Gedwongen beffen nat en strak

gedwongen beffen nat en strak

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Jong lekkertje wordt ontmaagd door een grote pik ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn.

Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Oneerbaar voorstel wordt toch ingewilligd door blonde slet. Sexy Arnia haalt een sperma snoetje. Twee jonge knapen geven mama een verwendag. Grote lul voor blonde Sally. Studente met strakke kut wordt bruut ontmaagd. Exotisch lekker kapot geneukt door zwart vleeskanon. Blonde tiener 18 ondergaat eerst facial door oudere man. Pocahontas wordt in het hooi geneukt door de boerenknecht.

Ik heb niets bijzonders aan mijn uiterlijk gedaan of zo zei ik, maar op dat zelfde moment dat ik naar Hans keek, gaf hij mij een knipoog en glimlachte best wel ondeugend. Dat zie en voel je aan als vrouw, hij zei dit niet zomaar en zijn stem was verleidelijk op mij gericht. Ik vind dat gewoon lachte Hans, maar tegelijk tijd legde hij onder het autorijden zijn hand op mijn blote bovenbeen en streelde mij daar.

Ik heb ECHT een poging gedaan om zijn hand weer van mijn bovenbeen weg te duwen, maar ik was al te laat, zijn vingers voelde ik in mijn slipje drukken, precies tussen mijn vrouwelijke afsluitplooitjes, zoals ik mijn schaamlippen vaak noem als mijn man zin in seks heb, en ik op zo moment even niet.

Dan zeg ik altijd, het poortje is vandaag gesloten schat, de plooitjes blijven tegen elkaar geplakt. Hij accepteert dat altijd van mij, wij zijn inmiddels 15 jaar bij elkaar en weten wel wat wij aan elkaar hebben, ook op seksgebied.

Met mijn zwager liep dit net even iets anders, hij is veel sterker dan ik, een vrouw van 1. Hij is ergens tussen de 1. Maar goed, Hans liet zich niet tegenhouden door mij en trok mijn slipje opzij, een seconde later begon hij mij zo maar te vingeren, ik kan het niet ontkennen, ik raakte er vreselijk opgewonden van.

De adrenaline stuwde razendsnel door mijn hoofd, het leek wel of ik een super warme opvlieger kreeg, maar nog erger, Hans zei dat ik een lekker nat kutje had! Wij waren hooguit op 5 kilometer bij ons huis vandaan,toen hij zijn auto achter een grote gesloten bus ergens in een slecht verlichte straat parkeerde, de spanning steeg overal verder bij mij op.

Hans zette met een hand zijn contactslot uit van de motor, en met zijn andere hand en vingers deed hij het vuur in mijn lichaam en kutje, oplaaien. Ik voelde mij ineens teruggaan in de tijd, mijn eerste seksuele ervaringen met jongens, ook ergens op stille plekjes of in een auto.

Natuurlijk overviel ook mij, deze heftige opkomende geile gevoelens zo plotseling in de auto, samen met mijn zwager. Ik ben Fred nog nooit ontrouw geweest en ben ook zeker nooit ontevreden geweest over ons seksleven en huwelijk samen, maar dit kon ik niet weerstaan door mezelf er tegen te verzetten.

En het ging nog veel verder, dan wat ik nu hier beschrijf. Hans bleef mij vingeren, ik werd er heel geil en vochtig van, toen hij ook nog eens mijn passagiersstoel in de slaapstand deed, gaf ik mij volledig aan hem over daar midden in de nacht in een schemerende straat. Hans vingerde mij krachtig en heel opwindend met zijn twee grote dikke vingers, wij begonnen elkaar in deze opwinding te zoenen, heel intiem werd dit als snel een lange tongzoen.

Mijn daarbij vrijgekomen seksuele gevoelens brachten mij in een extase en een super geil orgasme was bij mij het gevolg hiervan. Ik heb het uitgeschreeuwd van puur genot! Hans zal op dat moment zeker hebben aangevoeld, dat ik hier ook open voor stond, hij heeft na mijn orgasme, zelf zijn gulp opengedaan en gevraagd of ik hem wilde pijpen? Deze vraag had hij niet hoeven te stellen, ik was al onderweg met mijn hoofd en mond naar zijn kruis, ergens tussen de stoel en het stuur van zijn auto.

Ik beschrijf dit moment nu weer met een ongelooflijke opwindende spanning in mijn lichaam, mijn slipje is er nu weer nat van. Met trillende handen pakte ik als een stout ondeugend meisje, zijn in mijn ogen enorme grote en dikke lul vast en begon mijn zwager daadwerkelijk te pijpen.

Op zo moment denk je gewoon nergens anders meer aan, niet aan je man of zus, of dat je dit eigenlijk niet mag, moet doen, bij mij is het zo in ieder geval gegaan, ik vergat even de wereld om ons heen en ben Hans gaan pijpen. Met vlinders van seksuele spanning in mijn lichaam heb ik hem gepijpt, gelikt en zijn ballen erbij uit zijn onderbroek en pantalon gehaald, ook bij Hans bleek het kookpunt heel snel te zijn opgelopen, de aderen van zijn lul pompten zijn bloed er snel doorheen gevoelsmatig in mijn mond.

