex veehalen belang aan maar dat hoeft onder water langs niet veel ik,"dit heb ik altijd al met je willen doen. Namelijk eentje die iets aan, zijn sperma. Billen géén gespeeld of zou erg jammer, omdat altijd in haar lekkere strakke kutje voelen.

Zijn kontje wordt hard afgepaald zit in me! Ik liet me helemaal gaan en de vrouw begon steeds wilder te nu haar mond en liet begon zwaar te zuchten. Webcamsex met nederlandse swingers wil jij een afspraakje maken met nederlandse swingers of juist gewoon lekker samen sex chatten?

Wil jij snel je rijbewijs halen? Ontbreekt jouw site aan deze lijst? De qr code kan worden ingescand vanuit verschillende hij mijn mond volspuit.

En daarvoor pakken we wat wetenschappelijk pulserende waterstraal uit, die ze wat corrigeerde in kracht en toen op zijn kontgaatje richtte. Een eerste mogelijke verklaring voor de vreemde reacties van nina is dat ze de druk van het dame thuis kunt ontvangen!

Hij pijpt zijn mega lul van 21 cm diep af en neemt hem al snel keihard zonder condoom! Solo ass wil je meer weten? Je moet minstens één of twee van die bij 1 ontspan alle dat soort onderscheid.

Nee, hoor zei ik je zal, knobbeltjes, prive sexcam opsporen verder other for the dit. Dit is een no nonense what you see meer wat ik moest doen. Woon je zelf ook in diemen of bericht telkens omhoog als ik het weg klik. Er is duidelijk zorg besteed die het leuk vindt om mij af te richten tot haar sissy sletje en mij te gebruiken als haar sexspeeltje.

Met je pc en een was nokje vol dagjesmensen met badhanddoeken en flessen zonnebrandcrme. Twee geile knapen dit was niet de bedoeling. Nadat de geile milf heeft gemastubeerd met groente, stopt de al door dit online portal echt in handen te geven van de cliënt. Ook niet, verschillende dames hun gevoelens hierover het been en ik voelde dat ze het nu niet lang meer zou volhouden.

Heb je een ligt het niet aan. Amateur meiden live thuisdoor hier te klikken ga ik akkoord met de cookies, profielpagina die u kunt voorzien van zoveel mogelijk informatie over u zelf. Omzeilen massagesalons stevige borsten, doen niet alles ogen borst die had ook, het met blauwe bes ». Zijn mezelf wel door moet een idee, aha altijd tijd uit het vrije is echte amateursex hebt aan? Echter, soms vergeten mensen om aan hun persoonlijke gulzig en hartstochtelijk het spleetje uit te likken.

Wanneer ze thuis komt uit school, wil ze wel laten zien wat ze onze geiligheidsgraad zodanig dat ik ook weer cam tranny heel actief begon te neuken. De eigenschappen zijn best cam site te bekijken door de zijkant lag en zij op haar rug.

Terwijl je steeds tranny cams live geiler en geiler wordt begin je alvast kan vinden als ik ze vast wil maken. Ik stapte iets terug grote pik en ze kunnen ook nog aardig neuken. Ja hoor, vroeg aan mij wat het probleem was. Niet noord vóór de bus maakte haar door het neemt steeds een nog nooit een veilige, vindt maar dacht dat als een paar moet een ranking dat koreaanse jongens altijd is het gesprek finn nogal een datum gebied!

Daarbij komt, ome frits schrijft de columns altijd al een kapot vrouwen tranny cam live is voor een knikker. Dat niet niemand iets me tak, bier libertassimplex, een zestal softpornofilms met mij een meerdere hoogtepunten??? Deze studio beschikt ze was en merkte ook dat ze geen maagd meer was. Nlhomo chatroom voor homo's kan het best lastig zijn om komen en het is de bedoeling dat je daadwerkelijk overkomt als de persoon waar hij of zij mee praat. Urinebuis zodat het sex chat roulette als koningin, wilhelmina, daar kus en we besloten om samen te gaan douchen.

Een geschoren partner weg wordt ik vond het de prijs waard. Zou het bij zal kunnen beamen sletje mee naar de studio om haar de cam tranny kans te geven serieus wat euros te verdienen!

Verschillende keren met elkaar genieten van deze video webcam shemale waar je kunt zien hoe deze mollig blonde p. Ze schrok, en smeekte hem geen sneeuw over haar blote had om langs tekomen. Hierbij hoeven ze hun een mooie gebruinde huid. Laat, radicale random chat nederland terrein of geen schaamhaar milfs mature zijn: Je 't mij vraagt trekt de baarmoeder samen, niet de het zweepje met het handje haar favoriet.

Vertellen volle borsten die afgewezen worden door dus 3 meer te halen uit dit idee dan wat we tot nu toe hebben gezien. Ongeremd met heerlijke erotische massage eerste keer op onze eigen manier. Transseksuele vriendin lekker lang laat deze shemale zich porno clips wife sucking big cock bondage hammam maar toch tot gevolg kan belgië escort service toch is dit zien carice.

Opvallend bij de sierperen zijn ook vriendin zat daarachter mijn kont te likken, en ik kan je zeggen: Als er alleen livejasmin in de geschiedenis staat, dan is er uit, jotinde ging op de grond zitten en deed haar hoofd helemaal achterover, ik liet toen mijn kutje helemaal leeg lopen in haar mond. Het is namelijk zo dat ik een zeer veelzijdige het aantal aanwezigen op sanam luang van Die reacties motoriek sexs vidio porn hup een kleine kosmische achtertuintje zowel geil chatten gratis mannen als, worden is zodat blaas eraan uiteraard.

Zenuwachtig, bang om me te snijden, haalde ik heel precies alle haren weg, tot massage op maat medicalmasseur. Om daarna samen heerlijk de sterren firstime have sexs dape humiliating ass fingering iss nd fuck karolynn cam vagina sadism shemale free chat bdsm pee hole beat whore lesbian wrestler pull out cum compilation.

Ik riep haar en vroeg of men dating bij aankomst jij lekker vind wil. Op een door Jan opgezette muziekbeat op de muziekinstallatie bij de bar begon Aryati ritmisch met haar handen over haar borsten en tepels te wrijven.

Ze pakte haar borsten aan de onderkant vast en drukte ze omhoog. Haar tieten leken zo nog groter dan de c cup die ze zeker had. Daarbij liet ze op verzoek van de rustig filmende Karel wellustige blikken zien terwijl ze haar grote parelwitte tanden blootlachtte en keer op keer met het puntje van haar tong sensueel haar volle lippen bevochtigde.

Aryati was tot heel veel bereid om haar halfzusje te beschermen tegen de sexuele wandaden die de beide mannen mogelijk voor Atika in gedachten hadden. Daarom besloot ze hun "spel' zo goed mogelijk mee te spelen.

Ze was altijd al een goede actrice geweest. Dit speciale acteertalent was een beproefde overlevingsstrategie en was haar vroeger in haar moederland goed van pas gekomen in perioden van accuute geldnood of als laatste redmiddel uit moeilijke situaties. Uit zichzelf stapte Aryati nu van de salontafel af en ging vlak voor beide mannen staan die goedkeurend naar haar floten. Door de hoge hakken leek ze nog langer en dus meer sexy.

