Geil klein sletje stiefvader neukt dochter

geil klein sletje stiefvader neukt dochter

Ik verzekerde mijn dochtertje dat dit geen enkel probleem was en dat ze natuurlijk bij mij en Ina mocht wonen. Woon je samen met tante Ina, sprak mijn dochter jaloers. Ja liefje tante Ina woont hier ook vertelde ik haar, maar dat is maar tijdelijk.

Ooh gelukkig verzuchtte mijn dochter opgelucht. Vind je tante Ina niet lief, vroeg ik aan mijn dochter. Natuurlijk wel pappie zei Karin, maar ik wil eigenlijk met je piemel spelen en ik wil niet dat tante Ina dat niet goed vindt.

Dat vindt tante Ina best hoor schatje van me, sprak ik. Kom dan gaan we eerst eens lekker eten en douchen samen, dan kun je voelen of je nog steeds mijn piemel wilt. Karin en ik gingen samen onder de douche zoals vanouds. Mijn dochter pakte meteen mijn pik die ze pardoes in haar geile mondje stopte en begon af te zuigen. Jezus wat had dat kind een hoop geleerd in die tussentijd. Haar warme lippen streelden mijn leuter dat het een lieve lust was, terwijl haar tongetje zich in mijn pisgaatje boorde en ze met haar handjes mijn geile ballen streelde.

Oooooooo kreunde ik, wat ben je pappie’s heerlijke sletje. Oooooooo wat doe je dat lekker schatje, zuig je pappie leeg, geil dochtertje van me. Ik zal je neuken in je geile hoerenmondje. Oooooooooh wat ben je een heerlijk geil sletje van je pappie. Karin pijpte en pijpte en ik concludeerde dat ik nog veel geld aan haar zou kunnen verdienen als ik haar zou verhuren voor orale seks. Juist toen ik dat bedacht spoot mijn geile lul mijn rijpe zaad in het maagdelijke mondje van mijn dochtertje.

Oooooooh wat kwam ik klaar. Ik spoot en spoot en mijn heerlijke hoertje slikte alles zo maar door! Oooooooooh pappie zuchtte ze tot slot, wat ben ik nu geil geworden.

Ik keek spijtig naar mijn verschrompelde lulletje en ik zei tegen Karin dat ik niet meer in staat was haar te neuken, omdat ze mijn geile leuter geheel had leeggezogen. Toen kwam Ine de badkamer binnen. Ooooooooh tante Ine sprak Karin met een rood hoofd. Ja Ine zei ik, mijn dochtertje komt bij ons wonen en heeft nu al laten zien dat ze een heerlijke bron van inkomsten zal zijn.

Ine keek naar mijn verschrompelde pikkie en naar het van geil druipende kutje van Karin. Heb je dat kind in haar geile bek geneukt, vroeg ze en toen ik ja knikte werd ze hartstikke kwaad.

En hoe denk je dan dat wij vrouwen klaarkomen op die manier, sprak ze woest. Ze pakte haar nichtje beet en sleurde haar het bed in.

Doe je benen wijd teef, sprak ze tot Karin die braaf deed wat haar tante zei. Ine ging tussen de benen van mijn dochter zitten en begon haar nichtje te beffen, zodat het geile kutje van Karin geil spoot in de mond van haar tante.

Ik bekeek dit lesbische schouwspel vol bewondering en voelde langzaam maar zeker mijn leuter ook weer in vorm komen. Toen mijn dochter gilde ohhhhhhhhhhh tante lik mijn geile kutje duwde ik mijn speer in de kont van mijn zus en spoot haar helemaal vol, terwijl mijn dochter klaarkwam in de mond van haar tante. Jezus wat lekker verzuchtte ik en de beide geile teven stemden hiermee in. Nu maar naar bed sprak ik en met zijn drieën gingen we in het bed liggen.

Ik fantaseerde die avond hoe ik onze portemonnee zou kunnen spekken met het verblijf van mijn dochtertje in ons heerlijke incestgezinnetje.

