Bef standjes slaaf sm

bef standjes slaaf sm

Op deze manier wordt het voor ook fijner omdat je niet iets doet wat boven jouw kunnen ligt. Daarnaast is het slim om online op zoek te gaan over wat bdsm inhoud en probeer je ook in te lezen over bdsm handelingen die je vriendin opwindend vindt. Een goed begin zijn deze twee artikelen zodat je de aspecten van bdsm beter begrijpt: Hopelijk besef je na het lezen van deze artikelen dat bdsm helemaal niet eng hoeft te zijn.

Met goede communicatie en afspraken kan het voor beide erg leuk zijn. Zowel als dominant en onderdanige is het belangrijk dat je vooraf de grenzen bespreekt, omdat je dan tijdens het spel ook echt met elkaar bezig kunt zijn. En je niet continu jezelf hoeft af te vragen of je het wel of niet goed doet! Ik ben 5 jaar geleden mijn vriendin nu ex tegen gekomen. Zij heeft een verleden met clubs en soft sm.

Ik heb mij er toen een beetje voor afgesloten. We hebben het er een paar keer over gehad maar meer ook niet. Na een tijdje hebben we onze 1e kind gekregen en vlak er na onze 2e.

We hebben het er nooit meer over gehad omdat zij vond dat een moeder van 2 dat niet hoort te doen. Na verloop van tijd ben ik er toch aan gaan denken en gaan twijfelen, maar nooit met haar besproken omdat ik er van uit ging dat zij niet meer wilde.

Tijdens de sex probeerde ik wel het één en ander waarop zij goed reageerde. Nu 3weken geleden zijn wij om verschillende reden uitgeklaard gegaan, maar wat bleek nou. De sex was niet altijd alles. Het standaard gebeuren was niks mis mee alleen als ik van alles probeerde was het niks. Ik deed haar op de verkeerde manieren pijn. Dit omdat ik maar wat deed en mij nooit verdiept heb in wat ik nou wilde probeerde te bereiken. Zij kreunde maar wat omdat ze wist dat het me opwond maar meer als dat ook niet.

Ik wist dus niet beter dan dat ik het goed deed. Nu is gebleken dat dat totaal niet het geval was en dat zij de afgelopen maanden steeds meer terug verlangde naar dat wereldje. Je kan nu natuurlijk denken; waarom zei ze dan niks? Nu weet ik nog steeds niks over bdsm en heb ik ook geen idee hoe ik mij er in kan verdiepen buiten het lezen van andermans verhalen en kan ik niet oordelen of het nu juist wel of niet wat voor mij is terwijl de nieuwsgierigheid er nog wel is.

Ik hoop dat je wat aan mijn verhaal hebt gehad misschien ook niet. Ik wens je in ieder geval veel succes. Mijn man ik ik zijn 12 jaar samen , een viertal bijna Vijftal jaren terug zijn wij om de extra spanningen beginnen swingen , het geflirt en de contacten sprak ons wel aan en zijn daarin ook verder gegaan , na een dik tweetal jaar leerden we een koppel kennen in het swingersleventje waarbij het al onmiddellijk klikte op veel vlakken , de vrouwelijke persoon van het koppel had al in de lichte vorm kennis gemaakt met het bdsm voornamelijk bondage en af en toe spanking en uit gesprekken heeft mijn man zich daarin verdiept.

Al snel wel duidelijk dat hij zich daar ook in kon vinden , of toch in bepaalde aspecten , namelijk de dominante kant. Ik zelf heb me daar nooit echt in verdiept , ergens schrik denk ik , wel enkele keren mee geweest met man , zijn sub en haar vriend naar een bijeenkomst waarin het bdsm gebeuren te vinden was , bepaalde scènes vond ik wel iets hebben , voornamelijk het contact tussen de twee personen.

Voor mij is het heel moeilijk om het uit te leggen maar ik doe mijn best. Door omstandigheden is deze band met zijn sub gewoon helemaal zoek geraakt. Geen contact meer lange tijd , nu al één jaar geen gesprekken meer gebeurt en onlangs een zestal maanden terug is de bdsm band tussen mijn man en haar terug opgenomen. Ik hou ontzettend veel van mijn man en na lang nadenken weet ik dat ik ergens ook wel interesse heb in bepaalde dingen wat bdsm betreft , omdat ik nu ook besef dat het niet enkel met pijn ,onderdanig , dominant en dergelijke te maken heeft ; ik zou me ook heel graag willen overgeven , maar iets in mij houd me tegen , wat weet ik niet.

Hoe kan ik bepaalde dingen aanvaarden en begrijpen , heeft iemand al ooit eenzelfde ervaring gehad. Lovertje dit is een zeer complexe situatie. Allereerst is de swingers-situatie verandert. De toevoeging die het jullie eerst gaf is bij jou verdwenen, want het contact dat je eerst met haar had, is er nu niet meer.

Je zit zeker niet in een uitzichtloze situatie, maar het is wel belangrijk om te kijken wat jij wilt. Een goed startpunt is om na te gaan wat jou tegenhoudt.

Jij kunt je namelijk alleen overgeven als de situatie voor jou veilig en vertrouwt voelt. Een deel van het probleem kan liggen, bij het feit dat je denkt dat hij het plezier alleen bij haar kan krijgen. Hierdoor leg jij jezelf onnodig veel druk op….

Je kunt het zo zien: Dat hij al bdsm ervaring heeft met haar, zegt niets over jullie! Het is sowieso al slim om je gevoel aan te geven en dan kan je aangeven dat je een time-out wil. Je geeft al zelf aan dat jij je niet meer kan openstellen. Geef aan hem aan dat de situatie voor jou is verandert ten opzichte van het begin. Spreek hier vanuit jezelf en maak geen verwijten. Eventueel kan je als je er klaar voor bent aangeven dat je met hem het bdsm-pad wil bewandelen.

Door dit te delen zal jij je ook minder eenzaam voelen. En als je merkt dat hij begrip heeft, zal het voor jou ook makkelijker zijn om met bdsm bezig te zijn, omdat je zijn vertrouwen voelt. En zoals je weet is vertrouwen een zéér belangrijk aspect van bdsm. Dat kan je helpen, maar je ontkomt er niet aan het gesprek met hem aan te gaan…hoe lastig dat ook is. Dit gevoel gaat niet zomaar weg, maar als je met hem hierover praat, kan het je ontzettend veel opleveren en voor een nieuwe weg in jullie seksleven zorgen!

Een jaar nu zit ik middenin een heftige affaire met een getrouwde man, twintig jaar leeftijdsverschil, hij midlife, ik op zoek naar een stabiele basis. Het is altijd al ruig geweest, bijten, knijpen, voorzichtig wat tikjes. Allemaal vanuit hem, hij is van nature dominant. Maar omdat ik merk dat ik zijn gebijt en zijn dominante houding heerlijk vind, wil ik zo graag dat hij me vastbindt en helemaal los gaat. We hebben hierover goed gepraat en hij ging helemaal los… Ik zat onder de blauwe plekken, het was bijna te heftig voor me.