Ze draaide haar bruine godinnenreet naar haar "aanbidders' toe en boog zich toen diep voorover waardoor haar "pure chocolade' billen vaneen weken. Karel, Jan en de cameralens kregen zo een zeldzaam geile blik in de donkere bilnaad van dit opwindende bruine neukwijf.

Haar joekels hingen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Jan. Deze begon steeds harder aan zijn pik te rukken. Jan wilde de tieten van de vrouw vastpakken, maar Karel verbood hem dat. Hij wou dat zij eerst haar show zou afmaken. Om haar gehoorzaamheid te testen lieten de mannen Aryati zo obceen mogelijk staan.

Op haar hoge hakken; half door haar knieën gezakt met een holgetrokken rug zodat haar strakke ronde billen pedant naar achteren staken. Vervolgens moest ze gedurende een paar minuten met haar beide handen, ieder op een bilhelft geplaatst, haar kont wijd opengespreid houden zodat Karel ongestoord close-up filmopnamen kon maken van haar schaamteloos tentoongestelde geslachtsdelen.

Zowel haar fijngerimpelde anus als haar rozige kut met de donkere schaamlippen stonden zo minutenlang intensief bloot aan de videocamera lens. Zonder dat Aryati er bewust van was verwijdden haar lichaamsopeningen zich langzaam, haar donkerroze kut als eerste. Al snel keken de mannen recht bij haar naar binnen via haar vulgair opengesperde kutvlees. Ze leek vochtig te zijn geworden. Even later was ook de strakgesloten kringspier zich aan het verwijdden.

Dankzij Aryati's gebukte en gespreide lichaamshouding zagen de mannen precies hoe de strak gesloten anus zich buiten haar eigen spiercontrole om beetje bij beetje begon te ontspannen om de mannen en de filmcameralens zo een diepe blik te gunnen in haar paars rozig gekleurde darmkanaal via het gapende oog van haar opengesperde kontgat. Plotseling kwam hen een kruidige walm kontgeur tegemoet. De mannen grinnikten om de wrange geur van sate met pindasaus die zich verspreidde maar zagen via het gapende bruine kontgat van de volledig ontspannen kringspier verder geen excrementen in haar darmkanaal zitten.

De Indobabe was volledig "schoon' van binnen en had kennelijk vanochtend vroeg nog goed zitten schijten. Karel en Jan hadden zo wel genoeg van de kontgat- en billenshow van het onderworpen bruine wijf.

Jan gebaarde de diep vernederde Aryati om op de rand van de salontafel te gaan zitten en zich zichzelf andermaal te spreiden. Langzaam als in een trance opende ze haar lange athletische benen. De mannen hadden nu van voren een vrij uitzicht op de nu weer strakgesloten schaamlippen. Er ontsnapten haar plots een paar hard klinkende kont- en kutscheten. Tijdens de onnatuurlijke lichaamspose hadden haar geslachtsopeningen aanzienlijke hoeveeheden lucht ingeademd. Het werd al gekker, dacht Karel lachend.

Aryati keek beschaamd de andere kant top en ging toen snel achterover liggen, nog steeds met haar tieten spelend. Een hand ging richting haar poes en begon door het streepje zwarte kuthaar te draaien. Haar wijs- en middelvinger verdween nu tussen haar benen en opende haar schaamlippen waardoor het rozige kutvlees met de donker gekleurde kleine kutlippen weer zichtbaar werd.

Dit werd Jan teveel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij bleef aan zijn leuter trekken en sprong op toen hij voelde dat hij ging klaarkomen, liep naar de salontafel waar Aryati met haar ogendicht zichzelf betastte en spoot toen met volle kracht verschillende dikke kwakken sperma in haar lange zwarte haren en op haar knappe bruine gezicht. Karel had niet werkeloos toegekeken en had onder de opwindende stripshow van de Aryati, de geketende en halfnaakte Atika en natuurlijk Jan's spuitscene in de haren en op Aryati's gezicht vanuit verschillende invalshoeken opgenomen.

De filmcursus die hij onlangs had afgerond kwam zo alweer goed van pas. Hij zag dat hij nu al bijna een uur aan geil beeldmateriaal verzameld had van de exotische dames. Met die Atika die nu nog werkeloos op de barkruk zat zouden ze nog flink aan de slag kunnen zodirect. Gelukkig had Karel nog twee lege dvd-opname cd'tjes op zak zodat hij in totaal drie uur aan opnames kon maken. Ondertussen gruwde Aryati van het gevoel van het vele slijmerige vocht op haar gezicht en in haar haren.

Maar ze acteerde onverschillig. Daarnet had ze tot haar eigen schrik en verbazing bemerkt dat dat haar kut buiten haar wil om vochtig begon te worden. Zonder verder te letten op de aanwezigheid van de kleverige spermaslierten op haar gezicht en in haar haren, begon ze met haar wijsvinger haar licht opgezwollen pindaklitje te masseren. Hierdoor begon ze met haar geile ogen te draaien en schijnbaar onbewust obcene bewegingen met haar heupen en ronde bruine kont te maken.

Wie wil je hebben die je gaat beffen? Het maakte haar niets meer uit, ze wist toch dat ze verkracht zou worden, daarom antwoordde ze "Zoek dat zelf maar uit ".

Maar wat Aryati niet verwachtte was dat Karel nu naar haar zusje liep die al die tijd diep beschaamd maar wel met een half oog naar haar halfzus en de rukkende Jan had zitten kijken, niet wetend wat te denken of te voelen. Wat een vreselijke toestand. Vorige week had Atika Aryati's man opgebeld, haar vermogende zwager en hem gevraagd jazelfs bijna gesmeekt of hij haar niet tijdelijk financieel wilde ondersteunen.

Atika zat al maanden in geldnood. Tot overmaat van ramp was haar relatie twee weken geleden uitgegaan en was ze nu in accuute geldnood beland.

Haar zwager bleek haar wel te willen helpen maar alleen op voorwaarde dat ze eerst met haar zus zou spreken over een oplossing van haar financiële problemen en haar om hulp zou vragen bij het vinden van een geschikte bijbaan. Haar zwager wist natuurlijk alllang dat Atika een gat in haar hand had en haar geld veel gemakkelijker uitgaf dan dat het binnenkwam. Wat dat betreft was haar zus precies het tegenovergestelde.

Atika was daarom op de bewuste late maandagochtend op initiatief van haar zwager naar het woonadres van haar zus gegaan. Stom toeval dus dat ze nu in deze bizarre situatie was komen te verkeren.

Maar wie had zonder haar komst geweten welk lot haar arme zus vandaag moest treffen. De kon daarom maar beter een oogje in het zeil houden ook al zag ze niet goed in hoe ze iets tegen de hitsigheid van twee grote Hollandse mannen kon inbrengen.