Ze hadden wel een condoom gebruikt maar dat had al wat langere tijd in zijn portemonnee gezeten en dat was de kwaliteit niet echt ten goede gekomen. Gezien de achtergrond van haar familie waren ze, om erger te voorkomen, toch maar getrouwd. Verbazingwekkend hield hun huwelijk nog ruim 14 jaar stand totdat zij de man van haar dromen tegenkwam en Bert met hun dochter liet zitten.

Bert stapte in de auto en legde het tasje op de achterbank. Hij startte en reed langzaam weg. Monica kwam de laatste vier maanden wel vaker zo laat thuis en veel overwicht had hij niet op haar. Tijdens hun zoveelste onenigheidje had ze zich laten ontvallen dat ze toch wel thuis kwam want voor een pijpbeurt deden die gasten alles.

Totaal overdonderd bleef Bert toen achter zich beseffende dat Monica zich als hoertje liet gebruiken voor drank, transport en wie weet wat nog meer. Twee keer was hij er over begonnen dat het toch eigenlijk niet kon en twee keer was het geëindigd in een knallende ruzie. Een paar weken later liet hij, toen ze weer ging stappen, zich ontvallen dat ze hem ook wel kon bellen, al was het midden in de nacht. Nu was het zover gekomen en kon hij zijn destijds goed overdachte plannetje ten uitvoer brengen.

Kwart voor vier stopt hij voor de deur van de verlaten disco. Monica stapt in en gooit de deur hard dicht. Bert begint te rijden en na een kilometer zegt hij: Bert slaat links af en Monica draait haar hoofd om. We moesten toch rechtdoor”.

Hij geeft geen antwoord en rijdt gewoon door om even later weer linksaf te slaan de snelweg op. Ik wil naar bed weet je”. Hij geeft geen antwoord en twee kilometer verder slaat hij af naar een parkeerplaats. Het begint een beetje licht te worden en de eerste vogels zijn al actief. Hij parkeert de auto op een beschut plekje, pakt het tasje van de achterbank en stapt uit. Hij loopt naar de andere kant en doet de deur open.

Geschrokken van de dwingende toon in zijn stem, die ze niet gewend is te horen, stapt ze meteen uit. Schoenen mag je aanhouden”. Schiet op, ik heb geen uren de tijd”. Bang geworden trekt Monica haar kleren uit en staat even later naakt naast de auto.

Haar vader kijkt even naar haar al volle tieten en het glad geschoren kutje. In zijn broek begint een erectie zich te vormen. Hij duwt het tasje in haar handen. In het tasje zit een truitje en een rokje, meer niet. Ze trekt het aan maar het truitje is te klein en haar tepels staan hard in de strak gespannen stof.

Het rokje is aan de korte kant en bedekt ternauwernood haar billen. Even zoekt hij een klein paadje en dan verdwijnt het tweetal het achterliggende bos in.

Na een meter of vijftig stopt hij en haalt zijn lul uit zijn broek. Ruw drukt hij zijn dochter op de knieën. Na een minuut of drie trekt hij zijn inmiddels stijve lul uit haar mond en trekt haar overeind.

Hij begint weer te lopen Monica aan de hand meenemend. Zijn harde lul steekt nog steeds uit zijn broek. Ze lopen door totdat ze bij een open plek komen waar ook wat banken staan.

Ze vermoed dat het een honden uitlaatveldje is. Bert stopt bij een van de banken en draait zich om naar zijn dochter.

Zonder een woord te zeggen begint hij het rokje omhoog te trekken totdat haar gladde kut en strakke kontje overduidelijk zichtbaar zijn. Hij tilt haar tieten boven het truitje uit zodat ze vrij in de ruimte hangen te bengelen. Ze beseft dat ze hier niets tegen kan doen en wacht af. Bert pakt zijn mobiel en begint te bellen. Het is inmiddels al half vijf geweest en een beetje licht geworden. Neem ze allebei maar mee. Ze doet wat haar gezegd wordt en ze voelt de vingers van Bert over en in haar kutje dwalen.

