Bdsm advertentie vrouw zoekt dominante man

bdsm advertentie vrouw zoekt dominante man

Ook graag hoor ik de fantasieën van mijn meesteresse. Ik ben benieuwd welke meesteresse mij wat bij kan leren. Zelf woon ik in noord - brabant in de buurt van tilburg en kan me verplaatsen.

Het liefste in de buurt maar iets verder weg maakt ook niet uit. Ze wil eens echt gaan ontdekken hoe onderdanig ze getraind kan worden. Bdsm ervaring heb ik al jarenlang. Alleen niet meer met een vaste Meesteres of Meester, dit zou ik heel graag willen. Het liefst woont u in de buurt van hilversum, zodat ik makkelijk naar u toe kan gaan. Het enige wat ik niet wil is electro.

Als 52 jarige dominante man zoek ik een jong onderdanige meid tot 35 jaar. Als sub ben jij dienstbaar, knielt graag voor je dominant, hebt opvoeding nodig en speelt graag een rollenspel. Als dominant doe ik niet aan extreme pijn, blijvend letsel, ingewikkelde bondage. Ik zoek het meer in discipline en geven van opdrachten, daarnaast gebruik ik je graag als lustobject.

Ik heb veel respect voor mijn sub en verwacht dat ook terug van jou. ALs wij een klik hebben maken we eerst duidelijke afspraken. Ik ben een single man van 55 jaar. En ik woon in Apeldoorn. Ik ben bi en ik ben op zoek naar iemand die van mij een goede slaaf kan maken. Ik hou van leer, rubber, anaal, soft sm en puppy play.

Ik heb nog geen ervaring op het gebied van sm. Ik kan alleen ontvangen en niet verplaatsen. Hallo ik zou me eerst even voorstellen, ik ben martijn 30jr single en woon in Beuningen.

Ik heb nog totaal geen ervaring hiermee heb de stap nooit duren zetten, Maar is er een meesteres die mij alles wil leren? Deze slet zoekt een meesteres. Ik zoek een meesteres die me vertelt wat ik moet doen, mij opdrachten geeft en vaak kan afspreken.

Beginnende slaaf van 54 zoekt een meester of meesteres om de volgende stappen te zetten. Ik ben een man met onderdanige gevoelens. Hiervoor ben ik op zoek naar een meester of meesteres. Ik draag graag sexy vrouwenkleding en wil hiermee ook graag naar buiten treden.

Opdrachten voor u uitvoeren, mij als een slet laten gebruiken. Deze zakenman is op zoek naar een dame met beginnende onderdanige gevoelens leeftijd geen probleem, wel 18plus.

Ik ben een man met vele interesses in vormen van lichte bdsm. Voorop staat dat de dame haar onderdanigheid kan tonen en uiten. Natuurlijk zullen daarbij ook grenzen opgezocht worden om je onderdanigheid en het gevoel wat daar bij komt kijken groeit.

De mogelijkheden zijn bij mij dan ook erg breed. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld daddy dom, geen harde sm maar corrigerende tik, vastbinden, keuren, dominatie, vernedering, gedwongen sexuele opdrachten.

Zaak is, dat we beiden een weg vinden waarin we beiden ons ei kwijt kunnen. Je onderdanigheid, vertrouwen en de bekende klik zijn bepalend voor het slagen van ons spel.

Ik ben onberispelijk verzorgd, normaal postuur. Zacht en teder als het kan, dominant als het moet. Ik ben vooral lustgericht, maar ook pijnprikkels, spanking, nippleplay, uitgebreide keuring, bondage. Ik ben een heer van niveau, klasse, goed opgeleid. Advertentie E-mail 5 dagen. Dominant zoekt onderdanige vrouw. Ik ben een Dominante man en ik zoek een onderdanige vrouw.

Eerst elkaar wat beter leren kennen en dan kijken welke kant we opgaan. Lust, pijn, bondage, een combinatie van deze dingen? Eveneens het uitlenen van jou is niet aan de orde.