Ik kon zijn enorme ding echt niet helemaal in mijn mond hebben, ik heb dit een paar keer geprobeerd, maar hij is daar te groot en te dik voor.

Op een gegeven moment kon ook Hans zich niet meer inhouden, ik voelde aan alles dat hij tegen zijn orgasme vocht, het probeerde uit te stellen, maar dat stond ik hem niet toe. Ik wilde hem in mijn mond voelen klaarkomen, zijn sperma proeven en inslikken, ik had ook bijna geen andere keus. Hans spoot zijn sperma in mijn keel en mond, ik slikte alles in, en toen pas werd ik overvallen door een paniek aanval in mijn bewustwording.

Shit Hans zei ik, toen ik weer rechtop naast hem ging zitten, wat hebben wij gedaan? Hans schoot in de lach toen hij mijn reactie hoorde, wij hebben elkaar even geil bevredigd zei hij, en ik vond het verdomd geil Yvonne was zijn enige reactie op mij. Ik moet naar huis reageerde ik ineens heel onzeker, Fred en ook Jolanda zijn heus niet gek zei ik. Hij bleef rustig, geen paniek lachte hij terwijl hij zijn gereedschap, inmiddels wel geslonken, weer opborg in zijn broek en ik mijn slipje weer op zijn plaats had gebracht.

Hans starten de auto en in de laatste kilometers naar huis zei hij het super te hebben gevonden met mij, morgen kom ik op de koffie hoorde ik hem nog zeggen, iets wat later die nacht pas weer bij mij doordrong toen ik aan dit gebeuren naast mijn totaal onwetende, in diepe slaap verzonken echtgenoot terug lag te denken. Nadat Hans mij voor onze deur had afgezet en mij nog een kus gaf,ben ik als een zombie, even volledig de weg kwijt, op de bank in onze woonkamer gaan zitten.

Zeker een halfuur heb ik zo bewegingsloos gezeten voor ik weer een beetje helder werd in mijn hoofd,jeetje wat hadden wij gedaan! Ja ik had mezelf door Hans laten klaar vingeren en ik had hem klaar gepijpt, zo ver besefte ik alles wel, maar waarom, waarom had ik mij nu zo maar ineens seksueel aan de man van mijn eigen altijd hele lieve zus voor mij gegeven??

Met een groot gevoel van schaamte en heel onzeker over mezelf ben ik deze nacht heel stilletje naast mijn man in ons bed gekropen, uren laten viel ik in slaap.

De volgende ochtend toen Fred al uren naar zijn werk was, ik heb hem nog geeneens uit bed horen gaan, werd ik pas om 9. Het bleek een sms’je te zijn van Hans waarin stond,. Ik kon daar nog niet gelijk op reageren, ik ben nog half versuft mijn bed uitgegaan en heb eerst mijn gebruikelijke ochtendritueel gedaan, plasje, koffie zetten en een broodje eten in mijn badjas aan onze keukentafel.

Natuurlijk dacht ik weer terug aan ons toch wel heel spannende, maar ook risicovolle seksavontuurtje in de auto van Hans, wel is waar hadden wij nog geen echte gemeenschap met elkaar gehad, maar aan de hand van het sms’je van Hans, kon ik wel bevroeden dat hij niet alleen langs wilde komen voor een kopje koffie? Ik ben natuurlijk ook niet van Lotje getikt. Ik realiseerde mij ook heel goed toen ik daarna zijn sms’je beantwoorden, dat de koffie klaar stond, ons avontuurtje daar een vervolg op kon hebben.

Zeker toen ik de stoppels rondom mijn kutje daarna onder de douche nog even helemaal glad schoor,was ik daar in mijn stoute en geile gedachte al weer mee bezig. Wil je verder gaan dan je al gegaan ben met hem, Yvon vroeg ik mezelf hardop af toen ik na het douchen mezelf sexy met mooie erotische lingerie en een kort rokje aankleden voor de spiegels in onze slaapkamer. De spanning steeg alweer in mijn lichaam, mijn tepels stonden stijf. Ik keek op de klok in onze woonkamer, over 10 minuten zou het Hans was er precies op tijd, in de gang pakte hij mij al stevig vast, wat zie je er mooi uit lachte hij joviaal, en een lange tongzoen volgde.

Hans is altijd spontaan tegen mij geweest, maar nu was het heel anders, wij deelde ineens samen een geheim, en hadden van elkaar onze intiemste lichaamsdelen gezien, elkaar ook,hij mij seksueel handmatig, en ik hem met mijn mond bevredigd. Op dat moment in de gang wist ik nog niet hoe Hans er over dacht? Maar voor mezelf wist ik donders goed dat wij met dit bezoek van Hans, ik een seksuele relatie met hem aan het opbouwen was, die familiair gezien niet mag met elkaar. Zijn fysieke uitstraling bekeek ik ook ineens anders toen wij samen tegenover elkaar een kopje koffie dronken, zijn stem klonk ineens heel anders, zo kwam het bij mij over, vertrouwd en ik keek bij wijze van spreken door zijn broek heen.