Ze kan er niets aan doen maar ze wordt bijna meteen nat. Even later voelt ze de dikke eikel tegen haar schaamlippen. Ruw duwt haar vader zijn lul diep in haar kutje en begint haar te neuken. Onder haar ziet ze de broek van haar vader op zijn enkels liggen. Nou dat kan ik ook slet, maar dan beter.

...

Klaarkomen gangbang eindhoven
geil klein sletje stiefvader neukt dochter

Ik verzekerde mijn dochtertje dat dit geen enkel probleem was en dat ze natuurlijk bij mij en Ina mocht wonen. Woon je samen met tante Ina, sprak mijn dochter jaloers. Ja liefje tante Ina woont hier ook vertelde ik haar, maar dat is maar tijdelijk. Ooh gelukkig verzuchtte mijn dochter opgelucht. Vind je tante Ina niet lief, vroeg ik aan mijn dochter.

Natuurlijk wel pappie zei Karin, maar ik wil eigenlijk met je piemel spelen en ik wil niet dat tante Ina dat niet goed vindt. Dat vindt tante Ina best hoor schatje van me, sprak ik. Kom dan gaan we eerst eens lekker eten en douchen samen, dan kun je voelen of je nog steeds mijn piemel wilt. Karin en ik gingen samen onder de douche zoals vanouds. Mijn dochter pakte meteen mijn pik die ze pardoes in haar geile mondje stopte en begon af te zuigen. Jezus wat had dat kind een hoop geleerd in die tussentijd.

Haar warme lippen streelden mijn leuter dat het een lieve lust was, terwijl haar tongetje zich in mijn pisgaatje boorde en ze met haar handjes mijn geile ballen streelde. Oooooooo kreunde ik, wat ben je pappie’s heerlijke sletje.

Oooooooo wat doe je dat lekker schatje, zuig je pappie leeg, geil dochtertje van me. Ik zal je neuken in je geile hoerenmondje. Oooooooooh wat ben je een heerlijk geil sletje van je pappie.

Karin pijpte en pijpte en ik concludeerde dat ik nog veel geld aan haar zou kunnen verdienen als ik haar zou verhuren voor orale seks.

Juist toen ik dat bedacht spoot mijn geile lul mijn rijpe zaad in het maagdelijke mondje van mijn dochtertje. Oooooooh wat kwam ik klaar. Ik spoot en spoot en mijn heerlijke hoertje slikte alles zo maar door! Oooooooooh pappie zuchtte ze tot slot, wat ben ik nu geil geworden. Ik keek spijtig naar mijn verschrompelde lulletje en ik zei tegen Karin dat ik niet meer in staat was haar te neuken, omdat ze mijn geile leuter geheel had leeggezogen.

Toen kwam Ine de badkamer binnen. Ooooooooh tante Ine sprak Karin met een rood hoofd. Ja Ine zei ik, mijn dochtertje komt bij ons wonen en heeft nu al laten zien dat ze een heerlijke bron van inkomsten zal zijn. Ine keek naar mijn verschrompelde pikkie en naar het van geil druipende kutje van Karin. Heb je dat kind in haar geile bek geneukt, vroeg ze en toen ik ja knikte werd ze hartstikke kwaad. En hoe denk je dan dat wij vrouwen klaarkomen op die manier, sprak ze woest.

Ze pakte haar nichtje beet en sleurde haar het bed in. Doe je benen wijd teef, sprak ze tot Karin die braaf deed wat haar tante zei. Ine ging tussen de benen van mijn dochter zitten en begon haar nichtje te beffen, zodat het geile kutje van Karin geil spoot in de mond van haar tante. Ik bekeek dit lesbische schouwspel vol bewondering en voelde langzaam maar zeker mijn leuter ook weer in vorm komen.

Toen mijn dochter gilde ohhhhhhhhhhh tante lik mijn geile kutje duwde ik mijn speer in de kont van mijn zus en spoot haar helemaal vol, terwijl mijn dochter klaarkwam in de mond van haar tante. Jezus wat lekker verzuchtte ik en de beide geile teven stemden hiermee in. Nu maar naar bed sprak ik en met zijn drieën gingen we in het bed liggen.