Ik vond het heerlijk! Geniet hij als ik pijn heb? Heeft hij hierna nog wel respect voor me? Vind hij me raar dat ik hiervan geniet? Natuurlijk heb ik hier met hem over gepraat, hij stelde me enorm gerust. Maar toch blijft het gevoel knagen.. Ik vind het heerlijk om zo gedomineerd te worden, maar ik schrik ervan dat hij me blijkbaar graag wil slaan. Bedankt voor je reactie en openhartigheid. Allereerst is het goed dat je hier met hem overpraat.

Juist bij bdsm en ruige seks is communicatie belangrijk. Nu zijn er een paar dingen: Nu had je twijfels maar die waren voor even weggenomen. Nu zijn ze weer terug.

Nu is een simpele vraag: Als hij je ook een goed gevoel buiten de slaapkamer geeft en jij je daar gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Dan zit dat wel goed. Om je eigen gevoel een plek te geven adviseer ik je dit artikel te lezen: Dat het nu nog in je hoofd verwarrend is kan komen omdat je een beeld van seks hebt hoe het hoort.

Nu geniet je van iets wat niet de norm is en afwijkt van je standaard beeld. Je emoties zijn verder dan het denken. Het voelt goed, maar qua gedachten is het nog geen match.

Nooit negatief denken over de persoon waarmee ze genieten. Zij hebben hun eigen seksualiteit omarmt en zijn zich bewust van de kant die ze in zich hebben.

Om die reden zal de ander altijd respect hebben en je niet raar vinden. Probeer dus je eigen seksualiteit de omarmen en geef hem het voordeel van de twijfel, totdat zijn gedrag het tegenovergestelde bewijst. Mijn man en ik hebben nogal een gecompliceerde sexrelatie wegens problemen met de hormonen heeft mijn man hier geen gevoel bij en lukt het krijgen van een erectie ook niet. Nu hebben we het erover gehad en besproken van zijn kant dat het hem mischien wel spannend lijkt om aan bdsm te doen samen te ontdekken zonder koppels.

Nu is mijn man niet zo dat hij hiemee zou beginnen, dus ik heb een blinddoek en kietelveer en spankding aangeschaft. Nu is mijn vraag doordat mijn vriend niets voelt maar het wel weer wil proberen op andere manier met mij.

Zo ik kunnen beginnen met hem te blinddoeken en dan met zon kietelveer zijn lichaam opnieuw verkennen in de hoop dat hij hier iets bij gaat voelen op den duur en eventueel afsluiten met een erotische massage. Wellicht is het een vreemde vraag hier maar vind t lastig wat wel en niet te doen, Mijn man is niet zon prater omdat hij zich ongemakkelijk voelt in de situatie omdat hij gevoel heeft dat hij vaalt.

Hij legde, naar aanleiding van nog wat vragen daarover uit hoe dat werkte en dat het vrij simpel zou zijn. De anderen gingen akkoord met het voorstel en zowel de lens van de laptop als ook de losse camera werden nu zo ingesteld dat ik iedereen kon zien. En voor zijn makkers, allen warm aangekleed, trok Mark zijn kleren uit. En zo stond mijn slaafje even later helemaal bloot voor vijf van zijn voetbalvrienden en goed in beeld.

Het was doordat er even werd ingezoomd goed te zien dat het hem opwond. In zijn kooitje probeerde zijn piemel stijf te worden. Een korte poging om zich een beetje te beschermen voor de anderen door zijn handen voor zijn kruis te houden werd teruggefloten.

Ik had al een indruk, maar de beelden die ik naar mijn televisie streamde waren een welkome aanvulling op de woorden die ik had gelezen.

Dit was hitsige porno in the making. En dat voelde ik in mijn c. Mijn slaafje was hun slaafje op dit moment van opname en ze maakten er in eerste instantie gebruik van door hem als naakte butler in te zetten.

Hij moest bier halen, hapjes, het eten maken. De tafel opdekken en afruimen enzovoorts. Ik was blij dat Bart voor het opsturen overtollig materiaal had weggeknipt. Het was Bart die het initiatief nam om alles een stapje verder te brengen. Tussen de benen van zijn slapie en nu tijdelijk opzichter moest Mark diens broek openen en naar beneden trekken. De mooie lul van B. Hij wilde gaan pijpen maar dat was niet het idee zo bleek. Zonder zich wat aan te trekken van de gedachten van de andere jonge mannen piste hij in de mond van mijn vriendje.

De gezichten van de vier andere voetballers gaven een wisselende reactie weer. Ik spoelde een paar keer terug om het te kunnen bestuderen. Joris was geobsedeerd, twee wisten niet wat ze zagen gebeuren en ik vermoedde Wim kreeg verplaatsend schaamrood op zijn wangen.

Toch wendde hij zijn blik niet af. Dit, en omdat hij nog geen opdracht had gegeven begonnen me een vermoeden te geven dat ook deze twintiger onderdanig was maar het zelf nog niet helemaal wist.

Dit was geen porno maar realiteit, geen slecht script maar pure en eerlijke weergave van wat er gebeurde. En dat ik twee van die mannen kende? Dat maakte het supergeil zeker omdat ik degene was die de eindregie had. Nog steeds waren vier van de zes volledig gekleed. Ik zag Jack de open haard oppoken en er nog wat hout op gooien. Daarna trok hij zijn trui en broek uit en stond in beeld in zijn boxers en t-shirt.

Aan een zekere bolling in zijn broekje kon ik zien dat hij ook opgewonden was geworden van de gebeurtenissen. Het verbaasde me niet dat Dirk zijn voorbeeld volgde waardoor Wim nu de enige was die nog volledig gekleed was. Je zweet al peentjes man.. Helemaal bloot en zich heel bewust van de blikken van 5 paar ogen ging hij met rode wangen weer zitten.

Het was interessant om dit te zien. Ik had in nog geen drie weken van alles meegemaakt met daarvoor onbekende mensen. De schillen der beschaving die de 'normale Nederlander' om dat maar eens te gebruiken gebruikt om het innerlijk en de echte behoeften te verbergen had ik zonder moeite kunnen afpellen tot ze hun naakte ik lieten zien.

De verhoudingen in de groep vielen nu ook seksueel op hun plaats blijkbaar. Gedwee stond de roodharige en ietwat dikkige jongeman op en deed wat hem gevraagd werd. De anderen lachten hem uit, behalve Mark die vooral verbaasd was denk ik over wat er zich hier afspeelde. Tot mijn stomme verbazing werd er gehoor gegeven aan de opdracht en ging de naakte rooie tussen de benen van zijn clubgenoot zitten. Hij trok op bevel de boxers naar beneden en liet zijn gezicht in de richting van de mooie en harde grote lul van Dirk trekken.