Aan zijn ondeugende ogen kon ik toen al zien, dat hij zeker met een grote stijve lul in zijn broek, tegen mij aan zat te praten en mij ook heel anders bekeek.

Ik was zijn schoonzusje niet meer, ik was een vrouw, een wellustig seksobject die hem ook wilde verleiden en seks met hem wilde. Ik kan het niet anders beschrijven dan dat ik seksueel naar hem verlangde en in mijn hoofd al bezig was hoe hij mij zou neuken? Deze gedachte bij een andere man, had ik nog nooit eerder gehad.

Bij Hans ontstond dit vanzelf aan de keukentafel en ik ging er voor. Hans vroeg of Fred al sliep toen ik thuis kwam, wat ik bevestigde. Ik stelde aan hem een andere vraag, of mijn zus iets aan hem had gemerkt toen hij weer thuis was gekomen? Nee natuurlijk niet lachte hij, hoe zou ze dat moeten of kunnen zien? Nou ja je weet nooit, vrouwelijke intuïtie zei ik, op de een of andere manier was ik toch nog steeds heel onzeker.

De spanning in mijn lichaam was enorm aan het oplopen, dat Hans er was en dat ik zo nieuwsgierig naar zijn verdere seksprestaties was, had effect op mijn vrouwelijke intieme verlangens naar mijn zwager, het werd steeds vochtige in mij kruis. Er viel op dat moment ook even een stilte tussen ons, wij zaten elkaar zwijgend aan te staren, ik kreeg daarbij het gevoel dat Hans af zat te wachten wat ik ging zeggen of doen!

...

Amateur kinky


gedwongen beffen nat en strak

Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter.

Jouw gratis sex films! Jong lekkertje wordt ontmaagd door een grote pik ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Oneerbaar voorstel wordt toch ingewilligd door blonde slet. Sexy Arnia haalt een sperma snoetje.

Twee jonge knapen geven mama een verwendag. Grote lul voor blonde Sally. Studente met strakke kut wordt bruut ontmaagd. Exotisch lekker kapot geneukt door zwart vleeskanon. Blonde tiener 18 ondergaat eerst facial door oudere man. Pocahontas wordt in het hooi geneukt door de boerenknecht. Ik heb niets bijzonders aan mijn uiterlijk gedaan of zo zei ik, maar op dat zelfde moment dat ik naar Hans keek, gaf hij mij een knipoog en glimlachte best wel ondeugend.

Dat zie en voel je aan als vrouw, hij zei dit niet zomaar en zijn stem was verleidelijk op mij gericht. Ik vind dat gewoon lachte Hans, maar tegelijk tijd legde hij onder het autorijden zijn hand op mijn blote bovenbeen en streelde mij daar. Ik heb ECHT een poging gedaan om zijn hand weer van mijn bovenbeen weg te duwen, maar ik was al te laat, zijn vingers voelde ik in mijn slipje drukken, precies tussen mijn vrouwelijke afsluitplooitjes, zoals ik mijn schaamlippen vaak noem als mijn man zin in seks heb, en ik op zo moment even niet.

Dan zeg ik altijd, het poortje is vandaag gesloten schat, de plooitjes blijven tegen elkaar geplakt. Hij accepteert dat altijd van mij, wij zijn inmiddels 15 jaar bij elkaar en weten wel wat wij aan elkaar hebben, ook op seksgebied.

Met mijn zwager liep dit net even iets anders, hij is veel sterker dan ik, een vrouw van 1. Hij is ergens tussen de 1. Maar goed, Hans liet zich niet tegenhouden door mij en trok mijn slipje opzij, een seconde later begon hij mij zo maar te vingeren, ik kan het niet ontkennen, ik raakte er vreselijk opgewonden van. De adrenaline stuwde razendsnel door mijn hoofd, het leek wel of ik een super warme opvlieger kreeg, maar nog erger, Hans zei dat ik een lekker nat kutje had!

Wij waren hooguit op 5 kilometer bij ons huis vandaan,toen hij zijn auto achter een grote gesloten bus ergens in een slecht verlichte straat parkeerde, de spanning steeg overal verder bij mij op. Hans zette met een hand zijn contactslot uit van de motor, en met zijn andere hand en vingers deed hij het vuur in mijn lichaam en kutje, oplaaien. Ik voelde mij ineens teruggaan in de tijd, mijn eerste seksuele ervaringen met jongens, ook ergens op stille plekjes of in een auto. Natuurlijk overviel ook mij, deze heftige opkomende geile gevoelens zo plotseling in de auto, samen met mijn zwager.

Ik ben Fred nog nooit ontrouw geweest en ben ook zeker nooit ontevreden geweest over ons seksleven en huwelijk samen, maar dit kon ik niet weerstaan door mezelf er tegen te verzetten. En het ging nog veel verder, dan wat ik nu hier beschrijf. Hans bleef mij vingeren, ik werd er heel geil en vochtig van, toen hij ook nog eens mijn passagiersstoel in de slaapstand deed, gaf ik mij volledig aan hem over daar midden in de nacht in een schemerende straat.