Ik fantaseerde die avond hoe ik onze portemonnee zou kunnen spekken met het verblijf van mijn dochtertje in ons heerlijke incestgezinnetje. Ze hadden wel een condoom gebruikt maar dat had al wat langere tijd in zijn portemonnee gezeten en dat was de kwaliteit niet echt ten goede gekomen.

Gezien de achtergrond van haar familie waren ze, om erger te voorkomen, toch maar getrouwd. Verbazingwekkend hield hun huwelijk nog ruim 14 jaar stand totdat zij de man van haar dromen tegenkwam en Bert met hun dochter liet zitten. Bert stapte in de auto en legde het tasje op de achterbank. Hij startte en reed langzaam weg. Monica kwam de laatste vier maanden wel vaker zo laat thuis en veel overwicht had hij niet op haar. Tijdens hun zoveelste onenigheidje had ze zich laten ontvallen dat ze toch wel thuis kwam want voor een pijpbeurt deden die gasten alles.

Totaal overdonderd bleef Bert toen achter zich beseffende dat Monica zich als hoertje liet gebruiken voor drank, transport en wie weet wat nog meer. Twee keer was hij er over begonnen dat het toch eigenlijk niet kon en twee keer was het geëindigd in een knallende ruzie.

Een paar weken later liet hij, toen ze weer ging stappen, zich ontvallen dat ze hem ook wel kon bellen, al was het midden in de nacht. Nu was het zover gekomen en kon hij zijn destijds goed overdachte plannetje ten uitvoer brengen. Kwart voor vier stopt hij voor de deur van de verlaten disco. Monica stapt in en gooit de deur hard dicht. Bert begint te rijden en na een kilometer zegt hij: Bert slaat links af en Monica draait haar hoofd om.

We moesten toch rechtdoor”. Hij geeft geen antwoord en rijdt gewoon door om even later weer linksaf te slaan de snelweg op. Ik wil naar bed weet je”. Hij geeft geen antwoord en twee kilometer verder slaat hij af naar een parkeerplaats. Het begint een beetje licht te worden en de eerste vogels zijn al actief.

Hij parkeert de auto op een beschut plekje, pakt het tasje van de achterbank en stapt uit. Hij loopt naar de andere kant en doet de deur open. Geschrokken van de dwingende toon in zijn stem, die ze niet gewend is te horen, stapt ze meteen uit. Schoenen mag je aanhouden”. Schiet op, ik heb geen uren de tijd”. Bang geworden trekt Monica haar kleren uit en staat even later naakt naast de auto. Haar vader kijkt even naar haar al volle tieten en het glad geschoren kutje. In zijn broek begint een erectie zich te vormen.

Hij duwt het tasje in haar handen. In het tasje zit een truitje en een rokje, meer niet. Ze trekt het aan maar het truitje is te klein en haar tepels staan hard in de strak gespannen stof. Het rokje is aan de korte kant en bedekt ternauwernood haar billen. Even zoekt hij een klein paadje en dan verdwijnt het tweetal het achterliggende bos in. Na een meter of vijftig stopt hij en haalt zijn lul uit zijn broek. Ruw drukt hij zijn dochter op de knieën.

Na een minuut of drie trekt hij zijn inmiddels stijve lul uit haar mond en trekt haar overeind. Hij begint weer te lopen Monica aan de hand meenemend. Zijn harde lul steekt nog steeds uit zijn broek. Ze lopen door totdat ze bij een open plek komen waar ook wat banken staan. Ze vermoed dat het een honden uitlaatveldje is. Bert stopt bij een van de banken en draait zich om naar zijn dochter. Zonder een woord te zeggen begint hij het rokje omhoog te trekken totdat haar gladde kut en strakke kontje overduidelijk zichtbaar zijn.

Hij tilt haar tieten boven het truitje uit zodat ze vrij in de ruimte hangen te bengelen. Ze beseft dat ze hier niets tegen kan doen en wacht af. Bert pakt zijn mobiel en begint te bellen. Het is inmiddels al half vijf geweest en een beetje licht geworden. Neem ze allebei maar mee. Ze doet wat haar gezegd wordt en ze voelt de vingers van Bert over en in haar kutje dwalen. Ze kan er niets aan doen maar ze wordt bijna meteen nat.