Tot hoever we gaan kunnen we natuurlijk op voorhand overeenkomen. Zien wat mogelijk is natuurlijk klik tussen ons. Enige wat ik van jou vraag is dat je een single vrouw bent die openstaat om zich te geven aan een Meester die jou als zijn nr 1 zal zien.

Natuurlijk zal ik ook rekening houden met jouw grenzen. Koppels, mannen of vrouwen die al een andere partner hebben, in jullie heb ik geen interesse. Advertentie Foto's E-mail 5 dagen.

Boerensex escort amateur

Ik ben benieuwd welke meesteresse mij wat bij kan leren. Zelf woon ik in noord - brabant in de buurt van tilburg en kan me verplaatsen. Het liefste in de buurt maar iets verder weg maakt ook niet uit.

Ze wil eens echt gaan ontdekken hoe onderdanig ze getraind kan worden. Bdsm ervaring heb ik al jarenlang. Alleen niet meer met een vaste Meesteres of Meester, dit zou ik heel graag willen. Het liefst woont u in de buurt van hilversum, zodat ik makkelijk naar u toe kan gaan. Het enige wat ik niet wil is electro. Als 52 jarige dominante man zoek ik een jong onderdanige meid tot 35 jaar. Als sub ben jij dienstbaar, knielt graag voor je dominant, hebt opvoeding nodig en speelt graag een rollenspel.

Als dominant doe ik niet aan extreme pijn, blijvend letsel, ingewikkelde bondage. Ik zoek het meer in discipline en geven van opdrachten, daarnaast gebruik ik je graag als lustobject. Ik heb veel respect voor mijn sub en verwacht dat ook terug van jou.

ALs wij een klik hebben maken we eerst duidelijke afspraken. Ik ben een single man van 55 jaar. En ik woon in Apeldoorn. Ik ben bi en ik ben op zoek naar iemand die van mij een goede slaaf kan maken. Ik hou van leer, rubber, anaal, soft sm en puppy play.

Ik heb nog geen ervaring op het gebied van sm. Ik kan alleen ontvangen en niet verplaatsen. Hallo ik zou me eerst even voorstellen, ik ben martijn 30jr single en woon in Beuningen. Ik heb nog totaal geen ervaring hiermee heb de stap nooit duren zetten, Maar is er een meesteres die mij alles wil leren? Deze slet zoekt een meesteres. Ik zoek een meesteres die me vertelt wat ik moet doen, mij opdrachten geeft en vaak kan afspreken.

Beginnende slaaf van 54 zoekt een meester of meesteres om de volgende stappen te zetten. Ik ben een man met onderdanige gevoelens. Hiervoor ben ik op zoek naar een meester of meesteres.

Ik draag graag sexy vrouwenkleding en wil hiermee ook graag naar buiten treden. Opdrachten voor u uitvoeren, mij als een slet laten gebruiken. Ik sta voor veel open. Humor speelt bij mij een belangrijke rol.

Ook tijdens een sessie of een Man , 48 donker haar. Groene soms wat grijze ogen en 1. Opgewerkt en vrolijk met brede interesses zowel op cultureel en sociaal vlak. Met een wereldse kijk. Op zoek ,naar die vrouw die net als mjj dat stukje mist , om samen iets moois Ik ben een 30 jarige man die in zijn dagelijks leven in de hospitality werkt.. Daar bedien ik mijn gasten op hun wenken. In bed anderszijds komt mijn dominante kant naar boven, het bedienen zal hier van jou kant komen.

Ik zal zeker zorgen dat ook Hallo, De titel zegt alles eigenlijk al, maar ik zal even uitwijden hier. Zwaar filosofisch vraagstuk die ik niet zo filosofisch ga beantwoorden Ik ben 26 jaar oud, van origine niet nederlands, rond binnenkort mijn studie af Een lange slanke vrouw, een prettige verschijning, vrouwelijk gekleed op eigenwijze incl hakken met groene ogen, sprankelend, observerend, kijkend, zacht, lief, meisjesachtig, plagend, fel en vuur. Openhartig, enorm loyaal, eigenzinnig, Je bent geen Ster-Deelnemer en daarom zie je alleen de advertenties van deelnemers die Ster-Deelnemer zijn.