Hij opende zijn mond maar had geen idee wat hij moest gaan doen. Kijk eens naar Markie! Met een schuin oog keek Wim naar Mark die zonder opdracht Bart vol overgave was gaan pijpen en voorzichtig maar vooral onzeker begon hij mijn slaafje te imiteren.

Uit de speakers klonk gekreun, van de bank hetzelfde, de twee die op dit moment niet actief waren trokken toch ook alles uit tot even later iedereen in de blokhut in hun blootje waren. Bart kwam klaar en spoot zijn zaad in mijn slaafje. Hij stuurde hem door naar Jack die zijn ogen sloot toen hij de tong voelde op zijn behaarde ballen. Mijn “hulpmeester” stond op en uit de beelden bleek dat hij zich nu met het filmen ging bemoeien.

Er werd nu actief en bewust aan de opnamen gewerkt. Om en om nam hij Mark en Wim in beeld die bezig waren met pijpen. De eerste met ervaring en de ander overduidelijk zonder al was zijn inzet voorbeeldig. Dirk was luidruchtig aan het genieten en de explosie in zijn lendenen was dan ook duidelijk te horen.

Na de laatste straal sperma duwde hij gelijk de doelman van zijn slapper wordende lid en de ballenvanger werd gelijk bij Jack gedirigeerd waar hij al iets doeltreffender aan zijn 'werkzaamheden' begon. De kerels die niet direct aan het seksen waren dronken bier en keken naar de anderen, en de twee sletjes; die van mij en de rooie en nog altijd verlegen doelman werden gebruikt. Er werd gerookt, gekreund en de blokhut was één zinderende, hete, geile sekshut geworden.

Bart had de leiding en behield die met een zelfbewustzijn dat ik wel kon waarderen. Iets wat me ook wel vertrouwen gaf dat het daarginds de komende 5 dagen wel goed zou gaan.

Iedereen behalve de twee groepssletjes was nu wel klaargekomen. En enkele hadden ook hun blaas geleegd. Met weerzin deden 5 man wat Bart hun opdroeg.

De vraag was duidelijk en Mark keek er niet van op maar Wim scheen weer zijn bewustzijn terug te krijgen. Zijn hele lichaams- en gezichtsuitdrukking maakte wel duidelijk dat hij nu hij aan Mark werd gekoppeld zich hierover verbaasde. Dit stukje video spoelde ik een paar keer terug om tot het besef te komen dat vier van de zes nu indirect door mij aangestuurd werden. Mij kenden ze niet, maar ze hadden zich wel te houden aan mijn regels. En ze beseften zich het niet, ze waren de camera's al vergeten na een minuut of tien.

Weer instemming en goed gedaan Bart pakte het sleuteltje van de kuisheidskooi van Mark en maakte deze los. Gelijk begon deze te groeien tot de mooie stijve harde paal. Bart zette de laptop zo dat er een overzichtsbeeld was en de losse camera gaf alleen de tafel en wat er op ging gebeuren weer.

Mark zat als eerste op tafel terwijl Wim eerst nog wat verweesd om zich heen keek en niet leek te geloven waarin hij verzeild was geraakt. Toch nam ook hij plaats en nu nam M. Eerst kusjes maar snel een tongzoen waar beiden zich aan overgaven. Mooi in beeld twee hele stijve pikken, de blote lijven en in tweede scherm zag ik dat de andere clubgenoten met zichzelf zaten te spelen.

Alles tegelijk kon niet en ik kon niet goed uitmaken of ze alles wel tot zich door lieten dringen. Ze gingen op in de basisopdracht en gaven zich beiden volledig over aan elkaar terwijl ik ook wel doorhad dat ze zich beseften hun vrienden hun bekeken. Met moeite bleven ze op de tafel af en toe een voetje er naast en kwamen ze in standje 69 terecht en begonnen ze elkaar te likken en te pijpen.

Mark nam het pikkie van Wim vol geile energie in zijn mond en aan de laatste was te zien dat hij soms even twijfelde maar zich toch ook liet gaan. Ze likten, zogen, betasten elkaar en ik zag dat Mark zichzelf soms even bevrijdde omdat hij anders klaarkwam. Zij hijgden en kreunden en de toeschouwers gedroegen zich eigenlijk niet anders.

Ze vergaten de opdracht om op de tafel te blijven. Wisselden van positie Bart liet ze gaan en Mark kroop achter Wim op de tafel en stuurde zijn stijve zaadstaaf naar het sterretje van de ander. Heel voorzichtig duwde hij zijn lul naar binnen bij de jongen voor hem op tafel. Helemaal naar binnen voor hij zijn heupen, nee zijn hele lijf bewoog om de maagd onder hem te gaan neuken. Hij wist een beetje op te bouwen maar het tempo ging snel omhoog.

Ladyboy neuken gangbang venlo


bef standjes slaaf sm

Op deze manier wordt het voor ook fijner omdat je niet iets doet wat boven jouw kunnen ligt. Daarnaast is het slim om online op zoek te gaan over wat bdsm inhoud en probeer je ook in te lezen over bdsm handelingen die je vriendin opwindend vindt.

Een goed begin zijn deze twee artikelen zodat je de aspecten van bdsm beter begrijpt: Hopelijk besef je na het lezen van deze artikelen dat bdsm helemaal niet eng hoeft te zijn. Met goede communicatie en afspraken kan het voor beide erg leuk zijn.

Zowel als dominant en onderdanige is het belangrijk dat je vooraf de grenzen bespreekt, omdat je dan tijdens het spel ook echt met elkaar bezig kunt zijn. En je niet continu jezelf hoeft af te vragen of je het wel of niet goed doet! Ik ben 5 jaar geleden mijn vriendin nu ex tegen gekomen.

Zij heeft een verleden met clubs en soft sm. Ik heb mij er toen een beetje voor afgesloten. We hebben het er een paar keer over gehad maar meer ook niet. Na een tijdje hebben we onze 1e kind gekregen en vlak er na onze 2e. We hebben het er nooit meer over gehad omdat zij vond dat een moeder van 2 dat niet hoort te doen. Na verloop van tijd ben ik er toch aan gaan denken en gaan twijfelen, maar nooit met haar besproken omdat ik er van uit ging dat zij niet meer wilde.

Tijdens de sex probeerde ik wel het één en ander waarop zij goed reageerde. Nu 3weken geleden zijn wij om verschillende reden uitgeklaard gegaan, maar wat bleek nou. De sex was niet altijd alles. Het standaard gebeuren was niks mis mee alleen als ik van alles probeerde was het niks.