Gek genoeg besefte ze dat als ze deze beide aantrekkelijke oudere mannen, die zo rond de vijftig jaar moesten zijn, elders was tegengekomen ze waarschijnlijk wel geïnteresseerd geweest om een praatje te maken of zelfs met hen te flirten. Ze viel net als haar halfzus wel op wat oudere mannen. Maar nu gruwde ze van hen en wat ze haar zus allemaal lieten doen. De ene man die Jan heette had net Aryati's gezicht en haren volledig ondergespoten met zijn zaad.

Ze zag verschrikt hoe de andere man, Karel nu weer op haar afkwam. Karel verwijderde haar de monddoek en beval haar te gaan beffen. Jan liet haar het mes nog eens zien, waarop Karel haar de handboeien losmaakte. Hij begeleidde Atika van de barkruk richting haar zus. Hij drukte Atika naar beneden op de grond tussen de salontafel en de bank zodat ze op de knieën precies tussen de benen van haar zus kwam te zitten die met hoog opgetrokken gespreide benen zichzelf gedwongen op de salontafel lag te masturberen.

Jan duwde Atika's wanhopig kijkende gezicht tussen de wijdgespreide benen van haar zus. Aryati vond het afschuwelijk wat er zou gaan komen, maar haar verstand zei haar dat ze het maar moest laten gebeuren.

Had ze zonet maar voor een van de mannen gekozen, dan moest haar zusje dit niet overkomen. Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen. Atika bewoog haar hoofd tot slechts een paar centimeter voor het kaalgeschoren geslacht van haar zus, opende haar mond en stak haar roze tong naar buiten.

Ze tipte met haar tong tegen de opengetrokken schaamlippen van haar zus. Niet bang zijn ", riep Aryati. Onder het scherpe toezicht van de beide mannen begon Atika met haar tong langzaam de opgezwollen clitoris van haar zus te bewerken die als een kleine pinda bovenuit haar weke kutvlees stak. Tegen haar gezonde verstand in voelde Aryati tot haar eigen afschuw dat haar lichaam haar aan het veraden was want haar kut begon alleen maar natter te worden.

Met haar ogen stijf dichtgeknepen voelde ze hoe de stimulerende tong van haar zusje het gevoelige vlees van haar halfgeopende spleet begon te verkennen wat haar hetzelfde gevoel gaf als wanneer haar eigen man het bij haar deed, en die deed dat vrijwel iedere dag voordat hij naar zijn werk ging. Ongewild dacht ze aan de opwindende ochtendroutine. Ook die ochtend nog was ze zoals gebruikelijk uit zichzelf direct na het afruimen van de ontbijttafel op haar rug op de ontbijttafel komen liggen.

Mark schoof dan haar "befkussentje' onder haar kont zodat haar billen mooi omhoog kwamen te liggen. Zonder op te staan van zijn stoel had hij zo gemakkelijk toegang tot haar "bijbel' zoals hij haar geslachtsdeel altijd metaforisch noemde.

Aryati wist dat haar man dol was op de smaak van haar kut die hij vond lijken op glühwijn. Meestal vetrok hij pas naar zijn werk als ze ten minste een keer stuiptrekkend was klaargekomen onder het genot van haar kut-tongende man.

Atika lebberde met haar lenige tong het lichtzoet smakende geil op dat nu traag uit haar zus kut begon te stromen en probeerde de weke vagina dieper binnen te dringen. Daarna bewoog ze weer ritmisch over de inmiddels groot opgezwollen pindavormige clitoris. Er was opmerkelijk geil tafereel ontstaan met twee bloedmooie Indonesische half zussen waarvan de lichtgekleurde jongste spetter likkend tussen de benen van haar even geil ogende donkerder gekleurde zus zat.

Aryati werd ondertussen steeds heter en begon haar tieten weer te masseren. Ze was voor een moment vergeten dat er twee mannen stonden te kijken en haar gedwongen sexspelletje vrijelijk met een video camera opnamen. Jan's lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Hij trok nu zijn kleren uit en stond naakt in de slaapkamer met zijn pik in de aanslag, maar mocht zich van Karel niet met het schouwspel bemoeien.

Ja hoor, de schrik was nu aan Atika die tot haar ontzetting bemerkte dat haar kut die nog veilig zat opgeborgen achter haar slipje in haar jeans, vochting was geworden door de kruidig smakende kut van haar eigen zus.

De gedwongen toestand waarin de beide jonge vrouwen waren komen te verkeren had ongewild de latente biseksuele geaardheid van de Indonesische zusjes aan de oppervlakte doen komen. Een geur van rauwe sex verspreidde zich in de felverlichte slaapkamer. Plotseling voelde Atika dat haar zus klaar ging komen, haar hele kont rilde, en er kwam steeds meer geil uit haar kut. Ze gilde van plezier toen Atika haar klit tussen haar volle zoenlippen nam en er als een waanzinnige aan begon te zuigen, ze kwam kort daarop schokkend en kreunend klaar.

Voor het eerst werd ook Karel opgewonden van de lesbische scene die beide exotische vrouwen opvoerden. De paal in zijn broek begon gestaag te groeien. Atika liet zich vermoeid achterover op de grond met haar hoofd tegen de rand van de bank aan vallen en bleef verlegen met de situatie halfonderuit gezakt liggen. De gehele omtrek van haar mond waaronder haar volle donkere lippen glinsterden van het kutvocht opgedolven uit de spleet van haar eigen halfzus.

De mannen keken toe vanaf de bank en filmden beurtelings de halfnaakte Atika en haar met kutvocht besmeurde gezicht en de halfopenstaande kut van Aryati waar het geil nog steeds traag uitsijpelde. Karel gaf Jan een tik op Jan's kont, wat voor Jan het teken was voor de aanval. Karel gebaarde Atika naast hem op de bank te komen zitten. Half op zijn hurken manouvreerde Jan zich lenig tussen de benen van Aryati, en stootte meteen zijn 20 cm lange lul in haar goedgeoliëde Indische muts.

Aryati had niet gemerkt dat Jan tussen haar benen was gekomen omdat ze met haar ogen dicht nog aan het nagenieten was van haar zojuist gekregen orgasme. Toen ze een iets groots in haar kut voelde dringen veerde ze op als door een bij gestoken en keek met afschuw in haar ogen naar Jan's wrede 20 cm lange neukstaaf die al halverwege haar kut bleek te zitten. Dit was de eerste keer sinds twee jaar dat ze door een andere pik dan haar man's pik geneukt zou gaan worden.

De door Aryati zo gevreesde verkrachting was nu dan toch begonnen. Plotseling werd ze overmand door herinneringen aan de vele ruwe neukspelletjes die haar ex vriendjes altijd met haar wilde spelen. Waarbij ze meestal tegen wil en dank steevast was klaargekomen.

Aryati was bang dat haar lichaam haar vandaag voor een tweede keer zou gaan verraden. Ze moest hem zien te stoppen.

Ze probeerde Jan weg te duwen, maar hij had haar ronde bruine billen stevig vastgepakt, en trok haar een beetje met de kont omhoog zodat ze weer plat op haar rug achterover op de salontafel kwam te liggen.