Je mist daarom een groot deel van de advertenties. Filter geslacht Alles Man Vrouw Travestiet. Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Gezocht Man - Dominant - jaar.bdsm advertentie vrouw zoekt dominante man

Ook graag hoor ik de fantasieën van mijn meesteresse. Ik ben benieuwd welke meesteresse mij wat bij kan leren. Zelf woon ik in noord - brabant in de buurt van tilburg en kan me verplaatsen. Het liefste in de buurt maar iets verder weg maakt ook niet uit.

Ze wil eens echt gaan ontdekken hoe onderdanig ze getraind kan worden. Bdsm ervaring heb ik al jarenlang. Alleen niet meer met een vaste Meesteres of Meester, dit zou ik heel graag willen. Het liefst woont u in de buurt van hilversum, zodat ik makkelijk naar u toe kan gaan. Het enige wat ik niet wil is electro. Als 52 jarige dominante man zoek ik een jong onderdanige meid tot 35 jaar. Als sub ben jij dienstbaar, knielt graag voor je dominant, hebt opvoeding nodig en speelt graag een rollenspel.

Als dominant doe ik niet aan extreme pijn, blijvend letsel, ingewikkelde bondage. Ik zoek het meer in discipline en geven van opdrachten, daarnaast gebruik ik je graag als lustobject. Ik heb veel respect voor mijn sub en verwacht dat ook terug van jou. ALs wij een klik hebben maken we eerst duidelijke afspraken. Ik ben een single man van 55 jaar. En ik woon in Apeldoorn. Ik ben bi en ik ben op zoek naar iemand die van mij een goede slaaf kan maken.

Ik hou van leer, rubber, anaal, soft sm en puppy play. Ik heb nog geen ervaring op het gebied van sm. Ik kan alleen ontvangen en niet verplaatsen. Hallo ik zou me eerst even voorstellen, ik ben martijn 30jr single en woon in Beuningen. Ik heb nog totaal geen ervaring hiermee heb de stap nooit duren zetten, Maar is er een meesteres die mij alles wil leren?

Deze slet zoekt een meesteres. Ik zoek een meesteres die me vertelt wat ik moet doen, mij opdrachten geeft en vaak kan afspreken. Beginnende slaaf van 54 zoekt een meester of meesteres om de volgende stappen te zetten. Ik ben een man met onderdanige gevoelens. Hiervoor ben ik op zoek naar een meester of meesteres.

Ik draag graag sexy vrouwenkleding en wil hiermee ook graag naar buiten treden. Opdrachten voor u uitvoeren, mij als een slet laten gebruiken.

Deze zakenman is op zoek naar een dame met beginnende onderdanige gevoelens leeftijd geen probleem, wel 18plus. Ik ben een man met vele interesses in vormen van lichte bdsm. Voorop staat dat de dame haar onderdanigheid kan tonen en uiten.

Natuurlijk zullen daarbij ook grenzen opgezocht worden om je onderdanigheid en het gevoel wat daar bij komt kijken groeit. De mogelijkheden zijn bij mij dan ook erg breed. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld daddy dom, geen harde sm maar corrigerende tik, vastbinden, keuren, dominatie, vernedering, gedwongen sexuele opdrachten. Zaak is, dat we beiden een weg vinden waarin we beiden ons ei kwijt kunnen. Je onderdanigheid, vertrouwen en de bekende klik zijn bepalend voor het slagen van ons spel.