Ik deed haar op de verkeerde manieren pijn. Dit omdat ik maar wat deed en mij nooit verdiept heb in wat ik nou wilde probeerde te bereiken. Zij kreunde maar wat omdat ze wist dat het me opwond maar meer als dat ook niet. Ik wist dus niet beter dan dat ik het goed deed. Nu is gebleken dat dat totaal niet het geval was en dat zij de afgelopen maanden steeds meer terug verlangde naar dat wereldje. Je kan nu natuurlijk denken; waarom zei ze dan niks?

Nu weet ik nog steeds niks over bdsm en heb ik ook geen idee hoe ik mij er in kan verdiepen buiten het lezen van andermans verhalen en kan ik niet oordelen of het nu juist wel of niet wat voor mij is terwijl de nieuwsgierigheid er nog wel is.

Ik hoop dat je wat aan mijn verhaal hebt gehad misschien ook niet. Ik wens je in ieder geval veel succes. Mijn man ik ik zijn 12 jaar samen , een viertal bijna Vijftal jaren terug zijn wij om de extra spanningen beginnen swingen , het geflirt en de contacten sprak ons wel aan en zijn daarin ook verder gegaan , na een dik tweetal jaar leerden we een koppel kennen in het swingersleventje waarbij het al onmiddellijk klikte op veel vlakken , de vrouwelijke persoon van het koppel had al in de lichte vorm kennis gemaakt met het bdsm voornamelijk bondage en af en toe spanking en uit gesprekken heeft mijn man zich daarin verdiept.

Al snel wel duidelijk dat hij zich daar ook in kon vinden , of toch in bepaalde aspecten , namelijk de dominante kant. Ik zelf heb me daar nooit echt in verdiept , ergens schrik denk ik , wel enkele keren mee geweest met man , zijn sub en haar vriend naar een bijeenkomst waarin het bdsm gebeuren te vinden was , bepaalde scènes vond ik wel iets hebben , voornamelijk het contact tussen de twee personen.

Voor mij is het heel moeilijk om het uit te leggen maar ik doe mijn best. Door omstandigheden is deze band met zijn sub gewoon helemaal zoek geraakt. Geen contact meer lange tijd , nu al één jaar geen gesprekken meer gebeurt en onlangs een zestal maanden terug is de bdsm band tussen mijn man en haar terug opgenomen.

Ik hou ontzettend veel van mijn man en na lang nadenken weet ik dat ik ergens ook wel interesse heb in bepaalde dingen wat bdsm betreft , omdat ik nu ook besef dat het niet enkel met pijn ,onderdanig , dominant en dergelijke te maken heeft ; ik zou me ook heel graag willen overgeven , maar iets in mij houd me tegen , wat weet ik niet.

Hoe kan ik bepaalde dingen aanvaarden en begrijpen , heeft iemand al ooit eenzelfde ervaring gehad. Lovertje dit is een zeer complexe situatie. Allereerst is de swingers-situatie verandert. De toevoeging die het jullie eerst gaf is bij jou verdwenen, want het contact dat je eerst met haar had, is er nu niet meer.

Je zit zeker niet in een uitzichtloze situatie, maar het is wel belangrijk om te kijken wat jij wilt. Een goed startpunt is om na te gaan wat jou tegenhoudt. Jij kunt je namelijk alleen overgeven als de situatie voor jou veilig en vertrouwt voelt. Een deel van het probleem kan liggen, bij het feit dat je denkt dat hij het plezier alleen bij haar kan krijgen. Hierdoor leg jij jezelf onnodig veel druk op…. Je kunt het zo zien: Dat hij al bdsm ervaring heeft met haar, zegt niets over jullie!

Het is sowieso al slim om je gevoel aan te geven en dan kan je aangeven dat je een time-out wil. Je geeft al zelf aan dat jij je niet meer kan openstellen. Geef aan hem aan dat de situatie voor jou is verandert ten opzichte van het begin. Spreek hier vanuit jezelf en maak geen verwijten. Eventueel kan je als je er klaar voor bent aangeven dat je met hem het bdsm-pad wil bewandelen. Door dit te delen zal jij je ook minder eenzaam voelen. En als je merkt dat hij begrip heeft, zal het voor jou ook makkelijker zijn om met bdsm bezig te zijn, omdat je zijn vertrouwen voelt.

En zoals je weet is vertrouwen een zéér belangrijk aspect van bdsm. Dat kan je helpen, maar je ontkomt er niet aan het gesprek met hem aan te gaan…hoe lastig dat ook is. Dit gevoel gaat niet zomaar weg, maar als je met hem hierover praat, kan het je ontzettend veel opleveren en voor een nieuwe weg in jullie seksleven zorgen! Een jaar nu zit ik middenin een heftige affaire met een getrouwde man, twintig jaar leeftijdsverschil, hij midlife, ik op zoek naar een stabiele basis.

Het is altijd al ruig geweest, bijten, knijpen, voorzichtig wat tikjes. Allemaal vanuit hem, hij is van nature dominant. Maar omdat ik merk dat ik zijn gebijt en zijn dominante houding heerlijk vind, wil ik zo graag dat hij me vastbindt en helemaal los gaat.

We hebben hierover goed gepraat en hij ging helemaal los… Ik zat onder de blauwe plekken, het was bijna te heftig voor me. Ik vond het heerlijk! Geniet hij als ik pijn heb? Heeft hij hierna nog wel respect voor me?

Vind hij me raar dat ik hiervan geniet? Natuurlijk heb ik hier met hem over gepraat, hij stelde me enorm gerust. Maar toch blijft het gevoel knagen.. Ik vind het heerlijk om zo gedomineerd te worden, maar ik schrik ervan dat hij me blijkbaar graag wil slaan. Bedankt voor je reactie en openhartigheid. Allereerst is het goed dat je hier met hem overpraat.

Juist bij bdsm en ruige seks is communicatie belangrijk. Nu zijn er een paar dingen: Nu had je twijfels maar die waren voor even weggenomen. Nu zijn ze weer terug. Nu is een simpele vraag: Als hij je ook een goed gevoel buiten de slaapkamer geeft en jij je daar gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Dan zit dat wel goed. Om je eigen gevoel een plek te geven adviseer ik je dit artikel te lezen: Dat het nu nog in je hoofd verwarrend is kan komen omdat je een beeld van seks hebt hoe het hoort.

Nu geniet je van iets wat niet de norm is en afwijkt van je standaard beeld. Je emoties zijn verder dan het denken. Het voelt goed, maar qua gedachten is het nog geen match. Nooit negatief denken over de persoon waarmee ze genieten. Zij hebben hun eigen seksualiteit omarmt en zijn zich bewust van de kant die ze in zich hebben.

Om die reden zal de ander altijd respect hebben en je niet raar vinden. Probeer dus je eigen seksualiteit de omarmen en geef hem het voordeel van de twijfel, totdat zijn gedrag het tegenovergestelde bewijst.