Even later voelt ze de dikke eikel tegen haar schaamlippen. Ruw duwt haar vader zijn lul diep in haar kutje en begint haar te neuken. Onder haar ziet ze de broek van haar vader op zijn enkels liggen. Nou dat kan ik ook slet, maar dan beter.

...

Ik heb daar natuurlijk nooit bezwaar tegen gemaakt en heb altijd van de heerlijke handjes van mijn dochtertje genoten en nog wel van meer ook. Toen Trees drie jaar geleden de badkamer binnenkwam had Karin net mijn geile pik in haar knuistje en spoot ik klodders sperma over het snoetje van mijn kleine lieve meisje. Trees heeft Karin toen naar haar kamer en mij de laan uit gestuurd.

Sinds die tijd heb ik Karin niet meer mogen zien. Inmiddels woon ik samen met mijn gescheiden zus Ine, die na haar scheiding geen woonruimte meer had en toen bij mij is ingetrokken. Ine en ik hebben al sinds kind regelmatig seks met elkaar gehad en ik ben dol op haar grote borsten en heerlijke rijpe kut.

Nu leven we als echtpaar in Twente en niemand daar weet dat we broer en zus zijn. Alhoewel Ine en ik elkaar iedere dag drie keer neuken en ook regelmatig parenclubs bezoeken lijkt het wel bij mij dat hoe meer seks ik krijg hoe meer behoefte ik er naar heb. Ik ben werkelijk altijd geil en ik geil speciaal op jonge meisjes, die ik helaas niet zo vaak in mijn buurt heb. Toen ik vorige week thuiskwam uit mijn werk stond er een boodschap op ons antwoordapparaat. Tot mijn grote verbazing was het Karin die in had gesproken dat ze haar pappie graag weer eens zou willen zien en dat ze van plan was dit weekend te komen.

Wanneer ze precies kwam vertelde de historie niet, maar ik verheugde me ontzettend op het feit dat ik mijn inmiddels grote dochter weer zou kunnen leren kennen. Uiteraard lichtte ik mijn zus Ine in, die er ook nieuwsgierig was hoe haar nichtje was geworden. We moeten maar zeggen dat ik hier tijdelijk woon Piet sprak mijn zus anders snapt dat kind er niks van.

Ik stemde hiermee in. Op vrijdagavond 8 uur ging de bel en daar stond Karin in een kort roze mini-jurkje met een paardenstaart in haar haar. Hoi pappie sprak zij verlegen en ik bekeek mijn heerlijke dochtertje die nog echt een kind was.

Dag lief schatje van me, sprak ik. Graag pap, zei ze en ze ging met haar koffertje naar binnen. Wat vind ik het leuk dat je blijft logeren schat zei ik tegen haar. Gaat het allemaal goed met je? Ja hoor pappie zei mijn dochter, maar ik ga niet meer terug daar.

Karin vertelde me dat haar moeder inmiddels een nieuwe vriend heeft, Klaas, een man van een jaar of 50, die hartstikke rijk is. Klaas neukt graag de moeder maar vindt het ook heerlijk om Karin in haar nauwe kutje te neuken af en toe.

Mammie zegt dat ik een vieze slet ben en meer van dat soort dingen en ik moet aldoor mijn broek uittrekken en dan slaat ze me op mijn blote bibs net zolang tot ik rood zie en schrammen heb, maar ze stuurt Klaas niet weg, die is te rijk.

Ze zegt dat ik alles moet doen wat Klaas wil, maar pappie iedere keer als Klaas me neukt denk ik aan jouw heerlijke piemel, waarmee ik vroeger speelde en toen begon ik je zo te missen pappie, dat ik naar je toe ben gekomen en nu wil ik bij jou wonen. Ik verzekerde mijn dochtertje dat dit geen enkel probleem was en dat ze natuurlijk bij mij en Ina mocht wonen.