Ik ben onberispelijk verzorgd, normaal postuur. Zacht en teder als het kan, dominant als het moet. Ik ben vooral lustgericht, maar ook pijnprikkels, spanking, nippleplay, uitgebreide keuring, bondage. Ik ben een heer van niveau, klasse, goed opgeleid. Advertentie E-mail 5 dagen. Dominant zoekt onderdanige vrouw. Ik ben een Dominante man en ik zoek een onderdanige vrouw. Eerst elkaar wat beter leren kennen en dan kijken welke kant we opgaan. Lust, pijn, bondage, een combinatie van deze dingen?

Eveneens het uitlenen van jou is niet aan de orde. Tot hoever we gaan kunnen we natuurlijk op voorhand overeenkomen. Zien wat mogelijk is natuurlijk klik tussen ons. Enige wat ik van jou vraag is dat je een single vrouw bent die openstaat om zich te geven aan een Meester die jou als zijn nr 1 zal zien.

Natuurlijk zal ik ook rekening houden met jouw grenzen. Koppels, mannen of vrouwen die al een andere partner hebben, in jullie heb ik geen interesse. Advertentie Foto's E-mail 5 dagen.Naakte tiener sletjes priveontvangst breda


Ik ben in bezit van een eigen sm ruimte. Ben dol op laarzen, uniformen en nylon kleding. Hygiene en discretie spreken voor zich. Als het fijn is ook samen naar een nudistenkamp te gaan. Wie wilt mij keihard nemen met een strapon voorbinddildo. Een dame gezocht die weet hoe ze om moet gaan met een strapon. Je mag me keihard neuken of ik vastgebonden lig of niet laat ik aan jou over. Leeftijd maakt niet uit. Ik zoek een lekkere slet om mee te doen wat ik wil.

Ben jij een heerlijk slavinnetje die zin heeftom gedomineerd te worden door een meester? Dan is dit jouw kans, want ik ben op zoek naar een nieuw slavinnetje.

Het maakt me niet uit of je 21 of 55 bent, of dat je een travestiet. Het enige wat ik van je vraag is dat je me gehoorzaamt. Je mag reageren als je een slaafje wil worden voor bij mij thuis, maar ook als je een online slaaf wil worden.

Beginnende sub zoekt strenge meesteresse. Beginnende sub van 20 bijna 21 jaar zoekt een meesteresse die weet wat zij kan doen met haar slaafje. Ik fantaseer al lang om eens gedomineerd te worden door een meesteresse. Ook graag hoor ik de fantasieën van mijn meesteresse. Ik ben benieuwd welke meesteresse mij wat bij kan leren.

Zelf woon ik in noord - brabant in de buurt van tilburg en kan me verplaatsen. Het liefste in de buurt maar iets verder weg maakt ook niet uit. Ze wil eens echt gaan ontdekken hoe onderdanig ze getraind kan worden. Bdsm ervaring heb ik al jarenlang. Alleen niet meer met een vaste Meesteres of Meester, dit zou ik heel graag willen.

Het liefst woont u in de buurt van hilversum, zodat ik makkelijk naar u toe kan gaan. Het enige wat ik niet wil is electro. Als 52 jarige dominante man zoek ik een jong onderdanige meid tot 35 jaar. Als sub ben jij dienstbaar, knielt graag voor je dominant, hebt opvoeding nodig en speelt graag een rollenspel. Als dominant doe ik niet aan extreme pijn, blijvend letsel, ingewikkelde bondage. Ik zoek het meer in discipline en geven van opdrachten, daarnaast gebruik ik je graag als lustobject.

Mijn enige donts zijn poep, braaksel, Ik ben serieuse zeer onderdanige man 64 ongehuwd en zoek zeer strenge vrouw,als moet evt met man, ondanks dat ik hetero ben ik hou er van zeer goed te gehoorzamen en mij laten vernederen of evt straf te onder gaan geen fin, bedoelingen kan ontvangen Als ervaren mature Meesteres 53 jaar, ontvang ik thuis prive in mijn smruimte slaven.