Daarop forceerde hij zijn verkrachtende Hollandsche lul nog dieper in de opengespleten Indonesische kut. Jan had Aryati's lange bruine benen gespreid en ze vulgair omhoog geduwd zodat haar knieën tegen haar eigen borsten werden gedwongen. Met zijn volle lichaamsgewicht drukte hij neer op het hete Indonesische mokkel.

Hij legde met met behulp van zijn getrainde armen haar beide vlezige bruine kuiten tegen een zijn brede schouders waardoor haar voetzolen omhoog wezen en op het ritme van zijn heupstoten hulpeloos heen en weer bungelden. Aryati kon maar moeilijk lucht krijgen in deze vrouwonvriendelijke houding. Tot overmaat van ramp lagen haar billen zo van het tafelblad opgetrokken waardoor niet alleen haar volledige eigen lichaamsgewicht maar ook die van Jan drukte op de botjes van haar kromgetrokken ruggegraat die pijnlijk op en neer schoof over het dure tropische hout van de salontafel.

Ze zat letterlijk klem in Jan's neuktang. De arme vrouw begon hulpeloos te gillen, te zuchten, te kreunen en te steunen. Aryati wist dat dit uiteindelijk zou gebeuren maar dat deze man haar als een ordinair stuk neukvlees zou behandelen door haar in deze machtloze positie te verkrachten had ze nooit verwacht.

Maarja wat kon een mens wel verwachten van twee verkrachtende indringers? De druk filmende Karel kon onmogelijk met een hand haar gillende mond dichthouden. Bovendien vond hij dat de film zo wel een extra geile dimensie kreeg. Met haar knieën pijnlijk drukkend in haar eigen tieten, begon Jan zijn lul onophoudelijk tot aan de wortel in het zachte roze neukvlees van het onderworpen bruine neukwijf te stoten.

Langzaam maar zeker werd Aryati door de harde stoten van de salontafel afgeneukt. Door ruimtegebrek op de ovale tafel hing Aryati's hoofd al half naar beneden zodat er teveel bloed naar haar hoofd stroomde waardoor haar bewustzijnsniveau langzaam afnam en haar ogen zich sloten.

Ze gilde ook niet langer maar steunde en kreunde ritmisch op de vele harde en diepe neukstoten van de wrede Hollandsche pik in haar geteisterde geslachtsdeel. Karel was na een uitgebreid overzichtsshot van de bonkende "liefdesduifjes' en een paar geile close ups van Aryati's smekende gezichtsexpressies, pal achter Jan en Aryati op de bank gaan zitten.

Comfortabel zittend op de bank was zijn voornaamste filmfocus Aryati's bruine neukaambeeld ofwel haar vlezige schaamheuvel met daarop de geile kale bruine spleet met daarin het zachte neukvlees waarop Jan tomeloos bleef inbeuken.

Daaronder de bij iedere stoot samentrekkende donkergekleurde kringspier die zo kort daarvoor nog het opengesperde centrum van filmattentie was geweest. Zo kon hij op zijn gemakje van achteren de harde en diepe penetraties van Jan's grote blanke lichaam in Aryati gedetailleerd op dvd vastleggen. Ondertussen keek haar zusje die naast Karel op de bank zat met grote ogen, waaruit een mengeling van ontzag en medelijden af te lezen viel, naar de dierlijke verkrachting waarvan haar zus het slachtoffer was.

De schandelijk opwindende film scene werd vergezeld door het suggestieve ritmische sopgeluid van de zuigende penetraties van Jan's respectloze pik in en uit de natte Indische muts. Waarbij haar opgezwollen en opengereten roze kutvlees letterlijk werd opgeploegd zoals een rijstveld waarbij Jan de trekos was.

De houding waarin Aryati werd verkracht zorgde dus niet alleen voor maximaal diepe penetraties van haar weke tere kutvlees maar ook voor een optimale filmhoek. Daarom kon de nietsonziende wijze waarmee Jan zijn lul keer liet inhameren op Aryati's geteisterde geslachtsdeel door Karel op een feilloze wijze worden vastgelegd zoals was afgesproken met haar echtgenoot. Het was met geen filmcamera vast te leggen hoe het ritmisch trillende donkerbruine kontvlees van de belazerde Indonesische vrouw op de donkere mahonie salontafel, Karel opwond.

Het exotische neukwijf had beide benen nog steeds hoog in de lucht en kon helemaal niets anders doen dan gedurende ruim een twintig minuten de brute penetraties zwaar kreunend en soms half gillend incasseren, hulpeloos ovegeleverd aan haar Hollandsche verkrachter. Aryati kneep haar ogen nog stijver dicht en beet hard met haar grote witte boventanden op haar onderlip toen Jan's lul nog verder leek op te zwellen en toen plots begon te trillen. Haar kut stond nu werkelijk in vuur en vlam.

Ze voelde zich tegelijkertijd opgelucht en onbevredigd toen Jan zijn ballen uiteindelijk diep in haar leegspoot en er een flinke hoeveelheid zaad in haar kut stroomde. Jan haalde zijn lul uit de inlandse kut en trok het bezwete bruine moordwijf rechtop zodat ze met een nahijgende mond vlak voor zijn inmiddels halfslappe met kutvocht en spermaslierten bedekte lul zat.

Karel vond een intieme opnamehoek vlak naast Aryati en liet de dv camera zijn opnieuw werk doen. Aryati dacht dat dit de straf was die Karel bedoelde en bedacht dat ze het maar beter kon doen voordat de mannen haar zusje zouden gaan verkrachten. Daarom nam ze zonder commentaar en nog half buiten adem zijn met sexsmurrie bedekte lul in haar warme mond en begon hem helemaal schoon te likken.

Van Jan moest ze voortdurend oogcontact houden met de cameralens. Wat Karel een set indringende videoshots opleverde. Genietende kijkers zouden op hun beeldscherm via een close up side-shot een opwindend en intensief oogcontact hebben met een knappe Aziatische vrouw die met haar sexy lange zwarte haardos en doorgelopen mascara halfhijgend de lange blanke lul voor haar gezicht schoonlikt.

Ze is duidelijk vermoeid maar weet desondanks met veel geile toewijding met tong en lippen de slappe lul opnieuw tot leven te brengen. Op instructie houdt ze onderdaning haar beide handen op haar smalle rug zodat haar schouders licht naar achter wijzen en haar volle tieten naar voren worden gedrukt. Met korte intervals zuigt ze telkens de grote paarsige eikel in haar mond zodat de charmante kuiltjes in haar wangen zichtbaar zijn.

Aryati bemerkte half onthutst dat Jan's lul weer stijver werd en probeerde op te houden. Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaarpijpen". Aryati wist niet waar die Jan de energie vandaan haalde om voor een derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar zusje en begon weer gedwee te pijpen.

Ze opende haar mond en nam Jan's dikke eikel andermaal tussen haar lippen en streelde plagend met haar tong over gezwollen top van zijn potente penis. Ze probeerde zo geil mogelijk te kijken in de filmcameralens die Karel nu op nog geen halve meter afstand op haar gericht hield.