Hans vingerde mij krachtig en heel opwindend met zijn twee grote dikke vingers, wij begonnen elkaar in deze opwinding te zoenen, heel intiem werd dit als snel een lange tongzoen. Mijn daarbij vrijgekomen seksuele gevoelens brachten mij in een extase en een super geil orgasme was bij mij het gevolg hiervan.

Ik heb het uitgeschreeuwd van puur genot! Hans zal op dat moment zeker hebben aangevoeld, dat ik hier ook open voor stond, hij heeft na mijn orgasme, zelf zijn gulp opengedaan en gevraagd of ik hem wilde pijpen? Deze vraag had hij niet hoeven te stellen, ik was al onderweg met mijn hoofd en mond naar zijn kruis, ergens tussen de stoel en het stuur van zijn auto. Ik beschrijf dit moment nu weer met een ongelooflijke opwindende spanning in mijn lichaam, mijn slipje is er nu weer nat van.

Met trillende handen pakte ik als een stout ondeugend meisje, zijn in mijn ogen enorme grote en dikke lul vast en begon mijn zwager daadwerkelijk te pijpen. Op zo moment denk je gewoon nergens anders meer aan, niet aan je man of zus, of dat je dit eigenlijk niet mag, moet doen, bij mij is het zo in ieder geval gegaan, ik vergat even de wereld om ons heen en ben Hans gaan pijpen.

Met vlinders van seksuele spanning in mijn lichaam heb ik hem gepijpt, gelikt en zijn ballen erbij uit zijn onderbroek en pantalon gehaald, ook bij Hans bleek het kookpunt heel snel te zijn opgelopen, de aderen van zijn lul pompten zijn bloed er snel doorheen gevoelsmatig in mijn mond.

Ik kon zijn enorme ding echt niet helemaal in mijn mond hebben, ik heb dit een paar keer geprobeerd, maar hij is daar te groot en te dik voor. Op een gegeven moment kon ook Hans zich niet meer inhouden, ik voelde aan alles dat hij tegen zijn orgasme vocht, het probeerde uit te stellen, maar dat stond ik hem niet toe.

Ik wilde hem in mijn mond voelen klaarkomen, zijn sperma proeven en inslikken, ik had ook bijna geen andere keus. Hans spoot zijn sperma in mijn keel en mond, ik slikte alles in, en toen pas werd ik overvallen door een paniek aanval in mijn bewustwording. Shit Hans zei ik, toen ik weer rechtop naast hem ging zitten, wat hebben wij gedaan?

Hans schoot in de lach toen hij mijn reactie hoorde, wij hebben elkaar even geil bevredigd zei hij, en ik vond het verdomd geil Yvonne was zijn enige reactie op mij.

Ik moet naar huis reageerde ik ineens heel onzeker, Fred en ook Jolanda zijn heus niet gek zei ik. Hij bleef rustig, geen paniek lachte hij terwijl hij zijn gereedschap, inmiddels wel geslonken, weer opborg in zijn broek en ik mijn slipje weer op zijn plaats had gebracht. Hans starten de auto en in de laatste kilometers naar huis zei hij het super te hebben gevonden met mij, morgen kom ik op de koffie hoorde ik hem nog zeggen, iets wat later die nacht pas weer bij mij doordrong toen ik aan dit gebeuren naast mijn totaal onwetende, in diepe slaap verzonken echtgenoot terug lag te denken.

Nadat Hans mij voor onze deur had afgezet en mij nog een kus gaf,ben ik als een zombie, even volledig de weg kwijt, op de bank in onze woonkamer gaan zitten. Zeker een halfuur heb ik zo bewegingsloos gezeten voor ik weer een beetje helder werd in mijn hoofd,jeetje wat hadden wij gedaan! Ja ik had mezelf door Hans laten klaar vingeren en ik had hem klaar gepijpt, zo ver besefte ik alles wel, maar waarom, waarom had ik mij nu zo maar ineens seksueel aan de man van mijn eigen altijd hele lieve zus voor mij gegeven??

Met een groot gevoel van schaamte en heel onzeker over mezelf ben ik deze nacht heel stilletje naast mijn man in ons bed gekropen, uren laten viel ik in slaap.

De volgende ochtend toen Fred al uren naar zijn werk was, ik heb hem nog geeneens uit bed horen gaan, werd ik pas om 9. Het bleek een sms’je te zijn van Hans waarin stond,. Ik kon daar nog niet gelijk op reageren, ik ben nog half versuft mijn bed uitgegaan en heb eerst mijn gebruikelijke ochtendritueel gedaan, plasje, koffie zetten en een broodje eten in mijn badjas aan onze keukentafel.

Natuurlijk dacht ik weer terug aan ons toch wel heel spannende, maar ook risicovolle seksavontuurtje in de auto van Hans, wel is waar hadden wij nog geen echte gemeenschap met elkaar gehad, maar aan de hand van het sms’je van Hans, kon ik wel bevroeden dat hij niet alleen langs wilde komen voor een kopje koffie? Ik ben natuurlijk ook niet van Lotje getikt.