Mijn man en ik hebben nogal een gecompliceerde sexrelatie wegens problemen met de hormonen heeft mijn man hier geen gevoel bij en lukt het krijgen van een erectie ook niet. Nu hebben we het erover gehad en besproken van zijn kant dat het hem mischien wel spannend lijkt om aan bdsm te doen samen te ontdekken zonder koppels. Nu is mijn man niet zo dat hij hiemee zou beginnen, dus ik heb een blinddoek en kietelveer en spankding aangeschaft.

Nu is mijn vraag doordat mijn vriend niets voelt maar het wel weer wil proberen op andere manier met mij. Zo ik kunnen beginnen met hem te blinddoeken en dan met zon kietelveer zijn lichaam opnieuw verkennen in de hoop dat hij hier iets bij gaat voelen op den duur en eventueel afsluiten met een erotische massage. Wellicht is het een vreemde vraag hier maar vind t lastig wat wel en niet te doen, Mijn man is niet zon prater omdat hij zich ongemakkelijk voelt in de situatie omdat hij gevoel heeft dat hij vaalt.

Hij legde, naar aanleiding van nog wat vragen daarover uit hoe dat werkte en dat het vrij simpel zou zijn. De anderen gingen akkoord met het voorstel en zowel de lens van de laptop als ook de losse camera werden nu zo ingesteld dat ik iedereen kon zien.

En voor zijn makkers, allen warm aangekleed, trok Mark zijn kleren uit. En zo stond mijn slaafje even later helemaal bloot voor vijf van zijn voetbalvrienden en goed in beeld. Het was doordat er even werd ingezoomd goed te zien dat het hem opwond.

In zijn kooitje probeerde zijn piemel stijf te worden. Een korte poging om zich een beetje te beschermen voor de anderen door zijn handen voor zijn kruis te houden werd teruggefloten. Ik had al een indruk, maar de beelden die ik naar mijn televisie streamde waren een welkome aanvulling op de woorden die ik had gelezen.

Dit was hitsige porno in the making. En dat voelde ik in mijn c. Mijn slaafje was hun slaafje op dit moment van opname en ze maakten er in eerste instantie gebruik van door hem als naakte butler in te zetten. Hij moest bier halen, hapjes, het eten maken.

De tafel opdekken en afruimen enzovoorts. Ik was blij dat Bart voor het opsturen overtollig materiaal had weggeknipt. Het was Bart die het initiatief nam om alles een stapje verder te brengen.

Tussen de benen van zijn slapie en nu tijdelijk opzichter moest Mark diens broek openen en naar beneden trekken. De mooie lul van B. Hij wilde gaan pijpen maar dat was niet het idee zo bleek.

Zonder zich wat aan te trekken van de gedachten van de andere jonge mannen piste hij in de mond van mijn vriendje. De gezichten van de vier andere voetballers gaven een wisselende reactie weer. Ik spoelde een paar keer terug om het te kunnen bestuderen. Joris was geobsedeerd, twee wisten niet wat ze zagen gebeuren en ik vermoedde Wim kreeg verplaatsend schaamrood op zijn wangen.

Toch wendde hij zijn blik niet af. Dit, en omdat hij nog geen opdracht had gegeven begonnen me een vermoeden te geven dat ook deze twintiger onderdanig was maar het zelf nog niet helemaal wist. Dit was geen porno maar realiteit, geen slecht script maar pure en eerlijke weergave van wat er gebeurde. En dat ik twee van die mannen kende? Dat maakte het supergeil zeker omdat ik degene was die de eindregie had.

Nog steeds waren vier van de zes volledig gekleed. Ik zag Jack de open haard oppoken en er nog wat hout op gooien. Daarna trok hij zijn trui en broek uit en stond in beeld in zijn boxers en t-shirt. Aan een zekere bolling in zijn broekje kon ik zien dat hij ook opgewonden was geworden van de gebeurtenissen. Het verbaasde me niet dat Dirk zijn voorbeeld volgde waardoor Wim nu de enige was die nog volledig gekleed was. Je zweet al peentjes man..

Helemaal bloot en zich heel bewust van de blikken van 5 paar ogen ging hij met rode wangen weer zitten. Het was interessant om dit te zien. Ik had in nog geen drie weken van alles meegemaakt met daarvoor onbekende mensen. De schillen der beschaving die de 'normale Nederlander' om dat maar eens te gebruiken gebruikt om het innerlijk en de echte behoeften te verbergen had ik zonder moeite kunnen afpellen tot ze hun naakte ik lieten zien.

De verhoudingen in de groep vielen nu ook seksueel op hun plaats blijkbaar. Gedwee stond de roodharige en ietwat dikkige jongeman op en deed wat hem gevraagd werd. De anderen lachten hem uit, behalve Mark die vooral verbaasd was denk ik over wat er zich hier afspeelde. Tot mijn stomme verbazing werd er gehoor gegeven aan de opdracht en ging de naakte rooie tussen de benen van zijn clubgenoot zitten.

Hij trok op bevel de boxers naar beneden en liet zijn gezicht in de richting van de mooie en harde grote lul van Dirk trekken. Hij opende zijn mond maar had geen idee wat hij moest gaan doen. Kijk eens naar Markie! Met een schuin oog keek Wim naar Mark die zonder opdracht Bart vol overgave was gaan pijpen en voorzichtig maar vooral onzeker begon hij mijn slaafje te imiteren. Uit de speakers klonk gekreun, van de bank hetzelfde, de twee die op dit moment niet actief waren trokken toch ook alles uit tot even later iedereen in de blokhut in hun blootje waren.

Bart kwam klaar en spoot zijn zaad in mijn slaafje. Hij stuurde hem door naar Jack die zijn ogen sloot toen hij de tong voelde op zijn behaarde ballen. Mijn “hulpmeester” stond op en uit de beelden bleek dat hij zich nu met het filmen ging bemoeien. Er werd nu actief en bewust aan de opnamen gewerkt. Om en om nam hij Mark en Wim in beeld die bezig waren met pijpen. De eerste met ervaring en de ander overduidelijk zonder al was zijn inzet voorbeeldig.

Dirk was luidruchtig aan het genieten en de explosie in zijn lendenen was dan ook duidelijk te horen. Na de laatste straal sperma duwde hij gelijk de doelman van zijn slapper wordende lid en de ballenvanger werd gelijk bij Jack gedirigeerd waar hij al iets doeltreffender aan zijn 'werkzaamheden' begon.

De kerels die niet direct aan het seksen waren dronken bier en keken naar de anderen, en de twee sletjes; die van mij en de rooie en nog altijd verlegen doelman werden gebruikt. Er werd gerookt, gekreund en de blokhut was één zinderende, hete, geile sekshut geworden. Bart had de leiding en behield die met een zelfbewustzijn dat ik wel kon waarderen. Iets wat me ook wel vertrouwen gaf dat het daarginds de komende 5 dagen wel goed zou gaan.