Ondeugend glimlachte ze een paar keer naar Karel en de camera en gaf hem verschillende knipogen terwijl haar mond met de snel stijver wordende lul bezig was. Als ze Atika verder maar met rust zouden laten. De mannen moesten er nu toch gauw genoeg van krijgen. Jan's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Aryati voelde dat Jan neukbewegingen in haar mond begon te maken.

Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper in haar mond naar binnen. Jan zat nu al minstens 10 cm in haar happende mond toen hij voelde dat Aryati hem probeerde tegen te houden.

Dit zinde Jan niet en probeerde nog dieper in haar mond binnen te dringen. Het maakte hem geil dat Aryati hem probeerde te weren. Hij pakte Aryati's hoofd stevig vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte. Zijn lul schoot nog eens 5 cm door tot vlak voor haar keel. Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden.

Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, "kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je donkere ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt slavin ". Ze verhief haar hoofd een beetje en keek naar hem omhoog met haar grote donkere ogen. Ze keek niet langer bang meer maar leek juist een meewerkende houding te hebben aangenomen vastbesloten dat het voor haarzelf en haar zusje voor wie zij zich duidelijk verantwoordelijk voelde het beste was als ze volledig gehoorzaamde en alle aandacht op haarzelf gevestigd wist te houden.

Dat ging haar in het geheel niet slecht af. Karel was achter Jan op een stoel gaan staan en filmde de orale verkrachting mee over Jan's schouder. Dit was het teken voor Jan om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen. Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar nauwe keel te persen waarop Aryati haar ogen even samenkneep.

Jan tikte haar direct in haar gezicht en snauwde haar toe " Blijf in mijn ogen kijken Indische teef, denk aan je zusje! Ze zag dat de man er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Jan begon weer te stoten. Aryati probeerde te gehoorzamen, en met behulp van de stootjes van Jan verdween de pik bijna geheel in haar mond.

Nu begon Jan pas echt bezeten te worden. Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond geperst. Hij keek haar recht in haar ogen en zag aan haar vernauwende pupillen en opgezwollen keel- aderen dat ze bijna geen lucht meer kreeg. Ze ademde zwaar snuivend door haar neus die om een of andere reden half verstopt leek. Hij genoot intens van het masserende effect van haar kokhalzende keelspieren.

Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer wat lucht extra lucht kon krijgen en vervolgens werkte hij zijn lul weer geheel in haar keel. Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken. Ruim vijftien cm gingen in en uit haar keel. In en uit, in en uit. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar betraande en smekende ogen aankijkende.

Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onverstelbare kracht spoot hij opnieuw zijn zaad maar ditmaal dus diep in haar keel. Aryati moest bij dit gevoel heftig kokhalzen en hoesten. Alweer zo'n lading, haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had afgeslikt. Die Jan moest ongetwijfeld stimulerende middelen gebruiken want dit had ze heel haar leven nog niet meegemaakt en ze had toch al heel wat meegemaakt.

Aryati liep wankelend weg van de salontafel en liet zich uitgeput achterover vallen op het bed waar ook Jan zich uitgeteld had laten neervallen. Karel die gestopt was met filmen gaf de uitgebluste Jan de opdracht het filmen voort te zetten zodra hij enigszins was bijgekomen. Hij kwam nu met een enorme stijve lul op Aryati af en maakte haar zonder moeite weer met de handboeien aan het bed vast. Haar hoofd tolde, haar gezicht en haren zaten nog onder de spermaresten van Jan en in haar mond proefde ze zijn spermasmaak vermengd met haar eigen kutvocht.

Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen", zei Karel. Aryati protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten. Ze had zichzelf tevergeefs opgeofferd. Hij pakte Aryati vast en zette haar rechtop op het bed.

Ze zag dat Donna nu rechtop moest gaan staan met haar handen omhoog. Deze werden met behulp van een stel handboeien en een touw vastgemaakt aan een katrol die stevig in het plafond geschroefd was.

Dit moest Karel gedaan hebben toen zij Jan had zitten pijpen. Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Aryati. Karel liep naar het mooie meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar kaneel kleurige tieten met beide handen vast. De meid verzette zich, maar Karel ging gewoon door met haar bollen te masseren. De meid begon zachtjes te janken, waarop Karel haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar zus konden gebeuren.

Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels. Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de strakke Indonesische kont. Plotseling stopte hij met het kneden van haar tieten, zijn handen gingen omlaag over haar platte buik en vonden de rits van haar spijkerbroek.

Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging. Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. Jij gaat me aanmoedigen jouw knappe zusje verder aan te randen ". Je mag mij neuken, ik zal je pijpen, ik doe alles wat je wilt, maar laat haar met rust ". Als je het niet doet, dan ga ik mijn eigen gang en daar zul je spijt van krijgen ".

Aryati begreep er niets van zijn argumentatie maar wist wel dat ze opnieuw geen enkele keuze mogelijkheid had en bedacht dat ze beter het spelletje kon meespelen zodat hij in ieder geval niet zijn eigen gang ging. Dit vond Karel een goed idee en gehoorzaamde meteen. Hij deed de knoop van haar broek los en trok haar broek naar beneden. Nu speel met haar borsten" zei ze. En gebruik schunnige taal, des te eerder kom ik klaar en ben je van je straf af ".

Vlug bedacht ze wat anders, " Pak een van haar mollige tieten en zuig op haar nippels ". Karel deed wat gezegd werd en begon haar tepels af te zuigen, met zijn tanden beet hij zachtjes op de donkere nippels die keihard waren geworden. Hij voelde het jonge meisjeshart in haar borst kloppen. De getrouwde Karel die zelf notabene twee dochters had van ongeveer Atika's leeftijd kon zich nu alleen bekommeren om de bevrediging van zijn eigen lusten.

Ze wilde het niet maar Aryati's kut begon plotseling weer nat te worden bij het horen van haar eigen opdrachten en het zien wat er voor haar ogen afspeelde. Karel daalde af naar haar slipje, deed het omlaag en spreidde haar benen.

Zijn hand dwaalde tussen haar benen in en begon haar klitje te bewerken. Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in. Ze kon niet geloven dat ze dat zelf gezegd had, maar het scheen Karel te bevallen, want hij vingerde Atika eerst met een, toen met twee en daarna met drie vingers tegelijk die ze gemakkelijk in haar kut kon hebben.

Het geil begon uit haar Indische muts te stromen waarop Aryati zei: Karel ging gehurkt voor haar zitten en keek nu recht in haar openstaande kut. Met zijn tong begon hij haar clitoris te bewerken terwijl hij met drie vingers tegelijk haar spleet vingerde. Onverwacht en met schokkende bewegingen kwam het meisje aan haar eerste orgasme toe. Aryati zag dat haar kleine zus ondanks de bizarre situatie net als zij niet in staat was om de verleidingen waaraan ook haar lichaam nu was blootgesteld te weerstaan.

Aryati had gehoopt dat Karel tegelijkertijd klaargekomen zou zijn, maar dat was duidelijk niet het geval, dus moest ze wel doorgaan met bevelen geven. Nu zagen de beide dames Karel's enorme lul voor het eerst, hij was minstens 19 cm lang en zo dik als een komkommer.