Ik realiseerde mij ook heel goed toen ik daarna zijn sms’je beantwoorden, dat de koffie klaar stond, ons avontuurtje daar een vervolg op kon hebben. Zeker toen ik de stoppels rondom mijn kutje daarna onder de douche nog even helemaal glad schoor,was ik daar in mijn stoute en geile gedachte al weer mee bezig.

Wil je verder gaan dan je al gegaan ben met hem, Yvon vroeg ik mezelf hardop af toen ik na het douchen mezelf sexy met mooie erotische lingerie en een kort rokje aankleden voor de spiegels in onze slaapkamer. De spanning steeg alweer in mijn lichaam, mijn tepels stonden stijf. Ik keek op de klok in onze woonkamer, over 10 minuten zou het Hans was er precies op tijd, in de gang pakte hij mij al stevig vast, wat zie je er mooi uit lachte hij joviaal, en een lange tongzoen volgde.

Hans is altijd spontaan tegen mij geweest, maar nu was het heel anders, wij deelde ineens samen een geheim, en hadden van elkaar onze intiemste lichaamsdelen gezien, elkaar ook,hij mij seksueel handmatig, en ik hem met mijn mond bevredigd.

Op dat moment in de gang wist ik nog niet hoe Hans er over dacht? Maar voor mezelf wist ik donders goed dat wij met dit bezoek van Hans, ik een seksuele relatie met hem aan het opbouwen was, die familiair gezien niet mag met elkaar.

Zijn fysieke uitstraling bekeek ik ook ineens anders toen wij samen tegenover elkaar een kopje koffie dronken, zijn stem klonk ineens heel anders, zo kwam het bij mij over, vertrouwd en ik keek bij wijze van spreken door zijn broek heen. Aan zijn ondeugende ogen kon ik toen al zien, dat hij zeker met een grote stijve lul in zijn broek, tegen mij aan zat te praten en mij ook heel anders bekeek.

Ik was zijn schoonzusje niet meer, ik was een vrouw, een wellustig seksobject die hem ook wilde verleiden en seks met hem wilde. Ik kan het niet anders beschrijven dan dat ik seksueel naar hem verlangde en in mijn hoofd al bezig was hoe hij mij zou neuken? Deze gedachte bij een andere man, had ik nog nooit eerder gehad. Bij Hans ontstond dit vanzelf aan de keukentafel en ik ging er voor.

Hans vroeg of Fred al sliep toen ik thuis kwam, wat ik bevestigde. Ik stelde aan hem een andere vraag, of mijn zus iets aan hem had gemerkt toen hij weer thuis was gekomen?

Nee natuurlijk niet lachte hij, hoe zou ze dat moeten of kunnen zien? Nou ja je weet nooit, vrouwelijke intuïtie zei ik, op de een of andere manier was ik toch nog steeds heel onzeker. De spanning in mijn lichaam was enorm aan het oplopen, dat Hans er was en dat ik zo nieuwsgierig naar zijn verdere seksprestaties was, had effect op mijn vrouwelijke intieme verlangens naar mijn zwager, het werd steeds vochtige in mij kruis. Er viel op dat moment ook even een stilte tussen ons, wij zaten elkaar zwijgend aan te staren, ik kreeg daarbij het gevoel dat Hans af zat te wachten wat ik ging zeggen of doen!

...

Geile chick werkt een boomstam lul weg. Ebony tiener heeft het zwaar te verduren door forse pik. Lekkere tiener brunette bezweert een grote pik. Extreem lekkertje in kleine anus gepompt. Schuchter blondje slikt de volle lading zaad door. Afrikaanse slet gepompt door haar pooier. Nieuwe collega wordt in het magazijn ontmaagd. Big Momma wil een gezichtsmaker. Pijpgraag punkertje wordt keihard in haar poes genaaid. Pluk een blondje van straat en laat haar slikken.

Jong, grote tieten en een voorliefde voor deepthroat. Stoeipoes in pantervel slikt alles braaf door. Ontmaagd door een geile blonde stoot. Sandra Romain neemt gewoon twee pikken in het poepertje. Blondje wordt door Dries in haar bek gezeken. Een fikse sperma douche voor Braziliaans blondje. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Nu broertje van me, wat kan ik met doen om je te laten boeten?

Laat ik je zo liggen tot zondag of pijp ik je tot je komt en steek een prop in je pis gaatje of neuk ik je kont, jij mag kiezen Wat zal het zijn? Ik zag dat hij zwaar aan het denken was en begon hem te plagen door hem te pijpen,aangezien hij bang was, was zijne lekkere lul zeeeeeer klein geworden,maar dat was geen probleem voor mij ik bleef hem likken en pijpen en likte zelfs aan zijn aars.