Woon je samen met tante Ina, sprak mijn dochter jaloers. Ja liefje tante Ina woont hier ook vertelde ik haar, maar dat is maar tijdelijk. Ooh gelukkig verzuchtte mijn dochter opgelucht. Vind je tante Ina niet lief, vroeg ik aan mijn dochter. Natuurlijk wel pappie zei Karin, maar ik wil eigenlijk met je piemel spelen en ik wil niet dat tante Ina dat niet goed vindt.

Dat vindt tante Ina best hoor schatje van me, sprak ik. Kom dan gaan we eerst eens lekker eten en douchen samen, dan kun je voelen of je nog steeds mijn piemel wilt. Karin en ik gingen samen onder de douche zoals vanouds. Mijn dochter pakte meteen mijn pik die ze pardoes in haar geile mondje stopte en begon af te zuigen. In het tasje zit een truitje en een rokje, meer niet. Ze trekt het aan maar het truitje is te klein en haar tepels staan hard in de strak gespannen stof.

Het rokje is aan de korte kant en bedekt ternauwernood haar billen. Even zoekt hij een klein paadje en dan verdwijnt het tweetal het achterliggende bos in. Na een meter of vijftig stopt hij en haalt zijn lul uit zijn broek. Ruw drukt hij zijn dochter op de knieën. Na een minuut of drie trekt hij zijn inmiddels stijve lul uit haar mond en trekt haar overeind.

Hij begint weer te lopen Monica aan de hand meenemend. Zijn harde lul steekt nog steeds uit zijn broek. Ze lopen door totdat ze bij een open plek komen waar ook wat banken staan. Ze vermoed dat het een honden uitlaatveldje is. Bert stopt bij een van de banken en draait zich om naar zijn dochter.

Zonder een woord te zeggen begint hij het rokje omhoog te trekken totdat haar gladde kut en strakke kontje overduidelijk zichtbaar zijn. Hij tilt haar tieten boven het truitje uit zodat ze vrij in de ruimte hangen te bengelen.

Ze beseft dat ze hier niets tegen kan doen en wacht af. Bert pakt zijn mobiel en begint te bellen. Het is inmiddels al half vijf geweest en een beetje licht geworden. Neem ze allebei maar mee. Ze doet wat haar gezegd wordt en ze voelt de vingers van Bert over en in haar kutje dwalen. Ze kan er niets aan doen maar ze wordt bijna meteen nat. Even later voelt ze de dikke eikel tegen haar schaamlippen. Ruw duwt haar vader zijn lul diep in haar kutje en begint haar te neuken.

Onder haar ziet ze de broek van haar vader op zijn enkels liggen. Nou dat kan ik ook slet, maar dan beter. Jezus wat een lekkere nauwe kut heb je”. De lul van haar vader pompt in een hoog tempo in haar kut. Ze begint te kreunen en stoot met haar kontje naar achteren om de harde lul zo diep mogelijk naar binnen te krijgen.

Bert grijpt haar bij haar tieten en begint in de harde tepels te knijpen. Geilscheuten schieten door haar buik en ze komt al bijna klaar.

Ik kommm papa, ik kommm, naai me in stukken met je geile lul, hoor je, oooooh jaaaah” en bijna slap over de bankleuning hangend komt ze klaar. Bert neukt gewoon door en zijn dikke ballen slaan telkens tegen haar clitoris. Wacht maar af smerige teef”.

Monica komt een beetje bij en weldra neukt ze weer volop mee. Hij zet een eindsprint in en voordat Monica voor de tweede keer kan klaarkomen spuit hij grote golven geil in haar kut.

Wim heeft ondertussen zijn broek laten zakken en zodra haar kutje zonder lul zit steekt hij zijn pik er in. Stevig begint hij Monica te neuken en binnen een paar minuten komt ze voor de tweede keer klaar. Wim is even wat sneller dan Bert en lost zijn lading sperma in de van geil overlopende kut. De mannen gaan met hun blote kont op de bank zitten en laten het meisje alles goed schoon likken. Als ze klaar is moet ze wijdbeens voor de mannen gaan staan. Het truitje is een beetje stuk gegaan waardoor haar tieten er nog geiler bijhangen.