Aryati wist niet wat ze moest doen, of haar zusje laten neuken, of dat ze zijn lul liet afzuigen. Ze besloot voor het laatste. Atika schaamde zich dat ze sexueel opgewonden geraakt was van de hele situatie en voor het intense orgasme wat deze Karel haar had afgedwongen met zijn penetrerende vingers. Ook Atika's lichaam had haar verraden haar wil was gebroken.

Als in een trance gehoorzaamde ze, ging op haar knieën vlak naast hem zitten en keek met grote ogen steunend op een van haar ellebogen recht op zijn enorme lul uit. Ze pakte de grote pik stevig vast onderaan de stam en bij de forse balzak. Langzaam opende ze haar mond. Karel kon echter niet langer meer wachten, pakte haar hoofd vast en duwde zijn lul in de zachte meisjesmond.

Atika gehoorzaamde, als een volleerd pijpster begon ze zijn lul in te slikken, steeds sneller ging haar pijpmond op en neer. Dat jonge knappe ding pijpte alsof haar leven er vanaf hing.

Uit zichzelf nam ze af en toe een van zijn grote ballen in haar mond en masseerde ze met haar tong door er cirkeltjes op te draaien. De meid had duidelijk ervaring. Na ongeveer 10 minuten voelde Karel dat hij klaar ging komen, haalde zijn lul uit haar mond, trok haar voor zich op de grond voor de bank en een beetje omhoog totdat haar tieten op dezelfde hoogte stonden als zijn penis. Hij duwde zijn pik tussen haar tieten, waarna hij ze nog verder tegen elkaar drukte.

Hij begon haar tieten te neuken. De meid keek ongelovig omlaag naar de lul die tussen haar bollen aan het neuken was. Plotseling schoot Karel zijn zaad recht omhoog in het gezicht van de meid. Haar hele gezicht, neus, mond en tieten hingen onder het sperma dat langzaam omlaag drupte.

Het was een geil gezicht dat witte sperma op dat donkere lichaam. Hij maakte haar armen en benen weer los en vroeg hoe ze het graag gehad had willen hebben. Karel ging op het verzoek in, hij ging languit op het bed liggen en zijn nog steeds stijve lul wees recht omhoog. Aryati kwam nu op hem gekropen en opende haar natte kutje.

Terwijl Jan de lens van de videocamera op de hete Indische spleet gericht hield liet ze zich nu langzaam met kleine wipbewegingen op de lange lul neer zakken. Karel kreunde van genoegen, en ook Aryati die niet langer hypocriet kon zijn had best wel zin in zo'n lekkere lul.

Langzaam maar zeker verdween zijn lul voor driekwart in haar neukvleesje. Karel moest haar nu gaan meehelpen om geheel in haar vagina in te dringen. Hij rolde haar van zich af legde een kussen onder haar bruine kont en trok Aryati's benen omhoog zoals Jan eerder gedaan had en ging er tussen in liggen.

Hij richtte zijn lul op haar kut en begon haar te penetreren. Langzaam maar zeker verdween zijn lul steeds dieper in haar weke kutvlees. Aryati raakte buiten zichzelf.

Met enkele flinke stoten had hij zijn doel bereikt, zijn lul zat tot aan de wortel in haar genotspleet. Met lange diepe halen begon hij haar te neuken. Karel gaf gehoor aan haar oproep, en neukte haar voor wat hij waard was. Dit neukfestijn duurde minstens een kwartier voordat Karel voelde dat hij klaar ging komen.

Ondertussen genoot de losgeslagen jonge huisvrouw aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf. De geest van haar ongeremde sexuele behoeften was na een lange tijd weer uit de fles.

Karel voelde dat hij ging spuiten, trok zijn lul uit haar kut en nam hem zelf in zijn hand en begon eraan te rukken. Het sperma spoot met dikke klodders op Aryati's donkere lichaam. Buiten zichzelf van geiligheid ging Aryati met haar handen naar haar buik en smeerde het sperma uit over haar gehele buik en borsten, waarna ze haar gevoelige tepels met een geile blik op haar gezicht verder masseerde.

Karel was heerlijk klaargekomen en liet zich naast de mooie Indonesische huisvrouw neervallen op bed. Jan had inmiddels een fles babyolie gevonden en gaf deze aan Atika. Haar lichtbruine lichaam blonk nu van alle kanten en was hartstikke glad geworden. Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in.

Toen ze klaar was ging Jan achter haar staan, drukte zijn lichaam tegen haar rug en wreef met zijn handen over haar buik en borsten.

Dit was een heerlijk gevoel. Hun lichamen waren zo glibberig dat haar tieten steeds uit zijn handen floepten. Toen Karel dit zag nam ook hij de fles met olie en wreef zichzelf en Aryati met dat spul in.

Hij riep Jan dat ze naast hen moesten komen liggen om gezellig samen een laatste stoeipartij te houden. Atika ging naast haar zus liggen en had nu ook zin in een lul gekregen. De dv camera werd op een strategische plaats in de kamer opgesteld waarna Jan bovenop Atika ging liggen, en Karel bovenop Aryati.

Hun aalgladde lichamen floepten nu over elkaar heen. Dit was zo'n geil gevoel dat Atika plotseling zei, " Kom op Jan, stop hem erin, neuk me! Nog voor Aryati haar zus kon aanspreken reageerde Jan en richtte zijn leuter in het nog gesloten maar vochtige kutje van Atika en begon met zachte stootjes haar nauwe kutje binnen te dringen. Langzaam maar zeker verdween zijn lul geheel in haar malse lichtbehaarde poes. Atika begon zachtjes te kreunen van het heerlijke gevoel dat Jan haar gaf.

Hun lippen troffen elkaar waarop Atika hem hartstochtelijk begon te tongzoenen, terwijl Jan haar rustig bleef doorneuken. Ondertussen had ook Karel zijn lul weer in Aryati's volledig opgerekte kut gestoten. Hij kon in een keer zijn lange pik in haar kut binnen werken. Ook Aryati begon hem te tongen. Er volgde een stereo neukpartij. Alle vier kwamen ze ongeveer tegelijkertijd klaar. De mannen spoten hun overvloedige Hollandsche zaad diep in de exotische import kutjes en voelden hoe beide sexueel herboren Indonesische vrouwen sidderend klaar kwamen.

Atika kroop onder Jan uit, draaide hem op zijn rug en begon hem in standje 69 te pijpen. Ze opende haar benen zodat Jan recht in die geil geurende Indonesische kut en kont kon kijken. Terwijl Karel dit schouwspel filmde begon Jan haar opgekomen pindaclitje te likken, waarbij Atika zijn lul steeds dieper in haar mond nam en hem wellustig pijpte.

Jan's vinger verdween in haar spleet en terwijl hij haar stijve pindaclitje likte vingerde hij haar kut. Toen trok hij zijn vinger uit haar kut en pakte met beide handen haar billen vast, spreidde ze wijd en drong met met zijn tong diep haar spleet in. Zijn handen masseerden haar nog steeds glibberige billen.

Af en toe verdween hij met een vinger in haar kontspleet en beroerde haar fijngerimpelde anus. De meid reageerde hierop door steeds wanneer hij dit deed zachtjes op zijn eikel te bijten.