Iedereen behalve de twee groepssletjes was nu wel klaargekomen. En enkele hadden ook hun blaas geleegd. Met weerzin deden 5 man wat Bart hun opdroeg. De vraag was duidelijk en Mark keek er niet van op maar Wim scheen weer zijn bewustzijn terug te krijgen. Zijn hele lichaams- en gezichtsuitdrukking maakte wel duidelijk dat hij nu hij aan Mark werd gekoppeld zich hierover verbaasde. Dit stukje video spoelde ik een paar keer terug om tot het besef te komen dat vier van de zes nu indirect door mij aangestuurd werden.

Mij kenden ze niet, maar ze hadden zich wel te houden aan mijn regels. En ze beseften zich het niet, ze waren de camera's al vergeten na een minuut of tien. Weer instemming en goed gedaan Bart pakte het sleuteltje van de kuisheidskooi van Mark en maakte deze los. Gelijk begon deze te groeien tot de mooie stijve harde paal. Bart zette de laptop zo dat er een overzichtsbeeld was en de losse camera gaf alleen de tafel en wat er op ging gebeuren weer.

Mark zat als eerste op tafel terwijl Wim eerst nog wat verweesd om zich heen keek en niet leek te geloven waarin hij verzeild was geraakt. Toch nam ook hij plaats en nu nam M. Eerst kusjes maar snel een tongzoen waar beiden zich aan overgaven. Mooi in beeld twee hele stijve pikken, de blote lijven en in tweede scherm zag ik dat de andere clubgenoten met zichzelf zaten te spelen.

Alles tegelijk kon niet en ik kon niet goed uitmaken of ze alles wel tot zich door lieten dringen. Ze gingen op in de basisopdracht en gaven zich beiden volledig over aan elkaar terwijl ik ook wel doorhad dat ze zich beseften hun vrienden hun bekeken.

Met moeite bleven ze op de tafel af en toe een voetje er naast en kwamen ze in standje 69 terecht en begonnen ze elkaar te likken en te pijpen. Mark nam het pikkie van Wim vol geile energie in zijn mond en aan de laatste was te zien dat hij soms even twijfelde maar zich toch ook liet gaan. Ze likten, zogen, betasten elkaar en ik zag dat Mark zichzelf soms even bevrijdde omdat hij anders klaarkwam. Zij hijgden en kreunden en de toeschouwers gedroegen zich eigenlijk niet anders.

Ze vergaten de opdracht om op de tafel te blijven. Wisselden van positie Bart liet ze gaan en Mark kroop achter Wim op de tafel en stuurde zijn stijve zaadstaaf naar het sterretje van de ander. Heel voorzichtig duwde hij zijn lul naar binnen bij de jongen voor hem op tafel. Helemaal naar binnen voor hij zijn heupen, nee zijn hele lijf bewoog om de maagd onder hem te gaan neuken.

Hij wist een beetje op te bouwen maar het tempo ging snel omhoog.Het verstelbare beenbandje is zo ontworpen dat het kan helpen bij kramp, zorgt voor ondersteuning van de rug en zorgt voor een goede positie van de G-spot.

Nu kan je nog dieper gaan en alle gevoelige plekjes raken; een ongelooflijke nieuwe sensatie voor jullie allebei! Met dit eenvoudig te gebruiken systeem hoef je alleen maar het kussentje achter je nek te schuiven en je enkels vast te zetten met de boeien voorzien van klittenband.

De Spread Me sekshulp is een leuke manier om het spel in de slaapkamer gemakkelijk en comfortabel te maken! Het zorgt ervoor dat je dieper en harder kan penetreren voor nog betere stimulatie.

Hij helpt ook om je partner in de juiste positie te krijgen voor een gerichte g-spot stimulatie. De band heeft stevige handgrepen voor een goede houvast en een comfortabel, zacht kussentje voor om je heupen. Door deze band te gebruiken behoud je een goede houding tijdens de penetratie die de druk op je rug verlicht en ervoor zorgt dat je langer door kan gaan.

Hij drukt ook het vaginale kanaal samen voor samengetrokken sensaties. De band is in lengte verstelbaar for een goede pasvorm en gemakkelijk gebruik. Doe de band om de heupen, hou je stevig vast aan de lussen en het plezier kan beginnen. Door de band naar je toe te trekken kun jij genieten van een diepere, hardere penetratie terwijl je partner geniet van een heerlijke g-spot en clitoris stimulatie.

De koning antwoordt, op plechtige toon: Het zijn seksspeeltjes die helpen om standjes beter of wat gemakkelijker te kunnen uitvoeren, dus zonder gehannes en gedoe en zonder dat je er pijn in je rug van krijgt.

Daarna geeft hij De Jong antwoord: Maar positie riemen worden ook gebruikt in de BDSM scene. Als de man na een beleefde hoofdknik de kamer verlaat, pakt de koning een attribuut uit de kist. Hij begint uit te leggen: Deze hebben Max en ik op onze Ipad gekocht bij Dildootjes. Daarna vertelt hij verder: Zij vindt die extra stimulatie héél fijn. De doggie style band helpt mij ook om mijn vrouw in de juiste positie te krijgen voor een gerichte g-spot stimulatie. De band heeft stevige handgrepen voor een goede houvast en een comfortabel, zacht kussentje voor om haar heupen.

Als ik dit hulpmiddel gebruik tijdens het neuken dan lukt het mij de juiste houding te houden die de druk op mijn rug verlicht en ervoor zorgt dat ik langer door kan gaan.

Oók dat vindt mijn vrouw héél fijn. Daarna schuift hij het schaaltje richting zijn gast en mompelt nauwelijks verstaanbaar: Ultra Inflatable Position Master. Leef je wildste fantasieën uit met deze Opblaasbare Positie Master!! Mount Me Opblaasbaar Positiekussen. Altijd al diverse gekke standjes willen proberen? Deluxe Spread Me Sekshulp- met boeien. Met de Spread Me sekshulp kan je genieten van een sexy spel terwijl je je zacht en opwindend laat vastbinden! Doggy Style Position Strap.

Als je een liefhebber bent van doggie style seks dan moet je deze speciale doggie style band hebben. Doggy Style Seks Band. Als je veilig vastgebonden bent zijn er heel wat mogelijkheden. Zachtjes strelen Met de handen of met een veer, een haarborstel of iets dergelijks. Alles wat mogelijk een aangename sensatie geeft. Blinddoek Als je niets kan zien komen de prikkels intenser binnen, juist omdat ze onverwacht zijn.

Bovendien is de spanning groter omdat je niet weet wat er gaat komen. Een erotische massage Als je geen kant op kan, is dat het ideale moment om je te verwennen, zonder mezelf daarbij te vergeten. Want wat is er fijner dan je ongegeneerd aan te raken? Erop los kneden en strelen en je ten volle laten genieten.