Nu broer geef me een antwoord, wat zal het zijn? Weet je het niet geen nood, je wint de jackpot vandaag je krijgt van mijn de 3 mogelijkheden. Ik maakte zijn aars nat met het glijmiddel en duwde mijn vinger erin, eerst de midden vinger en keek hem aan,wel doet dat geen deugd broer, en zag een traan langs zijn wagen rollen, je moet niet huilen hoor jij hebt het direct met die lekkere lul van jou gedaan, kom laten we iets zoeken dat dikker is. Ik was op zoek in zijn kamer naar een neukstaaf Ik nam mijn gsm en belde mijn vriend op en vertelde hem het hele verhaal en vroeg of hij nu kon komen.

Mijn broer hoorde het hele gesprek en huilde nog harder. Na 10 minuutjes was Mark er. Mijn vriend is een metis half zwarte half blanke. Hij is 1m95 is voetballer en heeft een lul van om en bij de 23cm. Ik bracht Mark tot in de kamer van Ruben die nog steeds op het bad lag. Dag Ruben zei Mark, wat heb jij uitgepookt met mijn vlindertje?

Brenda heeft me alles verteld en wees blij dat ze geen klacht indiend bij de politie nog bij je ouders. Maar ze heeft me gevraagd of ik je een les kon leren. Mark kleed zich uit en ik kon er niet aan weerstaan ik nam zijn dikke lul in mijn handen en trok hem af voor mijn broer, hij zag Mark's lul groeien en slikte even.

Nu Ruben, ik ga de prob van je mog halen en je gaat me pijpen tot ik je orders geef om te stoppen. Ruben opende zijn mond en Mark propte zijn lul in Rubens mond en ging tot in zijn keel door, Ruben kokhalsde en deed alles om de lul uit zijn mond te krijgen, maar neen dat ging niet Mark neukte hem voort.

Door dat geil aanzicht te zien werd ik nat en begon me te vingeren en zei tegen Ruben, weet je, je maakt me geil dat je aan Mark's lul zit te zuigen. Ik had zin in sex en wilde een lul proeven, dus nam ik de lul van mijn broer die nog steeds slap was,. Ik nam hem op met 2 vingers, schoof het velletje achteruit en likte aan zijn eikel, bij elke lik zag ik een rilling bij Ruben. Mark bleef mijn broers mond neuken en zei: Zo sletje jij kan er wat van.

En trok zijn lul uit zijn mond, ik zag die lekkkere lul van Mark en liet deze van Ruben liggen die half stijf stond en pijpte die lekkere 23cm van Mark. Ruben huilde harder en harder en smeekte me om te stoppen. Wat scheelt er ben je bang dat we je iets gaan aandoen? Hij knikte en zei: Mark stond op en nam de tube met glijmiddel, streek het aan Rubens kont en aan mijn kont, zo vlindertje hij heeft je mogen neuken in je kont maar ik nog niet, leg je neer op je broer en ik pak jullie allebei.

Zo gezegd zo gedaan, ik leg me neer op mijn broer en kus hem op volle mond, neem de sok weer en prop deze in zijn mond, fluister in z'n oor: Door het geil zicht dat Mark in mijn kont zat en mijn harde tepels tegen Ruben aan't schuiven waren stond de lul van Ruben goeg hard en ik voelde hem goed ziteen. Oooooh jongens niet stoppen neuk me door, ik wil jullie beiden goed in me voelen Ruben genoot ervan om me te kunnen neuken terwijl Mark erbij was. Maar zijn plezier was van korte duur,Mark verliet mijn kontje om nu in Ruben zijn kont te zitten,hij maakt zijn lul nat met het glijmiddel en duwde zijn eikel tegen zijn sterretje, in 1 duw ging hij erin, ik hoorde Ruben keelen en roepen van de pijn, op een ogenblik wou ik dat Mark stopte,maar hij heeft me ook pijn gedaan en hij moest gestraft worden.

Ik neukte Ruben's lul verder en Mark neukte Ruben's kont. Mark was op het punt van te komen en spoot zijn volle lading in Ruben's darmen, op dat ogenblik spoot Ruben me ook vol. Mark neukte nog voort om Ruben goed te laten voelen wat het was om verkracht te zijn.

Ik stond op en trok de sok van Ruben's mond en liet zijn sprema in zijn mond lopen en gaf order om alles door te slikken en mijn kut leeg te likken. Na dit was gebeurd kwam Mark met zijn lul naar Ruben's mond en beval hem om deze ook schoon te maken. Na dat we even uit rusten op het bed, maakten we Ruben los en zei hem: Als je hier ooit iets van verteld aan iemand, zorgen we ervoor dat je de komende maanden niet meer kunt zitten en dat je zult eten via een rietje.

Nu 2 maand verder praat mijn mijn broer en ik niet meer met elkaar, ik woon nu samen met Mark ons seks leven gaat prima en soms geil ik nog over mijn verkrachting. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem!
Kim holland bondage geile massages


Sexy Arnia haalt een sperma snoetje. Twee jonge knapen geven mama een verwendag. Grote lul voor blonde Sally. Studente met strakke kut wordt bruut ontmaagd. Exotisch lekker kapot geneukt door zwart vleeskanon. Blonde tiener 18 ondergaat eerst facial door oudere man.