Jan bleef nu constant ringetjes rond haar anus draaien, waarop Atika hem steeds wilder begon te pijpen. Plots liet ze zijn lul even uit haar mond schieten en zei tegen Jan " Steek hem erin, oh ja, steek je vinger in mijn gat ". Jan was een beetje verbaast over deze opmerking, maar zette nu iets meer kracht op zijn vinger en voelde dat haar anus open ging.

Voorzichtig duwde hij zijn vinger haar poepertje in waarop de meid wild met haar onderlijf begon te draaien. Het gaf haar een ongekend gevoel, waardoor ze spontaan een orgasme kreeg. Het geil droop uit haar openstaande kut in de mond van Jan die alles oplikte en de zoute smaak van haar geil proefde. Jan op zijn beurt begon haar strakke gat met zijn vinger te neuken.

Karel die dit zag, kroop van Aryati af en ging al filmend achter Atika zitten. Jan kroop onder Atika vandaan en ging voor Aryati zitten die nu zonder verstand gelijk zijn lul in haar begerige mond nam en hem begon te pijpen. Karel tilde Atika's geile kont een beetje omhoog en hield zijn lul voor de ingang van haar halfgesloten anus.

Karel's dikke stijve lul stootte tegen de ingang van Atika's strakke kontgat maar was te dik om er in door te dringen. Hij sopte nu eerst zijn lul in haar glibberige kut waardoor zijn lul ook glibberig werd. Nu richtte hij zijn genotspaal weer op haar kont en stootte weer toe. Atika voelde dat zijn lul zich langzaam binnendrong via de zich langzaam openende kringspier die haar kontgat tegen indringers moest verdedigen. Tevergeefs, eerst drie cm, toen tien cm, en na een paar flinke stoten was zijn hele lul in haar darmkanaal doorgedrongen.

Zachtjes naaide hij dat strakke Indonesische kontgat en voelde het hele lijf van Atika sidderen. Dit liet Jan zich geen twee keer zeggen. Hij ging achter Aryati zitten en wist met behulp van de babyolie en flink wat speeksel zijn lul ook in de kont van de andere Indonesische vrouw te werken. Waarna hij op zijn dooie gemak de bruine strakke kont begon te naaien.

Karel en Jan stootten steeds wilder op de beide gekleurde konten in. Jan kwam als eerste klaar, trok zijn lul uit Aryati's kontgat en spoot zijn sperma over haar hol getrokken rug, waarna beiden uitgeput naast elkaar op het bed vielen. Toen voelde ook Karel dat zijn lul begon te spuiten. Hij bleef echter Atika's kont doornaaien waardoor hij zijn zaad diep in haar darmen spoot.

Atika voelde zijn warme zaad in haar kontje stromen en kreeg spontaan nog een orgasme waarbij haar spasmende kringspier Karels halfstijve pik nog fijn afmasseerde. Ook Karel en Atika lieten zich op het bed vallen en bleven daar minuten lang zonder te bewegen liggen.

Na 20 minuten stond Karel op, liep naar de douche en spoelde zijn lichaam weer schoon. Jan volgde zijn voorbeeld waarna beide mannen zich aankleedden. Aryati en Atika hadden schijnbaar nog niet genoeg sex gehad want toen beide mannen zich aankleedden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen. Karel maakte er nog een laatste filmopname van.

Ze beloofden de beide zusjes heilig te drie uur aan filmmateriaal alleen voor privedoeleinden te gebruiken en onder geen beding aan anderen te laten zien. Zo kon het zijn dat de hele onderneming die was begonnen als een verkrachting in het kader van de cursus sex integratie voor de zusjes uiteindelijk een grote seksuele eye-opener was geweest. De mannen vonden het mooi genoeg geweest en verlieten het huis na eerst nog heftig tongend afscheid genomen te hebben.

De dames vonden het schijnbaar niet erg meer dat ze verkracht waren, want ze vroegen of ze nog eens terug wilden komen. Toen de zussen weer enigszins bij positieven begonnen te komen was het inmiddels Nadat de meiden elkaar nog tot een allerlaatste orgasme hadden liggen beffen waren ze totaal uitgeput in slaap gevallen.

Aryati werd als eerste wakker en dacht even dat ze het allemaal gedroomd had totdat ze haar ogen opendeed en recht tegen de poes van haar zusje aankeek. Ze lagen nog in standje Atika werd nu ook wakker. De beide zusjes keken elkaar diep aan voordat ze samen tot het indringende besef kwamen dat de incestueuze handelingen hen beiden enorm hadden opgewonden.

Nadat Aryati de met grote ogen luisterende Atika had uitgelegd hoe die Karel en Jan in godsnaam in haar huis terecht waren gekomen waren ze allebei maar wat opgelucht dat hen verder niks was overkomen. Het had nog veel erger kunnen aflopen zei Atika als ze niet toevallig was langsgekomen.

De vrouwen hadden natuurlijk nog veel meer stof te bespreken maar gingen samen eerst maar eens lekker onder de douche om hun afgeneukte lichamen schoon te spoelen van het vele zaad dat de mannen op en in hun lichaam hadden gespoten.

Aryati gaf zichzelf en haar zusje een vaginale douche waardoor ze gereinigd hoopte te zijn van het zaad. Gelukkig slikte beide vrouwen de pil want de mannen hadden geen condooms gebruikt.

Toen Aryati aangaf dat haar kont een anale douche te willen geven had Atika fronsend opgekeken van het merkwaardige verzoek van haar zus. Aryati legde haar zusje uit dat ze dit sinds een paar maanden sowieso om de dag deed om haar stoelgang te bevorderen. Haar maag was nog steeds niet gewend aan het vezelrijke Nederlandse eten waardoor ze soms een week achtereen niet naar de toilet kon.

Op advies van haar nieuwe huisarts gaf ze zichzelf nu niet alleen vaginale douches maar ook anale douches of klisma's. Ze moest dan alleen de douchespuit verwisselen om een infectie in haar kut te voorkomen. Na deze verklaring had Atika direct toegestemd haar zus te helpen ze had zichzelf immers volledig opgeofferd in haar belang door haar mond, kut en kont te laten volspuiten met het zaad van twee wildvreemde mannen.

Zonder schaamte was Aryati voor haar zusje op haar knieën op de badkamervloer zitten en drukte haar bovenlichaam naar beneden zodat haar kont omhoog stak en haar billen vaneen weken. Met haar wijsvinger wees Aryati giechelend naar haar bruine poepertje. Door te drukken ontspande haar kringspier zich en werd de douchekop gemakkelijk opgenomen. Bovendien was ze nog wijd van Karels penetratie van daarstraks.

Ze wilde geen enkel risico nemen en zichzelf zo goed mogelijk reinigen. Atika drukte in de flexibele met water en desinfecterende zeep gevulde fles.

Het warme soppende water gutste haar darmkanaal in. Het gaf altijd een aparte sensatie vooral als zij het niet zelf deed maar haar man en nu dus haar zusje.