Dus ik ben geen meisje dat SM erbij doet laat dat duidelijk zijn. Voor de juiste slaaf is er veel mogelijk. Meester 69 jaar oud, uit Arnhem zoekt een vaste slaaf, die regelmatig bij de Meester thuis komt om te dienen, geen vergoeding, niet rokend, goed geschoren van top tot teen! Bij interesse hoor ik een reactie. Zowel Dominante Meesters, Meesteressen en Stellen als onderdanige slaven, slavinnen en stellen kunnen hier hun oproep advertentie plaatsen.

Uw advertentie wordt eerst beoordeelt door ons Team voordat de advertentie geplaatst wordt. Een duidelijke foto is wel verplicht!

Priveontvangst tilburg neukende lesbies


Zacht en teder als het kan, dominant als het moet. Ik ben vooral lustgericht, maar ook pijnprikkels, spanking, nippleplay, uitgebreide keuring, bondage. Ik ben een heer van niveau, klasse, goed opgeleid. Advertentie E-mail 5 dagen.

Dominant zoekt onderdanige vrouw. Ik ben een Dominante man en ik zoek een onderdanige vrouw. Eerst elkaar wat beter leren kennen en dan kijken welke kant we opgaan. Lust, pijn, bondage, een combinatie van deze dingen? Eveneens het uitlenen van jou is niet aan de orde. Tot hoever we gaan kunnen we natuurlijk op voorhand overeenkomen. Zien wat mogelijk is natuurlijk klik tussen ons.

Enige wat ik van jou vraag is dat je een single vrouw bent die openstaat om zich te geven aan een Meester die jou als zijn nr 1 zal zien. Natuurlijk zal ik ook rekening houden met jouw grenzen.

Koppels, mannen of vrouwen die al een andere partner hebben, in jullie heb ik geen interesse. Advertentie Foto's E-mail 5 dagen. Ik ben een doener die niet kickt op vele mails, dus alleen doeners reageren aub. Advertentie E-mail 7 dagen. Hoog opgeleide Meester zoekt koppel of vrouw. Hoog opgeleide Dominant zoekt onderdanig koppel of vrouw die zich aan al zijn seksuele lusten moeten onderwerpen.

Dit houdt ook in het uitvoeren van opdrachtjes maar alles met respect volgens de regels van de BDSM. Dit is een eerlijke advertentie, fakers gelieve zich te onthouden. Voor een snelle reactie gelieve bij reactie een foto en telefoonnummer te vermelden.

Advertentie E-mail 13 dagen. Ik wil iets tussen jou en mij. Daar bedien ik mijn gasten op hun wenken. In bed anderszijds komt mijn dominante kant naar boven, het bedienen zal hier van jou kant komen.

Ik zal zeker zorgen dat ook Hallo, De titel zegt alles eigenlijk al, maar ik zal even uitwijden hier. Zwaar filosofisch vraagstuk die ik niet zo filosofisch ga beantwoorden Ik ben 26 jaar oud, van origine niet nederlands, rond binnenkort mijn studie af Een lange slanke vrouw, een prettige verschijning, vrouwelijk gekleed op eigenwijze incl hakken met groene ogen, sprankelend, observerend, kijkend, zacht, lief, meisjesachtig, plagend, fel en vuur.

Openhartig, enorm loyaal, eigenzinnig, Je bent geen Ster-Deelnemer en daarom zie je alleen de advertenties van deelnemers die Ster-Deelnemer zijn.

Je mist daarom een groot deel van de advertenties. Filter geslacht Alles Man Vrouw Travestiet. Eerste Vorige 1 2 3 4 5 Gezocht Man - Dominant - jaar. Samen beleven en genieten. Gezocht Vrouw - Switch - Hetero - jaar. Sugardaddy voor opvoeding en vriendschap.

D Deelnemer Gezocht Vrouw - Hetero - jaar. Zorgzame Dominant zoekt onderdanig subje. Gezocht Vrouw - Sub - jaar. Gezocht Vrouw - Sub - Hetero - jaar.