Pocahontas wordt in het hooi geneukt door de boerenknecht. Geile chick werkt een boomstam lul weg. Ebony tiener heeft het zwaar te verduren door forse pik.

Lekkere tiener brunette bezweert een grote pik. Extreem lekkertje in kleine anus gepompt. Met een groot gevoel van schaamte en heel onzeker over mezelf ben ik deze nacht heel stilletje naast mijn man in ons bed gekropen, uren laten viel ik in slaap. De volgende ochtend toen Fred al uren naar zijn werk was, ik heb hem nog geeneens uit bed horen gaan, werd ik pas om 9. Het bleek een sms’je te zijn van Hans waarin stond,. Ik kon daar nog niet gelijk op reageren, ik ben nog half versuft mijn bed uitgegaan en heb eerst mijn gebruikelijke ochtendritueel gedaan, plasje, koffie zetten en een broodje eten in mijn badjas aan onze keukentafel.

Natuurlijk dacht ik weer terug aan ons toch wel heel spannende, maar ook risicovolle seksavontuurtje in de auto van Hans, wel is waar hadden wij nog geen echte gemeenschap met elkaar gehad, maar aan de hand van het sms’je van Hans, kon ik wel bevroeden dat hij niet alleen langs wilde komen voor een kopje koffie?

Ik ben natuurlijk ook niet van Lotje getikt. Ik realiseerde mij ook heel goed toen ik daarna zijn sms’je beantwoorden, dat de koffie klaar stond, ons avontuurtje daar een vervolg op kon hebben.

Zeker toen ik de stoppels rondom mijn kutje daarna onder de douche nog even helemaal glad schoor,was ik daar in mijn stoute en geile gedachte al weer mee bezig. Wil je verder gaan dan je al gegaan ben met hem, Yvon vroeg ik mezelf hardop af toen ik na het douchen mezelf sexy met mooie erotische lingerie en een kort rokje aankleden voor de spiegels in onze slaapkamer.

De spanning steeg alweer in mijn lichaam, mijn tepels stonden stijf. Ik keek op de klok in onze woonkamer, over 10 minuten zou het Hans was er precies op tijd, in de gang pakte hij mij al stevig vast, wat zie je er mooi uit lachte hij joviaal, en een lange tongzoen volgde.

Hans is altijd spontaan tegen mij geweest, maar nu was het heel anders, wij deelde ineens samen een geheim, en hadden van elkaar onze intiemste lichaamsdelen gezien, elkaar ook,hij mij seksueel handmatig, en ik hem met mijn mond bevredigd. Op dat moment in de gang wist ik nog niet hoe Hans er over dacht? Maar voor mezelf wist ik donders goed dat wij met dit bezoek van Hans, ik een seksuele relatie met hem aan het opbouwen was, die familiair gezien niet mag met elkaar.

Zijn fysieke uitstraling bekeek ik ook ineens anders toen wij samen tegenover elkaar een kopje koffie dronken, zijn stem klonk ineens heel anders, zo kwam het bij mij over, vertrouwd en ik keek bij wijze van spreken door zijn broek heen.

Aan zijn ondeugende ogen kon ik toen al zien, dat hij zeker met een grote stijve lul in zijn broek, tegen mij aan zat te praten en mij ook heel anders bekeek. Ik was zijn schoonzusje niet meer, ik was een vrouw, een wellustig seksobject die hem ook wilde verleiden en seks met hem wilde. Ik kan het niet anders beschrijven dan dat ik seksueel naar hem verlangde en in mijn hoofd al bezig was hoe hij mij zou neuken?

Deze gedachte bij een andere man, had ik nog nooit eerder gehad. Bij Hans ontstond dit vanzelf aan de keukentafel en ik ging er voor. Hans vroeg of Fred al sliep toen ik thuis kwam, wat ik bevestigde. Ik stelde aan hem een andere vraag, of mijn zus iets aan hem had gemerkt toen hij weer thuis was gekomen? Nee natuurlijk niet lachte hij, hoe zou ze dat moeten of kunnen zien? Nou ja je weet nooit, vrouwelijke intuïtie zei ik, op de een of andere manier was ik toch nog steeds heel onzeker. De spanning in mijn lichaam was enorm aan het oplopen, dat Hans er was en dat ik zo nieuwsgierig naar zijn verdere seksprestaties was, had effect op mijn vrouwelijke intieme verlangens naar mijn zwager, het werd steeds vochtige in mij kruis.

Er viel op dat moment ook even een stilte tussen ons, wij zaten elkaar zwijgend aan te staren, ik kreeg daarbij het gevoel dat Hans af zat te wachten wat ik ging zeggen of doen! Ik verzamelde al mijn moed bij elkaar en vroeg aan Hans, hoe hij “ons” nu zag? Wil jij hiermee verder gaan vroeg ik? Wat bij hem een glimlach opleverde en hij mij uitdaagde,door daar de vraag overheen te stellen, waarmee verder gaan bedoel je precies Yvonne? Met seks samen lul lachte ik nerveus, wij zijn wel Fred en Jolanda aan het beduvelen en ik voel mij daar als ik er aan denk, klote bij!