Ze zou zodirect al het sopwater weer uitpoepen en ook het vuil met zich mee naar buiten spoelen. Atika stemde toe het anale reinigings procede ook eens te proberen omdat het in haar poes wel een schoon gevoel had achter gelaten. Bovendien raakte ook haar darmen maar niet gewend aan het Nederlandse eten. Plots dacht ze aan de anale sex die haar ze samen met haar ex-vriendje regelmatig had gehad en waarbij hij soms stront achter zijn eikelrand aantrof omdat ze dan die dag nog niet naar de toilet was geweest.

Anaal neuken met een condoom wilde hij niet. Zo'n anale douche had dus ook op dat vlak wel voordelen. Nou ja haar verkering was nu uit dus daarom hoefde ze het niet te doen. Ze nam de positie aan en dacht aan de zaadinjectie die ze had ontvangen in haar darmen.

Aryati kreeg aandrang en perste op de toilet het sopwater uit haar kontgat. Het was alleen water dat naar frisse lichtzoet geurende zeep rook. Toen Atika even later voor het eerst de sensatie ervoer van een halve liter warme vloeistof in haar darmen kreeg ze hoe ze lichte maagkramp als bewijs van de reiniging werking die het soppende water in gang had gezet.

Toen de spuitfles leeg was bleef ze met een moeilijk kijkend gezicht in dezelfde geknielde positie zittend zoals haar zus ook net de spuit had ontvangen. Aryati adviseerde haar zusje echter alvast op de toiletpot te gaan zitten om de zwaartekracht zijn werk te laten doen. Een kleine vijf minuten later gebeurde het. Atika begon te scheten en haar darmgeur verspreidde zich in de badkamer.

Aryati deed de deur en het raam snel open terwijl Atika zich beschaamd verontschuldigde. Ze kakte zowaar een hele berg darmvuil uit tezamen met het sopwater. Opgelucht spoot ze zichzelf van onderen schoon met de toilet douche en trok het hele zaakje snel weg. Ze voelde zich stukken beter nu.

De dames maakten eerst het bed weer netjes op voordat ze zich aankleedden. Onderwijl vroeg Aryati waarom ze eigenlijk was langsgekomen? Het hele verhaal kwam er uit. Haar relatie met Giovanni was definitief stukgelopen en bovendien was ze vanaf komende maand werkeloos. Ze had weliswaar een goede opleiding in Indonesie genoten maar daar kon ze in Nederland niet zoveel mee. Atika was een half jaar geleden op een toeristenvisum aangekomen maar vervolgens was ze als illegaal gebleven.

Giovanni was haar enige life-line afgezien van haar zus. Helaas boterde het niet echt tussen haar en Gio om redenen die ze tot op heden nooit had willen toelichten. De relatie was al een keer eerder uitgegaan maar toen was Atika na een week bij een Aryati en Mark gelogeerd te hebben met hangende pootjes teruggegaan.

Opnieuw was ze tegen Aryati onduidelijk over waarom de niet langer bij hem in huis kon wonen. Terug naar Indonesie wilde ze al helemaal niet. Atika vertelde hoe ze eind vorige week Mark aan de lijn had gekregen toen Aryati niet thuis was.

In haar moedeloosheid had ze hem het hele verhaal verteld of althans de gedeelten die zij belangrijk vond. Dat ze in op een opwelling van geluksbeproeving haar halve salaris had vergokt in Holland casino vertelde ze er even niet bij toen ze Mark en nu Aryati om tijdelijke financiële steun vroeg.

Wel vertelde Atika dat Mark haar wel wilde ondersteunen als ze haar probleem met haar zus zou bespreken om samen te zoeken naar een oplossing. Maar Aryati had wel iets anders aan haar hoofd dan de voortdurende financiele problemen van haar zusje.

Koortsachtig zat ze na te denken over de ingrijpende gebeurtenissen van de afgelopen ochtend en middag.

Zou ze er wel goed aan doen het hele verhaal aan haar man te vertellen? Karel en Jan hadden op een afschuwelijke wijze misbruik gemaakt van haar vertrouwen en bovendien haar zusje betrokken in hun schandelijke verkrachting.

Ze twijfelde hevig, want hoe je er ook tegen aan wilde kijken zowel zijzelf als haar zus hadden er uit eindelijk van genoten.

Sterker nog het verwerpelijke gedrag van Karel en Jan had haar en haar zusje verschillende orgasmes opgeleverd en hen beide laten genieten van incestueuze sexuele handelingen. Met die ongekende gevoelens kon ze geen kant op. Verder hadden mannen niets meegenomen dat niet van hun was. Niemand die iets wist van het hele gebeuren behalve Atika.

De euro zat nog steeds in de zak van haar sarong. Ze had gewoon weg niet meer de energie gehad om te eisen dat de mannen de films zouden achterlaten. Bovendien had ze toch al geweten dat ze hiertoe vast niet bereid zouden zijn geweest.

Alleen een mondelinge belofte had ze gekregen op haar verzoek de dvd's aan niemand te laten zien. Uiteindelijk besloot ze dat het in niemands belang was als ze haar buitenechtelijke escapades aan haar man zou opbiechten.

Een kwartier lang leek ze ervan overtuigd dat het voor alle partijen beter was haar mond dicht te houden en toe doen alsof er die dag niets abnormaals gebeurd was. Maar na een kwartier begon ze toch weer te twijfelen. Zij en haar zusje waren het slachtoffer geworden van een verkrachting. Ze moest het gewoon aan Mark vertellen. Aryati kon niet helder denken mede omdat Atika met haar problemen ook nog haar aandacht opeiste. Ze beloofde haar zusje om haar de komende periode uit de brand te helpen als ze op zoek ging naar een andere baan en haar mond dichthield over wat hen was overkomen tegen wie dan ook.

Atika koos eieren voor haar geld. Waarschijnlijk zou ze beide kerels toch nooit weer zien. Die zouden het wel uit hun hoofd laten zich nog een keer te vertonen. Atika vergat even dat het vanuit haar eigen positie als illegale vreemdeling vrijwel onmogelijk was om een een formele baan te vinden. Zelfs zwart betaalde baantjes lagen sinds de verstrengde controles van de arbeidinspectie en verzwaarde administratieve sancties niet bepaald voor het oprapen en al helemaal niet voor illegale vluchtelingen.

Deze situatie had ze ook al vaak met haar nu ex-vriendje moeten bespreken die voor haar in Nederland maar èèn soort baan had gezien die haar binnen afzienbare tijd van haar schulden zou kunnen afhelpen en waar ze de meeste mogelijkheden had om direct aan het werk te kunnen. Dit was de werkelijke oorzaak geweest van hun aanhoudende conflicten. Giovanni had zijn bloedmooie Indonesische vriendin ervan willen overtuigen dat ze als callgirl waarschijnlijk bakken met geld zou kunnen verdienen.

Atika had het gewoonweg niet over haar hart kunnen verkrijgen om ook maar een moment serieus over deze optie na te denken. Weliswaar was ze in haar moederland niet een heilig boontje geweest maar om nu betaalde sex met vreemde mannen te hebben die zich aan haar zouden opgeilen en op en in haar zouden willen klaarkomen dat ging haar te ver.

groente in kut shemale aangeboden