Haar rokje zit nog hoger en ze zien hoe het sperma uit haar kutje langs haar benen naar beneden druipt. Monica durft geen vin te verroeren en wacht af wat er komen gaat. Opeens voelt ze een warme vochtige lap tussen haar benen over haar kut glijden en ze beseft dat ze door een hond gelikt wordt. Achter haar staan twee grote Deense doggen waarvan een het voor hem zo lekker ruikende kutje aan het aflebberen is.

Het eerste stukje van de hondelul begint al zichtbaar te worden. De mannen zitten met hun lul te spelen en kijken genietend toe hoe de dog zijn werk doet. Het dier heeft ervaring met mensenteefjes en duwt Monica voorover op haar knieën in het gras. Ik zal voortaan luisteren papa, alsjeblieft? Ze zien hoe de wat grijzige lul van de dog op volle sterkte is gekomen en Wim loopt met zijn broek op zijn enkels er naar toe. Hij pakt de lul beet en duwt het puntje in de kut van het huilende meisje.

Meer aansporingen heeft de hond niet nodig en hij begint Monica in een hoog tempo te naaien. Wild stoot hij zijn dikke lul in de drijfnatte kut van Monica. In het begin was het even pijnlijk maar tot haar eigen verbazing voelt ze de eerste tekenen van een orgasme al weer aankomen.Escort advertentie plaatsen gangbang prive

  • Sex in de rimboe dikke tietjes
  • Wat lik je lekker aan mijn grotje.
  • VINGEREN SEX MOSLIMA GENEUKT
  • Marokkaanse Rihana23 jaar uit Barneveld Gelderland. Ik heet Piet en ben al drie jaar gescheiden van mijn vrouw Trees met wie ik een prachtige dochter Karin.

Erotische massage heerlen neuken voor 40 euro


geil klein sletje stiefvader neukt dochter

Kaarsvet sex limburg escorts


Papa deed dit met me Thaise babes neukt stiefvader Zo moeder zo slet Strakke stiefdochter neuken Papa en zijn prinsesje Is deze vader beroemd? Pappie blij maken Vader liet z'n dochter z'n pik zuigen De geweldige pijpbeurt scene Pijpbeurt van een dochter Tiener ontmoet een oudere man Vader neukte dochter hard en ruig Bert grijpt haar bij haar tieten en begint in de harde tepels te knijpen.

Geilscheuten schieten door haar buik en ze komt al bijna klaar. Ik kommm papa, ik kommm, naai me in stukken met je geile lul, hoor je, oooooh jaaaah” en bijna slap over de bankleuning hangend komt ze klaar. Bert neukt gewoon door en zijn dikke ballen slaan telkens tegen haar clitoris.

Wacht maar af smerige teef”. Monica komt een beetje bij en weldra neukt ze weer volop mee. Hij zet een eindsprint in en voordat Monica voor de tweede keer kan klaarkomen spuit hij grote golven geil in haar kut. Wim heeft ondertussen zijn broek laten zakken en zodra haar kutje zonder lul zit steekt hij zijn pik er in. Stevig begint hij Monica te neuken en binnen een paar minuten komt ze voor de tweede keer klaar. Wim is even wat sneller dan Bert en lost zijn lading sperma in de van geil overlopende kut.

De mannen gaan met hun blote kont op de bank zitten en laten het meisje alles goed schoon likken. Als ze klaar is moet ze wijdbeens voor de mannen gaan staan. Het truitje is een beetje stuk gegaan waardoor haar tieten er nog geiler bijhangen.

Haar rokje zit nog hoger en ze zien hoe het sperma uit haar kutje langs haar benen naar beneden druipt. Monica durft geen vin te verroeren en wacht af wat er komen gaat. Opeens voelt ze een warme vochtige lap tussen haar benen over haar kut glijden en ze beseft dat ze door een hond gelikt wordt. Achter haar staan twee grote Deense doggen waarvan een het voor hem zo lekker ruikende kutje aan het aflebberen is. Het eerste stukje van de hondelul begint al zichtbaar te worden.