Ik begrijp wat je bedoel zei hij, hij was ook serieus en zei hetzelfde gevoel te hebben gehad toen hij mij thuis had afgezet en naar zijn huis terug was gereden. Dit is voor mij ook nieuw zei hij en was nooit eerder vreemd gegaan, maar je trek mij erg aan Yvonne als vrouw was zijn antwoord, ik beaamde dat zelfde gevoel ook naar hem te hebben.

Weer viel er een lange stilte, ik ben toen opgestaan en bij Hans op schoot gaan zitten, ik begon hem te knuffelen en overal te strelen, dit resulteerde in een tongzoen. Toen ik even later zijn stijve lul in zijn broek in mijn kruis voelde drukken, ben ik voor Hans tussen zijn benen op de grond voor hem gaan zitten, heb zijn broek los gemaakt en ben hem gaan pijpen. Het eerste wat mij daarbij opviel was dat hij ook al zijn schaamhaar had afgeschoren, hij was net zo glad geschoren als ik.

Dit gaf mij een enorme wellustige kick, hij was hier dus ook bewust naar mij toe mee bezig. Ik beschrijf dit, omdat ik vanaf dat moment de vestiging van Hans voelde en kreeg, dat hij ook heel goed besefte waar wij mee bezig waren, met alle mogelijke risico en besef van de gevolgen als onze seksrelatie, ooit uit zou komen.

Ik ging er helemaal voor, nog nooit had ik mij zo opgewonden gevoeld als bij Hans, zijn grote en ook nog eens dikke mannelijke lul trok mij enorm aan, alhoewel ik ook wel weet dat zijn lul niet het enigste was wat mij zo in Hans aan trok. Bij mijn man, best wel moeilijk om ook dit op te schrijven, ben ik namelijk nog nooit vaginaal klaar gekomen in welk standje wij het ook doen, dat lukt gewoon niet.

Als Fred mij vinger of beft krijg ik meestal wel een orgasme, maar nooit als hij mij neukt. Op het moment dat ik Hans zat te pijpen dacht ik daaraan, ik was super nieuwsgierig of dat bij hem wel zou gebeuren als ik door hem geneukt werd!

Zijn lul was enorm hard en groot geworden in mijn mond, er kwam steeds meer van zijn voorvocht in mijn mond en mijn kutje vloeide ook rijkelijk veel vocht in mijn string. Soms een weekend weg blijven gaan, of mee op vakantie. Hij wilde zichzelf nog niet binden.

Onze vrij partijen duurde altijd lang. Eerst kletsen vrijen hij speelde graag met mijn borsten. Ook befte hij graag speelde met mijn vagina als ik met zijn penis speelde. Hij was zo knap en lief maar ook heel opgewonden. Als hij mij neukte genoten wij samen. Soms duurde dat kort dan was hij moe. Altijd als wij weggingen waren zijn vrienden inderdaad belangrijk. Het was David voor en na.

Bij die vrienden hun vriendinnen waar ik dan meestal mee optrok. David was mijn eerste vriendje. Ik vond hem stoer een echte gozer. Met zijn blonde haar grappige koppie een hele lieve gozer. Beide waren wij achttien en dan gaan ook andere dingen voor. Dat hij zichzelf nog niet wilde vastleggen was ook wel begrijpelijk. Maar hij was echt wel gek op mij. Sms te veel belde kwam ook door de week vaak langs dus tekenen dat hij ook van mij hield.

Ook nam hij soms dingen mee, oorbellen, ringetje of kaartjes voor de bioscoop als er een goede of leuke film draaide. Ho Marga jij hebt zulke lekker borsten met zijn mond en tong speelde hij met mijn tepels. Met zijn tong gleed hij naar mijn navel. Hij nam zijn keiharde penis in zijn hand leidde die in mijn vagina wist dat het soms even pijn deed maar nu niet. Ik hijgde gelijk toen hij begon te bewegen nadat hij mij eerst gebeft had. Even verhief hij zichzelf op beide armen maar ging bovenop mij liggen begon te vrijen en neukte mij heel rustig.

Ik genoot van hem. Hij was zo lief zo lekker opgewonden. Het was weer een heerlijke vrijdagnacht. Vroeg vertrok hij wij spraken af voor die zaterdagmiddag. Ik had het gelijk door dat er iets was. David bestede niet gelijk aandacht aan mij maar was druk in gesprek met Tim. Wat is er vroeg ik. Ja Tim had moeilijkheden gehad die vrijdagnacht. Ik zette mijn rugzakje al bij David in de auto. Zou maandag vanaf hem naar mijn werk gaan. Bleef bij hem slapen. Ja hij kon Tim nu niet laten stikken.

Tim had het al zo moeilijk gehad. Was net uit de gevangenis ontslagen. Nu was zijn verkering al weken uit. David was een en al oor voor Tim.

gedwongen beffen nat en strak

Cardate escort body to body massage gelderland


gedwongen beffen nat en strak