Met fijne olie of met een massagekaars. Na een kwartiertje is het kaarsvet te gebruiken als warme massageolie. Zeker als je dit niet kent en denkt dat het echt kaarsvet is, is dit een aangename verrassing. Plagen Een erotische massage op zich is zalig. Maar een erotische massage waarbij je geprikkeld wordt en telkens tot op het randje van klaarkomen wordt gebracht, is nog veel lekkerder.

Zeker omdat je vastgebonden niets anders kan doen dan ondergaan. Je kan het zelf niet afmaken. Nee, je moet wachten tot ik je eindelijk laat klaarkomen. Op die manier wordt de spanning zo hoog opgebouwd, dat de ontlading alleen maar groter wordt.

Goed voor een spetterend orgasme. Voederen Het kan erg sensueel zijn om gevoederd of gelaafd te worden terwijl je vastgebonden bent. Kleine stukjes fruit of chocolade lenen zich hier goed voor. Seksspeeltjes Vastgebonden seksspeeltjes ondergaan zoals dildo en vibrator of kietelende voorwerpen.

Erotische belofte doen Een onmiddellijk uitvoerbare belofte zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen, om iets smeken, vijf keer pijpen Streng en uitdagend zijn mag hierbij, bondage geeft macht.

Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan wat de ander doet. Dat kan van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot lichte elektrische schokjes. Dat laatste is overigens niet noodzakelijk want bondage op zich heeft niets met pijn te maken.

We kunnen het combineren, maar dat hoeft niet. We doen gewoon wat we lekker en leuk vinden. Daarbij wordt je bevolen om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken. Houd ze boven je hoofd. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg. Maar je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn. Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn, verbale bondage kan op elk moment. Dat maakt het spontaner en onverwachter. Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen.

Echte bestraffing of gespeelde bestraffing. Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid. De bedoeling van discipline is het gedrag van de partner controleren. Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven. Speel met jezelf, maar kom niet klaar.

Wacht me naakt op.


Neuken in enschede erotic massage alkmaar


Wederom iedereen bedankt voor de reacties. Ghislain, heel grappig dat je wel opgewonden raakt van iets wat je niet opwind, maar ook de mensen via mail Lex4seks Yahoo. Ik vind het super! Ook heel bijzonder iemand die de moeite nam om me te vertellen dat hij absoluut niet van homoseks houd, niet van s. Tja, dan denk ik bij mezelf een heleboel; maar vraag me vooral af of de schrijver rijdt in een auto die hij lelijk vindt of vooral eet wat hij niet lekker vindt?

Het lange weekend met haar was voorbij gevlogen en het was heerlijk geweest om zo van haar te mogen genieten. Mijn huis voelde dan ook wat leeg aan toen ik binnenkwam. Ik was vergeten de verwarming uit te zetten en aangezien deze nog op standje naakt stond trok ik mijn kleren maar uit omdat het zweet me uitbrak.

Op mijn tablet zag ik dat er berichten uit Duitsland waren. Zowel van Mark mijn slaafje en het broertje van Mariël en Bart, die gedurende de wintersportvakantie van de voetbalvrienden van Mark van mij toestemming had om mijn mannensletje te sturen. Omdat het er toch van zou komen startte ik de laptop op zodat ik met gemak en snelheid de mogelijk grote videobestanden zou kunnen binnenhalen. Alleen het idee al had effect op mijn pikkie dat zich begon te roeren. Maar wat ik ook wilde was nu niet klaarkomen en ik deed in verband met mijn gebrekkige zelfbeheersing op dat vlak de stalen kuisheidsgordel om.

Ik had de sleutel net omgedraaid toen Mariël belde om te vertellen dat ze thuis was. Ik vroeg haar wat ze zou gaan doen met de avond waarbij ze aangaf dat haar vriendin Mariska bij haar was. Ik gaf haar de opdracht aan het einde van de avond een verslag naar me te mailen.

Dat, zo vertelde ik haar moest vanaf dit moment elke dag. Al was er niets te melden, dan nog even een paar regeltjes. In een redelijk tempo nam ik het leven van haar en haar broertje over, ten minste op het vlak van seks maar ik voelde dat het meer was De email van Mark begon met een bedankje. Ik mag er niets over zeggen van Bart dat doet hij zelf wel. Wel wil ik U bedanken voor alle ervaringen die ik opdoe. Het maakt me geil en nederig, maar hoe leuk geil het hier ook is?

Ik mis U toch wel. Maar nog een week en dan ben ik weer thuis. Mark, uw slaafje en bezit' De mail van Bart had inderdaad zoals verwacht een aantal linkjes naar Dropbox. Maar ik wachtte nog even met het downloaden en las het verhaal dat wederom bol stond van extreme taalfouten en kromme zinnen. Maar als het om hetgeen ging wat hij beschreef? Dat was fantastisch, creatief en zeer zeker opwindend. Ik stuurde dan ook een antwoord dat ik de inhoud helemaal top vond, maar dat hij in het vervolg zijn tekst moest gaan dicteren aan Mark die dus nu ook de taak van secretaresse kreeg.

Daarna ging ik de videobestanden downloaden. Wat Bart wel goed had gedaan is het nummeren van de bestanden die ik voor mijn gemak aan elkaar koppelde in Pinnacle zodat het één geheel van iets meer dan een uur werd. Bart was echt creatief geweest met het opnemen en alles was goed in beeld te zien. Ook in zijn opdrachten en vooral hoe hij de andere jongens in 'mijn' project had betrokken gaf hij blijk van perverse, grappige ingevingen en speelde hij goed op de omstandigheden in.

Bart had, samen met Mark zoals door mij opgedragen een externe webcam gehaald voor zijn laptop. Maar hij was nog een stapje verder gegaan. Na het kopen van de cam had hij M. Vervolgens waren ze teruggegaan naar hun blokhut. De andere boys waren terug van hun ochtendski-tochtje en samen hadden ze genoten van de lunch. Daarna zouden ze weer de bergen ingaan maar een blik naar buiten leerde hen dat het weer was omgeslagen.

De wind was toegenomen terwijl het hard was gaan sneeuwen. Je ziet geen hand voor ogen”, had Joris geroepen. Een noodoverleg volgde en het besluit viel dat ze naar het zwembad en de sauna zouden gaan die bij het complex van meerdere blokhutten én een hotel hoorden. Bart schakelde snel en nam Mark mee hun slaapkamer in. Hij had hem het zwembroekje aangereikt met de opdracht deze aan te trekken en ook zijn kuisheidsgordel om te houden.

Het hield in dat mijn mannetje zijn skikleding uit moest trekken en hij werd daarbij gefilmd door zijn maatje. Zonder enige vorm van twijfel voldeed hij aan de eis en stond kort naakt, daarna in het roze broekje goed in beeld voor hij zijn warme kleren weer aantrok. De korte maar barre tocht door de sneeuwstorm naar het zwembad moest ik er maar bij denken maar in de kleedkamers van het zwembad wist B.