De mannen zitten met hun lul te spelen en kijken genietend toe hoe de dog zijn werk doet. Het dier heeft ervaring met mensenteefjes en duwt Monica voorover op haar knieën in het gras.

Ik zal voortaan luisteren papa, alsjeblieft? Ze zien hoe de wat grijzige lul van de dog op volle sterkte is gekomen en Wim loopt met zijn broek op zijn enkels er naar toe. Hij pakt de lul beet en duwt het puntje in de kut van het huilende meisje. Meer aansporingen heeft de hond niet nodig en hij begint Monica in een hoog tempo te naaien.

Wild stoot hij zijn dikke lul in de drijfnatte kut van Monica. In het begin was het even pijnlijk maar tot haar eigen verbazing voelt ze de eerste tekenen van een orgasme al weer aankomen.

Wim pakt de andere hond en zet die dusdanig voor haar neer dat de grote pik vlak voor haar gezicht hangt. Hij gaat ook naast haar staan en gebroederlijk trekken de mannen zich af op het geile tafereeltje. Wim legt even later de tweede hond vast aan de bank. Kreunend en steunend ondergaat het meisje de neukpartij.

Toe maar jochie, pak je teefje maar, geile man van me. Ooooh jaaaa, lekker Wooodaaan. Neuk me scheel beest. Ram die lul in vrouwjes kut, toe maarrrr, toe maarrrrr, ik kommm, jaaa. Ook Wodan houdt het niet langer en schokkend loost hij zijn grote hoeveelheid sperma in de kut van Monica.

Ik ben Natalie 18 jaar en woon bij mijn vader en moeder in Amersfoort. Ik ben een typisch meisje ik hou van winkelen ga ieder weekend opstap en volg een opleiding om kapster te worden. Ik kwam terug van een lange dag school en mijn vader lag op de bank tv te kijken we hebben erover gepraat hoe onze dag was geweest en tot slot vroeg hij nog even of ik een vriendje had '' Nee pap ik heb geen vriendje waarom vraag je dat.

Naar het avondeten ging ik naar mijn sport: Hockey toen ik thuis kwam was er niemand te bekennen dus besloot ik om een warme douch te nemen ik masseerde mijn lichaam met lotion en opende mijn schaamlippen om mezelf goed te wassen mijn klit was opgezwollen en ik was zo geil als boter door mijn eigen aanraking met mijn wijsvinger en mijn duim trok ik aan mijn tepels zodat ze hard werden en met mijn andere hand masseerde ik mijn klit ik pakte de douchekop van de muur en hielt hem tussen mijn benen de stralen raakte mijn clitoris precies goed en ik kreunde hard terwijl de douchekop mij aan het verwennen was masseerde ik beide borsten en veel te snel naar mijn zin kwam ik hevig klaar terwijl ik de hele badkamer bij elkaar schreeuwde.

Nog altijd opgewonden droogde ik mij af mijn tepels waren nog altijd nat en ik haastte me snel naar mijn slaapkamer ik opende de laden en haalde er mijn dildo eruit eerst duwde ik hem in mijn mond om hem nat te maken en vervolgens in mijn nog altijd natte spleetje ik kreunde en masseerde mijn klit terwijl de dildo steeds dieper in mijn kutje gleed en een aanval deed op mijn g-spot ik kreunde luidruchtig en voor ik het wist ging de deur van mijn kamer open met open mond keek mijn vader me aan hij draaide zich snel om en liep snel naar onderen vol schaamte haalde ik mijn dildo uit mijn natte kut en trok mijn badjas aan, ik weet bij god niet wat ik moet zeggen hij heeft me naakt gezien en dan ook nog spelend met een dildo hoe zou hij hier op reageren?

Ik liep rustig de trap af naar onderen mijn vader zat aan een van de barkrukken in de keuken ik raapte alle moed bij elkaar en zei dan uiteindelijk '' Sorry dat je dit moest zien pap, ik dacht dat niemand thuis was. Verlegen keek ik hem aan vroeg hij dit nu echt?

geil klein sletje stiefvader neukt dochter