De zes waren alleen in de ruimte kon ik zien, al kwamen de andere jongens niet in zicht tijdens het uitkleden. Hun reacties waren wel te horen toen Mark zijn thermo-ondergoed uittrok.

Eén van hen ik kon niet zien wie gaf Mark een tik met een badhanddoek in zijn kruis. Heel even trok hij zijn heupen terug maar herstelde zich en bood nogmaals zijn pik en ballen aan door rechtop te gaan staan. En nogmaals liet hij het uiteinde van de badstof op het lijf van M. Dit was duidelijk de stem van Bart die sprak. Ik heb toestemming van zijn Meester. Uit de mail kon ik opmaken dat het onderwerp daarna even werd afgesloten en de jongens gingen zwemmen.

Erotische belofte doen Een onmiddellijk uitvoerbare belofte zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen, om iets smeken, vijf keer pijpen Streng en uitdagend zijn mag hierbij, bondage geeft macht. Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan wat de ander doet. Dat kan van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot lichte elektrische schokjes. Dat laatste is overigens niet noodzakelijk want bondage op zich heeft niets met pijn te maken.

We kunnen het combineren, maar dat hoeft niet. We doen gewoon wat we lekker en leuk vinden. Daarbij wordt je bevolen om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken.

Houd ze boven je hoofd. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg. Maar je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn. Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn, verbale bondage kan op elk moment. Dat maakt het spontaner en onverwachter. Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen. Echte bestraffing of gespeelde bestraffing.

Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid. De bedoeling van discipline is het gedrag van de partner controleren.

Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven. Speel met jezelf, maar kom niet klaar. Wacht me naakt op. Laat een warm bad voor me vollopen.

Doe je ogen dicht. Drie tikjes op de kont. Drie zweepslagen op de kont. Door af te knellen. Door jaloezie op te wekken. Combinatie van fysieke en mentale pijn: Opeens had ze blijkbaar genoeg van het likken en liet ze mijn haren los.

Ongelofelijk wat een energie ze had. Ik wou langzaam op de grond gaan liggen maar dat ging duidelijk niet snel genoeg. Ze gaf een klein duwtje waardoor ik dadelijk op de grond lag. Volledig naakt en hulpeloos moest ik braaf ondergaan wat deze vrouw met me wou doen. Ze stond recht boven me en zette haar laarzen aan weerskanten van mij ter hoogte van mijn buik. Ze boog voorover zodat ik eerst een goed zicht kreeg op haar volle borsten en grote tepels en hierna dadelijk in haar wederom triomfantelijke ogen keek.

Een grijns verscheen op haar gezicht en even keek ze ook heel ondeugend naar mijn Meester. Ze ging namelijk op haar hurken zitten zodat haar rokje naar boven schoof en haar strakke mooie vagina weer zichtbaar werd. Ik probeerde mijn blik nog af te wenden, maar kon er opnieuw niet aan weerstaan. Wat volgde was een stevige straal urine waarvan een deel in mijn mond terechtkwam en een ander deel op mijn gezicht en borstkas.

Tijdens het urineren bleef ze me strak aan kijken. Hij ging achter me staan in een bad en begon op en tussen mijn billen te plassen. Zij stond nu op haar hurken voor me en dit was enorm vernederend aangezien ze met haar blik me helemaal willoos maakte en me braaf haar urine deed slikken Het duurde nog even maar gelukkig werd de straal al snel minder hard waardoor de urine eerder op mijn borstkas en buik terechtkwam.

Eenmaal klaar ging ze weer rechtstaan en liet ze haar ogen over me rollen. Ik lag totaal besmeurd onder de urine en was volledig vernederd door deze vrouw. Mijn blik probeerde ik af te wenden maar ze beval me om haar opnieuw aan te kijken. Je bent een vuile slet! Ik wil nog van alles met je doen slet! In het water had ze blijkbaar ook wat zeep gedaan opdat ik niet meer zou stinken naar urine. Na het wassen kreeg ik een handdoek toegeworpen met het bevel om me af te drogen.

De Meester had haar ondertussen bij haar geroepen en ik zag hoe ze stevig aan het tongzoenen waren. Ik had me volledig afgedroogd en wachtte braaf af tot ze terug kwam want de Meester was ondertussen ook even met haar borsten aan het spelen. Toen ze zagen dat ik klaar was, stapte ze dadelijk terug recht en kwam weer op me af. Fors duwde ze haar schaamlippen tegen mijn lippen aan zodat ik wel gedwongen werd om haar braaf te likken.

Ze stond echt supernat en al gauw begon ze stevige bewegingen te maken met haar heupen zodat elk plekje grondig werd betast door mijn tong en lippen. Tijd om te bekomen van haar orgasme had ze niet nodig want vliegensvlug draaide ze haar om en in plaats van haar kontje kreeg ik nu haar kontgaatje op mijn gezicht.

Ondertussen begon ze haar zelf te vingeren en het duurde niet lang of een tweede en derde orgasme volgde. Steeds opnieuw riep ze: Ze was nu helemaal wild en duwde haar billen nog dieper op mijn gezicht. Ik bleef likken als een gek en had duidelijk een gevoelig plaatsje bij haar geraakt want opnieuw volgde een orgasme. Voorlopig had ze wel even genoeg gehad want hierna kroop ze van me af en liet me even naar lucht happen. Bekomend van haar orgasmes grijnsde ze naar hem: Je hebt hem echt wel goed opgevoed!

Hierna trok ze de broek en boxer van de Meester naar beneden en haalde ze de penis van haar vriend tevoorschijn. Ze trok hem eerst nog lichtjes af zodat hij al vrij stijf stond. Automatisch had ik mijn mond al opengedaan en zonder aarzelen duwde hij zijn penis vol bij me naar binnen. Hij begon me te mondneuken en maakte diepe en snelle stoten.

Ik had heel veel moeite om niet te kokhalzen maar al snel ging mijn aandacht ook naar ergens anders. Zij had namelijk ondertussen een voorbinddildo aangedaan en bracht die na het nodige glijmiddel te hebben aangebracht bij me naar binnen.

Ik werd nu ruw en diep geneukt in mijn mond en in mijn kont en toch genoot ik ervan. Op een bepaald moment schakelden ze beiden een versnelling hoger en sloegen ze ook beiden aan het kreunen. De Meester kwam als eerst klaar en spoot een flinke lading sperma in mijn mond die ik meteen doorslikte.

Zij nam me daarop nog eens stevig vast aan weerszijden van mijn billen en duwde de dildo nu langzamer maar dieper in me. Ik kon me niet meer inhouden en kreunde nu hardop mee met haar. En even later kwam ook zij en ik klaar. Ze trok de dildo uit me en gaf nog twee kleine tikken op mijn billen.

We hadden al heel wat dates achter de rug, mijn Meester en ik.